ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

0 Και να μην ξεχνάμε ότι το blogging ενοχλεί... ενοχλεί πολύ! Ετήσιο μνημόσυνο του Σωκράτη Γκιόλια.!!!

Ετήσιο μνημόσυνο του Σωκράτη στις 19/07/2011

Την Τρίτη 19/07/2011, ώρα 09:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Σωκράτη.


(Αλήθεια θα μάθουμε ποτέ τον λόγο της δολοφονίας του;)

0 15χρονοι Έλληνες μαθητές βρήκαν 10.000 ευρώ στην Αυστρία και τα παρέδωσαν!!!

Δύο 15χρονοι  Έλληνες  μαθητές, ενώ βρίσκονταν για διακοπές, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, βρήκαν έναν φάκελο,  που περιείχε 10.000 ευρώ και τον κατέθεσαν άμεσα στην Αστυνομία....

0 Δείτε ΒΙΝΤΕΟ των ANONYMOUS με αποδέκτες την παγκόσμια ελίτ και την Ελλάδα!!!

Τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι της ομάδας χάκερ ANONYMOUS, οι οποίοι διεξάγουν διαδικτυακό «αντάρτικο» ενάντια στους νεοφιλελεύθερους πλουτολάτρες και τα τσιράκια τους. Κάποια από αυτά αφορούν την Ελλάδα. Η δήλωσή τους ότι «στοχοποιούν» πλέον και την ελληνική κυβέρνηση έχει πανικοβάλλει το Μαξίμου, αφού μια επίθεσή τους μπορεί να τινάξει μέχρι και το… αγαπημένο λάπτοπ του πρωθυπουργού στον αέρα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταμεσονύχτια συνάντηση Παπουτσή με Αμερικανούς πράκτορες είχε να κάνει με τον τρόμο των ANONYMOUS. Δείτε τα βίντεο:

0 Αγανακτισμένοι ταξιτζήδες στη Ρόδο τα έκαναν γυαλιά καρφία [φωτο]!!!

Πάνω από 70 ταξιτζήδες πήγαν απόψε στο Ακταίον όπου ήταν προγραμματισμένη η προ συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ και τα έκαναν…λαμποκόπαγα! Επί μισή ώρα είχαν μπλοκάρει τον γραμματέα της Ν.Ε Γιώργο Πόκκια στην είσοδο του κτηρίου από τον οποίο ζητούσαν εξηγήσεις για την απόφαση του Ραγκούση να απελευθερώσει αιφνιδιαστικά΄το επάγγελμα τους.
Μάλιστα ένας κρατούσε και το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που έλεγε εντελώς άλλα

0 Πασιφλόρα : το ιατρικό φυτό της χρονιάς

Το φυτό πασιφλόρα (passiflora incarnata) ανακηρύχθηκε Ιατρικό Φυτό της Χρονιάς 2011 από την ομάδα μελέτης του πανεπιστήμιου Βίρτσμπουργκ για την ιστορική εξέλιξη των φυτών που χρησιμοποιούνται στην ιατρική.

Η ομάδα μελέτης που εδρεύει στη Γερμανία υπογραμμίζει ότι το φυτό αυτό βοηθά στην ανακούφιση της νευρικής ανησυχίας, των συμπτωμάτων της ήπιας αϋπνίας και των γαστρεντερικών διαταραχών που συνδέονται με τη

0 Τρομακτική αμμοθύελα σάρωσε το Phoenix (Videos)

Τρομακτική αμμοθύελα σάρωσε το Phoenix
Μια πραγματικά τρομακτική αμμοθύελα «καταβρόχθισε» το Phoenix των Ηνωμένων Πολιτειών την Τρίτη, προκαλώντας πανικό, χάος και διάφορες καταστροφές. Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες καθώς το «θηρίο» πλησίαζε με ταχύτητα 120χλμ την ώρα και τελικά κάλυψε την περιοχή.

1 Τεράστια ζώα (Photos)

Τεράστια ζώα (1)
Το μέγεθος τους προκαλεί δέος, ανεξάρτητα με το αν πρόκειται για επικίνδυνα ζώα ή φιλικά κατοικίδια. Δείτε μερικούς ακόμη γιγαντιαίους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου!

0 Κάτι πήγε λάθος

0 Οδηγήστε το ποδήλατό σας για να φορτίσετε το κινητό σας


Δυο νέοι του πανεπιστήμιου της Κένυας ο Jeremiah Murimi και ο Pascal Katana εδώ και 4 χρόνια είχαν μια λαμπρή ιδέα για την όποια πήραν και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμφωνα με την νομοθεσία της Κένυας,
η ιδέα είναι να φορτίζει το κινητό τηλέφωνο ενώ κάνουμε ποδήλατο άπλα τόσο καιρό δεν είχαν λεφτά και υποστηρικτές για να συνεχίσουν  την ιδέα τους,κάποια στιγμή ήρθαν σε επαφή με την  Nokia άλλα δεν κατέληξαν σε συμφωνία,το παράδοξο είναι ότι εδώ και μερικούς μήνες η Nokia λανσάρει αυτόν τον τρόπο στις αγορές της Ασίας,Ινδίας,Αφρικής και Ευρώπης.
http://i-zoi-enos-taxiideoti.blogspot.com/

0 Επιστολή Ελλήνων Χημικών για τα δακρυγόνα

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό απέστειλε η Ένωση Ελλήνων Χημικών με τίτλο: Η ουσία CS κατατάσσεται στα χημικά όπλα. Αναλυτικά η επιστολή:


«Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Επιχειρώντας αρχικά μια επιστημονική προσέγγιση είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα δακρυγόνα που είναι σε χρήση από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας περιέχουν τη χημική ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία κατατάσσεται στα χημικά όπλα.

6 Οι 15 τρόποι που θα κρατήσουν τους διαρρήκτες μακριά

Καλοκαίρι ήρθε και πολλοί από εμάς θα μπορέσουμε να ξεκλέψουμε κάποιες μέρες για να αποδράσουμε από τον καύσωνα της πόλης για να αφεθούμε στη δροσιά κάποιας παραλίας, αλλά προσοχή:
αυτή είναι η περίοδος που περιμένουν πολλοί επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων και των κατοικιών, κάνουν το πλιάτσικό τους ανενόχλητοι.

0 Γνωρίστε τα πιο περίεργα ζώα στον πλανήτη


Η φύση ξεπερνάει  με το παραπάνω τη φαντασία, όπως είναι γνωστό. Μερικά από τα είδη ζώων και αμφίβιων που
ανακαλύφθηκαν πρόσφατα είναι σαν να έχουν βγει από τα πιο τρελά όνειρα ή από τους χειρότερους εφιάλτες.

0 Και οι αράχνες χάνουν τα ταλέντα τους όταν γερνούν


Σαν τη γιαγιά που δεν βλέπει πια να πλέκει με το βελονάκι, οι αράχνες που γερνούν χάνουν το ταλέντο τους να υφαίνουν τέλειους, γεωμετρικούς ιστούς, διαπιστώνουν οι βιολόγοι. Η μελέτη των ηλικιωμένων αραχνίδων θα μπορούσε να αποκαλύψει στοιχεία και για τα ανθρώπινα γηρατειά...

...,ανέφεραν Γάλλοι ερευνητές στο συνέδριο της Εταιρείας Πειραματικής Βιολογίας, που πραγματοποιείται φέτος στη Γλασκώβη.Η ομάδα της Μιλέν Ανοτό στο Πανεπιστήμιο της Νανσί μελέτησε την αράχνη Zygiella x-notata (ένθετη αριστερά), έναν συνήθη ένοικο των ευρωπαϊκών σπιτιών, με μέγιστη διάρκεια ζωής περίπου ένα χρόνο.

0 Μελεκούνι από τη Ρόδο

Ένα παραδοσιακό γλύκισμα από τη Ρόδο φτιαγμένο από σουσάμι, μέλι, αμύγδαλα, μπαχαρικά και ξύσμα πορτοκαλιού - λεμονιού.
Είναι μια "βόμβα" ενέργειας, γεμάτη γεύση και αρώματα.
Στη Ρόδο τα μελεκούνια τα φτιάχνουν όλες μαζί οι γυναίκες του
χωριού συνοδεία τραγουδιών και τοπικών χορών, με αφορμή ένα γάμο ή μια βάπτιση, προκειμένου να κεράσουν τους καλεσμένους.
Είναι μαλακό στο στόμα, όχι πολύ γλυκό, με τις νότες του πορτοκαλιού να υπερισχύουν τελικά.
Μια απόλαυση υψηλής διατροφικής αξίας από το νοτιοανατολικό άκρο της χώρας μας.

0 Τα 10 πιο παράξενα ρολόγια

Τα 10 πιο παράξενα ρολόγια (1)
Δείτε 10 από τα πιο παράξενα ρολόγια του κόσμου για πραγματικά ξεχωριστό στυλ!

0 Πριν 15 χρόνια... και σήμερα




Η πραγματικά τεράστια αλλαγή της καθημερινότητας εξ' αιτίας του διαδικτύου... σε εικόνες.

0 ΣΤΑ 5,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!!!

Επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, που ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, φέρνει η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε ότι οι λιμενικοί υπάλληλοι δικαιούνται να εισπράξουν αναδρομικά τα οδοιπορικά έξοδα για την τριετία 2007-2009.

Τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου με διαφορά μόνο μίας ψήφου (16 υπέρ και 15 κατά) άναψαν το πράσινο φως για την έγκριση εννέα ενταλμάτων πληρωμής σε λιμενικούς συνολικής αξίας περίπου 16.900 ευρώ.

Η απόφαση αυτή, όμως, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει νομολογιακό πιλότο και για εκατοντάδες άλλα παρόμοια εντάλματα πληρωμής που εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για οδοιπορικά στρατιωτικών και λιμενικών υπαλλήλων, τα οποία υπολογίζεται ότι θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ.

0 Κυβερνήσεις ζητάνε από τη Google διαγραφή αναρτήσεων ιστολογίων!!!


  • Φυσικά ζήτησε και η Ελλάδα και ικανοποιήθηκε πλήρως!!!
Τον Απρίλιο του 2010 η Google αποφάσισε να δημοσιοποιεί δύο φορές το χρόνο τις «ενοχλήσεις» που δέχεται από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο και αφορούν είτε το περιεχόμενο που διακινεί είτε τα προσωπικά δεδομένα των ίδιων των χρηστών. Ενα χρόνο και κάτι μετά, οι ... κρατικές παρεμβάσεις όχι μόνο δεν μειώθηκαν (για τα μάτια του κόσμου), αλλά αντιθέτως αυξήθηκαν επικίνδυνα. Το δεύτερο εξάμηνο του 2010 (Ιούνιος - Δεκέμβριος) η εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια αντιμετώπισε τις παρεμβάσεις 26 αναπτυγμένων χωρών (αριθμός ρεκόρ, σύμφωνα με την ίδια την Google), που ζητούσαν να αποκαλυφθούν προσωπικές πληροφορίες χρηστών του Ιντερνετ. Συνολικά τα αιτήματα των κυβερνήσεων ή των αστυνομικών τους αρχών ξεπερνούν τα 14.000 το δεύτερο εξάμηνο του 2010.

0 Ο "Κώδικας Δεοντολογίας του Αστυνομικού" (μη γελάτε)!!!

Όσο σουρεαλιστικό και αστείο να φαίνεται, το παραπάνω βιβλιαράκι είναι γεγονός.

Η κρατική αγέλη των εν δυνάμει δολοφόνων έχει, λέει, και "Κώδικα Δεοντολογίας"...

Αυτός ο παντελώς άχρηστος "Κώδικας" -προφανώς ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν την ύπαρξή του- έχει 7 άρθρα:

Άρθρο 1: Γενικές υποχρεώσεις
Άρθρο 2: Συμπεριφορά κατά την αστυνομική δράση
Άρθρο 3: Συμπεριφορά κατά τη σύλληψη και κράτηση πολιτών
Άρθρο 4: Συμπεριφορά κατά την προανάκριση

0 Αφιερωμένο στους 155 ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ !!!

0 Αγανακτισμένοι Καλύμνιοι αποδοκιμάζουν τον Γ. Κασσαρα και οι μνημονιακοί ζητούν να …κλείσουν οι κάμερες!

Δείτε το βίντεο!
Προτεραιότητα έχουν οι πολίτες

0 Ο μακάκας έκλεψε την κάμερα και έβγαζε φωτογραφίες τον εαυτό του!

Προσωπικά προσπαθώ ακόμη να συνέλθω από τα γέλια αφού οι δύο φωτογραφίες είναι πολύ αστείες...

Ο πίθηκος λοιπόν που βλέπετε αποφάσισε να δει τι είναι αυτό το πράγμα. Και λέγοντας πράγμα εννοούμε την φωτογραφική του David Slater που προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες από πιθήκους

0 Burger με φαλάφελ και χαλούμι!!

Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό Olive του Οκτωβρίου έπεσα πάνω σε πάαααρα πολλές ωραίες συνταγές που μου άνοιξαν την όρεξη!! Αυτή όμως που με γοήτευσε περισσότερο ήταν αυτή η συνταγή με το φαλάφελ. Αμέσως ξύπνησαν μνήμες από το χρόνο που πέρασα στο Λονδίνο και δοκίμαζα συνέχεια νέα φαγητά. Κι έτσι αποφάσισα να το φτιάξω κι εγώ για να μην σβηστούν οι μνήμες από το μυαλό μου. Παράξενο για μένα σκέφτηκα να θέλω να φάω τέτοιο φαγητό...από τη στιγμή ειδικά που τα ρεβίθια δεν είναι και το αγαπημένο μου φαγητό!! Θα μου πεις όταν το έφαγα πρώτη φορά στην Αγγλία ήξερα τι έτρωγα?? Δεν ήξερα...το μόνο που ήξερα ήταν ότι μ' άρεσε.

0 Mάρλει: Ενας μεγάλος μπελάς - (Μarley and Me) - Home cinema

Ζεσταίνεστε κι εσείς ή να πάω να κοιταχτώ; Ας ανοίξει κάποιος το κλιματιστικό! Α, ξέχασα, δεν έχω κλιματιστικό! Έχω όμως ωραιότατο ανεμιστήρα κι ωραιότατο DVD player! Γι αυτό ας δούμε και καμιά ταινία, αλλά ντάλα καλοκαίρι έχουμε να δούμε κάτι ευχάριστο βρε αδερφέ! Το «Μάρλει: ένας μεγάλος μπελάς» θα δούμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...