ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Εκκλησία κάτω από το νερό στη Bενεζουέλα



Δείτε μία συλλογή με πολλές εκπληκτικές εικόνες από τη Βενεζουέλα. Ο σταυρός στην πρώτη εικόνα δεν είναι από τάφο. Είναι ο σταυρός από την κορυφή της Εκκλησίας της Potosi. Ο ναός καλύπτεται από νερό και μόνο αυτός ο σταυρός έμεινε στην κορυφή. Αλλά όταν το νερό εξαφανίστηκε, η παλιά εκκλησία εμφανίστηκε με όλες τις ομορφιές της. Ρίξτε μια ματιά.....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



underwater_church_01.jpg

underwater_church_03.jpg

underwater_church_04.jpg

underwater_church_05.jpg

underwater_church_06.jpg

underwater_church_07.jpg

underwater_church_08.jpg


underwater_church_09.jpghttp://tapantaedo1.blogspot.com/

0 Νατούρα: Περιοχές χωρίς ειδική προστασία

Μόνο 28 από 419 περιοχές Νατούρα που υπάρχουν στη χώρα μας τελούν υπό καθεστώς ειδικής προστασίας, δήλωσε στο ΣΚΑΪ η Ευγενία Ανδρουκάκη, αρμόδια για τις περιοχές Νατούρα του Υπουργείου Περιβάλλοντος [...]

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα Θαλάσσια Πάρκα Ζακύνθου και Αλοννήσου, το Φαράγγι της Σαμαριάς, το ...δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου.

Πρόσθεσε ότι δεν τελεί υπό καθεστώς ειδικής προστασίας το Φοινικόδασος του Βάϊ, ωστόσο, προστατεύεται καλύτερα από το Φοινικόδασος της Πρέβελης που κάηκε.Στο νέο νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή περί τα μέσα Σεπτεμβρίου από το ΥΠΕΚΑ, θα ορίζονται συγκεκριμένες χρήσεις για τις περιοχές Νατούρα.

http://kontiloforos.blogspot.com

0 Η αγκαλιά της μάνας ανέστησε το μωρό!!!

Κανένας γιατρός και κανένα μηχάνημα δεν είναι σαν της μαμάς την αγκαλιά. Περίτρανη απόδειξη μια αυστραλή μητέρα η οποία επανέφερε στη ζωή το «νεκρό» μωρό της, που γεννήθηκε πρόωρα, ύστερα από δύο ώρες που το είχε στην αγκαλιά της. Οι γιατροί, δύσπιστοι στην αρχή, εξεπλάγησαν από το «θαύμα» το οποίο αυτή τη φορά δεν οφειλόταν ούτε στην ιατρική ούτε στις δικές τους ικανότητες.

Ο μικρός Τζέιμι δεν έδινε κανένα σημείο ζωής όταν έπειτα από .....μόνο 27 εβδομάδες κύησης γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ. Οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι τον έχασαν και τους τον παρέδωσαν για να τον αποχαιρετήσουν. Η μητέρα του Κέιτ τράβηξε τότε απαλά την κουβερτούλα που ήταν τυλιγμένος και τον ακούμπησε πάνω της. Οπως και ο σύζυγός της... Ντέιβιντ, ήταν συντετριμμένη που ο γιος τους δεν τα κατάφερε. Η δίδυμη αδερφή του Εμιλι ευτυχώς είχε γεννηθεί υγιής.

Δύο ώρες τον είχε στην αγκαλιά της η Κέιτ και μαζί με τον Ντέιβιντ τού μιλούσαν τρυφερά. Τότε ο Τζέιμι ανέπνευσε. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν «αντανακλαστικό», αλλά ο μικρός τούς διέψευσε τελείως αφού άρχισε να αναπνέει κανονικά, ενώ άνοιξε και τα μάτια του.

Με τον Τζέιμι να κοιμάται στην αγκαλιά της, η Κέιτ θυμάται τώρα τις σκέψεις που έκανε: «Θεέ μου, τι συμβαίνει; Εχει γίνει θαύμα. Είπα στη μητέρα μου, που ήταν κι αυτή εκεί, ότι ο γιος μου ήταν ζωντανός και εκείνη την ώρα μού έπιασε το δάχτυλο. Ανοιξε τα μάτια του και κούνησε το κεφάλι του από τη μια πλευρά στην άλλη» λέει συγκλονισμένη. Του έδωσε λίγο μητρικό γάλα στο δάχτυλό της, το οποίο κατάπιε και ξεκίνησε να αναπνέει κανονικά.

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε και η οικογένεια εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας με σκοπό να μιλήσει για τη σημασία που έχει η επαφή της μητέρας με το παιδί σώμα με σώμα. Ο υπερήφανος μπαμπάς Ντέιβιντ δήλωσε: «Ευτυχώς, έχω μια πολύ δυνατή και πολύ έξυπνη σύζυγο. Ενστικτωδώς έκανε ό,τι έκανε. Αν δεν ήταν αυτή, το πιθανότερο είναι ο Τζέιμι να μην ήταν κοντά μας».

Οι γιατροί, στη Βρετανία ειδικά, ενθαρρύνουν τις μητέρες να έχουν επαφή σώμα με σώμα με τα μωρά τους, καθώς βοηθάει στον θηλασμό αλλά και στο δέσιμο της μητέρας με το παιδί. Συχνά βέβαια, όταν τα μωρά γεννιούνται πρόωρα, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, καθώς πρέπει να μπουν σε θερμοκοιτίδα. Αλλά, όπως απέδειξε και η Κέιτ, η μητρική στοργή και η αγάπη όλα τα μπορεί.

http://kontiloforos.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...