ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

0 Έτσι είναι τα πράγματα !!!!

0 Ο Στάθης Δρογώσης ίδρυσε την δική του δισκογραφική εταιρία! (ακούστε ένα νέο τραγούδι)

 Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ τα νεα του τραγούδια απο http://www.antelmamusic.com/
 ακι καντε δωρεά απο 2 εως 10 ευρώ


Στάθης Δρογώσης: Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζω στην σελίδα της ANTELMA MUSIC.
Μετά από 11 χρόνια στη δισκογραφία αποφάσισα να μην συνεργαστώ με κάποια από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες της Ελλάδας.
 Εδώ και κάποια χρόνια δεν έχω το ίδιο όραμα με αυτές για την δουλειά μου. Θέλω να έχω την αποκλειστική καλλιτεχνική ευθύνη για τους δίσκους μου. Και θέλω να μπορώ να εφαρμόζω την δική μου πολιτική τιμών από δω και πέρα.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να κυκλοφορείς μόνος έστω κι ένα δίσκο. Η οικονομική κρίση υπήρχε στην δισκογραφία πολύ καιρό πριν την κανονική που βιώνει όλη η χώρα σήμερα.
Η δημιουργία μιας δισκογραφικής δουλειάς χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, μουσικούς, ενορχηστρωτές, ηχολήπτες, γραφίστες…

0 Το εξώφυλλο του Βήματος σε 3 χρόνια

Giannis Lap.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...