ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

0 Τι ρόλο ''βαράνε'' τα περιέργα φορτηγά στην πλατεία συντάγματος.; Ας το έχουμε υπόψην μας κι ας μας πουν γραφικούς.


Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!

0 Whiskey on the rocks…κυριολεκτικά!



Η γνωστή έκφραση «Whiskey on the rocks» βρίσκει πλέον την απόλυτη εφαρμογή της, με τα παγάκια «Whiskey Stones». Αν επιθυμείτε να απολάυσετε το αγαπημένο σας ποτό σε μια πιο δροσερή θερμοκρασία χωρίς να αλλοιωθεί η γεύση του τότε τα «Whiskey Stones» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Αν και έχουν υπάρξει παρόμοιες «εφευρέσεις» ως υποκατάστατα των κύβων πάγου, εν τούτοις αυτά τα παγάκια δεν αποτελούνται απο νερό αλλα απο πέτρα! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε μερικές ώρες στην κατάψυξη και στην συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε στο ποτό σας. 

0 Δεν έχω λόγια.. τους έβλεπα που έμεναν και δάκρυζα..

Οι ήρωες της νέας επανάστασης.
Δεν πήγα στην πρωινή πορεία, για μένα και για όσους είμαστε από την αρχή στον αγώνα, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν στημένο το κάλεσμα με σκοπό να μας διαλύσουν. Αυτοί που μας κάλεσαν ευθύνονται για την μέχρι πρότινος απραγία μας, κι αυτοί είναι. οι συνδικαλιστές. Ο συνδικαλιστής είναι υποχείριο της εκάστοτε κυβέρνησης κι ανήκει στα παλιά (που σήμερα καίμε), είναι σύστημα. Έχει μάθει να λαδώνεται, να σκέφτεται ατομικά και όχι συλλογικά, να τον ενδιαφέρει η θεσούλα για μετά...

0 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟ !

ΘΑ ΚΡΙΘΗΤΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!

Tasos G.

0 8 Προτάσεις Εξόδου από την Χρεωκοπία προς "Αγανακτισμένους" και μη

1) Κρατικό νόμισμα, με κρατικό έλεγχο της κοπής νομίσματος.
Το ευρώ εκ του αποτελέσματος μόνο ζημιά έχει προκαλέσει στην εθνική οικονομία και τα οικονομικά των πολιτών. Και σύμφωνα με την απλή λογική μόνο ζημιά θα προκαλέσει στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον και ακόμη μεγαλύτερη.
Η ισοτιμία της δραχμής θα ξεκινήσει από 340,75 προς το ευρώ και η απόκλισή της μέσω ανατιμήσεων και υποτιμήσεων δεν πρόκειται, βάση της διεθνούς εμπειρίας, να υπερβεί το 10% της αρχικής ισοτιμίας.
Έτσι θα καλυφθεί η πραγματική ρευστότητα της οικονομίας.

2) Άρνηση πληρωμής του εξωτερικού χρέους. Το Διεθνές Δίκαιο δίνει τη δυνατότητα στις χώρες, που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα τις στοιχειώδεις ανάγκες των πολιτών τους και την αποληρωμή των δανείων, να προτάσσουν την αυτονόητη υποχρέωσή τους να εξασφαλίζουν τη διαβίωση των πολιτών τους.

1 Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (1)
Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; Σίγουρα θα εκπλαγείτε!

3 Ιερέας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα...!

Δείτε το βίντεο! Εύγε παπά μου λεβέντη! Μακάρι να είχαμε καμιά δεκαριά σαν εσένα!
Eίναι 21 μέρες στο σύνταγμα κάθε μέρα!

0 Οι διασυνδέσεις της λέσχης Βilderberg




Κάντε κλίκ για μεγένθηνση
http://www.antinews.gr/

0 Το μυστήριο του Γκραντ Κάνυον

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαύματα της φύσης. Παράλληλα όμως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια για τους γεωλόγους. Κανείς ως τώρα δεν έχει μπορέσει να εξηγήσει πώς δημιουργήθηκε το Γκραντ Κάνυον, πώς σχηματίστηκαν οι ιδιόμορφες στρώσεις των πετρωμάτων του και πώς απέκτησε τη θεαματική του ομορφιά.
Το μυστήριο του Γκραντ Κάνυον.
Οι περισσότερες θεωρίες που έχουν προταθεί ως τώρα για την ερμηνεία του σχηματισμού του Γκραντ Κάνυον επικεντρώνονται στα ανώτερα στρώματα της Γης- δηλαδή στον φλοιό και στα δυο τμήματα του άνω μανδύα: τη λιθόσφαιρα, η οποία αποτελείται από τις στερεές λιθοσφαιρικές πλάκες που βρίσκονται σε μόνιμη κίνηση, και την ασθενόσφαιρα, η οποία αποτελείται από ρευστό μάγμα. Τώρα μια νέα θεωρία έρχεται να δώσει τη δική της ερμηνεία.

0 Κριτική: Μπισκότο Digestive. Ένα παχυντικό μπισκότο.

ΤΑ ΣΥΝ:
*Έχει μερικές φυτικές ίνες

 
ΤΑ ΠΛΗΝ:
*Έχει αρκετά λιπαρά.
*Έχει πρόσθετη ζάχαρη
*Έχει πολλές θερμίδες

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Δεν ξέρω πως αυτά τα μπισκότα απέκτησαν τη φήμη του υγιεινού μπισκότου, ίσως λόγω της ονομασίας που του έδωσαν: digestive (μετάφραση: διευκολύνουν την πέψη). Δεν είναι καθόλου υγιεινά. Καταρχήν το ένα μπισκότο έχει 71 θερμίδες, όσο δηλαδή μια μεγάλη φέτα ψωμί. Το 40% των θερμίδων προέρχεται από τα λιπαρά, στη μορφή φοινικέλαιου που είναι από τα πιο βλαβερά λάδια που υπάρχουν αφού περιέχουν πολλά κορεσμένα (κακά) λιπαρά, και βρίσκεται και δεύτερο στη λίστα των συστατικών που σημαίνει ότι υπάρχει σε αρκετή μεγάλη ποσότητα στο προϊόν. Σαν να μην έφτανε αυτό έχει και πρόσθετη ζάχαρη και σιρόπι μερικώς ιμβερτοποιήμενης ζάχαρης.  

ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΕ;

0 PC μέσα σε τραπέζι

Pc μέσα σε τραπέζι (1)
Τι άλλο θα σκεφτούν πια; Έχουμε δει PC σε σκούτερ, σε μηχανή και τώρα σε τραπέζι. Αν μη τι άλλο με τη νέα αυτή θήκη για PC εξοικονομούμε και χώρο!

0 Εντυπωσιακό πέτρινο δάσος στην Κίνα

Το πέτρινο δάσος του Shilin είναι ένας εντυπωσιακός σχηματισμός από βράχους, που καλύπτουν μια τεράστια έκταση σχηματίζοντας ένα δάσος, στην Κίνα. Οι βράχοι φάινονται σα να «φυτρώνουν» από το έδαφος, σαν γιγάντιοι σταλαγμίτες, με πολλούς από αυτούς να μοιάζουν με απολιθωμένα δέντρα και να δίνουν έτσι την εντύπωση ενός πέτρινου δάσους. Από το 2007 έχουν χαρακτηριστεί παγκόσμια κληρονομιά από την UNESCO. Perierga.gr - Πέτρινο δάσος στην Κίνα!Σύμφωνα με το θρύλο, στο μέρος αυτό γεννήθηκε η Ashima, μια πολύ όμορφη κοπέλα της φυλής των Yi.  Η κοπέλα ερωτεύτηκε ένα νέο και όταν της απαγορεύτηκε να τον παντρευτεί, μετατράπηκε σε μια πέτρα στο δάσος που φέρει το ονομά της. Κάθε χρόνο την 24η μέρα του έκτου σεληνιακού μήνα  οι Yi γιορτάζουν στο  φεστιβάλ Torch, με παραδοσιακούς χορούς και αγώνες πάλης.

0 VIDEO: Αγανάκτησε και ο σκύλος - μασκότ του Συντάγματος

Ο Αγανακτισμένος ΛουκάνικοςΟ Λουκάνικος είναι πιστός φίλος των Αγανακτισμένων και όποιος κατεβαίνει...
αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος θα τον δει να τριγυρίζει εκεί. Είναι ο...διάδοχος του Κανέλλου, του σκύλου που ο φωτογραφικός φακός «έπιανε» σε κάθε πορεία!

Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, ο Λουκάνικος εθεάθη στη μεγάλη πορεία που έγινε στην πλατεία Συντάγματος, να ακολουθεί τους διαδηλωτές και να γαυγίζει κάθε φορά που οσφριζόταν τον «εχθρό». Η αγριότητά του, βέβαια, περιορίζεται μόνο στο γαύγισμα, αφού ποτέ δεν επιτίθεται σε άνθρωπο, αντίθετα στέκεται δίπλα του, άγρυπνος φρουρός σε κάθε πορεία.

Μάλιστα η φήμη του ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας καθώς στο youtube βίντεο αφιερωμένο σε αυτόν έχει περισσότερες από 205,000 προβολές και σχόλια από το εξωτερικό. 
Δείτε το...
 

0 Τα 20 κινητά με την υψηλότερη και τα 20 με τη χαμηλότερη ακτινοβολία

Πολλά γράφονται και περισσότερα λέγονται για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων - κάποιοι τη θεωρούν καρκινογόνο, άλλοι αδιαφορούν, κάποιοι έχουν ισχυριστεί μέχρι και ότι οφελεί τον οργανισμό(;).  Προς το παρόν η επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα.


 Όμως το μεγάλο site τεχνολογίας CNET, χωρίς να παίρνει θέση σχετικά με τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας, παρουσιάζει τα 20 κινητά με τις υψηλότερες μετρήσεις και τα 20 με τις χαμηλότερες.


 Βέβαια, ως site με έδρα την Αμερική, το CNET έχει εστιαστεί σε μοντέλα που πωλούνται στην Αμερικανική αγορά, κάτι που βεβαίως δεν αποκλείει να είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

0 Μπάλα γκόλφ χτυπάει με ατσάλι με 240 χλμ/ώρα!!! Δείτε το βίντεο !

Θα το δείτε σε slow motion.

0 Τόσον καιρό χαλάει ο κόσμος και δεν άνοιξε ρουθούνι μόλις κατέβηκαν τα κόμματα εμφανίστηκαν και οι κουκουλοφόροι!! ΤΥΧΑΙΟ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

Γράφει η Ελένη

Επί 21 μέρες γίνεται χαμός στο Σύνταγμα, κάθε μέρα πολίτες, ενεργοί πολίτες,  ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ (όχι χωρίς άποψη για την πολιτεία και τη συλλογική μας ζωή, αλλά απαλλαγμένοι από το κομματικό μαντρί)  που .....κατεβαίνουν ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και διεκδικούν την εθνική κυριαρχία  και την αξιοπρέπεια της χώρας τους.Τόσες μέρες διαδηλώσεων χωρίς καμμιά κομματική παρουσία, να χαλάει ο κόσμος, κι όμως ποτέ δεν άνοιξε ρουθούνι!!
Ούτε ζημιές, ούτε έκτροπα ούτε ξύλο, ούτε κουκουλοφόροι…

2 Συλληψη διαδηλωτή Διαδώστε το μηνέχει νομικά προβλήματα!

ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ! Η σύλληψη έγινε απο καθαρή παρεξήγηση.
ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ! 
Ορίστε το βίντεο μας συγνώμη που ειναι κομμένο 3 φορές,αλλα η κασσέτα πήδηξε εκείνα τα σημεία.

0 Το Μαξίμου δεν είναι γονική παροχή!!!

Τον δρόμο της αβεβαιότητας για την χώρα άνοιξε ο πρωθυπουργός με την αναδίπλωση και τους παιδικούς χειρισμούς του. Το κύριο αποτέλεσμα των ενεργειών του είναι η πλήρης απώλεια στήριξης της χώρας στο εξωτερικό, αλλά και της κυβέρνησης στο εσωτερικό, στο εξωτερικό, ενδεχομένως δε και στο ΠΑΣΟΚ.
Το δείχνουν και οι πρώτες αντιδράσεις (όπως του Αλέκου Παπαδόπουλου) που ίσως εγκυμονούν πολιτικές ανακατατάξεις και εσωκομματικές εξελίξεις. Ο ΓΑΠ έφερε τη χώρα στο αδιέξοδο, την κυβέρνησή του στην απομόνωση και η μόνη λύση είναι να μιλήσει ο λαός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...