ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

0 Τι ζώο μπορεί να βρήκε ένας ψαράς στη θάλασσα, 1.5 μίλι μακριά από την ακτή;


Τι μπορεί να βρήκε ένας ψαράς μέσα στη θάλασσα;

0 Καλαμαροπίλαφο

Απλό και νόστιμο!

0 Μπορεί να φωτογραφηθεί η αύρα;

Το 1961 ο Semyon Davidovitch Kirlian και η Valentina Kirliana δημοσίευσαν μία έρευνα στο ρωσικής έκδοσης περιοδικό για την επιστημονική και εφαρμοσμένη φωτογραφία (Russian Journal of Scientific and Applied Photography), στην οποία περιέγραψαν για πρώτη φορά τη διαδικασία που σήμερα είναι γνωστή ως φωτογράφηση Kirlian.


Περιγραφή
Η μέθοδος συνίσταται στην τοποθέτηση ενός αντικειμένου ή ενός τμήματος του σώματος απευθείας επάνω σε ένα φωτογραφικό χαρτί, ενώ στη .....

0 Στο εδώλιο για το νερό η Ελλάδα

Δύσκολη η Τετάρτη για το Βέλγιο, τη Δανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τη νομοθεσία της ΕΕ για τα ύδατα και δεν υπέβαλαν σχέδια διαχείρισης για τις λεκάνες απορροής των ποταμών τους.

Τα σχέδια αυτά είναι απαραίτητα για την επίτευξη του στόχου της ΕΕ σχετικά με την "καλή κατάσταση" των ευρωπαϊκών υδάτων μέχρι το 2015, και έπρεπε να έχουν δημοσιευθεί το αργότερο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2009.

0 Η πιο πολύχρωμη θερμή πηγή του κόσμου

http://www.newsit.gr/files/Image/08-04-2011/resized/article-0-0B88EB6400000578-566_634x351_641_355.jpgEίναι τουριστική ατραξιόν εδώ και δεκαετίες. Τα απίστευτα χρώματα που αλλάζει μια θερμή πηγή...
με το όνομα Morning Glory Pool στο Γουαϊόμινγκ, είναι πόλος έλξης για εκατομμύρια τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.

Πριν από κάποια χρόνια, το χρώμα της πηγής ήταν μπλε. Τώρα έχει πάρει μια βαθιά πράσινη απόχρωση με κίτρινους και κόκκινους δακτύλιους.

Πως έγινε όμως αυτό; Πως άλλαξε το χρώμα της θερμής πηγής; Η εξήγηση είναι εντυπωσιακή!

0 Τα γηραιότερα δένδρα στον κόσμο.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν δέντρα που ζουν για χιλιάδες χρόνια; Ακούγεται περίεργο αλλά υπάρχουν πολλά δέντρα στον πλανήτη που γεννήθηκαν μερικές χιλιάδες χρόνια πριν και συνεχίζουν να επιβιώνουν.Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα γηραιότερα δέντρα του πλανήτη.



0 Σαλιγκάρια: Υψηλή η διατροφική και φαρμακευτική τους αξία

Αποτελούν εκλεκτό έδεσμα από την εποχή της Μινωικής Κρήτης, έχουν κατακτήσει τη δική τους θέση στις ευρωπαϊκές γκουρμέ κουζίνες, ενώ συχνά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ακόμη και … καλλυντικών. Ο λόγος για τα σαλιγκάρια, ένα προϊόν με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, αφού, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρήστος Νεοφύτου, το κρέας τους παρουσιάζει σημαντική διατροφική και φαρμακευτική αξία...

0 Έμβρυα που δεν έχουμε ξαναδεί...

Λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως μοιάζει ένα έμβρυο ανθρώπου. Ξέρουμε όμως πως είναι τα έμβρυα των ζώων;
Για δείτε...



0 Debtocracy: Ένα ντοκυμαντέρ για την κρίση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το Debtocracy αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.
Δειτε το ντοκιμαντερ
http://citypress-gr.blogspot.com/

1 Μια θάλασσα... ερείπια «ταξιδεύει» προς τις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ: Συντρίμμια που επιπλέουν, μάρτυρες της τραγωδίας στην Ιαπωνία

Τι απέγιναν τα συντρίμμια των τουλάχιστον 200.000 κτηρίων που ισοπεδώθηκαν από το τσουνάμι στην Ιαπωνία; Όταν τα νερά αποσύρθηκαν παρέσυραν μεγάλο τμήμα τους στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα να επιπλέουν τώρα στον Ειρηνικό με κατεύθυνση τις ακτές των ΗΠΑ...


Στα ανοιχτά βρέθηκαν επίσης αυτοκίνητα, σκάφη, ακόμα και ολόκληρα σπίτια.

Τα στελέχη του 7ου αμερικανικού στόλου που εντόπισαν τα επιπλέοντα σκουπίδια λένε πως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι σαν κι αυτό και προειδοποιούν πως οι μάζες αυτές αποτελούν κίνδυνο για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Δείτε φωτογραφίες

0 "Δεν πληρώνω"... Πότε ιδρύθηκε νέο κίνημα..;;

http://www.newpost.gr/media/k2/items/cache/7b8e81a906979079a0de53cb25af49a1_M.jpg

Το κράτος δεν μπορεί να αποζημιώσει τα θύματα της Ρικομέξ

Το κράτος ως άλλος οπαδός του κινήματος "Δεν πληρώνω" αποδυκνείεται για μια ακόμη φορά ανύμπορο...να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τους πολίτες. Ο λόγος για τα 18 εκατομμύρια ευρώ που υποχρεούται να καταβάλλει το Δημόσιο ως αποζημίωση στου πληγέντες της Ρικομέξ, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Την τελευταία εβδομάδα το Υπουργείο Οικονομικών και η Περιφέρεια Αττικής "παίζουν" με το μπαλάκι των ....

0 Πλάσματα του βυθού – και εικόνες από άλλον πλανήτη…

Με πάθος για τα υποβρύχια βάθη ο φωτογράφος Alexander Semenov θέλησε να ‘μοιραστεί’ με όλους εμάς την αγάπη του. Με απίστευτη ποιότητα. Εικόνες μαγικές.

Απολαύστε…

0 Η μεγαλύτερη δεξαμενή νερού στον κόσμο.(Photos)

Αυτή η τεράστια τρύπα βρίσκεται στην Καλιφόρνια και έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη δεξαμενή νερού στον κόσμο. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

0 Πολύχρωμοι προορισμοί!

Burano, Venice, Italy
Αυτό. Προορισμοί με χρώμα, όχι αυτό που λέμε “τόπικό”, χρώμα χρώμα, πραγματικό. Προορισμοί που χαίρεσαι να κοιτάς και μακάρι να επισκεφθείς κιόλας!

0 Ποια είναι η καλύτερη στάση ύπνου;

Εσείς σε ποια στάση ύπνου κοιμάστε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη για το σώμα μας; Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες στάσεις που μπορούν να μας βλάψουν και άλλες που μας ξεκουράζουν καλύτερα. Δείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε στάσης...



0 Νέα μυστικά για το μηχανισμό των Αντικυθήρων.

Οι γνώσεις των αρχαίων για την ελλειπτική τροχιά της γης ήταν περισσότερες από ότι θεωρούσαμε σήμερα. Αυτό υποστηρίζουν νέες μελέτες πάνω στον Mηχανισμό των Αντικυθήρων, το μυστηριώδες αρχαίο όργανο υπολογισμού της θέσης των ουράνιων σωμάτων.


Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες έχουν εξερευνήσει τη μηχανική δομή του αρχαίου αντικείμενου, που είχε ανασυρθεί το 1900-1901 από....

0 Στο εσωτερικό ενός ηφαιστείου

Μια τολμηρή ομάδα ερευνητών αποφάσισε να εξερευνήσει την άβυσσο του ηφαιστείου "Thrihnukagigur". Το ηφαίστειο αυτό είναι αδρανές εδώ και πολλά χρόνια αλλά κανείς δεν το είχε εξερευνήσει σε τόσο μεγάλο βάθος. Βρίσκεται στην Ισλανδία και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να έρθει στη ζωή ανά πάσα στιγμή. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες. 

0 «Εργοστάσιο» κατασκευάζει μπάλες κρίκετ

Perierga.gr - Χειροποίητα μπαλάκια του κρίκετ!
Προσθήκη λεζάντας

Δεν έχει βέβαια και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα κι όμως είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του είδους. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Πακιστάν και όλη η δουλειά γίνεται με το χέρι. Το κόστος εργασίας σε αυτές τις περιοχές είναι ιδιαίτερα χαμηλό και πολλές πολυεθνικές εταιρείες έχουν δημιουργήσει εγκαταστάσεις παραγωγής. Όσο για τις συνθήκες εργασίας οι εικόνες μας τις περιγράφουν αρκετά γλαφυρά.

0 Αεροπορική άσκηση ΝΑΤΟ: Τους “έλιωσαν” όλους τα ελληνικά μαχη τικά! ΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....

“Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα”.

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας.

0 Εντυπωσιακά σπίτια μέσα στη φύση

Εντυπωσιακά σπίτια μέσα στη φύση
Απολαύστε μερικές ακόμη φωτογραφίες από σπίτια μέσα στην φύση, άλλοτε παράξενα και άλλοτε εντυπωσιακά…

0 GOLDMAN SACHS, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

GOLDMAN SACHS η Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο
Το 2008 μετά από το ξέσπασμα της κρίσης, η αμερικανική κυβέρνηση αρνήθηκε με πρόταση του υπουργού Οικονομικών Τζ. Πόλσον να χρηματοδοτήσει αρχικώς τις αμερικανικές Τράπεζες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει η Lehman Brothers, Τράπεζα που σε μεγάλο βαθμό ήταν υπεύθυνη για την κρίση.
Μετά από την κατάρρευσή της, ο Πόλσον χρηματοδότησε με ειδική ρύθμιση τις Τράπεζες, ανάμεσα στις οποίες και την Goldman Sachs βασικό ανταγωνιστή της Lehman Brothers.


Ο Πόλσον βέβαια, υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της Goldman Sachs, της Τράπεζας που, όπως φαίνεται, κυβερνά τον κόσμο.

Στελέχη της γίνονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, επικεφαλής οικονομικών....

0 Guinea Pig Opens & Closes Cage!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...