ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

0 'Eνας μπάτσος που οδηγάει κι ένας Μπαμπουίνος με κλομπ...

Οπλισμένος μπαμπουίνος χτυπά τον Λουκάνικο (2η σοκαριστική φωτογραφία)
Από το "rigasili"
...και μάλιστα με ανάποδο κλομπ, όπως κτυπούν τους πολίτες! (πηγή: Σίβυλλα)
 Στη φωτογραφία φαίνονται από αριστερά προς τα δεξιά ένας πολίτης, ο Λουκάνικος, ένας μπάτσος που οδηγάει κι...

0 Ινδία: Με κάθε στείρωση δώρο ένα …αυτοκίνητο

Perierga.gr - Στείρωση ΙνδίαΈναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι αρχές του ινδικού κρατιδίου Ρατζαστάν να μειώσουν τον πληθυσμό της περιοχής, που αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Δίνουν ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα δώρα, όπως μοτοσικλέτες, τηλεοράσεις και μπλέντερ, σε όσους άνδρες και γυναίκες προχωρήσουν σε εθελοντική στείρωση.
Το αυτοκίνητο είναι ινδικό, μάρκας Tata Nano και είναι το πιο φθηνό αυτοκίνητο στον κόσμο.
Η «προσφορά» δεν είναι μόνο για τους κατοίκους του κρατιδίου, αλλά για όποιον Ινδό πολίτη τη βρει ενδιαφέρουσα.

0 Η Google και ο Τσακ Νόρις....

Είναι γνωστά τον τελευταίο καιρό τα ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις όμως η σάτιρα αυτή πέρασε και σε άλλα επίπεδα.
Όλοι γνωρίζουμε την google ως την πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης δεδομένων και σίγουρα πολλοί από εμάς θα έχουμε ψάξει για τον Τσακ νόρις στην αρχική της σελίδα. Όταν λοιπόν πληκτρολογήσουμε στο πλαίσιο αναζήτησης το όνομα του Τσακ Νόρις θα βγάλει από κάτω ορισμένες επιλογές...

0 Δεν χρειάζεται να πίνουμε γάλα

Όλοι ξέρουμε η τουλάχιστον έτσι έχουμε μάθει ότι το γάλα μας κάνει καλό. Τελικά δεν είναι τόσο απαραίτητο όσο πιστεύαμε. Ο κύριος λόγος που το πίνουμε είναι λόγω του ασβεστίου. Αλλά το ασβέστιο μπορείς να το λάβεις από πολλές άλλες τροφές. Επιπλέον έρευνες δείχνουν ότι πιθανόν να αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου του προστάτη και των ωοθηκών . 
 
Άλλωστε αν κοιτάξουμε τι τρώγανε παραδοσιακά οι Έλληνες, θα δούμε ότι από γαλακτοκομικά καταναλώνανε γιαούρτι και τυρί και όχι γάλα. Άλλωστε οι Μεσογειακοί λαοί έχουν προδιάθεση στη δυσανεξία λακτόζης, που βρίσκεται σε υψηλές ποσότητες στο γάλα. Τώρα γιατί εμείς με το ζόρι προσπαθούμε να το πιούμε και μάλιστα χρυσοπληρώνουμε τα ειδικά προϊόντα με μειωμένη λακτόζη; ...
 

0 Ταξίδι στην Ανταρκτική

Ταξίδι στην Ανταρκτική
Η Ανταρκτική είναι ήπειρος και βρίσκεται στο Νότιο Πόλο της Γης. Είναι μονίμως καλυμμένη από μεγάλα κομμάτια πάγου και χιόνι που ονομάζεται πολικό παγοκάλυμμα. Στο έδαφος της υπάρχουν πολύ λίγα φυτά. Κατοικείται κυρίως, στις ακτές της, από πιγκουίνους και φώκιες.
Η έκτασή της είναι 14 εκατ. τετρ. χλμ. ενώ η θερμοκρασία της έχει φτάσει τους – 91° Κελσίου το 1957. Η Ανταρκτική έχει 6 μήνες ημέρα και 6 μήνες νύκτα.

0 Η Μόσχα κάποτε

0 Παράξενες - σπάνιες αράχνες!

0 Νέο κάλεσμα Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα!!!

Όλη η Ελλάδα μία εβδομάδα μετά τα εκτεταμένα επεισόδια και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα δίνοντας ραντεβού την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 18:00!

0 Ροζαλία: η ωραιότερη μούμια του κόσμου

Την έλεγαν Ροζαλία Λομπάρντο και υπήρξε, ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που πέθανε στα δύο μόλις χρόνια του, από αναπνευστική λοίμωξη, το 1920, στο Παλέρμο, της Σικελίας.

Στην πόλη αυτή, του Ιταλικού Νότου, συνηθιζόταν τότε η ταρίχευση των σωμάτων των νεκρών και η τοποθέτησή τους στις κατακόμβες της μονής των καπουτσίνων μοναχών, οι οποίες μέχρι και σήμερα αποτελούν ένα μακάβριο μουσείο θανάτου. Το μικροκλίμα στην κρύπτη φρόντιζε ώστε τα πτώματα να... διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση.

0 ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ; ΜΠΑ

0 Φυτώριο πάνω σε γιγάντια δέντρα

Τα τεράστια αυτά τεχνητά δέντρα πρόκειται να τοποθετηθούν στη μαρίνα της Σιγκαπούρης με φόντο τους ουρανοξύστες της πόλης. Θα έχουν ύψος 50 μέτρων, ενώ θα ζυγίζουν αρκετούς τόνους. Αντί για κλαριά θα έχουν καλώδια και σύρματα, θυμίζοντας κατά πολύ πραγματικά δένδρα. Perierga.gr - Φυτώριο πάνω σε γιγάντια δέντραΤο ακόμα υπό κατασκευή έργο πρόκειται να αποτελέσει εθνικό ορόσημο, μιας και προβλέπεται να δημιουργηθεί σε εκείνο το σημείο ένας τεράστιος χώρος πρασίνου, φιλοδοξώντας να γίνει η πρωτεύουσα βοτανολογίας του κόσμου.

2 «ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΈΒΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου  Έβρου πολίτες του ειδικά της Αλεξανδρούπολης ξέσπασαν κατά των βουλευτών Έβρου του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και αφίσα με την οποία καταζητούν για εγκλήματα κατά του λαού και για νομιμοποίηση κρατικής βίας τους Γιώργο Ντόλιο, Όλγα Ρενταρή και Ελένη Τσιαούση.

0 Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες

Άρθρο από: Pakalert Press
Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
"Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησής τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλέσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. Τι μπορείτε εσείς (οι Αμερικανοί) να μας κάνετε; Εμείς ελέγχουμε το Κογκρέσο, έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, της show biz, και γενικά τα πάντα στην Αμερική. Στην Αμερική μπορείς να επικρίνεις ακόμα και τον Θεό, αλλά δεν μπορείς ν επικρίνεις το Ισραήλ ... " - Tzipora Menache

0 Ψιλή Άμμος, Πάτμος



 
Στα περισσότερα ελληνικά νησιά υπάρχει μια παραλία που λέγεται Ψιλή Άμμος. Αυτή της Πάτμου, όμως, είναι κατά πολλούς η ομορφότερη παραλία του νησιού.

Τα τιρκουάζ και διαυγή νερά, η ιδιαίτερα λεπτή άμμος –εξ ου και η ονομασία της ακτής- και η απομονωμένη θέση της παραπέμπουν σε εξωτικούς προορισμούς. Όμως, η Ψιλή Άμμος δεν βρίσκεται σε κάποιο τροπικό νησί αλλά 10χλμ. νότια της Σκάλας, του λιμανιού της Πάτμου. Στην παραλία θα βρείτε μόνο 10 με 15 αλμυρίκια κάτω από τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε λίγη σκιά και ένα παραδοσιακό ταβερνάκι, απ’ όπου θα προμηθευτείτε τα απαραίτητα και θα δοκιμάσετε εκλεκτούς μεζέδες.

0 Τα μυστήρια θιβετιανά κύπελλα

Οι βουδιστές μοναχοί τα χρησιμοποιούν εδώ και χιλιάδες χρόνια στην αρχή και το τέλος κάθε συνεδρίας διαλογισμού. Τώρα, τα μουσικά κύπελλα του Θιβέτ γίνονται επιστημονικό εργαλείο για τη μελέτη της φυσικής ρευστών στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (MIT). Κατασκευασμένα από κράμα χαλκού, τα θιβετιανά κύπελλα παράγουν έναν απόκοσμο ήχο όταν...

0 Κάθετος κήπος στην Ίμπιζα

 Όμορφος αν και παράξενος......

2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ & ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ UFO's


0 Βιβλιοθήκες με άλλο μάτι

Αν και το διαγωνισμό 2011 International Furniture Design Competition Asahikawa τον κέρδισε μια καρέκλα, τρεις από τις επικρατέστερες συμμετοχές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες βιβλιοθήκες και νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να τις δεις.

0 Η Nutricia τιμωρήθηκε για παραπλανητική διαφήμιση.

Διαφήμιση στη τηλεόραση αλλά και διαφημιστικά φυλλάδια για νηπιακό γάλα της Nutricia κρίθηκαν παραπλανητικά από την Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων της Βρετανίας (Advertising Standards Authority ) η οποία έλαβε 78 καταγγελίες σχετικά με εκστρατεία που προωθεί τη σημασία του σιδήρου στη διατροφή νηπίων αλλά και για τα αυξημένα επίπεδα του μετάλλου στο γάλα της Nutricia Cow & Gate, σε σύγκριση με το κανονικό γάλα.
Η διαφήμιση έδειχνε μια μητέρα να κουβαλάει 20 λίτρα κανονικού γάλακτος για να αποδείξει πόσο γάλα θα πρέπει να καταναλώσει ενα νήπιο για να λάβει τη συνιστώμενη ποσότητα σιδήρου (6mg), σε σύγκριση με δύο 500ml φλιτζάνια γάλα της Nutricia και αναφέρει οτι το γάλα αυτό θα πρέπει να είναι μέρος της διατροφής του παιδιού. 

0 ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

...και οχι μόνο!!! Λαχανικά???...έχει !....λουκανικάκια??? ...έχει! ....τυράκι φρεσκοτριμμένο??? ....έχει!! Εεεεε τι άλλο να έχει πια?? Όλα τα έχει. Είναι νόστιμο, εύκολο, γρήγορο, ( όπως πάντα δηλαδή ) και το τρώνε και τα  πιτσιρικάκια. Το τελευταίο, τσεκαρισμένο!!
Πάμε να το ετοιμάσουμε λοιπόν. 
ΥΛΙΚΑ 
1 πακέτο mini πέννες( ή οτι άλλο ζυμαρικό θέλετε, απλά αυτό το κάνει πιο εντυπωσιακό)
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη.....

0 Καταπληκτικό Διαμέρισμα Μέσα σε μια Παλιά Αποθήκη


1 Μετά τους Ισπανούς και οι Ιταλοί το γυρισαν στο δικό τους νόμισμα

Ο δήμαρχος του χωριού Μπρόλο της Σικελίας, με 6.000 κατοίκους, στην περιφέρεια της Μεσίνα, αποφάσισε να κηρύξει την προσωρινή επιστροφή στο νόμισμα της λιρέτας.
Ο δήμαρχος Σάλβο Μεσίνα συμφώνησε με μια σειρά εμπορικών επιχειρήσεων, αρχικά κυρίως καταστήματα ειδών ένδυσης και μπακάλικα, ώστε μέχρι το τέλος του 2011 να.....
δέχονται πληρωμές και σε λιρέτες, εκτός από τα καθιερωμένα πλέον ευρώ.

Παρά τους αρχικούς δισταγμούς, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν άκρως θετική. Τις τελευταίες εβδομάδες η πρωτοβουλία επεκτάθηκε και στα ξενοδοχεία της περιοχής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...