ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 15 Σεπτεμβρίου


Η Διεθνής Ημέρα Δημοκρατίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία της Διακοινοβουλευτικής Ενωσης (IPU) από το 1997, ενώ από το 2007 υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Η Δημοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της, από την Αρχαία Αθήνα έως τη σύγχρονη εποχή, όπου συνεχώς διευρύνεται γεωγραφικά, είναι το πιο συμμετοχικό πολίτευμα που γνώρισε η ανθρωπότητα.
Ο εορτασμός στοχεύει στην ανάδειξη των αξιών που αντιπροσωπεύει η Δημοκρατία μέσα από σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών από κράτη και πολίτες.
Στη χώρα μας η Παγκόσμια Ημέρα Δημοκρατίας γιορτάζεται από το 2008 σε όλα τα σχολεία με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
Ο εορτασμός περιλαμβάνει ...διαγωνισμούς έκθεσης και ζωγραφικής με βραβεία που αθλοθέτησε η Βουλή των Ελλήνων.
 
vasiliastismonaxias.blogspot.com/

0 "Απάτη" οι συσκευές εξοικονόμησης ρεύματος

"Απάτη" οι συσκευές εξοικονόμησης ρεύματος

Οι διαφημίσεις συσκευών που ισχυρίζονται ότι επιτυγχάνουν μέχρι και 40-45% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα όλο και πληθαίνουν σε έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Έρευνα της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή όμως που διεξήχθη μετά από καταγγελίες Ενώσεων Καταναλωτών απέδειξε ότι οι συγκεκριμένες συσκευές εξαπατούν το καταναλωτικό κοινό καθώς δεν παρατηρείται κανένα όφελος από τη χρήση τους.
«Οι ισχυρισμοί περί μείωσης της κατανάλωσης ρεύματος κατά την.... προώθηση των συγκεκριμένων προϊόντων αποτελούν παράβαση των άρθρων περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών» αναφέρει συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Το γεγονός, όμως, επιβεβαιώνει και πόρισμα της ΔΕΗ σύμφωνα με το οποίο οι μονοφασικοί και τριφασικοί μετρητές της ΔΕΗ που εγκαθίστανται σε κατοικίες δεν καταγράφουν άεργο ενέργεια, αλλά μόνο ενεργή και τα αντίστοιχα τιμολόγια δεν συναρτώνται με την τιμή του συντελεστή ισχύος.
Η ΔΕΗ -στο πόρισμα της- στη συνέχεια σημειώνει ότι «οι θερμικές απώλειες τις οποίες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, μειώνουν οι εν λόγω συσκευές δεν καταγράφονται από τους μετρητές και επομένως ουδεμία εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας επιτυγχάνεται» ενώ πρόσθεσε ότι «ακόμη και αν καταγραφόταν η μείωση της θερμικής ενέργειας που ισχυρίζονται ότι επιτυγχάνουν οι συσκευές, αυτή θα αποτελούσε ποσοστό της τάξης του 1% της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας».

Star.gr
http://zapnew.blogspot.com/

0 Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


 Στο blog http://hur-reporters.blogspot.com/ θα μπορείτε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας blog

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 25 ΜΕΡΕΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 10-10-2010

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ BLOG ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ BLOG ΣΕ 6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ...

ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ - ΤΕΧΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΥΟ BLOG
ΕΝΩ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ 3 BLOG 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ BLOG...
ΕΝΩ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕ BLOG ΜΟΥΣΙΚΗ- ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ -ΕΙΚΟΝΕΣ Κ.Α.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ...


Read more: http://hur-reporters.blogspot.com/2010/09/blog-post_4755.html#ixzz0zfhGsISL

0 Ηλεκτρική ενέργεια από τη μαγνητική έλξη της γης

Έλληνας της Αυστραλίας ανακάλυψε μέθοδο για φτηνή και οικολογική ενέργεια

Έναν πρωτοποριακό τρόπο παραγωγής φθηνής ενέργειας, χρησιμοποιώντας την έλξη της γης, ανακάλυψε ένας Έλληνας ομογενής από την Αυστραλία. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κουρής, εκμεταλλευόμενος τη δίνη που δημιουργείται κατά την περιστροφή του νερού από την έλξη της γης και χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τουρμπίνα, παράγει ηλεκτρισμό.

Ήδη, η πατέντα της εφεύρεσής του έχει κατοχυρωθεί σε....
δέκα χώρες, ανάμεσά τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και πολλές ευρωπαϊκές και φέτος θα κατοχυρωθεί σε άλλες οκτώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο 'Ελληνας επιστήμονας κρατούσε την ιδέα για την παραγωγή ενέργειας μέσω της περιστροφής του νερού μυστική επί 20 χρόνια.


http://www.newsbeast.gr/

0 Με τί μοιάζω...


http://tnsite.blogspot.com/

1 Μουσουλμάνοι μαθητές απαιτούν να κατέβουν οι Χριστιανικές Εικόνες από Ελληνικό σχολείο!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη και διασταυρωμένη πληροφορία-καταγγελία, σε Λύκειο του κέντρου των Αθηνών, οι μουσουλμάνοι μαθητές, οι οποίοι προέρχονται από κοντινό Γυμνάσιο της περιοχής, “απαίτησαν” να κατέβουν από τις σχολικές αίθουσες οι… Χριστιανικές Εικόνες και ο Σταυρός(!) γιατί αυτό… θίγει όπως είπαν το θρησκευτικό τους συναίσθημα, όπως λένε!

Τόσο τα ΜΜΕ, όσο και το Υπουργείο που έχει ενημερωθεί, τηρούν “σιγή ιχθύος” για το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι μουσουλμάνοι μαθητές έχουν στο πλευρό τους εκτός από τους γονείς τους και… γνωστές αντιρατσιστικές οργανώσεις!

0 TO BBC ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ

 ....ΣΤΗΝ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!!
Συνοδεία κάμερας του... BBC και φυσικά του συνόλου των ελληνικών καναλιών αναμένεται να αρχίσει από μέρα σε μέρα ο... εντοπισμός του μυθικού θησαυρού του Αλή Πασά που σύμφωνα με έναν ελληνοαυστραλό επιχειρηματία βρίσκεται κρυμμένος κάπου μεταξύ Θεόπετρας και Βασιλικής.ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ  ΣΕ .. 
30 ΤΟΝΝΟΥΣ

Η ιστορία της αναζήτησης του θησαυρού που έχει γοητεύσει γενιές και γενιές χρυσοθήρων και όχι μόνο, ξεκινάει προ διμήνου στο δημαρχείο Βασιλικής όπου ο φιλόδοξος ερευνητής κατέθεσε αίτηση ανασκαφής υποδεικνύοντας ως περιοχή των ερευνών μια τοποθεσία κοντά στο χωριό. Ο Ελληνοαυστραλός, που είναι εξοπλισμένος ακόμα και με χάρτη της περιοχής από την εποχή της Τουρκοκρατίας, πιστεύει ότι η ποσότητα του χρυσού και των νομισμάτων που βρίσκονται κρυμμένα κάτω από τη γη προσεγγίζει τους......... 30 τόννους!
Η αίτησή του εγκρίθηκε πριν λίγες μέρες και μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βασιλικής αξιολόγησε το σχέδιο ως ιδιαίτερα σοβαρό και εμπεριστατωμένο. Στις περιπτώσεις των νόμιμων ανασκαφών ότι βρεθεί περιέρχεται κατά 50% στο ελληνικό δημόσιο αλλά ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Δήμο να παραχωρήσει και ένα 2% στους κατοίκους από το δικό του μερίδιο. Ο θησαυρός του Αλή Πασά θρυλείται ότι είναι κρυμμένος στην συγκεκριμένη περιοχή, απ΄όπου σημειωτέον καταγόταν η σύζυγός του Κυρά Βασιλική (εξ΄ου και το όνομα του χωριού), σε ειδικά δωμάτια που χτίστηκαν κάτω από τη γη με μια λογική μυστικού θησαυροφυλακίου. Μάλιστα από την ίδια περιοχή διάβαιναν και τα καραβάνια με τους φόρους από τη Θεσσαλία που προορίζονταν για τα Γιάννενα. Η ανασκαφή προβλέπεται να ξεκινήσει με γεωτρύπανα που θα ανοίξουν δύο οπές για να εισέλθουν μικροκάμερες (όπως στη Χιλή με τους εγκλωβισμένους μεταλλωρύχους) και έπεται συνέχεια... Η φαντασία όλων στην περιοχή οργιάζει ενώ οι πιο κουβαρντάδες υπόσχονται ότι θα βοηθήσουν και το ελληνικό κράτος για να ξεχρεώσει....

http://trikalagr.blogspot.com 

0 Η ΑΘΗΝΑ 39η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στην 39η θέση της λίστας με τις ακριβότερες πόλεις παγκοσμίως, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το ύψος των ενοικίων, βρίσκεται η Αθήνα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε σήμερα η ελβετική τράπεζα UBS...
Σε επίπεδο μισθών, η πρωτεύουσα της χώρας μας καταλαμβάνει την 32η θέση στη σχετική λίστα.

 Η Αθήνα παρέμεινε στις 40 πιο ακριβές πόλεις του κόσμου καθώς το 2009 καταλάμβανε την.... 36η θέση στην αντίστοιχη λίστα που δημοσίευσε η UBS.

 Στην κορυφή της φετινής λίστας, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των ενοικίων, βρίσκεται η Νέα Υόρκη. Ακολουθούν, το Όσλο, η Γενεύη και η Ζυρίχη.

 Στον αντίποδα, οι ασιατικές πόλεις Μουμπάι, Μανίλα και Κουάλα Λουμπούρ είναι οι φθηνότερες του πλανήτη.

 Εξάλλου, στο Μουμπάι και στη Μανίλα οι μισθοί είναι οι χαμηλότεροι στον κόσμο.

 Η έρευνα καλύπτει 112 διαφορετικά καταναλωτικά αγαθά και υπηρεσίες. 
 Διενεργήθηκε σε 73 πόλεις σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. 

 Σύμφωνα με τα στοιχεία της UBS, η Ελβετία είναι η χώρα που καταβάλλει τους υψηλότερους μισθούς.

 Η διαφορά του κόστους διαβίωσης μεταξύ ανατολικής και δυτικής Ευρώπης μειώθηκε μέσα σε ένα χρόνο κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες, στο 26% από 35% το 2009.

/fimotro.blogspot.com/

0 Η ζαχαρίνη παχαίνει περισσότερο από τη ζάχαρη...

Μόνο πικρό φαίνεται ότι θα μπορούν να πίνουν τον καφέ τους όσοι επιδιώκουν να χάσουν βάρος. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, τα υποκατάστατα της ζάχαρης όχι μόνο δεν βοηθούν στο αδυνάτισμα, αλλά αντίθετα προσθέτουν κιλά.
Το συμπέρασμα της επιστημονικής ομάδας από πανεπιστήμιο της Ιντιάνας στις Ηνωμένες Πολιτείες προέκυψε από τη σύγκριση δύο ομάδων ποντικών. Στην τροφή της πρώτης ομάδας προστέθηκε ζαχαρίνη, ενώ στης δεύτερης γλυκόζη, η οποία...
είναι φυσική ζάχαρη. Όπως διαπίστωσαν οι Αμερικανοί επιστήμονες, η πρώτη ομάδα κατανάλωσε περισσότερες θερμίδες και πήρε περισσότερο βάρος και λίπος. Η εξήγηση αυτής της ανατροπής στην κοινή πεποίθηση ότι τα..... υποκατάστατα της ζάχαρης δεν παχαίνουν, είναι ότι τα γλυκά τρόφιμα προετοιμάζουν το σώμα για να δεχθεί πολλές θερμίδες, αλλά όταν τα υποκατάστατα δίνουν το ίδιο σήμα χωρίς την υποσχόμενη ποσότητα θερμίδων, ο οργανισμός «μπερδεύεται» με αποτέλεσμα να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από το κανονικό.
«Τα δεδομένα έδειξαν καθαρά ότι η κατανάλωση μιας ζαχαρίνης με μια γλυκιά τροφή, μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αύξηση του βάρους και του λίπους σε σχέση με την ίδια ποσότητα τροφής, η οποία περιέχει την υψηλή σε θερμίδες ζάχαρη», σημειώνουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση της αμερικανικής Ψυχολογικής Ένωσης «Βehavioral Νeuroscience», αναγνωρίζοντας ότι το συμπέρασμά τους μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις σε διαιτολόγους, ερευνητές και διαιτητικά κέντρα που συστήνουν την κατανάλωση υποκατάστατων της ζάχαρης για τον έλεγχο του βάρους. Υποστηρίζουν, επίσης, ότι τα ίδια αποτελέσματα με τη ζαχαρίνη μπορεί να έχουν και άλλα γνωστά υποκατάστατα, όπως η ασπαρτάμη. Τέλος, επισημαίνουν ότι με την «ολοένα αυξανόμενη χρήση υποκατάστατων της ζάχαρης, τα οποία δεν περιέχουν θερμίδες, εκατομμύρια άνθρωποι εκτίθενται σε γλυκές γεύσεις οι οποίες δεν έχουν θρεπτικά αποτελέσματα».

Οι αντιδράσεις
Οι πρώτες αντιδράσεις στην έρευνα ήρθαν από τη βιομηχανία των τροφίμων. «Αυτή η έρευνα υπεραπλουστεύει τις αιτίες της παχυσαρκίας», δήλωσε εκπρόσωπος μιας ομάδας εταιρειών, ο οποίες παρασκευάζουν τρόφιμα με ροφήματα χρησιμοποιώντας υποκατάστατα της ζάχαρης. Σύμφωνα με την ίδια, πίσω από την παχυσαρκία κρύβονται πολλοί παράγοντες. «Μολονότι η κατανάλωση τροφίμων χωρίς ζάχαρη έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, πρέπει να επισημανθεί ότι παράλληλα έχουν μεγαλώσει οι μερίδες των φαγητών και έχει μειωθεί η φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα των ανθρώπων», σημείωσε η Μπεθ Χιούμπρικ, εξηγώντας τον συλλογισμό της.
Στα βέλη της βιομηχανίας των τροφίμων οι ερευνητές απαντούν ότι «αυτό το ενδιαφέρον της βιομηχανίας για τη δημόσια υγεία μοιάζει ανειλικρινές». «Αν ήταν ειλικρινείς, θα περίμενε κανείς να ανησυχήσουν από το εύρημα ότι τα προϊόντα τους συμβάλλουν στην εξάπλωση της πανδημίας της παχυσαρκίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της έρευνας Τέρι Ντάβιντσον.

Γλυκαντικές ουσίες

● ΖΑΧΑΡΙΝΗ:
300 έως 700 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Ανακαλύφθηκε τυχαία το 1879 στη διάρκεια πειραμάτων για νέα συντηρητικά τροφίμων. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως υποκατάστατο ζάχαρης στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ τη δεκαετία του 1960 συνδέθηκε με την εμφάνιση καρκίνων.
● ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ:
180 έως 200 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Ανακαλύφθηκε το 1965, επίσης τυχαία, στη διάρκεια ερευνών για φάρμακα κατά του έλκους. Από το 1996 χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα, αν και σύμφωνα με πολλές μελέτες συνδέεται με πολλές ασθένειες.
● ΚΑΛΙΟΥΧΟΣ ΑΚΕΣΟΥΛΦΑΜΗ:
200 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη. Ανακαλύφθηκε το 1967 και χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή τσίχλας και τροφίμων.
● ΣΟΥΚΡΑΛΟΖΗ:
600 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη και το μοναδικό υποκατάστατο που προέρχεται απευθείας από αυτήν. Η χρήση της εγκρίθηκε το 1983 και χρησιμοποιείται σε ευρεία γκάμα προϊόντων. Δεν έχει συνδεθεί με προβλήματα υγείας.
● D-ΤΑΓΚΑΤΟΖΗ: Είναι 7.000 έως 13.000 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων για ευρεία γκάμα τροφίμων, όπως αναψυκτικά, τσίχλες και χυμούς φρούτων.
 http://totefteri.blogspot.com/

0 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.

Τα έργα για το τζαμί ξεκίνησαν και η μεγαλύτερη προδοτική ηγεσία που γνώρισε τούτος ο τόπος, το ΝΑΖΙΣΤΟΠΑΣΟΚ, έχωσε 3 εκατομμύρια ευρώ από ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ μόνο για τα θεμέλια ενώ εσείς ψωμολυσσάτε.

Το λαθρομάνι ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ του φτιάχνουν και τζαμί ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΑΣ.
Που θα οργανώνει τις τρομοκρατικές του επιθέσεις το εγκληματοταλιμπάν όταν εσείς δεν θα ΤΟΛΜΑΤΕ ΠΛΕΟΝ να βγείτε από τα σπίτια σας; Θα μου πείτε τα βλέπετε ήδη από τώρα...φανταστείτε τι έχει να γίνει σε λίγο.
Κι επειδή σαν γνήσια γιουσουφάκια που σκύβετε κεφάλι στον αγά κάνετε τουμπεκί αν δεν αντιδράσετε τα παιδιά σας είναι καταδικασμένα να ζουν κάτω από το ζυγό του ισλάμ. Δίπλα στην Ακρόπολη το τζαμί θα σας θυμίζει ότι ήσασταν και είστε μια ζωή ραγιάδες.
Ετοιμαστείτε τώρα να αγοράσετε με ότι σας απέμεινε καμιά κασετίνα για το γιόκα σας που στο σχολειό του θα αποτελεί μειοψηφία και θα ακούει 5 φορές τον ιμάμη και το αλλάχ ακ μπαρ.
Δεν φαίνεται να ενοχλεί κανένα. Αφού δεν νοιάζεστε για το παιδί σας που το προετοιμάζετε για ΡΑΓΙΑ σαν και τα μούτρα σας είστε καμένοι από χέρι. Η κιμαδοποίηση του μυαλού σας επετεύχθη. Άντε να δείτε την εντεταλμένη προπαγάνδα στο Mega ή κανά χαζογκόσιπ στο κουτί ελέγχου συνειδήσεων με τις ξώβυζες εν δράσει και κοιμηθείτε ύπνο βαθύ. Πέρασε άλλη μια μέρα ως ζωντανός νεκρός.
Εν τω μεταξύ το Τέταρτο Ράιχ έχει επιστρατεύσει και Οργουελιανούς μπάτσους για να φυλάνε το τζαμί μην τυχόν και πετάξουν καμιά γουρουνοκεφαλή πάλι εκεί πέρα όπως έκαναν κάποιοι γνήσιοι απόγονοι του Κολοκοτρώνη πρόσφατα κι όχι γιαλατζί που τον θυμούνται(;) σε καμιά εθνική επέτειο - εθνική είπα;...υπό κατάργηση κι αυτές-. Αυτοί γλύτωσαν του οχετού που περιλούζει τα σάπια μυαλά σας και ακόμα ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
Δείτε και πάλι τι πρόκειται να ακούτε καθημερινά κάθε 3 και λίγο για να το συνηθίσετε. Τα δολαροστομωμένα χουντοκάναλα κατόρθωσαν να σας αποβλακώσουν κάνοντας τουμπεκί για το θέμα που κοντοζυγώνει στην εξώπορτά σας αλλά είμαστε εμείς εδώ να σας θυμίζουμε ότι κάποτε είχατε και συνείδηση. Δείτε το λοιπόν πάλι για να το εμπεδώσετε και πολύ πιθανόν με την πολτοποίηση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει σε λίγο να το απολαμβάνετε κι όλας...σαν τον βιασμό ένα πράγμα.
'Αντε με τις υγείες σας


alfanea.blogspot.com

0 Το Πατριαρχείο αντίθετο στην λειτουργία στην Αγία Σοφία!!!

Αντιτίθεται στην πρόθεση των ορθοδόξων των ΗΠΑ να βρεθούν την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, για λειτουργία, στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο, δηλώνοντας αποστασιοποιημένο από τη συγκεκριμένη ενέργεια στις τουρκικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι για την Παρασκευή προγραμματίσθηκε μετάβαση στην Κωνσταντινούπολη, περίπου ....250 Ελλήνων ορθοδόξων των ΗΠΑ, μελών της Παγκόσμιας Ενορίας Αγίας Σοφίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ενορίας, Κρις Σπύρου, προκειμένου να τελέσουν θεία λειτουργία μέσα στον χώρο της Αγίας Σοφίας. 


http://www.nooz.gr 

0 Αποκαλύψεις ΣΟΚ και για ΕΠΟ

Νέο σοκ στον χώρο του ποδοσφαίρου προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι στελέχη της ΕΠΟ, αλλά και ξένες εταιρίες στοιχηματισμού που εδρεύουν στο Λονδίνο έκαναν συνεχώς καταθέσεις στον λογαριασμό του μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη.


Οπως αποκαλύφθηκε σήμερα, παράγοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχαν καταθέσει στον λογαριασμό του...

μάνατζερ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και σύντομα θα κληθούν για καταθέσεις από το ΣΔΟΕ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη διερευνηθεί για ποιο λόγο γίνονταν οι καταθέσεις και οι υποψίες τώρα πλέον στρέφονται ακόμη και στο ενδεχόμενο οι καταθέτες των χρηματικών ποσών να συμμετείχαν σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι μόνιμοι καταθέτες μεγάλων χρηματικών ποσών στο λογαριασμό του γνωστού μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη ήταν τα τελευταία πέντε χρόνια και ορισμένες ξένες εταιρίες στοιχηματισμού που έχουν έδρα το Λονδίνο και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται για εταιρίες που -σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ- λειτουργούν παράνομα και ο τζίρος των οποίων ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΔΟΕ Βόρειας Ελλάδας, στον επίμαχο λογαριασμό του μάνατζερ σε ελληνικές τράπεζες έβαλαν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει κανείς εάν τα χρήματα αυτά αποτελούσαν κέρδη λόγω στοιχημάτων σε αγώνες ποδοσφαίρου ή κάτι άλλο.

Όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις, ο συγκεκριμένος μάνατζερ είναι πολύ πιθανό να συμμετείχε σε κύκλωμα, με σκοπό να στήνονται παιχνίδια και να εισπράττουν πολλά χρήματα μέσω του στοιχήματος.


24wro.blogspot.com/

0 Μια Πυραμίδα στην Λήμνο!

Κοντά στο Πορτιανού υπάρχει μία πέτρινη Πυραμίδα που δεσπόζει στην λιμνοθάλασσα... την έχετε δει?

Αξίζει να την αναζητήσετε...



http://www.lemnos.com.gr

0 Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε «κολέγιο» που διαφημιζόταν ως πανεπιστήμιο

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο «Hellenic American University» επειδή χρησιμοποιεί στις διαφημίσεις τον όρο «University», χωρίς να είναι ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε κατ' εφαρμογή των
.διατάξεων του ν. 2251/1994 που απαγορεύουν τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές.

Όπως ανακοινώθηκε, έχουν βρίσκονται σε εξέλιξη έλεγχοι των διαφημιστικών καταχωρίσεων και.... εμπορικών πρακτικών και άλλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών μεταλυκειακής εκπαίδευσης και χρησιμοποιούν παράνομα τους προσδιοριστικούς τίτλους "Πανεπιστήμιο" ή "Κολέγιο" στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα ή καλλιεργούν ανακριβείς εντυπώσεις για το επίπεδο και την ακαδημαϊκή αναγνώριση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχουν.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ορισμένα κέντρα ανακοίνωσαν ότι θα αποσύρουν το επίμαχο διαφημιστικό υλικό.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ότι σύμφωνα με το ισχύον καθεστώς, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τροποποιήσεις του ν. 3848/2010:


- τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που φέρουν νομίμως τον χαρακτηρισμό "Κολέγιο" μετονομάζονται σε "Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης" (ΚΕ.ΜΕ.).
- τα ΚΕ.ΜΕ. οφείλουν να έχουν λάβει άδεια λειτουργίας υπό το ισχύον καθεστώς και υποχρεούνται να χρησιμοποιούν ολογράφως τον τίτλο "Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης".
- Απαγορεύεται στα ΚΕ.ΜΕ. να χαρακτηρίζονται Πανεπιστήμιο, Σχολή, Οργανισμός, Ινστιτούτο, Ακαδημία ή να φέρουν οποιαδήποτε άλλη προσωνυμία, η οποία δύναται να παραπλανήσει ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
- Δεν επιτρέπεται η χρήση του όρου "Πανεπιστήμιο" στην ελληνική ή σε ξένη γλώσσα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο ΚΕ.ΜΕ. του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων πάροχοι υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης επιτρέπεται να φέρουν τον χαρακτηρισμό "ΚΕ.ΜΕ." στο συγκεκριμένο χώρο εκπαίδευσης και κατάρτισης.

enet.gr .

1 Ξεπερνούν τα 900 εκατομμύρια οι υποσιτισμένοι του πλανήτη


Ο αριθμός των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από χρόνια πείνα μειώθηκε για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια χάρη στις καλύτερες οικονομικές συνθήκες και τις μειωμένες τιμές των...τροφίμων, σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAΟ) του ΟΗΕ.
Περίπου 925 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποσιτίζονται το 2010, λιγότεροι από τα 1,02 δισεκατομμύρια που ήταν πέρυσι, ο μεγαλύτερος αριθμός που είχε καταγραφεί τις τελευταίες 4 δεκαετίες, αναφέρει σε έκθεσή του ο FAO.

Σύμφωνα με τον οργανισμό οι περισσότεροι άνθρωποι που ....υποσιτίζονται ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες. Τα δύο τρίτα μάλιστα ζουν σε επτά μόνο χώρες: το Μπαγκλαντές, την Κίνα, το Κονγκό, την Αιθιοπία, την Ινδία, την Ινδονησία και το Πακιστάν.

"Το γεγονός ότι σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι εξακολουθούν να υποσιτίζονται μετά το τέλος της πρόσφατης οικονομικής και διατροφικής κρίσης δείχνει ότι υπάρχει ένα βαθύτερο διαρθρωτικό πρόβλημα", συνεχίζει η έκθεση του FAO.

"Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να ενισχύσουν τις επενδύσεις στη γεωργία, να επεκτείνουν τα δίχτυα ασφαλείας και τα προγράμματα κοινωνικής αρωγής, αλλά και να προωθήσουν δραστηριότητες που προσφέρουν εργασία στους φτωχούς των πόλεων και της υπαίθρου", υπογραμμίζει ο οργανισμός.

Η βελτίωση στην ασφάλεια τροφίμων το 2010 οφειλόταν κυρίως στην καλύτερη πρόσβαση σε τρόφιμα χάρη στις βελτιούμενες οικονομικές συνθήκες, καθώς και στις μειωμένες τιμές τροφίμων, επισημαίνει ο FAO.


ksipnistere.blogspot.com

0 Τα ιαματικά λουτρά της Φθιώτιδας

Οι λουτροπόλεις της Φθιώτιδας συνδυάζουν το βουνό, τη θάλασσα, την ηλιοφάνεια και το γαλάζιο ελληνικό ουρανό.
Σε αντίθεση με τις ιαματικές πηγές άλλων χωρών, δεν έχουν ραδιενεργά κατάλοιπα ή βιομηχανικά λύματα.
Τα λουτρά είναι οργανωμένα και επισκέψιμα στο ευρύ κοινο.

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ
  • Καμένων Βούρλων: 
Τα Καμένα Βούρλα είναι αναμφισβήτητα οι πιο γνωστές και κατατάσσονται στις σημαντικότερες ιαματικές πηγές της.... Ευρώπης. Περιέχουν μεταξύ άλλων ραδόνιο και ενδείκνυνται για ρευματοπάθειες, αρθρίτιδες, λουμπάγκο και άλγη της σπονδυλικής στήλης αλλά και για γυναικολογικές ή αγγειακές παθήσεις. Δυο υδροθεραπευτήρια λειτουργούν στην περιοχή ενώ οι ευκάλυπτοι που περιβάλλουν το χώρο βοηθούν ακόμα περισσότερο.
 Θερμοκρασία νερού 35-36οC. Κατάλληλα για ρευματοπάθειες, αρθρίτιδες, ισχυαλγία, οσφυαλγία, νευρολογικές, γυναικολογικές και αγγειακές παθήσεις.
  • Κονιαβίτη: 
Μόλις 1 χλμ. μακρύτερα βρίσκονται τα λουτρά Κονιαβίτη που περιέχουν υδρόθειο και είναι ιδανικά για παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και ρευματοπάθειες ενώ φημίζονται για τις καλλυντικές τους ιδιότητες. Θερμοκρασία νερού 33οC. Κατάλληλα για χρόνιο άσθμα, βρογχίτιδες, ρινίτιδες, καλλυντικές ιδιότητες.
  • Θερμοπυλών: 
Τα λουτρά των Θερμοπυλών είναι ήδη γνωστά από τους μυθικούς χρόνους, αφού η Αθηνά ζήτησε από τη Γαία να τα δημιουργήσει για να ανανεώνουν τον Ηρακλή μετά τους άθλους του. Ενδείκνυνται για παθήσεις των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, για δερματίτιδες, αναπνευστικά, γυναικολογικά και άλλα προβλήματα. Και εδώ υπάρχουν άρτιες υποδομές για τους λουόμενους.
Θερμοκρασία νερού 41οC. Κατάλληλα για ρευματοπάθειες, αρθρίτιδες, ισχυαλγίες, φλεβίτιδες, αιμορροΐδες, γυναικολογικές παθήσεις και παθήσεις αναπνευστικού συστήματος.
  • Καλλιδρόμου (Ψωρονέρια): 
Τα λουτρά Καλλιδρόμου είναι επίσης ευεργετικά για πληθώρα παθήσεων. Θερμοκρασία νερού 33οC. Κατάλληλα για δερματικές παθήσεις, ρευματοπάθειες, αρθρίτιδες, ισχυαλγίες. . Υπάτης: Τα λουτρά της Υπάτης, αφιερωμένα στην Αφροδίτη, ενδείκνυνται και για καρδιακά, νευρικά, μετατραυματικά ή άλλα προβλήματα. Οργανωμένο θεραπευτήριο και καλές τουριστικές εγκαταστάσεις καθιστούν την περιοχή ιδιαίτερα δημοφιλή. Θερμοκρασία νερού 33,5οC. Κατάλληλα για καρδιολογικές παθήσεις, υπέρταση, παθήσεις νευρικού συστήματος, ρευματοπάθειες, αθροπάθειες, ημικρανίες, νόσο του Rayand.
  • Πλατυστόμου: 
Στο Πλατύστομο, στους πρόποδες του Όθρυ αναβλύζουν επίσης ιαματικά νερά. Θερμοκρασία νερού 25οC δίνει το πόσιμο νερό, και 33,5οC για λουτροθεραπεία. Κατάλληλα για παθήσεις στομάχου, εντέρων, ήπατος, χοληδόχου κύστεως, διαβήτη, νεφρολιθιάσεις, γαστρεντερικού και ουροποιητικού συστήματος.
  • Παλαιοβράχας: 
 Στην Παλαιοβράχα υπάρχουν επίσης ιαματικές πηγές που περιέχουν θείο, γλυκερίνη, μεταβορικό οξύ και άλλες καταπραϋντικές ουσίες που τις καθιστούν ιδανικές για νευρολογικές διαταραχές, σακχαροδιαβήτη, παθήσεις των νεφρών, της χολής ή του ήπατος και αναπνευστικά προβλήματα. Κατάλληλα για ρευματοπάθειες, βρογχίτιδες.
Θερμοκρασία νερού 26,5οC.
  • Δρανίστας - Καΐτσας: 
Κατάλληλα για παθήσεις των νεύρων, του αυχένα και των ρευματισμών.
Η Φθιώτιδα φιλοξενεί στο ιαματικό της τόξο πολύ περισσότερες πηγές, όπως στην Εκκάρα, τα Γαβράκια, το Γερακλή και το Αρχάνι Δυτικής Φθιώτιδας.
 othrysnet.gr

http://i-diadromi.blogspot.com/

0 ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ

Θα τις εντοπίζεται αμέσως και στο αεροδρόμιο......


http://i-diadromi.blogspot.com/

0 Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!!


 Στο blog http://hur-reporters.blogspot.com/ θα μπορείτε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας blog

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 25 ΜΕΡΕΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 10-10-2010

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ BLOG ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ BLOG ΣΕ 6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ...

ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ - ΤΕΧΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΥΟ BLOG
ΕΝΩ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ 3 BLOG 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ BLOG...
ΕΝΩ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕ BLOG ΜΟΥΣΙΚΗ- ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ -ΕΙΚΟΝΕΣ Κ.Α.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ...


Read more: http://hur-reporters.blogspot.com/2010/09/blog-post_4755.html#ixzz0zfhGsISL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...