ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

0 Σαλμονέλα και λιστέρια απειλούν όσους καταναλώνουν συντηρημένες σαλάτες


Η σαλμονέλα και η λιστέρια απειλούν όσους καταναλώνουν ψιλοκομμένες και συντηρημένες σαλάτες. Οι ψιλοκομμένες σαλάτες όχι μόνο χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά κατά τον τεμαχισμό αλλά είναι και πρόσφορες για τον πολλαπλασιασμό παθογόνων μικροοργανισμών. 

Ασπίδα για την προστασία από τα παθογόνα βακτήρια συνιστά η χρήση λεμονιού ή ξυδιού. 

Κυριότερες αιτίες της υποβάθμισης της ασφάλειας της κομμένης σαλάτας και της επιβίωσης/ ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών είναι η επιμόλυνση από κοπρανώδη υπολείμματα κατά την καλλιέργειά τους στο....

1 32+1 λόγοι για να μην πας στα μπουζούκια τις γιορτές!!!


1ος Φοράς πουκάμισο κ όχι ότι θες, ότι είναι της μόδας. Φαντάζομαι δεν θες να μοιάζεις με σερβιτόρο... Οι γυναίκες υποχρεωτικά φόρεμα, κάτι σαν τι Ηρώδειο ένα πράγμα.

2ος Όταν φτάσεις είσαι υποχρεωμένος (από τις συνθήκες) να δώσεις το αμάξι στον παρκαδόρο, που οδηγάει χειρότερα από παππού με Parkinson! Δεν το πέταγες καλύτερα στην θάλασσα.

3ος Η είσοδος στο μαγαζί είναι κόλαση. Σερβιτόροι, υπεύθυνοι τρέχουνε πάνω....

0 Όταν τα ζώα έχουν κέφια....Απίστευτο βίντεο


0 Εκεί όπου οι νόμοι λειτουργούν!

Ο γερανός... σήκωσε νεκροφόρα!


Συνέβη στην Αγγλία όπου εκεί ο νόμος... δεν χαρίζεται σε κανέναν! Ούτε σε νεκρούς! Σε εκκλησία του Λονδίνου γινόταν κηδεία, ο οδηγός της νεκροφόρας είχε σταθμεύσει παράνομα το όχημά του και ο γερανός... το σήκωσε. 

0 Τρώμε κάθε μέρα 46 κουταλιές ζάχαρη εν αγνοία μας

Στη μελέτη που έγινε από το 1999 έως το 2006, συμμετείχαν 6.000 ενήλικες άνδρες και γυναίκες και βρέθηκε ότι από τη ζάχαρη που περιέχονται στα είδη διατροφής, όπως χυμοί, σάντουιτς, αναψυκτικά κ.ά. χωρίς να το γνωρίζουμε προσλαμβάνουμε καθημερινά από 46 έως 3 κουτάλια του γλυκού ζάχαρη.
Δεν καταμετρήθηκε η ζάχαρη που προσλαμβάνεται καθημερινά από φυσικές πηγές όπως είναι τα φρούτα και οι φυσικοί φρεσκοστυμμένοι χυμοί.
«Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να διαβάζουμε τις ετικέτες των τροφίμων, όχι μόνο για τα λιπαρά και τις θερμίδες, αλλά και για τα γλυκαντικά συστατικά που περιέχουν και να προσέχουμε την ...

0 Ένα πολύ παράξενο πλάσμα (photos)

Έχετε ξαναδεί αυτό το πολύ παράξενο πλάσμα; Συναντάται στην θάλασσα και είναι πραγματικά άσχημο, παρ’όλο που το συνοδεύει μια χαριτωμένη ονομασία!

Στους απλούς ανθρώπους, τα θαλάσσια γουρουνάκια όπως αποκαλούνται, μοιάζουν με διασταύρωση γουρουνιού και γυμνοσάλιαγκα,

ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως είναι σαν να φυτρώνουν ανθρώπινα δάχτυλα από το στόμα του πλάσματος…

0 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΥΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ..!!

Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια
χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε
καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.
 

Πρόκειται για τη χημική ουσία methylisothiazolinone (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και

0 Διαδικτυακή πληροφόρηση για τα ΑΜΕΑ

Σε μια δύσκολη εποχή οικονομικής κρίσης και ένδειας η αξιόπιστη ενημέρωση, πληροφόρηση και επικοινωνία αποκτά ουσιαστική σημασία, επειδή δίνει τη δυνατότητα στην κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες να ενημερώνεται, να πληροφορείται και να επικοινωνεί ώστε να μπορεί να κάνει ενημερωμένες επιλογές ανεξαρτησίας.

Το http://www.disabled.gr/ είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική εκπαίδευση και την ανεξάρτητη διαβίωση στην ελληνική γλώσσα και η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα αναπηρίας στον κόσμο.

22 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΛΈΜΕ....Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ NEOLAIA.GR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...