ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

0 Nigel Farage: "Βγείτε από το Ευρώ, να σωθείτε"!

Η Συνέντευξη δόθηκε στον Παναγιώτη Γεωργιάδη για την Εφημερίδα «Η Αλήθεια» της Δράμας και της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Ο Nigel Farage είναι Άγγλος Ευρωβουλευτής και Συμπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας "Ευρώπη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Από Ελληνικής πλευράς στην Κοινοβουλευτική αυτή Ομάδα συμμετέχει το κόμμα ΛΑΟΣ με τους Ευρωβουλευτές του. Ο κ. Farage είναι ευρύτερα γνωστός και στην Ελλάδα για τις απόψεις του για το Ελληνικό Χρέος, καθώς και από το γεγονός ότι αποκάλεσε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρόμπαι ως "βρεγμένη πατσαβούρα" κατά την .....

0 Βενετία από ψηλά

Βενετία από ψηλά (1)
Η Βενετία είναι πόλη της βόρειας Ιταλίας με πληθυσμό 270.000 κατοίκους και χαρακτηριστικό της είναι το γεγονός πως είναι χτισμένη επάνω σε πολυάριθμα μικρά νησιά σε μια λιμνοθάλασσα της Αδριατικής. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθεί κάποιος με αυτοκίνητο ή με άλλο μέσο ξηράς, κι έτσι οι κάτοικοι & επισκέπτες χρησιμοποιούν τις γόνδολες για να μετακινηθούν μέσω των υδάτινων διαύλων ανάμεσα στα νησιά. Η Βενετία αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή τουριστικό προορισμό και, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, όχι άδικα!

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φίδι τρώει καγκουρό!

Δείτε τις φωτογραφίες...

0 Η σοκαριστική αλήθεια για το γάλα

Η χειρότερη πηγή ασβεστίου
 
Η Βιομηχανία Γάλακτος έχει κάνει καλή δουλειά στην πλύση εγκεφάλου μας στο να πιστέψει ότι το γάλα είναι καλό για εμάς.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μα έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο;
Φυσικά όχι. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο
Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο. Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη ....

0 Ανεξήγητη τεράστια ρωγμή στο έδαφος του Περού (Photos & Video)




Φοβερή αναστάτωση έχει προκαλέσει μια ανεξήγητη ρωγμή μήκους τριών χιλιομέτρων που εμφανίστηκε στο Νότιο Περού, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο φυσικό φαινόμενο, όπως σεισμός ή τσουνάμι. Όπως όλα δείχνουν, ξαφνικά άρχισε να ασκείται μια τεράστια πίεση στη γη, σχίζοντας την στα δύο, ενώ παράλληλα κομμάτια εδάφους εκτοξεύτηκαν με δύναμη σε απόσταση.

0 Πήρε 2ο σκύλο οδηγό για τον ίδιο και τον τυφλό σκύλο οδηγό του




Μερικές φορές ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου χρειάζεται και αυτός λίγη βοήθεια…
 

0 Το χωριό των Χόμπιτ το θυμάστε; (photos)

Μέσα από την κινηματογραφική τριλογία » Άρχοντας των δαχτυλιδιών» γνωρίσαμε τα Χόμπιτ αλλά και το χωριό τους το Hobbiton.

 Τα όμορφα σπιτάκια του χωριού, χτισμένα μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, βρίσκονται στη περιοχή Matamata της Νέας Ζηλανδίας.

Σήμερα και αφού γυρίσματα πλέον δεν πραγματοποιούνται, το χωριό των Χόμπιτ χρησιμοποιειται από ένα αγρόκτημα που βρίσκεται κοντά.

Τα μικροσκοπικά σπιτάκια αποτελούν πλέον καταφύγιο για…

0 Κρυφό Σχολειό: ιστορική αλήθεια ή μύθος;

Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστορικών, υποστηρίζουν ότι η φιλολογία περί κρυφού σχολειού είναι απλώς ένας μύθος."Κανένας έγκυρος ιστορικός", λένε, "δεν αναφέρει την ύπαρξη "κρυφού σχολειού".

Ως βασικό επιχείρημα προβάλλεται το έργο του Παπαρρηγόπουλου, "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους", στο οποίο ενώ αφιερώνονται δύο από τους εννέα τόμους στην εποχή της τουρκοκρατίας, δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή για απαγόρευση, εκ μέρους των Τούρκων, της λειτουργίας ελληνικών σχολείων.

Πιθανότερος λόγος για τη δημιουργία ενός τέτοιου "μύθου", θεωρείται η ....

0 Η Κυβέρνηση σου χαρίζει 30 δις ευρώ...αρκεί να είσαι τραπεζίτης !!!


Τελικά λεφτά υπάρχουν μόνον για τους έχοντες και τους κατέχοντες όπως πάντα.  … Νέο δωράκι ετοιμάζει ο Παπακωνσταντίνου  για τις τράπεζες…


Βρήκε λεφτά λέει από την ΕΚΤ και τους μοιράζει δεκάδες δισεκατομμύρια (30 δις  ευρώ),.."  την στιγμή βέβαια που οι τράπεζες έχουν κλείσει την στρόφιγγα των δανείων.


Της Μιχαλούς
Θυμίζουμε ότι οι τράπεζες ήδη έχουν ενισχυθεί τα τελευταία 2,5 χρόνια από το Δημόσιο, με το αστρονομικό ποσόν των περίπου 100 δισ. ευρώ, είτε....

0 Γ.Παπανδρέου: Οικοδομούμε, 190 χρόνια μετά, τη νέα Ελλάδα


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: "ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ 190 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!"

"Καλούμαστε να δουλέψουμε για την αναγέννηση της χώρας", αναφέρει στο μήνυμά του για την επέτειο της ελληνικής επανάσταση ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος τονίζει ότι σε αυτά τα 190 χρόνια που έχουν περάσει η Ελλάδα έγινε ένας "φάρος ειρήνης"...



"Σήμερα γιορτάζουμε την Παλιγγενεσία του Έθνους, τη μέρα που η Ελλάδα, ξεκίνησε τον μεγάλο αγώνα της ανεξαρτησίας της απέναντι στον κατακτητή.

0 ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι όλων των ηλικιών, όλων των κομματικών αποχρώσεων, όλων των επαγγελματικών ομάδων,
είμαστε μία ομάδα ρομαντικών αλλά βαθιά συνειδητοποιημένων νέων Ελλήνων που θλιβόμαστε γιατί βλέπουμε καθημερινά την πατρίδα μας να μαραζώνει.
οι πολιτικοί δεν έχουν το χάρισμα .... να είναι....
ηγέτες και να μας δίνουν οράματα,

0 Υπουργοί και τραπεζίτες

 Του Γ. Βέλτσου από το ΒΗΜΑ μοντάζ Γρέκι
 
Πάνω από εκατό δισ. έχουν λάβει συνολικά οι τράπεζες χωρίς η συνεισφορά τους στην πραγματική οικονομία να είναι ανάλογη του «δώρου» που τους κάνει ο έλληνας φορολογούμενος. Αντιλαμβάνομαι, λοιπόν, τη δυσαρέσκεια των υπουργών της κυβέρνησης υπό μορφήν «κινήματος» του οποίου φαίνεται να ηγείται ο υπουργός Εθνικής Αμύνης.
Κατανοώ επίσης και το επιχείρημα των τραπεζών για τις .....

1 OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!

"Ώρα της Γης 2011"‎, η μεγάλη απάτη!
ΟΧΙ στην υποκρισία!
Tο Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.
Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης θα σωθεί όταν...
  πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

0 Δυο φωτογραφίες ...Όλα τα λεφτά!!!

Οι φωτογραφίες ειναι αφιερωμενες σε αυττους που νομιζουν οτι μονο στην Ελλάδα γινεται αυτο

Δείτε λίγο τι κάνουν οι μεγάλο κυβερνήτες και οι βουλευτάδες του κόσμου μας με μισθούς 170.000 ετησίως . Και θυμηθείτε ότι  αυτοί περνούν αποφάσεις όπως πόλεμος, ύφεση,ανθρώπινα δικαιώματα κοκ. Δείτε τις φώτο στο περισσότερα!!


 Τα ενδιαφέροντα είναι ....

0 Τι είναι η ανθρώπινη Αύρα;

Η λέξη Αύρα σημαίνει ατμόσφαιρα του πολύχρωμου φωτός, αποκαλούμενη "aureola". Η ανθρώπινη αύρα είναι ένα πολυστρωματικό πεδίο ενέργειας που παράγεται πρώτιστα από τα πνευματικά κέντρα ενέργειας Τσάκρα (chakra), που υπάρχουν μέσα σε όλο το σώμα / πνεύμα. 

Η αντιληπτή επίδραση φωτοστεφάνου γύρω από το ύψος πίεσης καλείται "nimbus". Η αύρα απεικονίζει τις διαθέσεις, την προσωπικότητα, τα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...