ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

0 Η eurovision δεν είναι εθνικό ούτε διπλωματικό θέμα. Αλλά απο κάτι τέτοιες αστείες διοργανώσεις φαίνονται τα κόμπλεξ κάποιων λαών.!!!


 Δώστε μας πρώτα τα 170 δις που μας χρωστάτε από τα εγκλήματα πολέμου, και μετά να μας γιουχάρετε,,,, γιατί είμαστε οι μόνοι που δεν πήραμε αποζημίωση από εσάς.!!!

0 Οι 35 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε κατά την απογραφή!!!

Ξεκίνησε στις 10 Μαΐου 2011 η Γενική Απογραφή πληθυσμού και κατοικιών, η οποία θα διαρκέσει 15 ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 24 Μαΐου.
Για την απογραφή δεν απαιτείται να βρίσκονται όλα τα μέλη της οικογένειας στο σπίτι παρά μόνο ένας που θα μπορεί να απαντήσει στο ειδικό ερωτηματολόγιο. Η συνέντευξη μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 40 λεπτά.
Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει κοινές ερωτήσεις που αφορούν στον δήμο όπου βρίσκεται η κατοικία, αν κατοικείται από μόνιμους κατοίκους, τον τύπο της κατοικίας (μονοκατοικία, πολυκατοικία κ.τ.λ.) καθώς και....
την περίοδο κατασκευής. Οι απογραφείς καταγράφουν το ονοματεπώνυμο των κατοίκων, τον τόπο μόνιμης κατοικίας καθώς και σε ποιο δήμο είναι εγγεγραμμένοι. Επίσης υπάρχουν ερωτήματα που αφορούν στο επίπεδο εκπαίδευσης των κατοίκων.
Δείτε τις ερωτήσεις:

0 "Το Κρητικό Μαχαίρι"

Ολο το άρθρο σχετικά με το Κρητικό μαχαίρι στηρίχτηκε στο θαυμάσιο βιβλίο του Νίκου Βασιλάτου με τίτλο "Το Κρητικό Μαχαίρι".

κρητικά μαχαίρια
Το Κρητικό Μαχαίρι, εισαγωγή 

Το Κρητικό μαχαίρι, αχώριστος σύντροφος κάθε Κρητικού παλιότερα, το πήραν μαζί τους οι Κρητικοί παντού όπου και αν πήγαν είτε ως ταξιδιώτες, είτε ως μετανάστες, όταν σε δύσκολες εποχές ορισμένοι απ' αυτούς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όμορφο νησί τους.

0 Εντοπίσαμε την καμαριέρα που ήθελε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν...





ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ


http://www.parakato.gr

0 Ένα ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη (1922-1988) αγγίζει άμεσα και την εποχή ΜΑΣ. Ο τίτλος του ''Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος''.

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν' αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο.
Θα βγεις στους δρόμους, θα φωνάξεις, τα χείλια σου θα ματώσουν απ' τις φωνές
το πρόσωπό σου θα ματώσει από τις σφαίρες μα ούτε βήμα πίσω.
Κάθε κραυγή σου μια πετριά στα τζάμια των πολεμοκάπηλων
κάθε χειρονομία σου σα να γκρεμίζεις την αδικία.
Και πρόσεξε: μη ξεχαστείς ούτε στιγμή.
Έτσι λίγο να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια
αφήνεις χιλιάδες παιδιά να κομματιάζονται την ώρα που παίζουν ανύποπτα στις πολιτείες
μια στιγμή αν κοιτάξεις το ηλιοβασίλεμα
αύριο οι άνθρωποι θα χάνονται στην νύχτα του πολέμου
έτσι και σταματήσεις μια στιγμή να ονειρευτείς
εκατομμύρια ανθρώπινα όνειρα θα γίνουν στάχτη κάτω απ΄τις οβίδες.
Δεν έχεις καιρό
δεν έχεις καιρό για τον εαυτό σου
αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος....

0 Τάρτα με φρέσκα φρούτα

Ένα ξεχωριστό γλυκό για μια πολύ-πολύ ξεχωριστή επίσκεψη!!!

2 Δείτε την άποψη του Μάρξ για τους λαθρομετανάστες. Αν βρείτε κοινά στοιχεία με το ΚΚΕ πείτε το και σε εμάς!!!

Σε μία εποχή που η λαθρομεταναστευση αποτελεί και θέμα αλλά και πρόβλημα στην ταλαιπωρούμενη από πολλά προβλήματα Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να μάθουμε τη θέση του Μαρξ περί του συγκεκριμένου θέματος:

• Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.

0 Οι www.300ellines.org, στις 22 Μαίου στο Σύνταγμα.!!!

θα κάνουν συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα και ζητάνε εθελοντές για τις βάρδιες
Οι “300 έλληνες” (www.300ellines.org) είναι μια ομάδα που δηλώνει πως δεν έχει σχέση με κόμματα ή σωματεία, πως δεν πρόκειται να κάνει κόμμα ή πολιτική οργάνωση, και πως είναι καθαρά ένα οργανωτικό σχήμα. Προγραμματίζουν συλλογή υπογραφών που θα ζητάει δημοψήφισμα, από τις 22 Μαίου στο Σύνταγμα και ζητούν εθελοντές και την....
βοήθειά μας.

0 Σύλληψη Ντομινίκ Στρος Καν για βιασμό !!!

Οι διεστραμμένοι και γενικώς οι άρρωστοι στο μυαλό αποφασίζουν για την ζωή των παιδιών σου Ελληνα ! ! !

Πότε θα Ξυπνήσεις ;;;


Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το Σάββατο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.
Τρεις αστυνομικοί, λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις 4:45 από το αεροδρόμιο Κένεντι για το Παρίσι, τον έθεσαν υπό κράτηση....

0 Jabuticaba: Δέντρο καρποφορεί στον...κορμό του!!!

Το Jabuticaba είναι ένα παράξενο φρουτόδενδρο που φυτρώνει στη νοτιοανατολική...


Βραζιλία και συχνά αποκαλείται Βραζιλιάνικο σταφυλόδενδρο. Η μοναδικότητα του έγκειται στο γεγονός ότι οι καρποί του αναπτύσσονται στον κορμό του δέντρου, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Τα jaboticabas, όπως ονομάζονται τα συγκεκριμένα φρούτα, αποτελούν ένα κοινό προϊόν για τις αγορές της Βραζιλίας.

0 Τιτανικός. Ένα θάυμα της ναυπηγικής

Το αβύθιστο πλοίο που τελικά, η τρομερή φιλοδοξία και η αλαζονεία των ιθύνοντων το βύθισαν και μαζί με αυτό και περίπου 1500 άτομα, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά. Δείτε το πως κατασκευάστηκε, μέσα από μία σειρά φωτογραφιών της εποχής.

0 Οι πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου

Το ταξίδι στη γεύση αποτελεί αδιαμφισβήτητα τη βασικότερη αναζήτηση για τους λάτρεις της «καλής κουζίνας». Τι είναι όμως αυτό … που κάνει μια κουζίνα «καλή»; Είναι μόνο η απόλαυση ή μήπως και η θρεπτική της αξία; Τρεις από τις πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου, μάς αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...