ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

0 Ρίχνουν τοξικά και πυρηνικά απόβλητα στο Ιόνιο;

Σε μία εποχή που ο πλανήτης ζει υπό τον τρόμο της ραδιενέργειας της Φουκοσίμα, αποκαλύψεις που έρχονται από την Ιταλία σοκάρουν! Τον καλοκαίρι του 2009, μέλη της Ιταλικής Μαφίας ομολόγησαν στις Αρχές της γειτονικής χώρας ότι επί 20 χρόνια βύθιζαν εσκεμμένα έναντι αμοιβής, δεκάδες πλοία που μετέφεραν πυρηνικά και άλλα επικίνδυνα απόβλητα, στην Αδριατική και στο Ιόνιο!

0 Έπιπλα σχεδιασμένα με χιούμορ

Ίσως να μειώνεται λίγο η χρηστικότητά τους αλλά σίγουρα θα αποτελέσουν ένα κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των επισκεπτών. Έπιπλα σχεδιασμένα με χιούμορ και φυσικά αρκετή δόση δημιουργικότητας.
Perierga.gr - Τα πιο περίεργα έπιπλα

0 Η Ελλάδα μας. Τα Δουμπιά Χαλκιδικής



Το χωριό Δουμπιά Χαλκιδικής είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Κουρτίνα. Έχει εγγεγραμμένους 587 κατοίκους μετά την απογραφή του 2001. Διοικητικά ανήκει στο Δήμο Ανθεμούντα ενώ γεωγραφικά ανήκει στην περιοχή των Ζερβοχωρίων Χαλκιδικής. Οι κάτοικοί του ασχολούνται κυρίως με την γεωργία, την κτηνοτροφία, ενώ μία μερίδα αυτών εργάζεται στα μεταλλεία Γερακινής.

0 Ένας τόνος ψάρια.. για τους πολίτες της Ρόδου

untitled
Εναν τόνο ψάρια ψάρεψαν μαζί ένας ιερέας και ένας μουσουλμάνος και θα τα μοίρασουν στους Ροδίτες για την Κυριακή των Βαΐων. Αυτή η όμορφη όσο και ασυνήθιστη χειρονομία γίνεται για τέταρτη φορά από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονος στην παλιά πόλη της Ρόδου, με πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα.

Το περασμένο Σάββατο ο παπάς Χρήστος Σιάνας επιβιβάστηκε στο καΐκι του μουσουλμάνου καπετάνιου Τσετίν Καραοσμάν και ανοίχτηκαν στο πέλαγος. Ρίξανε τα δίχτυα και ύστερα από κάποιες ώρες επέστρεψαν με σχετικά καλή ψαριά: έναν τόνο ολοζώντανα ψάρια, γόπες, σαφρίδια και τσιπούρες, τα οποία μοίρασαν στους ενορίτες εκείνους που έχουν ανάγκη. 

0 Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ .

World Almanac, 1933 (page 419) - 15.3 million
World Almanac, 1938 (page 510) - 15.75 million
World Almanac, 1947 (page 748) - 15.7 million
World Almanac, 1949 (page 289) - 15.7 million
Μα δεν πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι απο το Ολοκαύτωμα των Ναζί ;




0 Πώς να φτιάξετε σοκολατένιες κούπες

Φτιάξτε όμορφες σοκολατένιες κούπες για παγωτό χρησιμοποιώντας μπαλόνια! Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Φουσκώνουμε τα μπαλόνια στο μέγεθος που μας αρέσει. Τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα και στη συνέχεια σε ένα ταψί, πάνω σε μια κουταλιά σοκολάτα.
Αφού η σοκολάτα κρυώσει σπάμε τα μπαλόνια και οι κούπες μας είναι έτοιμες για χρήση!
Perierga.gr - Παγωτό με μπαλόνι

0 Το Παράξενο Δέντρο Του Ραγιαβιχάρα!

image
Tο δέντρο Prohm είναι το σύγχρονο όνομα ενός ναού στην επαρχία Angkor Siem Reap στην Καμπότζη, που χτίστηκε σε μεγάλο βαθμό στο στιλ Bayon, στα τέλη του 12ου και στις αρχές του 13ου αιώνα και αρχικά λεγόταν Ραγιαβιχάρα.
Αντίθετα με τους περισσότερους ναούς στην Angkor, ο Ta Prohm έχει αφεθεί σχεδόν ακριβώς στην κατάσταση που ήταν όταν ανακαλύφθηκε: ο φωτογενής και ατμοσφαιρικός συνδυασμός των δέντρων που αναπτύσσονται έξω από τα ερείπια και στη γύρω περιοχή της ζούγκλας τον έκαναν ένα από τους πιο δημοφιλείς ναούς στην Angkor για τους επισκέπτες!
Από το 2010 όμως, φαίνεται πως οι αρχές έχουν αρχίσει να ακολουθούν μια πιο επιθετική προσέγγιση για την αποκατάσταση του ναού. Όλα οι φυτά και οι θάμνοι περισυνελέγησαν από την τοποθεσία και κάποια από τα δέντρα επίσης, πρόκειται να αφαιρεθούν.

0 Drawingmachine του Eske Rex


Είναι μια από κείνες τις ανακαλύψεις που όταν συνειδητοποιήσεις πόσο απλές είναι στη σύλληψη τους σκέφτεσαι   » ρε τι βρήκε ο άνθρωπος..».
Το Drawingmachine είναι μια κατασκευή με δύο εκκρεμή τα οποία στηρίζονται σε πύργους και συνδέονται με δύο μπράτσα με κινούμενες αρθρώσεις. Στο κέντρο υπάρχει ένα στυλό (ναι, στυλό) και στην βάση τοποθετείται χαρτί.
Τα εκκρεμή ξεκινούν το χορό τους με το χέρι και τα υπόλοιπα είναι απλά μαγεία. Δε μπορείς παρά να σταθείς ακίνητος και να παρακολουθείς και όταν τελικά ξυπνήσεις έχεις μπροστά σου ένα πίνακα.
Για να είμαστε δίκαιοι, η τεχνική ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια της Αναγέννησης και η εφαρμογή της ήταν ο περίφημος Αρμονογράφος. Ο Eske Rex που κατασκεύασε την συγκεκριμένη, την θεωρεί περισσότερο ένα γλυπτό, ένα....

0 Το container έγινε σπίτι για φιλοξενούμενους!

Το Container Guest House είναι μια έξυπνη δημιουργία της Poteet Architects. Μια ομάδα αρχιτεκτόνων που βραβεύεται συχνά, η Poteet Architects είναι γνωστή για την προσαρμόσιμη επαναχρήση κτιρίων με έξυπνο εσωτερικό σχεδιασμό…

0 Πάλι παραβάσεις το Καρφούρ.


Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση, το Καρφούρ (Carrefour) είναι μονίμως στη λίστα του ΕΦΕΤ όταν γίνονται έλεγχοι για παραβάσεις. Αυτή τη φορά 6 καταστήματα Καρφούρ, 1 στη Κέρκυρα, 1 στη Πάτρα, 2 στη Κρήτη και 1 στη Θεσσαλονίκη έλαβαν πρόστιμα κυρίως για την κατοχή ακατάλληλων τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση η για ανεπαρκές επίπεδο υγιεινής. Επιπλέον άλλο ένα κατάστημα του Μαρινόπουλου στη Θεσσαλονίκη είχε ληγμένα τρόφιμα. Το σύνολο των προστίμων έφτασε στα 43000 ευρώ, ελάχιστα αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν σχεδόν 450 καταστήματα Καρφούρ στην Ελλάδα.
 http://natofao.blogspot.com/2

0 Ο νόμος για τις μεταμοσχεύσεις είχε ψηφιστεί και στην Αργεντινή μόλις πήγε το ΔΝΤ! Τυχαίο;




  • Ζωντανά δοχεία ανθρώπινων ανταλλακτικών - Έτσι μας βλέπουν οι Νεοταξικοί έμποροι ελπίδας
Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.

0 Ισραήλ προς Ελλάδα: Καθορίστε την ΑΟΖ και αν αντιδράσει η Τουρκία θα είναι αιτία πολέμου για εμάς!!!

Του Δημήτρη Μπεκιάρη
«Καθορίστε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σας με την Κύπρο, και οποιαδήποτε απειλή, αντίδραση και πρωτοβουλία της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα θεωρείται για εμάς Casus Belli». Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα Ισραηλινοί αξιωματούχοι σε ανώτατα στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως αναφέρει πολύ καλά πληροφορημένη πηγή στο newscode.gr «Οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να...
διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει με τολμηρά βήματα».

0 Κάμερες και στα σχολεία...!!!!

Όποιος ανταλλάσσει ελευθερία για ασφάλεια,
στο τέλος
χάνει και τα δύο.
Β. Φραγκλίνος

Η Αρχή Προστασίας παραχωρεί Προσωπικά Δεδομένα για περισσότερη "ασφάλεια"...----Κύριοι μάλλον "ξεχάσατε" για ποιό λόγο λέγεστε "Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων"!-----


Τη βιντεοεπιτήρηση ακόμη και σχολικών συγκροτημάτων μεγάλης έκτασης κατά τις ώρες λειτουργίας τους νομιμοποιεί, υπό όρους, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ακροβατώντας ανάμεσα στην προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια προσώπων και αγαθών, η Αρχή δίνει, κατ' εξαίρεση, το δικαίωμα στις διοικήσεις των σχολείων, όπου δεν είναι πρακτικός ο έλεγχος των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, να λειτουργούν κάμερες που εστιάζουν σε απομακρυσμένα σημεία, αφού ληφθεί υπόψη η γνώμη του διδακτικού προσωπικού, του συλλόγου γονέων και των μαθητικών συλλόγων, όπου υπάρχουν.

0 Λιγότερο ελκυστικά πακέτα τσιγάρων για λιγότερους θανάτους

Αυστραλοί επιστήμονες εκτιμούν ότι τα νέα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση αναφορικά με τον τρόπο συσκευασίας των πακέτων τσιγάρων, ίσως να σημάνουν και το τέλος του καπνίσματος στην Αυστραλία


Αν η αυστραλιανή Βουλή εγκρίνει αυτό το νομοσχέδιο, τότε η Αυστραλία θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα επιβάλλει κανονισμούς στον τρόπο που συσκευάζονται τα προϊόντα καπνού, ούτως ώστε αυτά να είναι λιγότερο ελκυστικά για τους καταναλωτές.

0 Αύξηση τουριστών αναμένεται στη Ρόδο

Το νησί των Ιπποτών περιμένει πάνω από 700.000 επισκέπτες

Σε ανοδικά επίπεδα θα κινηθούν οι αφίξεις τουριστών στη Ρόδο...

από τις ελεύσεις των κρουαζιερόπλοιων στο νησί των Ιπποτών το 2011. Συγκεκριμένα πάνω από 700.000 τουρίστες αναμένονται φέτος από τα 600 και πλέον κρουαζιερόπλοια που θα «πιάσουν» λιμάνι στη Ρόδο αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση 25% στον αριθμό των επιβατών κρουαζιέρας σε σύγκριση με το 2010, όταν 561.000 επισκέπτες αποβιβάστηκαν στο νησί από τα 539 κρουαζιερόπλοια.

0 Άνδρος: σκουπίδια «καταρρέουν» στη θάλασσα – Τι λέει ο Δήμος (video)

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει το θέμα των απορριμμάτων στην Άνδρο, καθώς δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα της χωματερής η οποία μετά την πρόσφατη κατολίσθηση που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις στο νησί κατέρρευσε, με συνέπεια χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών να παρασυρθούν και να καταλήξουν στη θάλασσα.



Όπως αποκαλύπτουν βιντεοσκοπήσεις που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...