ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

0 Η Οργόνη του Dr Wilhelm Reich

Reich profile 2
“Η ανακάλυψη της οργόνης έγινε μέσω της συνεπούς και λεπτομερούς μελέτης των ενεργειακών λειτουργιών, πρώτα στον ψυχικό τομέα και αργότερα στον τομέα των βιολογικών λειτουργιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ύπαρξη μιας ενέργειας που κατέχει μια εξαιρετικά υψηλή βιολογική δραστηριότητα. Μένει μόνο να ανακαλυφθεί ποιά είναι η φύση της και πως μπορεί να μετρηθεί.” Wilhelm Reich
 
Ο Αιθέρας ως υπαρκτό στοιχείο στο σύμπαν, έχει γίνει αντιληπτός από αρχαιοτάτων χρόνων και από πολλούς διαφορετικούς φιλοσοφικούς ανθρώπους.  Τις δεκαετίες του 1930 – 1940, ο δρ. Βίλχελμ Ράιχ εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια (ενέργεια της ζωής, τσι, πράνα), την οποία ονόμασε ‘οργόνη’.

0 Σκονάκι στην πρόσοψη Πανεπιστημίου!

Είχαμε ακούσει για σκονάκι στο χέρι, στα πόδια, μέσα από τη μπλούζα ή τη φόρμα. Μετά ήρθε η τεχνολογία και βρέθηκαν νέοι τρόποι. Κινητά, bluetooth και άλλα…

0 Οι περιπέτειες της μεσογειακής φώκιας στην Ελλάδα

Οι περιπέτειες της μεσογειακής φώκιας στην ΕλλάδαΣτις ελληνικές θάλασσες ζει και αναπαράγεται περίπου ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός της Monachus monachus.
 
Η Monachus monachus έχει πάντα υγρά μάτια γιατί δεν έχει δακρυϊκό πόρο. Έτσι μοιάζει πάντα να κλαίει. Τα δάκρυά της κυλούν συνεχώς και σχηματίζουν γύρω από τα μάτια της μία υγρή μάσκα.

0 ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ; Δείτε τις καταγγελίες

AKΡΩΣ EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HPV (Gardasil, Cervarix, κλπ)
OI ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗPV (cervavix, gardasil, κλπ) ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ BARRE-GUILLAIN, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, AΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΜΒΡΥΟΥ, ΟΞΕΙΑ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ.
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.

0 Διόραση: μια κρυφή δύναμη του μυαλού!!!

Μηνύματα «ξεπηδούν» μέσα από κρυφά κανάλια του μυαλού, εικόνες που ξαφνικά κάνουν την εμφάνιση τους και μας προϊδεάζουν για το μέλλον. Τι κρύβεται μέσα στον άνθρωπο; Τι δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου μένουν κρυφές από τους επιστήμονες; Κι όμως, μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των ανθρωπίνων δυνατοτήτων έχει γίνει γνωστό και αυτό μετά από χρόνιες και εξαιρετικά κοπιαστικές έρευνες.

Κατά καιρούς, όμως, ακούμε για άτομα που έχουν πιο ανεπτυγμένες ικανότητες, που μπορούν να «βλέπουν» έξω και πέρα από τον υλικό κόσμο. Αντιλαμβάνονται πράγματα και καταστάσεις χωρίς τη συνδρομή των πέντε γνωστών μας αισθήσεων και κυρίως της όρασης. Αντίθετα, βλέπουν να τους ξετυλίγεται ένας καμβάς εικόνων που ακόμα δεν έχουν λάβει χώρα, που είναι απλά κομμάτια του παζλ του Μέλλοντος. Τι ακριβώς είναι αυτή η ικανότητα; Γιατί μπορούν αυτοί και όχι όλοι εμείς; Πόσο δύσκολο είναι να δούμε πέρα από τον κόσμο μας; Από τι εξαρτάται και πώς επιτυγχάνεται;

0 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ



Στα πλαίσια μιας καμπάνιας ενάντια στα ναρκωτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα το γραφείο του σερίφη στο Multnomah County του Ore, συνέλλεξε και παρουσίασε φωτογραφίες με χρήστες σκληρών ναρκωτικών, όταν συνελήφθησαν για πρώτη φορά και αργότερα. Σκοπός της καμπάνιας είναι να σοκάρει τους νέους, δείχνοντας τους την ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν οι ουσίες αυτές. Θα δείτε ακόμα και ελκυστικά άτομα, που δυστυχώς η χρήση ναρκωτικών τους μεταμόρφωσε σε ερείπια.

0 Εντυπωσιακές μαρμάρινες σπηλιές

Εντυπωσιακές μαρμάρινες σπηλιές (1)Δείτε τη μαγεία της φύσης που με τη δύναμη του νερού και των υπόλοιπων στοιχείων της, όπως ρήγματα κλπ, διαβρώνουν το πέτρωμα και δημιουργούν αυτές τις εντυπωσιάκες σπηλιές μέσα στους σκληρούς μαρμάρινους όγκους.

0 «Η ζωή μου είναι καλύτερη χωρίς ΤV»


Έβγαλαν από τα σπίτια τους τούς τηλεοπτικούς δέκτες και δηλώνουν πως δεν το έχουν μετανιώσει
«Μέχρι πριν από τρία χρόνια είχα τηλεόραση στο σπίτι μου. Έκτοτε, αποφάσισα να την απομακρύνω. Φίλοι μου που ήδη την είχαν κλείσει οριστικά με έπεισαν πως στην ουσία δεν επιλέγεις εσύ τι θα δεις στη μικρή οθόνη, αλλά ό,τι οι άλλοι θέλουν να σου σερβίρουν. Είπα, λοιπόν, να δω και εγώ στην πράξη πώς θα είναι η ζωή μου από τη στιγμή που θα αποχωριστώ τελείως το κουτί…».

0 Η μεταμόρφωση της πικραλίδας (Vid)

 
Δείτε ένα υπέροχο time lapse βίντεο, που είναι αποτέλεσμα κινηματογράφησης ενός μήνα και δείχνει πως δημιουργείται μία πικραλίδα.

0 ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ;

0 ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Yann Arthus-Bertrand είναι γάλλος οικολόγος, ρεπόρτερ και φωτογράφος. Το 1991, ίδρυσε το πρακτορείο τύπου «Altitude Agency», το οποίο ήδη διαθέτει ένα πολύ μεγάλο αρχείο αεροφωτο- γραφιών, σχεδόν μισό εκατομμύριο, που έχουν τραβήξει περισσότεροι από 100 φωτογράφοι σε περισσότερες από 100 χώρες.

0 8 μέρη του κόσμου που σταμάτησαν τον χρόνο


Αν μπουχτήσατε από την καθημερινή πίεση, θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να ταξιδέψετε όχι μόνο σε άλλο μέρος αλλά και σε άλλη εποχή, δείτε πού ακριβώς να πάτε: σας παρουσιάζουμε 8 τοποθεσίες του πλανήτη όπου τα κινητά τηλέφωνα, τα ipod και τα laptop δεν έχουν καμία θέση.

0 Πως να μην μιλήσουμε; Γίνεται; Τουρκεψε ρε Έλληνα τι περιμένεις.;

Aς πούμε στους κυρίους αυτούς την γνώμη μας .Το e-mail είναι tiletheatis@atticamedia.gr και το περιοδικό ανήκει στον ΟΜΙΛΟ ΑΤΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ.
Λ. Κηφισίας 40, Μαρούσι.
Τηλέφωνα: 210 6199080, 210 6154200

Εμάς τους Έλληνες μας διαμορφώσανε έτσι ώστε να μην καταλαβαίνουμε τίποτα, γιαυτό καλά να πάθουμε...

0 Δείτε πόσο απέχει η Ευρώπη από την Αμερική!


Θεαματικές φωτογραφίες που δείχνουν ότι η απόσταση μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, συνεχώς μεγαλώνει, δημοσίευσε η Daily Mail!
    
     
Ανήκουν στον βρετανό δύτη Άλεξ Μασταρντ, ο οποίος καταδύθηκε σε βάθος περίπου 25 μέτρων ανοιχτά της Ισλανδίας, ακριβώς στο χώρισμα της Βόρειας Αμερικής με τις Ευρασιατικές τεκτονικές πλάκες.

0 Τοιχογραφία του Αποστόλου Παύλου, 1400 ετών.




Η παρακάτω τοιχογραφία, ανακαλύφθηκε στην κατακόμβη του Αγίου Ιανουαρίου στη Νάπολη και σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα του Βατικανού «Osservatore Romano», απεικονίζει τον Απόστολο Παύλο και χρονολογείται στον 6ο αιώνα.

Οπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, "ο άγιος εικονίζεται όρθιος σε στάση ευλογίας. Το πρόσωπό του έχει ελαφρά ροζ χροιά, έχει γενειάδα και λιγοστά μαλλιά, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι τα μεγάλα μάτια του".

0 Γιατι η Ρωσια χτιζει 5.000 πυρηνικα καταφυγια στην Μοσχα, μεχρι το τελος του 2012; (VIDEO)


Η Ρωσία από ότι φαίνεται βιάζεται να είναι προετοιμασμένη για κάτι. Το Russia Today (RT) αναφέρει ότι 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια θα κατασκευαστούν στην πόλη της Μόσχας έως το τέλος του 2012. Οι Ρωσικές αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα νέα καταφύγια χρειάζονται επειγόντως, επειδή τα πυρηνικά καταφύγια που υπάρχουν σήμερα έχουν την ικανότητα να φυλάξουν μόνο το μισό περίπου του πληθυσμού και είναι αρκετά ξεπερασμένα.

 Επιπλέον, υπάρχουν προφανώς πολύ λίγα πυρηνικά καταφύγια για εκείνους που ζουν έξω από το κέντρο της πόλης. Οι αρχές θέλουν σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Μόσχας να είναι σε θέση να καταφύγει σε κάποιο καταφύγιο μέσα σε λίγα λεπτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...