ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

0 Ο θερμός Σεπτέμβρης φτάνει... Τα ερωτήματα στην ΕΛ.ΑΣ παραμένουν ίδια.

Ο Σεπτέμβρης φτάνει σιγά σιγά, τα νέα μέτρα θα κάνουν την εμφάνιση τους και οι αποφασισμένοι- αγανακτισμένοι θα ξαναβγούν στις πλατείες. Είχαμε όλοι γίνει μάρτυρες της ωμής αστυνομικής βίας εναντίον των Ελλήνων που διεκδικούσαν τα δίκαια τους, ακούσαμε μέχρι και ότι αν χρειαστεί θα έχουμε και νεκρούς.
Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προδοσία της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, γεγονός που καθιστά την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και τα όργανα της (ΜΑ.ν.Τ, Αστυνομικούς κτλ) επίορκους. Όταν κάποιος ορκίζεται να ''φυλλάτει πίστη εις την πατρίδα'' καθώς επίσης '' υπακοή στο σύνταγμα και τους νόμους'' και δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω, τότε αυτομάτως γίνεται επίορκος. 
Τα ερωτήματα μας προς την Ελληνική Αστυνομία, με πολύ φιλική διάθεση, παραμένουν τα ίδια με αυτά που είχαμε κάνει και πριν 1-2 μήνες...

1. Ορκιστήκατε να προστατεύεται το σύνταγμα και τους νόμους;
Γιατί δεν το κάνετε; Όταν το σύνταγμα καταλύεται πολλάκις εσείς έπρεπε να το προστατεύεται, αντί για αυτό χτυπάτε τις πορείες του μέσου Έλληνα και γίνεστε εντολοδόχοι των αντισυνταγματικών κυβερνήσεων.

2. Είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα του επαγγέλματος σας;
Έχουν χαθεί πάνω στο καθήκον τους πολλοί συνάδελφοι σας, άδικα και αρκετοί από αυτούς οικογενειάρχες. Οι κυβερνήσεις επί χρόνια κοροϊδεύουν την αστυνομία και την γεμίζουν νεκρούς αστυνόμους,, κι εσείς; εντολοδόχοι των ίδιων που σας σκοτώνουν, διαλύοντας πορείες που ζητάνε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, και για εσάς.

3. Πέρα από το επάγγελμα σας, ως πολίτες σας αρέσει η όλη κατάσταση της Χώρας μας;
Αν δεν σας αρέσει τότε γιατί πολεμάτε λυσσαλέα κάθε λαϊκή κίνηση και δεν γίνεσθε ένα με αυτήν; Αν πάλι σας αρέσει τότε μάλλον καλά κάνετε και είστε με τους προδότες.

4. Έχετε σκεφτεί ποτέ να πάρετε το μέρος του κόσμου σε μια επόμενη πορεία;
Σας φοβούνται πιο πολύ από όλους εσάς τους αστυνόμους οι προδοτικές κυβερνήσεις. Αν κάνατε μια τέτοια κίνηση πολλά οφέλη θα είχατε και το ξέρετε καλά, γιατί όμως φοβάστε;

5. Αγαπάτε καθόλου αυτόν τον τόπο;
Αν τον αγαπάτε τότε δεν σας φαίνεται, διότι πηγαίνετε με το μέρος των εχθρών της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού, αυτών δηλαδή που επί χρόνια καταστρέφουν την χώρα. Γεγονός που δεν σας τιμά καθόλου.

Χωρίς να το θέλετε η δράση σας είναι αντισυνταγματική. Σας θυμίζω το άρθρο 120 του συντάγματος παράγραφος 4.
Η τήρηση  του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει  με τη βία.
Εσείς λοιπόν καταστέλλεται συνέχεια και με μανία κάθε προσπάθεια του ελληνικού λαού να είναι συνταγματικός, δηλαδή νόμιμος. Όταν λοιπόν το σύνταγμα καταλύεται από το ίδιο το σύνταγμα και ο Έλληνας πάει να αντισταθεί με κάθε μέσο που έχει εναντίον αυτού που το καταλύει τότε θα πρέπει να έχει σύμμαχο και φίλο του την αστυνομία η οποία ορκίζεται πίστη στο σύνταγμα και τους νόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...