ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

0 Μεγάλη γκάφα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου!

Το βιβλίο μοιράστηκε σε σχολεία του Πύργου!
Μια μεγάλη γκάφα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που εκθέτει κατ΄ επέκταση το Υπουργείο Παιδείας, είναι το βιβλίο «Το Πρώτο μου Λεξικό».BIBLIOO_1

 Απο το δημοτικό αρχίζει η πλύση εγκεφάλου

Είναι ένα εικονογραφημένο λεξικό που απευθύνεται σε μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού, και μοιράστηκε πρόσφατα στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής Πύργου.
Σύμφωνα λοιπόν με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, όσες λέξεις αρχίζουν από το γράμμα «Λ»... δεν υπάρχουν!
Δεν υπάρχουν επίσης λέξεις που αρχίζουν από τη συλλαβή «Μα».
Υπάρχουν πολλά ευτράπελα σε αυτό το βιβλίο που κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ (το έργο αυτό είναι  συγχρηματοδοτούμενο 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και 25% από Εθνικούς Πόρους) και έχει τυπωθεί σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα.

Ξεφυλλίζοντάς το κανείς, θα καταλάβει αμέσως πως εκτός από τις...

0 Μερικές δημιουργικές ιδέες για την επόμενη επαγγελματική κάρτα σας!

Αν το σκεφτείτε, η επαγγελματική μας κάρτα είναι το πλέον πολυχρησιμοποιούμενο… gadget! Έστω και low tech… Ρίξτε μια ματιά, αξίζει είναι δωράκι μας για τη δουλειά που στήνετε!

0 Απίστευτο: Δήμος στην Ελβετία απειλεί να σκοτώσει όλα τα σκυλιά της πόλης

Σύμφωνα με το έγγραφο ο δήμος απαιτεί "την εξολόθρευση των σκύλων που ανήκουν σε πολίτες οι οποίοι δεν πληρώνουν το φόρο που τους αναλογεί...!

Ο δήμος ενός μικρού χωριού στο βόρειοδυτικό τμήμα της Ελβετίας, του Ρέκονβιλ, απειλεί να

θανατώνονται τα σκυλιά όσων ιδιοκτητών τους αρνούνται να πληρώνουν τον τοπικό φόρο για τα ζώα, σύμφωνα με επίσημο δημοτικό έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε από την εφημερίδα "20 Λεπτά". Σύμφωνα με το έγγραφο ο δήμος απαιτεί "την εξολόθρευση των σκύλων που ανήκουν σε..

0 «Πλακώθηκαν» στον αέρα Λυριτζής - Οικονόμου - Γκλέτσος!

Λάθος άτομο πήγαν προφανώς στον εισαγγελέα...!Να ποιους έπρεπε να στείλουν!Τα παπαγαλάκια της εξουσίας που με δικαιολογία τη γραφικότητα προσπαθούν να μειώσουν τον δίκαιο αγώνα ενός ανθρώπου.Κάτι τέτοια τυπάκια έκαναν πλάτες στην κυβέρνηση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Αυτοί και τα φιλαράκια τους είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εθνικού εγκλήματος.
Αυτοί που,επειδή τους δόθηκε ένα βήμα, νομίζουν πως μπορούν να λένε ότι θέλουν και να προσβάλλουν όποιον θέλουν!Τα τσιράκια της κυβερνο-αλητο-συμμορίας!

Από της φυλακής τα σίδερα, όπου κρατείται γιατί έσπασε τις μπάρες των διοδίων στην Στυλίδα, προκειμένου να μην πληρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής… «πλακώθηκε» με τους παρουσιαστές της «Πρώτης Γραμμής» ο Απόστολος Γκλέτσος....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


0 ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ


Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν και πήραν απαντήσεις.
Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση.
Μόλις 15 μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε.
Κατονομάζονται ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες καταλογίζονται σε στελέχη τριών ιδιωτικών τραπεζών.
Ήδη ο εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης,..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...