ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

2 Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί | 28 Ιουνίου 2011!!! Ίσως το καλύτερο βίντεο απο όλα που αφορούν τον εξεγερμένο Έλληνα.


28 Ιουνίου 2011. Μεσημέρι. Περικύκλωση της πλατείας Συντάγματος από τα ΜΑΤ και πολύωρος βομβαρδισμός των ειρηνικών διαδηλωτών με....
δακρυγόνα. Αλλά για ακόμη μια φορά, προς πείσμα μερικών δεν υποχωρήσαμε! Δεν πάμε πουθενά! Η βία και η καταστολή δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα όνειρα μας στις ελπίδες μας!
Siglitiki D

0 Οι καταρράκτες των μπλε νερών

Perierga.gr
Βρίσκονται στην Αριζόνα των ΗΠΑ, στη γη των Ινδιάνων Havsuw’ Baaja (άνθρωποι των μπλε νερών), σε ένα κομμάτι του Grand Kanyon γνωστό και σαν φαράγγι των καταρρακτών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι το έντονο χρώμα των υδάτων καθώς πέφτουν από ύψος 35 μέτρων σε μια γαλάζια λιμνούλα.
Το τοπίο προσφέρει μια πανδαισία χρωμάτων καθώς τα γηαλάζια νερά συνδυάζονται υπέροχα με την πράσινη βλάστηση και το κοκκινωπό βραχώδες τοπίο.

0 Τί σχέση ὑπάρχει ἀνάμεσα στήν πίστη καί τήν ἀγάπη; (Γέροντος Παϊσίου)


 -  Γέροντα, τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στην πίστη και την αγάπη;
- Πρώτα είναι η πίστη και μετά έρχεται η αγάπη.  Πρέπει να πιστεύη κανείς ,για να αγαπάη. Δεν μπορεί να αγαπήση κάτι που δεν το πιστεύει. Για αυτό, για να αγαπήσουμε τον Θεό, πρέπει να πιστέψουμε στον Θεό. Ανάλογη με την πίστη που έχει κανείς είναι και η ελπίδα και η αγάπη  και η θυσία για τον Θεό και τον πλησίον.
Η θερμή πίστη στον Θεό γεννάει την θερμή αγάπη προς τον Θεό και προς την εικόνα του θεού, τον συνάνθρωπό μας. Και από την υπερχείλιση της αγάπης μας – που δεν χωράει στην καρδιά και χύνεται έξω- ποτίζονται και τα καημένα τα ζώα.

0 ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΛΑΒΑΝ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ....

0 Ζει στην Κρήτη εδώ και 1,5 εκατ. χρόνια!

Είναι το μοναδικό ενδημικό θηλαστικό της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, είναι το μοναδικό θηλαστικό ζώο το οποίο μπορεί να δει κάποιος αποκλειστικά και μόνο στη χώρα μας. Η μυγαλή της Κρήτης ( Crocidura zimmermanni ) ζει μόνο στους ορεινούς όγκους των Λευκών Ορέων του Ψηλορείτη και της Δίκτης εδώ και 1,5 εκατ. χρόνια. Απολιθώματα του είδους έχουν βρεθεί από τον μέσο Πλειστόκαινο.
  Η μυγαλή, το γατίσιο ποντίκι της Κρήτης, ζει μόνο στη Μεγαλόνησο εδώ και 1,5 εκατομμύρια χρόνια, είναι εντομοφάγο και συγγενεύει περισσότερο με τον σκαντζόχοιρο.  Οπως αναφέρει το vima.gr, η μυγάλη έχει συναντήσει από νάνους ιπποπόταμους μέχρι μαμούθ, τα οποία μόνο απολιθωμένα βρίσκονται πλέον στην Κρήτη. Ζούσε και... βασίλευε στη Μεγαλόνησο ως τη στιγμή που πάτησε το πόδι του ο άνθρωπος στο νησί, ο οποίος κάποια στιγμή μετέφερε εκεί ένα άλλο είδος μυγαλής, την Crocidura suaveolens....

0 Παράξενα φαινόμενα στην ανταρκτική (video)

Παράξενα φαινόμενα συμβαίνουν στην Ανταρκτική. Ενώ ο Νότιος Πόλος τις τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου θα έπρεπε να είναι βυθισμένος στο σκοτάδι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, μια webcam από το σταθμό Νιούμαγιερ μας δείχνει... ότι ο ήλιος εμφανίζεται κάθε ημέρα για πέντε ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Αν αυτό το. βίντεο είναι όντως αληθινό, τότε όπως εικάζεται και ο Τζον Γκόρμαν, ο δημιουργός αυτού του βίντεο, κάποιοι μας κρύβουν πολλά. Αλλά τα σημάδια αρχίζουν να εμφανίζονται και θα είναι πολύ δύσκολο να αποσιωπηθούν.
 

http://epanastasi-gr.blogspot.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

http://periergaa.blogspot.com

2 Η Μυστήρια οδός Φιλελλήνων !!! (Photo)

Επί της οδού Φιλελλήνων, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το κτίριο της Βουλής, βρίσκεται η "Ρώσικη εκκλησία", όπως έχει επικρατήσει να αποκαλείται στις μέρες μας. Έχοντας κτιστεί περί τα μέσα του 11ου αιώνα, αποτελεί μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της Αθήνας. Διάφορες φήμες και «μυστικά έντυπα» που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήθελαν την εκκλησία αυτή να συνδέεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο στοών κάτω από την Αθήνα.

Η "Ρωσική εκκλησία"

Υπάρχει πράγματι μια κρύπτη κάτω από τη "Ρώσικη εκκλησία", πριν όμως φτάσουμε σ' αυτή, θα πρέπει να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του χώρου, ώστε η εξήγηση των όσων θα δούμε στο εσωτερικό της κρύπτης να καταστεί εμφανής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχαιολογική υπηρεσία, και βάσει των εκεί ευρημάτων, στο σημείο όπου σήμερα βρίσκεται η εκκλησία λειτουργούσε κατά την αρχαιότητα διδασκαλείο, αφιερωμένο στον Λύκειο Απόλλωνα.

0 Την παραλία την ξέρεις. Την ιστορία της όμως;


Το περίφημο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα τοπία της Ελλάδας...

Ο κολπίσκος που φιλοξενεί εδώ και 20 περίπου χρόνια το πασίγνωστο πλέον «κουφάρι» του παλιού καραβιού, είναι επίσης γνωστός και ως «Smugglers Cove» (Όρμος των Λαθρεμπόρων), φέρνοντας στο νου στιγμιότυπα από τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ήταν το 1982, όταν ένα ελληνικό πλοίο που έπλεε στα ανοιχτά του Ιονίου με φορτίο 1895 (!) κούτες τσιγάρα, θεωρήθηκε ύποπτο από τις λιμενικές αρχές, οι οποίες άρχισαν να το καταδιώκουν...

1 Μια πλατεία δύο εποχές


1) -3  Σεπτέμβρη του 1843. Πριν 168 χρόνια! Ένα τάγμα στρατιωτών συγκέντρωσε πολίτες και με επικεφαλής τον στρατηγό Μακρυγιάννη και τον Καλλέργη πήγαν  στην πλατεία Συντάγματος( τότε πλατεία Ανακτόρων) και απαίτησαν από τον βασιλιά Όθωνα την παροχή συντάγματος. Οι μονάδες ασφαλείας με επικεφαλής τον Ε.Σχοινά προσχώρησαν στους εξεγερμένους και χωρίς να πέσει τουφεκιά και χωρίς να αμφισβητήσουν την εξουσία του Όθωνα πήραν αυτό που ζήτησαν . Σύνταγμα!
 
 2) 29 Ιουνίου του 2011. Ύστερα από 168 χρόνια! Στην ίδια αυτή πλατεία Συντάγματος(τότε πλατεία Ανακτόρων) μπρος από το κοινοβούλιο(πρώην ανάκτορα) χιλιάδες κόσμου απαίτησαν από τους 300 βουλευτάς του Ελληνικού κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν έναν νόμο επιδρομέα της επιβίωσης του λαού για να πληρώσουν τους τοκογλύφους της Ελλάδας. Οι μονάδες ασφαλείας ΔΕΝ προσχώρησαν στους ‘αγανακτισμένους’. Εκ του πονηρού στοιχεία μετέτρεψαν μια ειρηνική συγκέντρωση σε ένα ανήκουστο πόλεμο χημικών, ροπάλων, καπνογόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης με απίστευτο μίσος κατά των συγκεντρωμένων (απαγορεύονται και σε περίπτωση πολέμου, μην ξεχνάτε πως και μ’ αυτό το πρόσχημα οι Αμερικανοί μπήκαν στο Ιράκ). Τα μέτρα ψηφίστηκαν!

0 Με τόσα δωρεάν δακρυγόνα... που να μείνουν λεφτά για δωρεάν παιδεία;


χοντρό μπιζέλι

0 10 πανέμορφια νησία της Αφρικής

  Όταν γίνεται κάποια αναφορά για διακοπές στην Αφρική οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα σκεφτείτε ένα σαφάρι, μια επίσκεψη σε ένα αρχαίο αιγυπτιακό μνημείο ή ίσως ένα ταξίδι στο Κέιπ Τάουν ή Μαρακές. Ωστόσο, η Αφρική έχει επίσης μερικά καταπληκτικά νησιά που βρίσκονται κατά μήκος των ακτών της. Η Μαδαγασκάρη η οποία είναι  το 4ο μεγαλύτερο νησί του κόσμου είναι η προφανής, αλλά υπάρχουν και κάποια μικρότερα νησιά που αξίζει σίγουρα να τα επισκεφθεί κάποιος σε ένα ταξίδι. Αυτά τα νησιά της Αφρικής έχουν μια συναρπαστική ιστορία, μοναδική άγρια ​​φύση και τις παραλίες που ανταγωνίζονται εύκολα αυτά της Καραϊβικής.

0 Η ΔΙΚΑΙΑ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

Κύπελλο ειδικής κατασκευής που βασίζεται στην εφαρμογή μιας απλής υδραυλικής αρχής. Εσωτερικά έχει μία γραμμή που ορίζει ως που πρέπει να γεμίσει. Μία σταγόνα παραπάνω και η κούπα αδειάζει όλο τον οίνο της από μία κρυφή οπή στη βάση. Ο φιλόσοφος έφτιαξε την κούπα για να πίνει με μέτρο τον οίνο.

Καλείται επίσης "κούπα του δικαίου" διότι πλην της υδραυλικής, αντανακλά και μία από τις βασικές αρχές του δικαίου, αυτήν της Ύβρεως και Νεμέσεως. Όταν το όριο ξεπερνιέται (Ύβρις), δεν χάνονται μόνον όσα έχουν ξεπεράσει το όριο, αλλά και όλα τα προηγούμενα που είχαν αποκτηθεί (Νέμεσις).

0 900.000 ευρώ για χημικά και θεωρίες εισβολής στη Βουλή από το Χ. Παπουτσή

Ληγμένα ΧημικαΣε αγορά ύψους 900.000 ευρώ για 10 χιλιάδες τεμάχια δακρυγόνων και ασφυξιογόνων χημικών βομβίδων προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ την περασμένη Πέμπτη, μια μέρα μετά το σκηνικό «χημικού» πολέμου στο κέντρο της Αθήνας. Η ΕΛ.ΑΣ. κρίνει μάλλον ως «θετικές» τις αποδόσεις καθώς η προτεραιότητα της ήταν η προστασία της Βουλής ενώ θεωρίες συνωμοσίας περί οργανωμένου σχεδίου εισβολής στο Κοινοβούλιο διατυπώνει ο Χ. Παπουτσής χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Η εντολή για την αγορά των εφοδίων δόθηκε από στη Διεύθυνση Τεχνικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και η αγορά έγινε από το Ισραήλ, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Την Τετάρτη 2.200 σχεδόν βομβίδες χημικών και κρότου λάμψης κατανάλωσαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σύμφωνα με τη «Realnews». Η υπέρμετρη αυτή χρήση οδήγησε σε έλλειψη χημικών και έτσι η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε δανεικά χημικά από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας. Ο λόγος αυτής της αλόγιστης χρήσης χημικών δεν είναι η κατά βούληση απόφαση ρίψης τους από τους ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. μεμονωμένα.

0 Με τεθωρακισμένες ΒΜW θα κυκλοφορούν οι υπουργοί Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη !

0 22 από τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδος, για να “ταξιδέψουμε”…


Φυσικά ο καθένας πιστεύει ότι το πιο όμορφο είναι το δικό του και λογικό είναι.Θα δούμε αυτά που αναφέρει το travelstyle.gr. 
Η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Ποια άλλη χώρα συνδυάζει τόσο μεγάλη φυσική ομορφιά; Βουνό θες το χειμώνα, έχεις. Θάλασσα το καλοκαίρι έχεις… Ισως δεν την γνωρίζουμε τόσο καλά, γιατί ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας αφήνει χρόνο. Αλλά ας ταξιδέψουμε έστω και νοερά…

0 Περισσότερα από 300 νέα είδη ζώων ανακαλύφτηκαν στις Φιλιππίνες

Ψάρια-τίγρεις, σκορπιοί με μαστίγια και άλλα πολλά νέα είδη ζώων ανακάλυψαν επιστήμονες της Ακαδημίας Επιστημών της Καλιφόρνιας σε πρόσφατη μελέτη της θάλασσας και της ξηράς στις Φιλιππίνες. Υπολογίζεται ότι περίπου το 90% των ειδών του πλανήτη δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί, ενώ, λόγω της περιβαλλοντικής καταστροφής, ορισμένα πρόκειται να εξαφανιστούν προτού γνωρίσουμε την ύπαρξή τους.
Συγκεκριμένα, επιστήμονες από την Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας σε συνεργασία με τοπική ομάδα επιστημόνων ανακάλυψαν δεκάδες νέα είδη εντόμων, αραχνών, θαλάσσιων κοραλλιών, παράξενους αχινούς και αστερίες, έναν καρχαρία που τρώει γαρίδες και πάνω από 50 πολύχρωμους νέους γυμνοσάλιαγκες της θάλασσας. Κατά τη διάρκεια των 42 ημερών που πέρασε στο πέλαγος των Φιλιππίνων και τα γύρω νερά της, η διεθνής ομάδα δημιούργησε καταλόγους και χάρτες κατανομής για μια ευρεία ποικιλία νέων ειδών. Πολλά από τα νέα είδη δεν είχαν ανακαλυφθεί σε προηγούμενες μελέτες είτε λόγω του μικρού μεγέθους τους είτε επειδή ζουν σε μέρη πολύ σπάνια, τα οποία δεν έχει επισκεφτεί ποτέ άνθρωπος. Όλες οι ανακαλύψεις δείχνουν ότι οι Φιλιππίνες αποτελούν σημαντικό καταφύγιο απίστευτης βιοποικιλότητας.

1 Η λίμνη Τριχωνίδα απειλείται από τη ρύπανση

0 Μ.Α.Τ (μονάδες αποκατάστασης τάξης) ή Μ.Α.Ν.Τ (μονάδες αποκατάστασης νέας τάξης);

Όταν όλα γύρω μας είναι ένα στημένο έργο, και μάλιστα κακόγουστο, σκηνοθετημένο από την νέα παγκόσμια τάξη (όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό σε ορισμένους είναι η αλήθεια), όταν αυτή η παγκόσμια τάξη για να κάνει πράξη τους στόχους της χρησιμοποιεί διάφορους συνεργάτες όπως ''ηγέτες'' κρατών αλλά και τις αστυνομικές αρχές, όταν αυτή η παγκόσμια δικτατορία έχει στην ιδιοκτησία της όλα τα νομίσματα όλων των χωρών μπορούμε να καταλάβουμε πως εμείς ο απλός λαός έχουμε έναν πολύ δυνατό εχθρό. Έναν εχθρό που έχει πολλούς φίλους αλλά μια κοινή βάση....

0 Η χούντα δεν τελείωσε το 1973!!!

Σκηνές από την χούντα του 1967 - 1973 και την δημοκρατία του 2011. Γιώργος τότε στο πηδάλιο της χώρας , Γιώργος και σήμερα. Είναι άραγε οι μόνες ομοιότητες των δυο αυτών εποχών; Δείτε το video μας και τα όποια συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς.

Ανοιχτή ματιά: Το '73 την είδαν την χούντα και επαναστάτησαν, μήπως ήρθε και η δικιά μας ώρα;
http://ksipnistere.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...