ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

1 Διαβάστε το «μεσοπρόθεσμο»!

Του Νίκου Μπογιόπουλου

Το επονομαζόμενο ως «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» αποτελεί την εγγύηση για την επερχόμενη - με μαθηματική ακρίβεια - καταστροφή του ελληνικού λαού.
Κι όταν λέμε με «μαθηματική ακρίβεια» το εννοούμε με την κυριολεκτική σημασία του όρου. 
Αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα όσα ομολογούν οι ίδιοι οι συντάκτες του «μεσοπρόθεσμου».

Ομολογίες που ταυτόχρονα επιχειρείται, φυσικά, να αποσιωπηθούν. Να συσκοτιστούν πίσω από εκβιασμούς, από γελοία πολιτικά τερτίπια και από «σωτηριολογικές» δημαγωγίες. 
Αν μη τι άλλο αυτό το έκτρωμα αξίζει να διαβαστεί.

1 Η αποτυχία ενός πειράματος!!!

Η ανάδειξη του κ. Παπανδρέου στην πρωθυπουργία της χώρας και η κυβερνητική   θητεία του,  σίγουρα θα αποτελέσει  φαινόμενο, άξιο μελέτης.
Πως,  δηλαδή, ένας πολιτικός, περιορισμένων δυνατοτήτων, εκμεταλλευόμενος την οικογενειακή παράδοση,  τον κομματικό στρατό που δημιούργησε ο πατέρας του και το σύστημα διαπλοκής,  που γιγάντωσε το κόμμα του, κατάφερε παραπλανώντας έναν έξυπνο, υποτίθεται,  λαό να ..κλέψει μια  τεράστια νίκη.
Πώς στη συνέχεια,  αναιρώντας όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις πέτυχε, χωρίς ισχυρές αντιστάσεις,  να υποδουλώσει τη χώρα με το  μνημόνιο, το οποίο μάλιστα για αρκετούς μήνες μας το παρουσίαζαν  ως λύση σωτηρίας!

0 Το κόμμα του Δημήτρη Καζάκη!!!

Σχόλιο: Συνεχώς το τελευταίο διάστημα και λόγω τον εξελίξεων, ορισμένοι αποφασισμένοι Έλληνες ιδρύουν νέα αξιόλογα κόμματα, συνεπώς η κλασική δικαιολογία ορισμένων πως δεν έχουν κάτι να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να βοηθάνε τον δικομματισμό σιγά σιγά τελειώνει...

Μετά την αποχώρηση του απο το κόμμα "Σπίθες" του Μίκη Θεοδωράκη, ο γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, ανακοινώσε μέσα απο το blog που διατηρεί την ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) ... Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:
- Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από...
το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ...

0 TWSJ: Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη την επόμενη μέρα θα της χαρίσουν αναγκαστικά ολόκληρο το χρέος!

Ας το έχουμε υπόψην...Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.
Ένα άρθρο που αν μη τι άλλο προβληματίζει δημοσιεύτηκε πριν λίγο στην αμερικανική εφημερίδα THE WALL STREET JOURNAL. Ο τίτλος του …«Κι αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να σωθούν;»
Και απαντά ο ίδιος ο αρθρογράφος (Allen Mattich)
Τότε ο κεντρικός πυρήνας της Ευρώπης, η Γερμανία, θα υποστεί τέτοια ζημιά που θα αναγκαστεί να διαγράψει μονομιάς ολόκληρο το ελληνικό χρέος. Τι θα συμβεί όμως αν η Γερμανία διαγράψει από ανάγκη ολόκληρο το ελληνικό χρέος; Τότε θα τεθεί ζήτημα αξιοπιστίας και ηθικής. Μιας και αυτομάτως το ίδιο με την Ελλάδα θα πράξουν και η...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...