ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

0 Πωλείται εκκλησία στα Μουδανιά της Τουρκίας προς 400 χιλιάδες τουρκικές λίρες (περίπου200 χιλιάδες ευρώ).!!

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, πρόκειται για την τρίτη παλαιότερη ορθόδοξηεκκλησία στον κόσμο, η οποία βγαίνει στο «σφυρί» από τον ιδιοκτήτη της.

Η Εκκλησία των Ταξιαρχών βρίσκεται στο χωριό Κούμγιακα και χρονολογείταιαπό τον 8ο αιώνα, επί αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου (780-797).

Ο πρόεδρος του χωριού ζήτησε να αγοράσει την εκκλησία, ωστόσο τα χρήματα,όπως εξήγησε, είναι πολλά και την παζαρεύει στα μισά. «Αν μας τη δώσουν 200χιλιάδες λίρες, μπορούμε να την αγοράσουμε», είπε, προκειμένου «όταν τηνεπισκευάσουμε, να την ....ανοίξουμε στους τουρίστες».

Κάθε χρόνο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, συρρέουν εκατοντάδες τουρίστεςγια να δουν την ερειπωμένη εκκλησία....

Πριν από 10 χρόνια, η ιστορική εκκλησία, με άγνωστη μέχρι στιγμήςδιαδικασία, αγοράστηκε από τον Κωνσταντινουπολίτη επιχειρηματία Μετέ Γιαλτσίν,προκειμένου να την αναστηλώσει, αλλά η Διεύθυνση Μνημείων δεν έδωσε τη σχετική άδεια και έτσι αποφάσισε να την πουλήσει.

Ο πρόεδρος του χωριού Ραμίζ Μπατμάζ δήλωσε στα τουρκικά Μέσα ότι για τηχρηματοδότηση της αναστήλωσης απευθύνθηκαν και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο,αλλά δεν πήραν θετική απάντηση.
 
http://eleutherofrosyni.blogspot.com/

3 Θανατηφόρος Συνδυασμός !!!

Επικίνδυνος συνδυασμός το να τρώτε καραμέλες mentos ενώ συγχρόνως πίνετε cola !!!
Aυτός ο συνδυασμός παράγει και απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες αερίου.
Τον Απρίλιο του 2007 ένα παιδί, ηλικίας 10 ετών,μαθητής του σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Dante Alighieri, από São Paulo, Βραζιλία, πέθανε χωρίς οποιαδήποτε προγενέστερα ιατρικά προβλήματα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Η νεκροψία έδειξε ότι η κατάστασή του προκλήθηκε από κατανάλωση ουσιών, οι οποίες προκάλεσαν μια έκρηξη στο στομάχι του.Ένα μπουκάλι Coca Cola Light και στη συνέχεια οι πολύ γνωστές καραμέλες Mentos menthol.
«Η αιτία του θανάτου του παιδιού ήταν το μείγμα των ουσιών στα δύο τρόφιμα» 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
 
 


http://demi-zouzounews.blogspot.com/

0 Κλείνει μέχρι το τέλος του μήνα; ...

Όλα δείχνουν δυστυχώς πως ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER των κυρίων Κουρή και Γιαννίκου, που εδώ και καιρό έχουν σταματήσει να πληρώνουν τους εργαζόμενους, πάει για λουκέτο. Ο Γιαννίκος στη...

συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζόμενους.
Για τον Κουρή, δεν το συζητάμε. Δεν πλήρωνε και ποτέ. Αφήνει χρέη κι αμαρτωλές ιστορίες, σαν τα εικονικά τιμολόγια και καμία Αρχή δεν τολμάει να τον.... ακουμπήσει. Τώρα δε, μέσα σ' αυτή τη βαθιά κρίση που περνάει ο Τύπος, αφήνει στο έλεος του Θεού εκατοντάδες εργαζόμενους και στήνει παράνομα άλλο ενημερωτικό κανάλι.
Κάποιοι ανόητοι δε, είχαν την αφέλεια να τον υποστηρίξουν, θεωρώντας το πειρατικό κανάλι ως ευκαιρία για νέες θέσεις εργασίας. Οι-το ξαναλέμε-ανόητοι! ..

0 Λουκέτο στο ημερήσιο "Βήμα"

Στην αναστολή της λειτουργίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας "Το Βήμα” προχωρά, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Το τελευταίο φύλλο βγήκε σήμερα Παρασκευή, ενώ από Δευτέρα (29/11) θα υπάρχει μόνο το Βημα Online και το κυριακάτικο φύλλο.

Η απόφαση της διοίκησης, ανακοινώθηκε ....

και επισήμως στους δημοσιογράφους και τους υπαλλήλους το βράδυ της.... Πέμπτης, από τον διευθυντή της εφημερίδας Παντελή Καψή.

Το Σάββατο θα βγει μια 17σέλιδη έκδοση της εφημερίδας σε PDF στην ιστοσελίδα Bήμα online. Η Κυριακάτικη έκδοση θα συνεχίσει να βγαίνει κανονικά. Η ημερήσια έκδοση του Βήματος είχε ανασταλεί ξανά στο παρελθόν με τελευταία επανακυκλοφορία τον Μάρτιο του 1999.

Μείωση μισθών για να μη γίνουν απολύσεις

Στους συνολικά 160 εργαζόμενους (δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους) ανακοινώθηκε ότι κάποιοι θα απορροφηθούν από την ιστοσελίδα, κάποιοι θα εργαστούν σε ένα Newsroom, που θα τροφοδοτεί με ειδήσεις όλο τον όμιλο και κάποιοι ενδέχεται να απολυθούν.

Ωστόσο υπήρξε αντιπρόταση για να μη γίνουν απολύσεις. Προτάθηκε στους εργαζόμενους να υπογράψουν για μείωση μισθών κατά 10%, ώστε να υπάρξει δέσμευση από τη διοίκηση ότι δεν θα απολυθούν.

Αύριο θα γίνει γενική συνέλευση των εργαζόμενων στο BHMA, για να αποφασίσουν αν θα δεχθούν την πρόταση. Αντίστοιχη συνέλευση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στα ΝΕΑ.

Η πρόταση για μείωση μισθών, αφορά όλους τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι και όχι μόνο, οι εργαζόμενοι του Βήματος, που κλείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προβληματίζει τους εργαζόμενους, είναι το αν η συμφωνία θα τηρηθεί, καθώς μόλις πριν δύο μήνες υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας.
news247

0 Λέσχη Μπίλντεμπεργκ...ότι θέλετε να μάθετε!


Η ίδρυση, ο ρόλος της και "προτάσεις" που οδήγησαν σε γεγονότα...!
Το 1952, ο Πολωνοεβραίος Τζότζεφ Ρέντινγκερ, πρόεδρος της οργανώσεως «Πανευρωπαϊκή Κίνηση» πρότεινε την ίδρυση ενός αμερικανοευρωπαϊκού οργανισμού για την ανταλλαγή απόψεων επί των διεθνών εξελίξεων, σε υψηλό επίπεδο, με σκοπό την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των 2 ηπείρων, όπως τονίζει ο Γ. Γεωργαλάς στο βιβλίο του «Κοσμοεξουσιαστές».Η «πρόταση, προφανώς έγινε κατόπιν εντολής και έτσι οδήγησε στην ίδρυση μιας «Λέσχης» για την υλοποίηση της. Σε αυτήν πρωτοστάτησαν οι αδελφοί Ροκφέλλερ (Νέλσον και Ντέηβιντ), ο δισεκατομμυριούχος Χάουαρντ Χιούζ, ο ιδρυτής της C.I.A Άλλεν Ντάλλες, η ιταλική μασονική (σκοτικού δόγματος) Προπαγκάντα – Ντούε (Ρ-2) με ηγέτη τον μαφιόζο Λίτσιο Τζέλι κ.α. Ως προθήκη χρησιμοποιήθηκε ο ....βασιλικός σύζυγος της Ολλανδίας πρίγκιψ Βερνάρδος που ανέλαβε και πρόεδρος της δεκαμελούς Γενικής Γραμματείας της κινήσεως.
Η ιδρυτική διάσκεψη συνήλθε τον Μάιο του 1954 στο ξενοδοχείο «Μπίλντεμπεργκ» του Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Μετείχαν οι Χ. Τρούμαν, Α. Ντάλλες, Μπρόξιο (γ.γ ΝΑΤΟ). Α. Τζέλι, εκπρόσωποι πολυεθνικών, βιομηχανιών όπλων, τραπεζικών ομίλων, μεγάλων Μ.Μ.Ε. Σχεδόν όλοι μασόνοι σκοτικού τύπου. Πρόκειται για «διαπλοκή» μεγάλου κεφαλαίου – μασονίας – μυστικών υπηρεσιών – πολιτικών – Μ.Μ.Ε – μαφίας υπό την ηγεσία των Η.Π.Α, όπου εδρεύουν οι περισσότερες πολυεθνικές, τα μεγάλα Μ.Μ.Ε και ο τεκτονισμός σκωτικού τύπου.
Οι «συναντήσεις», η διάσπαση και η οργάνωση της
Στην ιδρυτική σύσκεψη, αποφασίσθηκε η σύγκλιση ετησίων «συναντήσεων», στις οποίες τα μόνιμα μέλη της «Λέσχης» και οι εκάστοτε καλεσμένοι τους θα αντήλλασσαν απόψεις επί των διεθνών πραγμάτων…!
• Από τότε η «Λέσχη» συνεδριάζει κάθε χρόνο για 3 ημέρες, αλλά ενίοτε και εκτάκτως, κάθε φορά σε άλλη χώρα, ώστε να υπογραμμίζεται ο οικουμενιστικός χαρακτήρας της.
• Πριν από κάθε σύνοδο συνέρχεται «προσυνεδρίαση» από τα μόνιμα μέλη της «Λέσχης», η οποία καταρτίζει τον κατάλογο των προσκεκλημένων και την ημερήσια διάταξη της συνόδου.
• Στις συναντήσεις των Μπίλντεμπέργκερς, συζητούνται μεγάλα προβλήματα κατά τρόπο σφαιρικό( από οικονομικής, στρατιωτικής, διπλωματικής, πολιτικής και κάθε άλλης πλευράς) και συνάγεται μια «πρόταση», με σκοπό «ενημερωτικό». Κατά το καταστατικό της Λέσχης όλοι μετέχουν ως ιδιώτες, εκθέτουν ελεύθερα τις απόψεις τους που θεωρούνται «προσωπικές γνώμες» και δεν λαμβάνονται αποφάσεις. Φυσικά, ουδέποτε καλούνται να εκθέσουν τις απόψεις τους πρόσωπα που έχουν λάβει αντιοικουμενιστικές θέσεις σε οποιοδήποτε πεδίο – οικονομικό, πολιτικό, γλωσσικό, πολιτισμικό ή θρησκευτικό. Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται κανείς για τις πολιτικές του τάσεις…! Στην «Λέσχη» συνυπάρχουν φιλελεύθεροι, νεοφιλελεύθεροι, συντηρητικοί, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλιστές. Καλύπτει ολόκληρο σχεδόν το φάσμα του πολιτικού διπολισμού ( δεξιά – αριστερά) με αποκλεισμό των αντιοικουμενιστών. Οι ακροδεξιοί αποκλείονται ως «εθνικιστές» και οι κομμουνιστές ως αντιτιθέμενοι στην Pax Americana. Η «Λέσχη» περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μασόνων, αλλά και μη μασόνους.
Τα μη μέλη καλούνται για 2 λόγους:
1. Να προσφέρουν κάλυψη ή κύρος.
2. Να διαπιστωθεί αν προσφέρονται για ένταξη και προώθηση.
Φυσικά, η «Λέσχη» είναι «δημοκρατική», δηλαδή υπέρ των κοινοβουλευτικών καθεστώτων δια των οποίων ελέγχονται ευχερέστερα οι χώρες μέσω χρηματοδοτούμενων κομμάτων και προεκλογικών εκστρατειών, κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε, διαφθοράς και κυβερνητικών κρίσεων. Για αυτό και είναι κατ’ αρχήν εναντίον των δικτατοριών και καταδίκασε αμέσως το στρατιωτικό καθεστώς της Ελλάδος (1967 – 1974).
• Το 1954, στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας η Λέσχη «πρότεινε» την ανατροπή του τότε «αριστερού» καθεστώτος του προέδρου Άρμπενθ στην Γουατεμάλα, το οποίο προσπαθούσε να περιορίσει την κυριαρχία των βορειοαμερικανικών «καρτέλ» στην χώρα και κυρίως της «Γιουνάϊτεντ Φρούτ Κόμπανυ», η οποία ήλεγχε την παραγωγή φρούτων και μαζί τους σιδηροδρόμους, τις μεταφορές, τα λιμάνια, το εξαγωγικό εμπόριο της χώρας. Πράγματι ακολούθησε ένοπλη εισβολή αντικαθεστωτικών στην Γουατεμάλα και ο Άρμπενθ ανατράπηκε…!• Το 1959, η Λέσχη συνήλθε στο Γιεσίλκοφ της Τουρκίας και «εισηγήθηκε» την ανεξαρτητοποίηση της Κύπρου με αποκλεισμό της Ενώσεως. Ακολούθησαν οι συμφωνίες Ζυρίχης – Λονδίνου, με τις οποίες ιδρύθηκε ελληνοτουρκικό-κυπριακό κράτος.
• Το 1963, στις Κάννες, οι «Μπίλντεμπεργκερς» επέκριναν την πολιτική του προέδρου Κέννεντυ στο Βιετνάμ και στην Κούβα. Πέντε μήνες αργότερα, ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε.
• Το 1995 στο Μπύργκενστοκ της Ελβετίας συζητήθηκε το θέμα « Η παγκόσμια κυβέρνηση»…!Η κοινή γνώμη πιστεύει ότι πολλές άλλες σημαντικές αποφάσεις – στροφές στις διεθνείς σχέσεις πάρθηκαν από τους «Μπίλντεμπεργκερς». Οι αποφάσεις όμως λαμβάνονται αλλού, χωρίς δημοσιότητα και «προσκεκλημένους». Στους «Μπίλντεμπεργκερς» απλώς ανατίθεται η προπαρασκευή της παγκόσμιας κοινής γνώμης, όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο, ώστε να αποδεχθεί ευκολότερα την πραγμάτωση τους. Η «Μπίλντεμπεργκ», η «Τριμερής», η «Σιών», το «Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων» κ.λπ. είναι εκτελεστικά όργανα, υψηλού επιπέδου, αλλά πάντως εκτελούν, δεν αποφασίζουν. Σε αυτά ανατίθενται αποστολές, όπως η μελέτη των ήδη ειλημμένων αποφάσεων, η επεξεργασία των λεπτομερειών της εφαρμογής τους, η επισήμανση των πιθανών επιπτώσεων κ.λπ.
Η Λέσχη υπέστη σοβαρά πλήγματα με αποκαλύψεις που έγιναν σε βάρος της όπως η ανάμειξη της στο σκάνδαλο Λόκχηντ, που υποχρέωσαν σε παραίτηση τον πρίγκιπα Βερνάρδο και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, καθώς και στην πολύκροτη υπόθεση της τεκτονικής στοάς Π-2 στην Ιταλία. Έγινε, επίσης, λόγος για ανάμειξη της σε δολοφονίες (Κέννεντυ), πραξικοπήματα (Βιετνάμ), πολέμους (Κύπρος, Άραβες – Ισραήλ) και για σχέσεις της με τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες». Τα εναντίον της πυρά κατευθύνονταν από ανταγωνιστικά κέντρα και κυρίως την Trilateral Committee. Αυτή προέκυψε από ρήξη που προκλήθηκε κατά την σύνοδο της Λέσχης, τον Μάιο του 1973 στο Σαλτσγκιομπάντεν της Σουηδίας. Οι διαφωνούντες προς τις «συντηρητικές» αντιλήψεις και μεθόδους της Λέσχης, «εκσυγχρονιστές», με επικεφαλής τον Ντέηβιντ Ροκφέλλερ, απεχώρησαν και συγκρότησαν την Τριμερή Επιτροπή με συμμετοχή 325 μονίμων μελών (έναντι 30 της Μπίλντεμπεργκ) από Η.Π.Α, Ευρώπη, Ιαπωνία, (εξ ου «Τριμερής»). Ένας από τους «νεωτερισμούς» των «εκσυγχρονιστών» ήταν η ένταξη της Ιαπωνίας στα διεθνή υπερεθνικά κέντρα εξουσιασμού. Οι νεωτεριστές αποβλέπουν σε μια συνένωση των οικονομιών του Ειρηνικού, που θα περιλαμβάνει τις Η.Π.Α, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την νότιο Κορέα, τη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία. Επιμένουν μάλιστα ότι πρέπει να δοθεί προς αυτήν την κατεύθυνση μεγαλύτερη σημασία και προτίμηση έναντι της Ευρωπαϊκής.
Στη Διοίκηση της «Λέσχης» μετέχουν παράγοντες:
1. Οικονομικοί, όπως οι αδελφοί Ροκφέλλερ, οι Ανιέλι της FIAT, ο Λιοτάρ της Νεστλέ, ο Φόρεν της General Electric……!
2. Των Μ.Μ.Ε όπως διευθυντές ή αρχισυντάκτες του Foreign Affairs, της Monde, των Sunday Times…..!
3. «Πνευματικοί», στελέχη ΑΕΙ, κέντρων μελετών και άλλων συναφών ιδρυμάτων, όπως των πανεπιστημίων Χάρβαρντ, Οξφόρδης, της «Ενώσεως Σπουδών Ευρωπαϊκών Προβλημάτων» (Ιταλία), του «Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων» (Γερμανία)….!
4. Πολιτικοί και διπλωματικοί.
5. «Συνδικαλιστικοί»
6. Των «διεθνών οργανισμών», ΝΑΤΟ, ΟΟΣΑ….!
7. «Προσωπικότητες», όπως ο βασιλικός σύζυγος της Ολλανδίας πρίγκιψ Βερνάρδος, οι βασίλισσες της Ολλανδίας Βεατρίκη και της Ισπανίας Σοφία, λόρδοι, τ. Πρωθυπουργοί, υπουργοί…!


http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

2 Λεφτά υπάρχουν; Ο μεταφραστής της Google έχει άλλη άποψη!

Μια έκπληξη περιμένει όσους προσπαθήσουν να μεταφράσουν την περίφημη έκφραση του πρωθυπουργού: "Λεφτά υπάρχουν"!

Η κάποιος ήξερε την αλήθεια ή κάποιος κάνει πλάκα!
Αν λοιπόν στον μεταφραστή της Google γράψετε την φράση "λεφτά υπάρχουν", η μετάφραση είναι: "no money"!

0 Ο JFK καταγγέλλει τις Μυστικές Εταιρείες


Δείτε το Video
Σ' αυτή την ιστορική ομιλία του, ο John Fitzgerald "Jack" Kennedy, 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ, καταγγέλλει την δράση των μυστικών εταιρειών (τύπου Bilderberg, Trilateral, Bohemian Grove) και καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στα κοινά -επικαλούμενος τον αρχαίο Έλληνα νομοθέτη Σόλωνα- ώστε να μην αποφασίζουν άλλοι
για λογαριασμό του.

Ο JFK δολοφονήθηκε την 22-11-1963 στο Ντάλας του Τέξας σε ηλικία 46 ετών.
http://laikoyra.blogspot.com/

0 Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις

Εφτά πράγματα που δεν πρέπει να έχειςΣύμφωνα με το μεγάλο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι τα παρακάτω συνιστούν τα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν:

1. Πλούτο χωρίς μόχθο
2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα
3. Εμπόριο χωρίς ήθος
4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα
5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά
6. Λατρεία χωρίς θυσία
7. Πολιτική χωρίς αρχές

0 Νησί, 6ο επεισόδιο. Η άλλη ματιά

 Από: http://www.drseeng.com/

1. Αρχίζει το επεισόδιο με την απόλυση της παλιάς δασκάλας και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογός της με τον πρόεδρο:
-Θα πάρεις αύξηση!
-Ψέματα μου λες!
-Ψέματα σου λέω! Πιν πιν πιν! Αφού απολύεσαι!
Ο αυθεντικός διάλογος εδώ. (Επαναλαμβάνω τις μαλακίες που γράφω στο Facebook)

2. Ο κουρέας (πουστοφέρνει λίγο;) ζητάει να προβάλλονται τσόντες στο Village Center της Σπιναλόγκας. Θα του λένε οι πελάτες «Με τσιμπάει το ξυράφι στη μέση» κι αυτός θα λέει: «Μα δεν έχω το ξυραφάκι κει χάμου».

3. Ο Μάινας πρέπει να βάλει μηχανή στη βάρκα, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Από κάτι τέτοιες ελλείψεις έχασε τη δουλειά της η Μανταλένα από τον Παπαμιχαήλ. Στο Facebook μέχρι και γκρουπ έκαναν κάποιοι αγανακτισμένοι τηλεθεατές (και καμένοι Facebookίτες).

4. Ο μικρός Δημητράκης πλέον κοιμάται κανονικά με τη δασκάλα του. Έχω την υποψία πως τα έχουν κιόλας, γιατί κάποια στιγμή η Λέχου παραπονέθηκε πως έχει πονοκέφαλο. Ρε το μικρό…
την έχει στραγγίσει κι αυτή ψάχνει για δικαιολογίες.

5. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, Γερμανός στρατιώτης εισέβαλλε στο σπίτι του Μάινα και όταν είπε «Αλτ», η μεγάλη κόρη είπε: «Θεία Σαββίνα πες του!». Τότε ο Γερμανός στρατιώτης είπε με παράπονο: «Να σας επιτάξω ήρθα, δεν έχω και λέπρα». Φαντάζεστε τη συνέχεια. Σμπαφ.

6. Ο ψωμάς (και γαμιάς) παρεξηγήθηκε επειδή του είπαν πως τα ψωμιά του είναι μπαγιάτικα. Θυμάστε τον ψαρά από το γαλατικό χωριό του Αστερίξ και τις ομηρικές του μάχες με τον σιδερά, κάθε φορά που η κουβέντα τους πήγαινε στην ποιότητα του εμπορεύματός του; (Στο τέλος πάντα ο Κακοφωνίξ την πλήρωνε και ο γεροντάκος με την σούπερ και 80 χρόνια νεότερη γκόμενά του).

7. Αυτός ο βήχας της Λέχου είναι πολύ ύποπτος… Σίγουρα είναι από τα πολλά τσιγάρα. Και όταν λέω τσιγάρα, καταλαβαίνετε τι κάνει πιο πριν στο κρεβάτι με τον Δημητράκη (ακόμα να το χωνέψω πως αυτό το μούλικο κοιμάται μαζί της).

8. Επανερχόμαστε στον ψωμά-γαμιά. Κομμάτια ήταν ο άνθρωπος από το αλκοόλ, αλλά δε βαριέσαι… Αυτός αύριο θα είναι νηφάλιος, η γυναίκα του όμως θα είναι ακόμα λεπρή.

9. Αυτός ο Δημητράκης τελικά είναι όντως μπάσταρδο. Κοιμάται με τη Λέχου, κυκλοφορεί με άλλο γκομενάκι έξω, πετάει πέτρες και φτύνει στα μούτρα ισοβίτες και πουλάει προστασία στον τυπά που πηγαινοέρχεται από την Πλάκα κολυμπώντας. Και μετά από όλα αυτά, ανοιγοκλείνει τα ματάκια του και το παίζει αγγελούδι!

0 Ήξερες οτι ....

Για να φτιαχτούν τα χαρτονομίσματα (ή αλλιώς τραπεζογραμμάτια) χρησιμοποιείται ειδικό χαρτί το οποίο περιέχει ίνες από ρύζι, μετάξι, βαμβάκι και λινό.

Το 1867 οι.. ΗΠΑ αγόρασαν την Αλάσκα από την Ρωσία για 7,2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Marlboro man Ντέιβιντ Μακλίν πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων το 1995.

Οι Κινέζοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους κάθε 10 χρόνια.

Ο Bluetooth ήταν Δανός Βίκινγκ Βασιλιάς.

O λόγος που οι Μεξικανοί βάζουν μία φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να απωθούν τις μύγες.

 http://anemo-milos.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...