ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

1 Διάσωση ζώων: Πριν και μετά

Διάσωση ζώων πριν και μετά (13)
Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που θα σας φτιάξει την διάθεση… Δείτε πως ορισμένα άτυχα ζωάκια που βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση, μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά με αγάπη και φροντίδα από τους κατάλληλους ανθρώπους!

0 Οφθαλμαπάτες με την τεχνική Zebrating-Art


Οφθαλμαπάτες με την τεχνική της «ζέβρας» (1)
Ονομάζεται Zebrating-Art και είναι μια εντυπωσιακή και έξυπνη μορφή τέχνης, αφού Για να δείτε τις συγκεκριμένες οφθαλμαπάτες θα πρέπει να τις κοιτάξετε από συγκεκριμένη οπτική γωνία.

0 Γυμναστήριο μιας άλλης εποχής

Perierga.gr - Γυμναστήριο μιας άλλης εποχής
Ρετρό φωτογραφίες από όργανα γυμναστικής του 18ου και 19ου αιώνα. Φυσικά ήταν διαθέσιμα μόνο για ευγενής και δεν γνωρίζουμε πραγματικά την απήχηση που είχαν, σίγουρα όμως είναι η πρώτες προσπάθειες για τη δημιουργία ενός γυμναστηρίου εξοπλισμένου με μηχανικά βοηθήματα.

0 Εντυπωσιακά διαφανή πλάσματα.

Δείτε μία όμορφη λίστα με 14 διαφανή πλάσματα. Πως επιβιώνουν και με ποιους τρόπους προστατεύονται αυτά τα ζώα;

2 Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: «Το τέλος του φόβου», ο λαός απέναντι στα ΜΑΤ!!!

0 ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 - Η προφητεια που εκπληρωνεται!!!

Πέρασαν περισσότερα από 1.900 χρόνια από τότε που ο τελευταίος εν ζωή απόστολος του Ιησού του Ναζωραίου, ο γέροντας πια αγαπημένος του μαθητής Ιωάννης, εξόριστος σ’ ένα άγονο νησί του Αιγαίου κατέγραψε το προφητικό του όραμα για την εποχή του «θηρίου», κατά την οποία, όπως έγραφε, ένα νέο οικονομικό σύστημα θα επιβληθεί παγκοσμίως.  Τότε λέει, όλοι οι άνθρωποι της Γης θα αναγκασθούν να συναλλάσσονται με ένα «χάραγμα» που θα τους δοθεί επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει οτιδήποτε, παρά μόνο αυτός που θα έχει το χάραγμα, το οποίο είναι σφραγίδα του ονόματος του θηρίου, ή ο αριθμός του ονόματός του, δηλαδή το νούμερο 666. Σήμερα γνωρίζουμε πλέον με βεβαιότητα ότι εκείνος ο άγιος γέροντας έβλεπε την εποχή μας…

2 «Ζητώ να με συγχωρέσετε που έσωσα τον Παπουτσή το 1977 από τους μπάτσους!»

Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από όλους του Έλληνες πολίτες για τον Χρήστο Παπουτσή.
Νιώθω υπεύθυνος γιατί υπάρχει στην πολιτική σκηνή αυτό το καθίκι.
Ο λόγος είναι ότι το 1977 γίνεται συγκέντρωση στα Προπύλαια ενάντια στον νόμο 509, η συγκέντρωση απαγορεύεται από την αστυνομία ο Παπουτσής σαν πρόεδρος της ΕΦΦΕ πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από την αστυνομία, οι μπάτσοι τον αρπάζουν και προλαβαίνω εγώ με το Σπύρο ένα φιλαράκι υδραυλικό να τον πιάσουμε από τα χέρια και οι μπάτσοι από τα πόδια(!!), για λίγο βρίσκεται μετέωρος ο σημερινός υπουργός μεταξύ Πανεπιστημιακού Ασύλου και πεζοδρόμιου εκτός ασύλου, υπάρχουν και φωτόγραφίες του γεγονότος σε εφημερίδες της εποχής όπως στα «Νέα»....

0 Ο ''ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ'' ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!


http://peripatris.blogspot.com/

0 Save Greece: Το κίνημα που γεννήθηκε στο Hollywood και θα σώσει την Ελλάδα!!!

#save_greece Gisele
Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, η δυσφορία και η απόγνωση του ελληνικού λαού, η βίαιη στάση της αστυνομίας και τα εκτεταμένα επεισόδια που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, συγκίνησαν ολόκληρη την υφήλιο. Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς ειδήσεις από την Ελλάδα και τα οι εικόνες από το Σύνταγμα κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Μέσα στο ζοφερό κλίμα, μία ηλιαχτίδα ελπίδας γεννήθηκε στους κόλπους του Hollywood. Το κίνημα Save Greece . Μία αγνή ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης των λαμπερών σταρ προς τον ελληνικό λαό....

0 Γαύδος: εκείνη η κουκίδα που ψάχνετε στο χάρτη


 
Το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, η Γαύδος είναι ένα νησί που «ανοίγει» αποκλειστικά το καλοκαίρι και αυτό που έχει να προσφέρει είναι η ανέγγιχτη ομορφιά και η απόλυτη απομόνωση που μας φέρνει στο μυαλό κάτι από τους εξωτικούς προορισμούς που αγαπάμε.

3 Βγες έξω – Απίστευτο Animation Μικρού μήκους


Βγες έξω (Get out) ένα καταπληκτικό animation που θα σας αφήσει άφωνους στο τέλος. Αξίζει να το δείτε όλοι. Απολαύστε το. 

0 Η ΝΔ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ…ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

Σε δύο βάρκες πάτησε αυτές τις μέρες στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία καθώς χθες, μόλις ένα 24ωρο αφότου είπε «όχι» στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, οι βουλευτές της υπερψήφισαν σχεδόν το 50% του εφαρμοστικού νόμου, ο οποίος ουσιαστικά κινείται στο ίδιο πλαίσιο και - σύμφωνα με την κυβέρνηση - ήταν από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της πέμπτης δόσης από τους εταίρους μας.
 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, παρεμβαίνοντας στη χθεσινή συνεδρίαση, μολονότι δήλωσε ότι το κόμμα του «θα ψηφίσει τα βασικά και κρίσιμα άρθρα» του εφαρμοστικού νόμου (σ.σ.: 22 από τα 49), επέμεινε στη στάση να αποκλείει τη συναίνεση με την κυβέρνηση, στο πλαίσιο της ψήφισης το ....

0 Επίσημη πρώτη ματιά στο ‘The Hobbit’…

Ένα ξεκίνημα με λίγο κινηματογραφική ειδησεογραφία. Το Τhe Hobbit μας δίνει τις πρώτες σκηνές από τον Gandalf και τον Martin Freeman ως Bilbo – το μεγαλύτερο hobbit μέχρι σήμερα.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της προσαρμογής του Peter Jackson για το βιβλίο «The Hobbit» — το prequel της τριλογίας «Lord of The Rings» — δίνει στους φαν μια ματιά στον Bilbo Baggins, τον Gandalf the Grey και τα… τεράστια πόδια του Bilbo humungous μέσα από φωτό του Entertainment Weekly.

0 Στα άδυτα της βιβλιοθήκης του Βατικανού


Σπάνια βιβλία, μοναδικά χειρόγραφα, έργα των μαέστρων της αναγέννησης φυλάσσονται στις επιβλητικές αίθουσές της

Τα ψηλά τείχη του Βατικανού προστατεύουν εκτός από το Αποστολικό Ανάκτορο, κέντρο της εξουσίας του Πάπα, και την περίφημη Αποστολική Βιβλιοθήκη του. Στις Αναγεννησιακές αίθουσες της βρίσκεται συγκεντρωμένο το απόσταγμα της γνώσης των περασμένων αιώνων. Κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας, έργα πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, την Φιλοσοφία και την Ιστορία, που μεταφέρθηκαν στη Ρώμη από τη Δύση και την Ανατολή στοιχειοθετούν τον μοναδικό πλούτο της.

0 Τι περιέχουν τα δακρυγόνα;


Η χρήση χημικών αερίων απαγορεύεται ακόμα και στον πόλεμο.Τα δακρυγόνα περιέχουν τη χημική ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία κατατάσσεται στα χημικά όπλα. Η ελληνική δικαιοσύνη, ωστόσο, επανειλημμένα δικαιώνει την χρήση δακρυγόνων και χημικών σε διαδηλώσεις.


Ιστορικό

Η χρήση των αερίων CS και CN, βασικότερων συστατικών των σύγχρονων «δακρυγόνων», από τις ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ ανάγκασε τον ΟΗΕ να καταλήξει στην Απόφαση 2603/16-12-1969, σύμφωνα με την οποία, μεταξύ άλλων, «καλούνται τα κράτη-μέλη να κάνουν σαφή δήλωση, ότι η απαγόρευση, που περιλαμβάνεται στο Πρωτόκολλο της Γενεύης να έχει....

0 Reboot με καφέ

Οι κούπες του καφέ είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο για τους εθισμένους αλλά ακόμα και για κείνους που αγαπούν το στυλ ή στην προκειμένη περίπτωση την τεχνολογία. Οι κούπες Ctrl Alt Del είναι ένα σετ που συμπληρώνει ένας δίσκος από ανακυκλωμένο πλαστικό.

0 Livio De Marchi: Ταξίδι στον...ξύλινο κόσμο του!!!

Του Αβραάμ Κωνσταντίνου

Αφεθείτε για λίγο... Κλείστε τα μάτια για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μεταφερθείτε στην πανέμορφη Βενετία. Θυμηθείτε για λίγο την ιστορία του μαραγκού, που έφτιαξε ένα παιδάκι από ξύλο: Τον χαριτωμένο Πινόκιο! Αν όλα αυτά σας φαίνονται εξωπραγματικά, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ταξιδέψετε μαζί μας στον...ξύλινο κόσμο του Livio De Marchi !!!


Η ιστορία αρχίζει κάπως έτσι: 
Όταν ο γιος του Livio, Ματία, βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, και φοιτούσε ακόμα στο σχολείο, ο ταλαντούχος Livio δίδασκε τότε τέχνη σε ένα Δημοτικό Σχολείο. Απολάμβανε να διδάσκει τους μαθητές του, δουλεύοντας πάντα με μεράκι και ευχάριστη διάθεση.

0 Το μυστηριώδες αντικείμενο που τρελαίνει τους αρχαιολόγους

Το μυστηριώδες αντικείμενο που τρελαίνει τους αρχαιολόγους

Η «Ρωμαϊκή δωδεκάεδρος» παραμένει ένα μυστήριο για τους ειδικούς


Αθήνα

Ηταν παιχνίδι; Η μήπως ήταν ένα μαγικό αντικείμενο; Ηταν όργανο θεραπείας ή.... βασανιστηρίων; Η «Ρωμαϊκή δωδεκάεδρος», όπως ονομάζεται από τους αρχαιολόγους αυτό το αντικείμενο, λόγω των δώδεκα πλευρών του, παραμένει ένα μυστήριο παρά τις προσπάθειες για την ερμηνεία του.

0 Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουμε περισσότεροι στις πλατείες...;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ακόμα και οι αμετανόητοι υποστηρικτές των πράσινων και γαλάζιων ανθρωπάκων μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται. Ακόμα και οι ηλικιωμένοι υποστηρικτές τους αλλά και οι νεώτεροι δεν τα έχουν χαμένα, ξέρουν τι ακριβώς παίζει αλλά για τους δικούς τους λόγους αρνούνται να το παραδεχτούν.
Είναι ξεκάθαρο ότι η τόση βια που χρησιμοποιείται εναντίων των Ελλήνων εξεγερμένων και η τόση λύσσα των βουλευτών να περαστεί το μνημόνιο ταχύτατα έχει μόνο κακή επίδραση στον λαό, αφού ποτέ δεν πάρθηκε στην νεότερη Ελλάδα κάποιο μέτρο υπέρ του Έλληνα (ποιος διαφωνεί άραγε;).

1 Μία προβοκάτσια αξίας 50 εκατ. ευρώ ! ! !

του Κώστα Χαρδαβελλα

Η χθεσινή. προσπάθεια της αστυνομίας να μην πατήσουν τη Βουλή, κουκουλοφόροι, μπαχαλάκηδες, προβοκάτορες ΚΥΠατζήδες και λοιποί συγγενείς κόστισε στο ελληνικό κράτος περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, αν υπολογίσουμε:

1. Τις φοβερές καταστροφές σε κτίρια, μαγαζιά και τουριστικούς χώρους στο Σύνταγμα
2. Τις 30.000!!! περίπου βόμβες κρότου- λάμψης που πέταξαν οι άνδρες των ΜΑΤ
3. Τις 7.000-8.000 δακρυγόνα που μετέτρεψαν σε...
κόλαση το κέντρο της Αθήνας
4. Τις 10.000 περίπου αμπούλες χημικών αερίων που εκτοξεύθηκαν στα πρόσωπα διαδηλωτών
5. Το πλιάτσικο σε κεντρικά μαγαζιά των Αθηνών που έγινε από κουκουλοφόρους και διάφορους περαστικούς Πακιστανούς και Αφγανούς

0 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

Μπράβο στην Κέρκυρα που παραμένει ενεργή στον αγώνα....Πρέπει ΌΛΕΣ οι πόλεις να ακολουθησουν αυτο το παράδειγμα και να απαγορέψουν την κυκλοφορία των βουλευτών τους που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ηταν η βραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων της Κέρκυρας, οι οποίοι είναι οργισμένοι από όσα συνέβησαν στην Αθήνα.
Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου οπου κάθε βράδυ συγκεντρωνονται οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν από το Λιστόν όπου πραγματοποίησαν για μισή περίπου ώρα καθιστική διαμαρτυρία και να καλούν τους θαμώνες να σηκωθούν από τις καφετέριες και να ενώσουν και τις δικές τους φωνές για να διαμαρτυρηθούν για το μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα και την Πρωτεύουσα από χθες το πρωί.

0 Απίστευτο: Η SIXT ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ!‏..

http://press-gr.blogspot.com/Αν ανοίξετε την Γερμανική ιστοσελίδα της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων SIXT (http://www.sixt.de/) θα βρείτε αυτή την ωραία φωτογραφία με τη λεζάντα:

"Αγαπητοί Ελληνες, η SIXT δέχεται και ΠΑΛΙ δραχμές"
"Αυτό το BMW Cabrio από 26.900 Δραχμές/ημέρα
"!!!!

Καππαδόκης
Blog: Liberal Greek
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...