ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

0 Το ταξίδι μιας πλαστικής σακούλας



Το παραπάνω video με τίτλο “The Magestic Plastic Bag” αποτελεί μία αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού ενάντια στη χρήση πλαστικών αντικειμένων (επικεντρώνεται στις πλαστικές σακούλες) και η παραγωγή του έγινε από τον οργανισμό Heal The Bay. Ο σχολιασμός γίνεται από τον διάσημο θηοποιό Jeremy Irons.

0 Η τηλεόραση είναι ναρκωτικό (εκπληκτικό video)



Ένα εκπληκτικό video για την τηλεόραση απο τον Beth Fulton που μας παρουσιάζει ποσο εθιστική αλλά και επιβλητική είναι η τηλεόραση, προσπαθώντας να μας υπνωτίσει.

Καταφέρνει πολύ ευστοχα... να μας δείξει την τρέλα που κυριαρχεί στον σημερινό κόσμο των media. Η φράση «Don’t look over there. Look at me!» είναι απο ένα ποιήματου Todd Alcott που ονομάζεται ‘Television,’
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Television is a drug. from Beth Fulton on Vimeo.

tapantaedo1.blogspot.com

0 Μάθετε για τα Μανιτάρια

Μάθετε τα πάντα για τα μανιτάρια απο ενα blog που έρχεται απο το Πήλιο


http://manitariazagora.blogspot.com/

0 Οι 10 Πιο Εκνευριστικοί Tύποι στο Σινεμά



Γνώρισε τους χειρότερους εχθρούς των σινεφίλ:





  1. Το Κολλητήρι


    Φαντάσου ότι κάθεσαι με την παρέα σου στην αίθουσα και περιμένεις να αρχίσει η ταινία. Υπάρχουν δεκάδες άδεια καθίσματα δεξιά και αριστερά σου οπότε αισθάνεσαι αρκετά άνετα. Ξαφνικά νιώθεις μια διαταραχή στην αύρα σου, γυρνάς και αντικρίζεις δίπλα σου έναν άγνωστο! Να σου συστήσω το Κολλητήρι!
    Το Κολλητήρι (το οποίο είναι πάντα άντρας) σε μια αίθουσα 200 θέσεων με 195 άδειες θέσεις θα επιλέξει να καθίσει ακριβώς δίπλα σου. Για το Κολλητήρι ο κινηματογράφος είναι συλλογική εμπειρία αλλά επειδή δεν έχει φίλους να την μοιραστεί θα υποχρεώσει κάποιον άγνωστο να αναπληρώσει το κενό του. Για να βεβαιωθεί μάλιστα ότι δεν θα αλλάξεις θέση θα περιμένει να ξεκινήσει η ταινία και μετά θα κάνει την κίνησή του! Είναι αρκετά ύπουλος…

  2. Η Φαγάνα


    Συνήθως γένους θηλυκού, η φαγάνα έρχεται στον κινηματογράφο αν και είναι ολοφάνερο ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται σε χασαποταβέρνα! Δεν εξηγείται αλλιώς η μανία με την οποία καταβροχθίζει ποπ κορν, γαριδάκια, σοκοφρέτες, πατατάκια και κόκα κόλες σε όλη τη διάρκεια της ταινίας αλλά ποτέ στο διάλειμμα. Μια θεωρία υποστηρίζει ότι η φαγάνα τρώει για να αντιεμτωπίσει την υφέρπουσα αγοραφοβίας της. Η δικιά μου θεωρία λέει ότι απλώς είναι γουρούνα και δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει! Να παρακαλάτε να μην αρχίσουν να σερβίρουν στο φουαγιέ φαγητά της ώρας…

  3. Ο Γιαλαντζί Κριτικός


    Όλες οι παρέες έχουν έναν τύπο ο οποίος από τότε που διάβασε ένα τεύχος του Σινεμά θαμπώθηκε και νόμισε ότι έγινε κριτικός κινηματογράφου. Επ’ αυτού σε όποια ταινία και να τον πάρεις θα σε ζαλίσει με τις επιρροές του σκηνοθέτη, τον χειρισμό της steady cam, τις ασθενικές ερμηνείες και το πόσο ανόητοι είμαστε που καταναλώνουμε αμάσητα τα σκουπίδια που μας σερβίρει η δύση για τέχνη. Την επόμενη φορά που θα αρχίσει τη μουρμούρα περιμένετε να γυρίσετε σπίτι και βάλτε τον να δει το Begotten. Είναι εγγυημένο ότι θα εκτιμήσει όλα τα American Pie και τα Rocky. Προσοχή: αν σας πει ότι το Begotten του άρεσε καλέστε την αστυνομία και τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε!

  4. Ο (τραγικο)Κωμικός


    Πρόκειται για εγωκεντρικό άτομο με φοβερή ανασφάλεια το οποίο δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι όλοι κοιτούν την οθόνη και όχι αυτόν. Γι’ αυτό το λόγο θα προσπαθήσει να σας τραβήξει την προσοχή φωνάζοντας “αστεία” ώστε όλοι να καταλάβουν ότι έχει περισσότερο χιούμορ από τον Τζιμ Κάρεϊ. Ένα κουτάκι αναψυκτικό στο κεφάλι θα τον επαναφέρει στην τάξη.

  5. Το Βαθύ Λαρύγγι

    Το Βαθύ Λαρύγγι έχει ξαναδεί την ταινία και θα το κάνει θέμα. Η τακτική του

    περιλαμβάνει από αθώες σπόντες (“η Χάλι Μπέρι θα δείξει χύμα τα μεμέ της” στο Swordfish) μέχρι καταστρεπτικές αποκαλύψεις (“πρόσεξες ότι κανένας δεν μιλάει στον Μπρους Γουίλις;” στην Έκτη Αίσθηση). Όχι μόνο είναι διατεθειμένος να καταστρέψει την κινηματογραφική σου εμπειρία αλλά συμπεριφέρεται και σαν να κατέχει το χάρισμα της πρόγνωσης. Η τιμωρία του είναι ίδια με του Γιαλαντζί Κριτικού: βάλτε τον να δει μόνος του το Begotten. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδεί μόνος του ταινία!

  6. Η Παρλαπίπα


    Η Παρλαπίπα δεν γνωρίζει όρια, θα συνεχίσει να κουβεντιάζει ασταμάτητα ο κόσμος να χαλάσει. Δεν παρακολουθεί σε κανένα σημείο την ταινία παρά μόνο πιάνει διάφορες σκόρπιες εικόνες που τις ξυπνάνε αναμνήσεις π.χ. την στιγμή που ο Μπραντ Πιτ μαθαίνει τι έχει το κουτί στο Seven η Παρλαπίπα θα θυμηθεί να σου πει για το δέμα που έστειλε πόρτ-πόρτα και έκανε 4 μέρες να φτάσει στο Ναύπλιο. Ένα γερό χτύπημα στο κεφάλι μπορεί να της προκαλέσει αμνησία και να σας απαλλάξει οριστικά από τέτοιες αναλαμπές.

  7. Η Λατέρνα


    Αναγνωρίζεται εύκολα από τους παράξενους ήχους και τα φώτα που εκπέμπει. Αποτελεί υπόδειγμα θεατή μέχρι τη στιγμή που θα χτυπήσει το κινητό της. Από εκεί και έπειτα δεν υπάρχει γυρισμός! Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απενεργοποιήσει το κινητό της απλά θα αρκεστεί να ενημερώσει τον σύντροφο/πατέρα/διευθυντή φρενοκομείου ότι βρίσκεται στο σινεμά και δεν μπορεί να μιλήσει για να πυροδοτήσει ένα μπαράζ αποστολής και λήψης μηνυμάτων. Μυστήριο αποτελεί πως καταφέρνει να έρχεται στον κινηματογράφο όντας τόσο πολυάσχολη…

  8. Η Τσογλανοπαρέα


    Αχ αυτή η εφηβεία! Οι ορμόνες τρέχουν ορμητικά και κάνουν τα παιδιά να συμπεριφέρονται παντού σαν να βρίσκονται σε 5ήμερη. Φωνάζουν, τραγουδάνε, μερικές φορές δέρνονται κιόλας μέσα στην αίθουσα κι εσύ αναπολείς το νόμο 4000! Το καλό είναι ότι μπορείς να τις αποφύγεις εύκολα καθώς μετακινούνται σε αγέλες και εμφανίζονται συγκεκριμένες ημέρες και ώρες (Παρασκευή & Σάββατο βράδυ μετά το φροντιστήριο).

  9. Οι Αναμμένοι


    Τα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα, τα αυτοκίνητα άβολα και ο κινηματογράφος ότι πρέπει! Αυτή τη λογική πρέπει να ακολουθούν όλα εκείνα τα ζευγάρια που έρχονται στην πρώτη προβολή του Silent Hill και τους πιάνει η ερωτική επιθυμία. Πως είναι δυνατόν να πασπατεύεσαι και να ανταλλάσσεις φιλιά κατά τη διάρκεια του Alien Vs Predator. Η μόνη εναλλακτική εξήγηση είναι ότι ερεθίζονται από εξωφρενικά κακές ταινίες οπότε ζητώ συγνώμη.

  10. Το Φάντασμα


    Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι το Φάντασμα. Καταφθάνει πάντα μόνος, μετά την έναρξη της προβολής, και μπαινοβγαίνει στην αίθουσα σε (φαινομενικά) τυχαίες στιγμές. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει Φάντασμα στην αίθουσα όταν νιώσεις ένα στιγμιαίο ρεύμα αέρα και την ανεπαίσθητη αύξηση του φωτισμού. Αυτό προκαλείται από την μετακίνηση της κουρτίνας στην έξοδο κάθε φορά που κινείται το Φάντασμα. Ο λόγος που μπαινοβγαίνει στην αίθουσα δεν είναι σαφής: άλλοι λένε ότι είναι πράκτορας που παρακολουθεί την αίθουσα, άλλοι ότι είναι τα φαντάσματα των αδερφών Λυμιέρ ενώ οι λιγότερο ευφάνταστοι θα σου πουν ότι είναι απλώς η Φαγάνα που πάει στην τουαλέτα!

    http://crazygreekblogger.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...