ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

0 Σε αυτήν την Μεταπολίτευση θα είμαστε υποψιασμένοι!!!

Το 1974 η Ελλάδα βγήκε από το γύψο της εφταετίας,  και μπήκε στη φάση της μεταπολίτευσης. Ελάχιστοι τότε προέβλεψαν τη σημερινή κατάληξή της. Κυριαρχούσε ο άκρατος ενθουσιασμός.
Οι εποχές, όπως και οι Έλληνες, ήταν πολύ πιο αθώες. Ο κόσμος βρίσκονταν στη μέση του ψυχρού πολέμου, με τους καλούς και τους κακούς αντιμέτωπους. Το ποιος ήταν ποιος, εξαρτάτο από το ποιος τους έκρινε. Όλα όμως ήταν άσπρα και μαύρα.  Καλοί και κακοί, τίποτα άλλο. Καλοί πυρηνικοί, και κακοί πυρηνικοί πύραυλοι. Έτσι απλά.
Στα της Ελλάδας, λίγο επειδή οι μεγάλες διεθνείς κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις, όπως ο Μάης του `68 κλπ. μας είχαν προσπεράσει (λόγω χούντας), λίγο επειδή σαν λαός είχαμε μείνει στα φαντάσματα του εμφυλιοπολεμικού μας παρελθόντος, η πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν πολιτικοποιημένη μεν, ανυποψίαστη δε....

0 Δώστε βάση..Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή...!!!




Δώστε προσοχή στο βίντεο και διαδώστε το....

0 Πάγκαλος: "Δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα.."

Για ακόμα μία φορά επανήλθε στο «μαζί τα φάγαμε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της Γενεύης υποστήριξε πως δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα και, αν υπάρχει έστω και ένας, πρέπει...
να του στήσουμε άγαλμα!
«Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι... ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»...

0 Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

0 Ο πρωθυπουργός έχει γενέθλια του Αγίου Μνημονίου!

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κλείνει φέτος τα 59 στις 16 Ιουνίου. 


Σύμφωνα με το εορτολόγιο εκείνη την ημέρα γιορτάζουν ο Τύχων και ο Άγιος Μνημόνιος! Τυχαίο;


Σύμφωνα με το εορτολόγιο...


0 Αυτοί είναι οι προδότες που συμμετέχουν φέτος στην λέσχη Bilderberg!

ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΒUILDERBERG.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

0 Όταν τα έντομα πίνουν νερό. (Photos)

Νερό. Από το μεγαλύτερο θηλαστικό έως και το πιο μικροσκοπικό έντομο όλοι πρέπει να πίνουμε νερό για να ζήσουμε. Όμως τα έχετε δει ποτέ να πίνουν νερό; Δείτε ένα όμορφο φωτογραφικό αφιέρωμα με διάφορα έντομα τη στιγμή που ξεδιψούν.

0 ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ...

Ζήτησα από το θεό να μου δώσει δύναμη,κι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπερνώ. Του ζήτησα σοφία, κι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.
Του ζήτησα οικονομική άνεση, κι Αυτός μου έδωσε νου και ικανότητα να δουλεύω. 
 Του ζήτησα θάρρος,κι Αυτός μου έδωσε κινδύνους να ξεπερνώ.
Του ζήτησα αγάπη, κι Αυτός μου έδωσε προβληματικά άτομα να βοηθώ.
Του ζήτησα χάρες ,κι Αυτός μου έδωσε ευκαιρίες να εκμεταλλευτώ.
 Απ’ότι του ζήτησα δεν πήρα τίποτα-τίποτα απ’αυτά που ήθελα.
Πήρα όμως τα πάντα-αυτά που πραγματικά χρειαζόμουν.
Η προσευχή μου εισακούστηκε.
 

0 ΕΡΕΥΝΑ: Αντηλιακά - Τι περιέχει το αντηλιακό σας; Τα συστατικά που πρέπει να προσέχετε

Η έκθεση στον ήλιο και η χρήση αντηλιακών είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα και αμφιλεγόμενα κομμάτια της υγείας του δέρματος. Από τη μία, η έκθεση στο φρέσκο αέρα και τον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία του σώματος. Το ηλιακό φως είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης D, που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και συντήρηση οστών και δοντιών. Από την άλλη όμως, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, αυξάνει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του δέρματος.

Το να βασίζεστε αποκλειστικά στο αντηλιακό σας για να σας προστατεύσει είναι λάθος, καθώς η προστασία που προσφέρει δεν είναι δεδομένη. Επιπλέον, τα περισσότερα αντηλιακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν ένα μίγμα σκληρών και βλαβερών χημικών ουσιών που ενέχουν αρκετούς κινδύνους. Για παράδειγμα, κάποιες χημικές ουσίες που περιέχονται στα αντηλιακά λέγεται ότι προκαλούν διαταραχές ή και μόνιμες βλάβες στο νευρικό, το ανοσοποιητικό και το αναπνευστικό μας σύστημα. Τα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα ευπαθή σε αυτές τις χημικές ουσίες και τις τοξικές παρενέργειες τους. Ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες βρίσκονται και οι βενζοφαινόνες, που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, καθώς και τα ΡΑΒΑs, που  σχηματίζουν τις καρκινογόνες νιτροζαμίνες, όταν αναμιχθούν με άλλα χημικά.

2 ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές. Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών ώς επιλογή για την  αντιμετώπιση της ζέστης και την αναζήτηση δροσιάς. Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά! Αν κοιτάξουμε στη σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε πως το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια μας τιτλοφορείται ώς "παγωμένο γλύκισμα".

Οι καταναλωτές δεν δίνουν προσοχή διότι πολύ απλά δεν ξέρουν τη διαφορά που αξίζει να τη δούμε αναλυτικότερα: Η διαφορά είναι τεράστια! Το παγωτό υποχρεούται να γίνεται από γάλα φρέσκο ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να προέρχονται από το γάλα.  Απαγορεύεται λοιπόν από τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση με το γάλα. Δηλαδή με απλά λόγια επιτρέπονται ζωικά και όχι φυτικά λιπαρά! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...