ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

0 Ορεινή Σερρών

 
Η Κοινότητα Ορεινής έχει 850 μόνιμους κατοίκους και αποτελείται από δύο χωριά. Την Άνω Ορεινή και την Κάτω Ορεινή. Οι κάτοικοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία, την υλοτομία και την γεωργία. Υπάρχει Δασικός Συνεταιρισμός και Γεωργικός Συνεταιρισμός. Είναι από τα λίγα χωριά του Νομού Σερρών που δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της αστυφιλίας, παρ' όλο που δεν ανήκει στα χωριά με εύφορο κάμπο και οι συνθήκες διαβίωσης... στο χωριό αυτό είναι δύσκολες. Η Ορεινή Σερρών βρίσκεται βόρεια της πόλης των Σερρών και απέχει 18 χλμ. Είναι χτισμένη στη νότια πλευρά του όρους Λαϊλιά κα δυτικά του όρους Μενοίκιου.

0 Λευκά λιοντάρια!

Αυτά τα λευκά λιοντάρια, βρίσκονται στον ζωολογικό κήπο της Ολλανδίας.
Λόγω του λευκού τους τριχώματος δεν μπορούν να επιβιώσουν στην φύση, μιας και το χρώμα τους ξεχωρίζει και δεν είναι πολύ καλή κάλυψη.
Αυτά τα ζώα ζουν περίπου 29 χρόνια και ζυγίζουν 434 λίμπρες.
Το αρσενικό είναι 7 μηνών και τα θηλυκά είναι 10 μηνών.

0 Το δέντρο της ζωής, ένα ανεξήγητο φαινόμενο!

tree of life 1 %lamiaΈνα δέντρο 400 ετών, το “Δέντρο της Ζωής”, που βρίσκεται στο Bahrein, στέκοντας μόνο του στην καρδιά της ερήμου, χωρίς ίχνος βλάστησης τριγύρω και με την πηγή νερού που το συντηρεί να παραμένει μέχρι σήμερα ένα άλυτο μυστήριο αφού δεν υπάρχει ίχνος νερού στην περιοχή, είναι ένα από τα πιο περίεργα και ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα παγκοσμίως.
Το Δέντρο της Ζωής (Tree of Life) βρίσκεται 2 χλμ. μακριά από το Jebel Dukhan, πάνω σε έναν υψηλό λόφο 25 μέτρων και μέσα σε μια χρυσή θάλασσα από άμμο, προκαλώντας την περιέργεια ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο να το δουν από κοντά και το ενδιαφέρον των βιολόγων να λύσουν το μυστικό της ύπαρξής του που παραμένει ένα αίνιγμα για τόσα χρόνια.
Μία θεωρία για το δέντρο mesquite – από τις πολλές που ....

0 Ανακάλυψαν αρχαίες προσωπογραφίες σε σπήλαιο του Ανατολικού Τιµόρ


Αρχαίες προσωπογραφίες που χαράκτηκαν 12.000 χρόνια µε 10.000 χρόνια πριν από σήµερα ανακάλυψαν επιστήµονες σε ένα σπήλαιο του ανατολικού Τιµόρ.

Οι αρχαιολόγοι και παλαιοντολόγοι από το εθνικό ίδρυµα αγριας Ζωής της αυστραλίας, µε επικεφαλής τον δρα Κεν απλιν, αναζητούσαν στο σπήλαιο Λένε Χάρα του Τιµόρ απολιθώµατα γιγαντιαίων αρουραίων που έχουν προ πολλού εξαφανιστεί.
«Μόλις έφεξα µε τον φακό τα τοιχώµατα του σπηλαίου, είδαµε µια σειρά από εγχάρακτα ανθρώπινα προϊστορικά πρόσωπα», ανέφερε ο δρ Κ. απλιν. αυτά τα πετρογλυφικά απεικόνιζαν µετωπιαία πρόσωπα µε µάτια, στόµα, µύτη. ενα από τα πρόσωπα χρονολογήθηκε από το Πανεπιστήµιο του ....

0 Σατανική σύμπτωση ή θεία δίκη;

Γυναίκα στο μπαλκόνι (1)
Η 42χρονη Martina Lisca από την Τσεχία έχει μόλις πάρει στα χέρια της τα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του συζύγου της. Πέντε φωτογραφίες τραβηγμένες από έναν έμπειρο ντετεκτιβ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Και το ακόμη χειρότερο;
 
Η ερωμένη του συζύγου βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!
Η απατημένη γυναίκα ένιωσε το έδαφος να υποχωρεί κάτω από τα πόδια της. Η ψυχική της υγεία ήταν εδώ και χρόνια κλονισμένη, και η εικόνα της εγκυμονούσας γοητευτικής κοπέλας στην αγκαλιά του επί 20 χρόνια “άντρα της ζωής της”, ήταν κάτι που δεν μπορούσε ν’αντέξει.

Χωρίς καμμία λογική σκέψη, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσμαατός που βρισκόταν στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικιας της ....

0 Γιατί ΔΕΝ θα σημάνει το τέλος του κόσμου το 2012!

 Τα σενάρια για το "τέλος του κόσμου" το 2012, είναι πολλά! Σήμερα, θα δούμε τις θέσεις των επιστημόνων για πέντε από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες καταστροφής!   Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, Γη θα συνεχίσει να περιστρέφεται για τους εξής λόγους:

1. Το ημερολόγιο των Μάγια μελετήθηκε από επιστήμονες της ΝΑSA διεξοδικά!

  «Όπως το ημερολόγιο που έχετε στον τοίχο του σπιτιού σας, δεν παύει να υφίσταται μετά την 31η Δεκεμβρίου, το ημερολόγιο των Μάγια δεν παύει να υφίσταται στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Η ημερομηνία αυτή είναι το τέλος της μακράς περιόδου της εποχής των Μάγια και όπως το ημερολόγιό σας αρχίζει να προσμετρά πάλι την 1η Ιανουαρίου, μια άλλη μακρά εποχή αρχίζει και για το ημερολόγιο των Μάγια».

2. Όταν οι επιστήμονες ρωτήθηκαν ποια είναι τα φαινόμενα που θα μπορούσαν να....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...