ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Κάτι νέο γεννιέται, που τους τρομάζει...

Κύριε Πάγκαλε, η σχέση σας με το διαδίκτυο μάλλον είναι όπως η σχέση ενός ευνούχου με το σεξ. Πανικόβλητος εξαπολύετε μαλακίες τετραγωνισμένες. Εάν είχατε την θέληση και την δυνατότητα να παρευρεθείτε στο Σύνταγμα, θα ακούγατε προτάσεις, ιδέες, πάνω από όλα ίσως καταλαβαίνατε ότι ο λαός είναι πιο λογικός και σοφός από εσάς. Άντεξε την κυβέρνησή σας και τους λοιπούς στωικά, με υπομονή, ίσως και φόβο...

0 Γιατί ζουν πολύ οι Ικαριώτες;


∆ύο µελέτες που υπογράφονται από την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστηµίου Αθηνών και δηµοσιεύθ ηκαν πρόσφατα στην επιστηµονική επιθεώρηση «Cardiology Research and Practice» φέρνουν στο φως τα µυστικά της µακροζωίας.

0 Μήπως κάποιοι άρχισαν να καπηλεύονται τους «αγανακτισμένους»;


Συνεχίζεται η προσέλευση των Ελλήνων κάθε απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και σε άλλες πλατείες σε άλλα μέρη της χώρας μας. Είναι ενθαρρυντικό το μήνυμα από όσους κατεβαίνουν και διαμαρτύρονται ειρηνικά μπροστά στο κοινοβούλιο.

Σύντομα όμως, θα προκύψουν πολλά προβλήματα. Αυτά θα είναι η πιθανή καπήλευση αυτών των ενεργειών ή ακόμη και προβοκάτσια.

Προς το παρόν το «σύστημα» δεν δείχνει να ανησυχεί από τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών στις πλατείες. Αυτό που σκέφτονται οι του «συστήματος» είναι πως κάποια στιγμή με την πάροδο του χρόνου θα ατονήσουν αυτές οι καθημερινές συγκεντρώσεις. Εάν δεν ατονήσουν πολύ πιθανόν είναι να δράσουν διαφορετικά. 
 

0 Τα like στο facebook δεν είναι πολιτικό κίνημα

«Τα like στο facebook δεν είναι το πολιτικό κίνημα»
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» παραθέτει τις απόψεις του για τον νέο εκλογικό νόμο, κατακρίνει τα σενάρια επιστροφής στην δραχμή, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τους «Αγανακτισμένους».
«Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του facebook»  δήλωσε ο… κ. Πάγκαλος σχετικά με τους «Αγανακτισμένους» πολίτες που συρρέουν καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν ενάντια των πολιτικών.

0 Τι είναι η ασπαρτάμη;

Η ασπαρτάμη ασφαλής; Τότε γιατί ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επειγόντως επανεξέταση της ασφάλειας της;


Όπως φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που δεν πιστεύουμε ότι η ασπαρτάμη είναι ακίνδυνη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) να κάνει πλήρη επαναξιολόγηση της ασφάλειας της ασπαρτάμης γιατί μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έχουν ανησυχίες για την ασφάλεια της αλλά και γιατί η EFSA αποφάσισε να μελετήσει εκτενέστερα 2 πρόσφατες έρευνες σχετικά με την πιθανή καρκινογόνο δράση αλλά την επιρροή που μπορεί να έχει η ασπαρτάμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

3 Όχι στο καπέλωμα των αγανακτισμένων!!!

Σίγουρα όλοι μας ακούσαμε να λένε διάφορα γι' αυτό το κίνημα και αυτό γιατί δεν τους αρέσει, ειδικά στα κομματόσκυλα όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δεν αντέχουν την μαζική οργή του κόσμου. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν πως ο λαός ήθελε να βγει στον δρόμο να εξεγερθεί αλλά δεν είχε ηγέτη και τώρα μέσα από αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις βρήκε τον τρόπο να το κάνει. Τους είναι επίσης δύσκολο να πιστέψουν ότι οι συγκεντρώσεις αυτές είναι μη κομματικοποιημένες και κάθε φορά που πάει να παρεισφρήσει σε αυτές κάποια κομματική η συνδικαλιστική σημαία ο κόσμος την διώχνει κακήν κακώς.

0 Ας μην ξεχνάμε.Σαν σήμερα 29 Μαίου 1453 Έπεσε η Πόλη.Ο λόγος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου λίγο πριν από την Άλωση της Πόλης!!!

Ευγενέστατοι άρχοντες και εκλαμπρότατοι δήμαρχοι και στρατηγοί, και γενναιότατοι συστρατιώτες, και όλος ο πιστός και τίμιος λαός, ξέρετε καλά πως έφτασε η ώρα που ο εχθρός της πίστης μας θέλει με κάθε τέχνασμα και τρόπο να μας στενοχωρήσει περισσότερο και να μας κάνει πόλεμο σφοδρό, με μεγάλες συγκρούσεις και συρράξεις από στεριά και θάλασσα, για να κατορθώσει και να χύσει το δηλητήριό του, σαν φίδι, και να μας καταπιεί σαν ανήμερο λιοντάρι...

0 Αγανακτισμενοι στην Ρόδο!

ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ! ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/5 ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας...
κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.

Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Τo link στο Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=121295251287226

Συνάντηση στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/5 ΣΤΙΣ 19.30

0 Κι όμως είναι πίνακες ζωγραφικής

image

0 Χελώνες σε έκσταση

Χελώνες σε έκσταση (1)
Δείτε 10 αστείες φωτογραφίες με χέλωνες που βρίσκονται σε φάση έκστασης!

0 Κάτω Πατήσια | Μια παιδική χαρά γεμάτη χρώμα απο τους Atenistas


διαβάζουμε στο atenistas.gr

Αυτή την Κυριακή 29/5 στις 10 το πρωί θα μεταμορφώσουμε την παιδική χαρά και το κηπάκι γύρω απ’ την Πλατεία Αγίας Παρασκευής (Καμπούρογλου και Σαμαρά γωνία), κοντά στο σταθμό μετρό Κάτω Πατησίων (http://goo.gl/maps/y4Ho)

Με πρωτεργάτες τα παιδιά της γειτονιάς, συντηρούμε και βάφουμε τα παιχνίδια και τα παγκάκια, φυτεύουμε λουλούδια, χρωματίζουμε τοίχους, ενημερωνόμαστε για την ανακύκλωση και οργανώνουμε μία μικρή γιορτή για όλα τα παιδιά.

0 Η Σελήνη έχει όσο νερό και η Γη!

Η ανακάλυψη δείχνει ακόμη ότι η Σελήνη περιέχει εκατό φορές περισσότερο νερό από ότι πιστευόταν μέχρι σήμερα. Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει και η Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη και η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του φυσικού δορυφόρου της Γης.
Perierga.gr - Η Σελήνη έχει όσο νερό και η Γη!
Οι συγγραφείς της μελέτης κατέληξαν σε αυτά τα συμπεράσματα αφού εντόπισαν μόρια νερού και άλλα πτητικά στοιχεία σε ποσότητα μάγματος που είχαν φέρει οι αστροναύτες του Apollo 17, στην τελευταία αποστολή στο φεγγάρι το Δεκέμβριο του 1972.

0 Δωρεάν διάθεση ποδηλάτων τον Ιούνιο


Τέλος Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ποδηλάτων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Υγείας Χρήστου Αηδόνη. Παρόμοιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και σε ακόμη τρεις περιοχές της χώρας.

0 Υπόγειες εγκαταστάσεις στο Μισσουρι !

0 Μια μικρή συλλογή απο αστείες φωτογραφίες

funny pics (4)

0 Το ασφαλέστερο USB!

Το ασφαλέστερο USB flash drive απο την dialog05, απαγορεύει την πρόσβαση στα δεδομένα του, απο μη εξουσιοδοτημένα άτομα!

0 Απίστευτη επιβίωση ενός σκύλου (Photos/Video)

Απίστευτη επιβίωση ενός σκύλου (2)
Την πυροβόλησαν 40 φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και την έθαψαν ζωντανή! Κι όμως η “Σταρ”, η σκυλίτσα που υπέμεινε όλα αυτά τα βασανιστήρια, έζησε. Αν αυτή η περίπτωση δεν είναι η μεγαλύτερη κτηνωδία όλων των εποχών, δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, τι είναι ικανοί να κάνουν οι “άνθρωποι” στα ζώα.

0 Η κοιλάδα των λουλουδιών

Η κοιλάδα των λουλουδιών, βρίσκεται στην Ινδία, στις πλαγιές των δυτικών Ιμαλαΐων και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μέρη πάνω στη Γη. Τα αμέτρητα αγριολούλουδα, με τα τόσα διαφορετικά χρώματα, καλύπτουν πλήρως την κοιλάδα και δημιουργούν μια μαγευτική θέα.
Perierga.gr - Η κοιλάδα των λουλουδιών

0 Ένας τέλειος φυσικός κώνος

Perierga.gr - Cerro MasatrigoΟ λόφος Masatrigo, βρίσκεται στην επαρχία Badajoz της Ισπανίας και είναι μάλλον ότι πιο κοντά στον τέλειο κώνο μπορούμε να συναντήσουμε στο φυσικό περιβάλλον.
Οι ντόπιοι θεωρούν ότι ο λόφος είναι ένα ανενεργό ηφαίστειο, εξαιτίας του κωνικού του σχήματος, ωστόσο οι επιστήμονες δεν έχουν επιβεβιώσει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση που να διακιολογεί το κωνικό του σχήμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφοροι θρύλοι και δοξασίες γύρω από το σχηματισμό του, που του έδωσαν το προσωνύμιο «μαγικό βουνό».

0 Fujisawa Sustainable Smart Town Project: μια πράσινη πόλη του μέλλοντος…

Ηλιακή, αιολική, από τις θάλασσες, τους μικροοργανισμούς, το… ανθρώπινο σώμα και ότι άλλο θα φανταστούν οι κύριοι επιστήμονες. Τώρα και την συγκλονιστική ‘στροφή’ των Ιαπώνων, εννέα εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν κάτι καλύτερο: να δημιουργήσουν την Fujisawa Sustainable Smart Town (Fujisawa SST) project, μια ‘πράσινη’ πόλη…

0 Janis Joplin

Η Janis Joplin γεννήθηκε σε μια παραθαλάσσια πόλη με διυλιστήρια του Τέξας, το Port Arthur, στις 19 Ιανουαρίου 1943. Προέρχεται από μεσοαστική οικογένεια, ο πατέρας της ήταν βιομηχανικός εργάτης, ενώ η μητέρα της υπάλληλος στην γραμματεία μιας επαγγελματικής σχολής. Πάντα μοναχικός τύπος, άκουγε μουσική Folk και Blues. Αρκετά επηρεάστηκε από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες όπως η Odetta Leadberry και Bessie Smith..

0 CASA G – Ένα σπίτι στην Ισλανδία

0 Σπάνιες και εκπληκτικές φωτογραφίες από το Ναό με τις τίγρης στην Ταυλάνδη






Υπάρχουν 17 τίγρεις στο ναό. Επτά ήταν ορφανά και διασώθηκαν από το φυσικό τους περιβάλλον και δέκα έχουν γεννηθεί εδώ στο ναό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...