ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η μεγαλύτερη υπεραγορά υλικών για... βουντού!

Η Αγορά του Τόγκο Akodessewa αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη αγορά φετίχ στον κόσμο, ένα μέρος όπου κάθε επαγγελματίας του βουντού μπορεί να βρει ό, τι χρειάζεται για τα τελετουργικά του..

Η πρακτική του βουντού ξεκίνησε στη Δυτική Αφρική, πριν μεταφερθεί στην Αμερική από σκλάβους, και σε χώρες όπως το Τόγκο, τη Γκάνα, τη Νιγηρία ή η θρησκεία είναι πολύ ζωντανή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θεραπευτές που χρησιμοποιούν...

μέρη ζώων και παράξενα φυλαχτά μπορούν να επικαλούνται πνεύματα με τις περίεργες τελετές τους, και να επιλύουν τα προβλήματά τους. Και αν υπάρχει ένα μέρος όπου οι ιερείς βουντού μπορούν να εφοδιαστούν τις ανατριχιαστικές προμήθειές τους, είναι η αγορά φετίχ της Akodessewa, στην πρωτεύουσα του Τόγκο, Lome. Απλά φανταστείτε την σαν ένα ‘υπαίθριο φαρμακείο’ όπου διάφορα μέρη ζώων, αγάλματα οστών και βότανα έχουν πάρει τη θέση της συμβατικής ιατρικής.


Αν και από μακριά μπορεί να μοιάζει σκονισμένη και εγκαταλελειμμένη με πολλά ξύλινα τραπέζια, καθώς πλησιάζετε μπορείτε να δείτε σωρούς από ουρές, δέρματα και άκρα διαφόρων ζώων, και συνειδητοποιείτε τότε ότι έχετε φτάσει στο ‘Super Market ‘ των Φετίχ Akodessewa. Εκεί σας υποδέχεται ο επικεφαλής βουντού που προσφέρετε να σας «ξεναγήσει» στην αγορά, και πριν το καταλάβετε κάνετε διαπραγματεύσεις για ένα πόδι πιθήκου ή ένα κεφάλι γαζέλας. Είναι ένα τρελό μέρος, και οι άνθρωποι εδώ ξέρουν πώς να σας πείσουν να αγοράσετε τουλάχιστον ένα ενθύμιο. Οι έμποροι voodoo που συγκεντρώθηκαν από όλη την Δυτική Αφρική φέρνοντας τα προϊόντα τους είναι βέβαιο ότι θα έχουν κάτι και για εσάς, ανεξαρτήτου του προβλήματος σας. Ισχυρίζονται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους πάντες στον κόσμο, και κάθε φορά που κάποιος έχει ένα πρόβλημα και ξεμένει από επιλογές έρχεται στην Akodessewa να αναζητήσει λύσεις.


Ζευγάρια που δεν μπορούν να έχουν μωρά, τερματοφύλακες που θέλουν να κάνουν θαύματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, άνθρωποι που θέλουν επιπλέον δύναμη για να τρέξουν σε ένα μαραθώνιο, μπορούν όλοι να βοηθηθούν στη μεγαλύτερη αγορά βουντού στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μαύρη σκόνη που φτιάχνεται από τα κάτω και πάνω άκρα των ζώων και βότανα που πρέπει να τρίβονται στη σάρκα του "ασθενή".  Το άτομο πρέπει να κοπεί στο στήθος ή την πλάτη τρεις φορές πριν εφαρμοστεί η μαγική σκόνη, αλλά εσείς καλύτερα να μην το μαθαίνατε αυτό..


Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το βουντού, η Αγορά Φετίχ Akodessewa είναι ένα από αυτά τα εξωτικά αξιοθέατα που σας τραβά μέσα και δεν σας αφήνει να φύγετε. Αν δεν σας αρέσει κεφάλια ζώων να κοιτάζουν επίμονα σε εσάς, μπορείτε απλά να ρίξετε μια ματία έξω στα προστατευτικά αγάλματα και φυλαχτά, ή να μάθετε για τα διάφορα βότανα που χρησιμοποιούν οι ιερείς βουντού. Όπως λένε οι έμποροι, υπάρχει κάτι εδώ για όλους..


http://www.koulo.gr
http://a-pistefto.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...