ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

0 Ο λευκός ναός Wat Rong Khun (Photos)


Περιηγηθείτε στο Wat Rong Khun, έναν όμορφο και παράξενο λευκό ναό στην Βόρεια Ταϊλάνδη που όμοιο του σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί.

0 Φάτε οικογενειακά: μία ανεκτίμητη συνήθεια

Άραγε, πόσες από εμάς έχουμε την πολυτέλεια να μαγειρεύουμε ήρεμα και χαλαρά, να στρώνουμε τραπέζι για όλη την οικογένεια και αυτή, με τη σειρά της, να βρίσκεται στην ώρα της για φαγητό; Κι όμως, μία τόσο όμορφη στιγμή, όπως είναι το οικογενειακό τραπέζι, θα έπρεπε να βρίσκεται στις βασικές μας προτεραιότητες.

       1. εάν όντως δεν έχετε καθόλου χρόνο να τρώτε όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα, τότε φροντίστε να το κάνετε τα Σαββατοκύριακα, οργανωμένα και αποφασιστικά. Με το φαγητό και την παράδοση του να τρώτε όλοι μαζί, τα μέλη μιας οικογένειας έρχονται κοντά.

0 Διάλογος Active Member + Ιησού

Στίχοι: Active Member
Μουσική: Active Member
Πρώτη εκτέλεση: Active Member

«Καλώς ήρθες, ξένε, στο τόπο μου
άραξε δίπλα να σου βάλω ένα κρασί να πιεις.
Συγχώρεσέ με λιγάκι για τον τρόπο μου,
μα με βρήκες στην αγκαλιά της ντροπής.
Ξέμεινα μόνος μου, πάρε και κάτσε όπου θες,
κουρασμένο σε βλέπω, πρέπει καιρό να γυρίζεις,
όμως μέσα στη ζαλάδα μου και πίσω απ' τις σκιές
σα να μου φαίνεται πως κάτι μου θυμίζεις».

«Γεια σου και σένα, έλειπα χρόνια, ήμουνα κάπου μακριά,
με φέραν πίσω δυνατές φωνές
και κάποιες τύψεις, που μου είπαν πως εδώ κοντά
έχω γεννηθεί κι έχω πεθάνει δυο χιλιάδες φορές».

«Ω, να τα μας, καλά είπα όταν σε είδα....

0 Βόλτα με αμάξι

Βόλτα με αμάξι

0 Χαρίζουν πάνω από 400 τόνους γραβιέρας..

DC962C7077A60840D1E2577532A997E9
Πάνω από τετρακόσιους τόνους γραβιέρας θα διαθέσει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, σε άπορους και δικαιούχους όλης της χώρας. Η Ένωση εδώ και αρκετά χρόνια συμμετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε κοινωνικά θέματα, στηρίζοντας ιδρύματα και φορείς που προσφέρουν κοινωφελές έργο.
Η γραβιέρα θα κοπεί σε τεμάχια του ενός κιλού και με βάση τους πίνακες απόρων και πολυτέκνων θα δοθούν στους υπεύθυνους φορείς διανομής ανά νομό, όπως Μητροπόλεις, σύλλογοι ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, ιδρύματα απόρων κ.ά
καλά νέα.. υπάρχουν και αυτα

0 Castle bravo - Η μεγαλύτερη δοκιμή ατομικής βόμβας των ΗΠΑ, και το λάθος!(video+photos)

Η μεγαλύτερη δοκιμή ατομικής βόμβας που πραγματοποιήθηκε από τις ΗΠΑ, εξαιτίας ενός λάθους σχεδιασμού, προκάλεσε ένα τεράστιο πυρηνικό ατύχημα!
map
Η κωδική ονομασία Castle bravo, δόθηκε στη πρώτη δοκιμή μιας θερμοπυρηνικής βόμβας υδρογόνου που πυροδότησε στις 1 Μαρτίου 1954, στην ατόλλη Bikini των νησιών Μάρσαλ, από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Castle Bravo ήταν η πιο ισχυρή πυρηνική συσκευή που ενεργοποιήθηκε ποτέ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με ισχύς 15 μεγατόνους. Η αναμενόμενη ισχύς, ήταν 4 έως 6 μεγατόνους, αλλά σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, η έκρηξη αυτή, δημιούργησε το χειρότερο ραδιολογικό ατύχημα που προκάλεσαν ποτέ οι Ηνωμένες Πολιτείες.

0 Σαλιγκάρια: Υψηλή η διατροφική και φαρμακευτική τους αξία

Αποτελούν εκλεκτό έδεσμα από την εποχή της Μινωικής Κρήτης, έχουν κατακτήσει τη δική τους θέση στις ευρωπαϊκές γκουρμέ κουζίνες, ενώ συχνά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ακόμη και … καλλυντικών. Ο λόγος για τα σαλιγκάρια, ένα προϊόν με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, αφού, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρήστος Νεοφύτου, το κρέας τους παρουσιάζει σημαντική διατροφική και φαρμακευτική αξία.

"Κατ' αρχήν, το κρέας των σαλιγκαριών αποτελεί λιχουδιά για τους γευσιγνώστες, αλλά συγκεντρώνει και αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα κρέατα.....

0 Όμορφες φωτογραφίες από μικροσκόπιο

Ο ωκεανογράφος Dr Paul Hargreaves χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να φωτογραφίσει διάτομα και η καλλιτέχνις Faye Darling τους δίνει χρώμα με ψηφιακή επεξεργασία.
Τα διάτομα είναι μονοκύτταροι θαλάσσιοι οργανισμοί που θεωρείται ότι υφίστανται πριν ακόμη την εποχή των δεινοσαύρων.
Perierga.gr -  Διάτομα στο μικροσκόπιο

0 Αργώ. Το αρχαίο διαστημόπλοιο

Η αρχαία ελληνική μυθολογία δεν αποτελείται από μυθεύματα, αλλά περιέχει πραγματικά γεγονότα τα οποία σήμερα, ύστερα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων δεκαετιών, γίνονται κατανοητά και παίρνουν τις αληθινές τους διαστάσεις.
 
Η άποψη ότι η Αργώ ήταν διαστημόπλοιο τεκμηριώνεται περισσότερο από τους παρακάτω στίχους που ουσιαστικά αναφέρουν ότι «πετούσε»: «Οι Αλπεις έχουν εκτεταμένη αιχμήν, επικάθηται δε πάντοτε εκεί ομίχλη. Από δω ξεκινήσαντες βιαστικά...» (Ορφικά, στίχοι 1131-1136). «Τούτον, τον Κάνθο τον Αβαντιώτη κατενίκησεν η μοίρα, και η ανάγκη του επέβαλε να αποθάνει υπεράνω (πάνω από) της Λιβύης» (Ορφικά, στίχοι 118-131).

Τυπικό παράδειγμα αυτού του τρόπου αποκρυπτογράφησης της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αποτελεί η Αργώ, που, όπως αναφέρεται στη Μυθολογία, ήταν ένα πλοίο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...