ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

0 Η Γη «παχαινει»!!!

Ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σιλουέτα του αποκτώντας «σωσίβιο» και σε αυτό δεν φταίει η προχωρημένη ηλικία του. Αντιθέτως, οι επιστήμονες ρίχνουν το βάρος στην υπερθέρμανσή του.
Σύμφωνα με νέα μελέτη αμερικανών ερευνητών τα τελευταία χρόνια η περίμετρός του έχει αρχίσει να αυξάνεται στον Ισημερινό και η αιτία φαίνεται να είναι το λιώσιμο των πάγων στους πόλους του. 
Το γεγονός έρχεται, όπως τονίζουν, να ανατρέψει τη μακρά πορεία προς το «αδυνάτισμα» που φαινόταν να ακολουθεί η Γη παρουσιάζοντας σταθερή μείωση της «διόγκωσης» του Ισημερινού της εδώ και χιλιετίες...

1 Κέρκυρα: Αγανακτισμένοι έδιωξαν την Γκερέκου από το φεστιβάλ τεχνών...!

Τα συνθήματα και οι διαμαρτυρίες των Αγανακτισμένων πολιτών της Κέρκυρας αναγκάσαν τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει χθες από την ενακτήρια συναυλία.

Σύμφωνα με το corfupress.com το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, στα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου.

Οι δεκάδες αγανακτισμένοι ...

1 Εγκληματική η διάλυση του ΙΓΜΕ!!!

Του Νίκου Γεωργακάκη
Τη Δευτέρα (4.7) οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ κινητοποιήθηκαν, για πολλοστή φορά, για τη διάσωση του αναπτυξιακού Ινστιτούτου τους.
Αιτία, το γεγονός ότι στο σχέδιο που είχε παρουσιάσει προ καιρού στο υπουργικό συμβούλιο ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος, αλλά και στο κείμενο που κοινοποίησε η Κομισιόν και αναδημοσίευσε η “ Ελευθεροτυπία” (4.7) στο πλαίσιο του Β’ εφαρμοστικού νόμου, αναπτυξιακοί φορείς όπως το ΙΓΜΕ, ο ΕΟΜΜΕΧ, ΕΘΙΑΓΕ αλλά και άλλοι σημαντικοί φορείς, όπως ο ΟΣΚ, η ΚΕΔ κ.λπ., είτε συρρικνώνονται είτε διαλύονται...

0 Υπουργός Δικαιοσύνης : "Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία – Άλλο να γίνονται διαδηλώσεις και άλλο τα τσαντίρια των Αγανακτισμένων από το Σύνταγμα"



σχόλια απο ΑΜ: Αν νομίζετε οτι με τετοιες δηλώσεις θα μας απαξιώσετε είσαστε γελασμένοι....ο κόσμος θα κατεβαίνει στο Σύνταγμα και σε κάθε αλλη πολη της Ελλάδας επειδη ζητάει δημοκρατία και δικαιοσύνη.
Άμα εσείς βλέπετε κύριε Παπαιωάννου αυτές τις εικόνες και θεωρείτε ότι είναι τσαντίρια, τι να πούμε!Ζείτε απλά στον κόσμος σας!

Αυτά είναι τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης Μ.Παπαιωάννου ο οποίος επιτίθεται αλόγιστα στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών...Ο άνθρωπος προφανώς κάτι παίρνει!!!Τώρα τί, αυτό θα το κρίνεται εσείς.Τα σχόλια δικά σας!!!

0 Ο πύργος των κοσμημάτων

Μήπως, διαβάζοντας τον τίτλο, το μυαλό σας πήγε σε πύργους, βασιλοπούλες, διαμάντια και χρυσαφικά ή κάτι παρόμοιο;;;
Όχι!!! λάθος κάνατε αν σκεφτήκατε κάτι τέτοιο!!!
Εδώ μιλάμε για τα κοσμήματα που δημιουργεί η φύση!!!

Echium wildpretii ή κόκκινο bugloss
Αυτό είναι ο πύργος των κοσμημάτων!!!
Ένα εντυπωσιακό φυτό, ενδημικό της Τενερίφης, ποώδες, διετές, που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 3 μέτρα. 
Το ισπανικό του όνομα είναι tajinaste.

1 Ανί - Η πόλη με τις 1000 και μία εκκλησίες

Ανί - μια ερειπωμένη μεσαιωνική πόλη, η οποία βρίσκεται στην Τουρκία στα σύνορα με την Αρμενία. Χτισμένη σε υψόμετρο 1.464 μέτρων ήταν η πρωτεύουσα του μεσαιωνικού βασιλείου της Αρμενίας.
Στις αρχές του 11ου αιώνα το Ανί απόκτησε τη φήμη "της πόλης με τις σαράντα πύλες"  και "της πόλης με τις χίλιες και μία εκκλησίες". 

0 Χαριτωμένα μωρά ζώων!

Δεδομένο πρώτο: λατρεύετε τα ζώα. Δεδομένο δεύτερο: σας αρέσουν τα μωρά.. Ξέρατε ότι αυτός ο συνδυασμός σας κατατάσσει στα ευαίσθητα άτομα με τάσεις πατρότητας (ή μητρότητας);
Εμείς λοιπόν θα στοχεύσουμε στην ευαισθησία σας και θα σας παρουσιάσουμε 25 απίθανες φωτογραφίες με χαριτωμένα μωρά ζώων!!



Χαριτωμένα μωρά ζώων! (2)

0 ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ(Chemtrail)

1 Υπέροχα graffiti που αλλάζουν την όψη ενός τοίχου..


Ένας τοίχος είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει τα έργα του και να αλλάξει η όψη μιας μουντής πόλης...
Ο Banksy δημιουργεί και εντυπωσιάζει...

0 Το άγγιγμα μέσω Internet γίνεται πραγματικότητα!

Ότι κι αν φανταστούμε πως είναι αδύνατο, έρχεται η στιγμή που το βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα, με την βοήθεια της τεχνολογίας φυσικά!
Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν μια επαναστατική συσκευή, την iFee-IM, η οποία αποτελείται απο ένα πολύπλοκο σύστημα αισθητήρων και διάφορων άλλων εξαρτημάτων και επιτρέπει να αγγίζουμε τον συνομιλητή μας στο Διαδίκτυο.

0 Έυρημα αποδεικνυεί πως οί Έλληνες κλέψανε....το τηλεσκόπιο από τον Νεύτωνα καί τον Γαλιλαίο τον 5ο αιώνα π.χ.!!!!!

Kατα την διάρκεια κατασκευής δρόμου μεταξύ του 1955-1960 στα νότια της Ακροπόλεως, ανακαλύφθηκε θραύσμα αγγείου που χρονολογείται τον 5ο αιώνα π.Χ.καί αναπαριστά κάποιον πού κρατά τηλεσκόπιο!!Η αρχαιολογία βέβαια δεν μπήκε(;) στον κόπο να το μελετήση περεταίρο,αλλά ούτε καί να βάλει κάποια περιγραφή κάτω από το εύρημα,πού βρίσκεται στο μουσείο της Ακροπόλεως(εκθ.αρ.ΝΑ.55.Αα, 4),ίσως γιατί θα ξεβόλευε κάποιες καταστάσεις. Εμείς βέβαια διδασκόμαστε ότι το τηλεσκόπιο κλέψ...εε, συγνώμμη, εφεύρανε είτε ο Γαλιλαίος,είτε ο Ισ.Νεύτων τον 17ο αιώνα.Μα όταν έχουμε ανεπτυγμένη αστρονομία, τουλάχιστον πρίν από 3-4000 χιλιάδες χρόνια πρίν,λογικό είναι να υπήρχαν καί τα κατάλληλα όργανα, γιά να παρατηρούν τον ουρανό.Καί γιά την ιστορία,αποδεδειγμένη χρήση διόπτρας έχουμε τού Πυθέα

0 Οι καταρράκτες του ποταμού Iguazu

Ο ποταμός Iguazu βρίσκεται στα σύνορα της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Το όνομα Iguazu σημαίνει "μεγάλα νερά". Οι καταρράκτες χωρίζουν τον ποταμό στο άνω και κάτω Iguazu. Ξεκινά από την πόλη Curitiba, διασχίζει κατά ένα μεγάλο μέρος την Βραζιλία και καταλήγει στα σύνορα της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Ο θρύλος λέει ότι ένας θεός σχεδίαζε να παντρευτεί μια όμορφη γυναίκα που ονομαζόταν Naipi. Αυτή όμως έφυγε με τον θνητό εραστή της, τον Taroba, με ένα κανό. Πάνω στην οργή του ο θεός έκοψε το ποτάμι στα δύο, δημιουργώντας τους καταρράκτες και καταδίκασε έτσι του δύο εραστές σε μια ατελείωτη πτώση.

0 Αυτοματισμοί στην αρχαία Ελλάδα


Ηλίας Σφέτσος

Ποιος είπε ότι τα ρομπότ, οι αυτόματες πόρτες και η ατμομηχανή είναι τεχνολογικά επιτεύγματα της δεύτερης χιλιετίας; Ε, λοιπόν, όχι! Τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια φαίνεται..
 να αποδεικνύουν αυτό που εδώ και αρκετές δεκαετίες ήταν κοινό μυστικό μεταξύ των ερευνητών: στην αρχαία Ελλάδα, κυρίως ο Ήφαιστος και ο Δαίδαλος ανέπτυξαν τεχνικές που θα τις ζήλευαν πολλοί εφευρέτες της εποχής εκείνης, αλλά και σήμερα.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες χρήσιμες εφαρμογές:

Τάλως
Ένα από τα πιο γνωστά αρχαία ρομπότ στην Ελλάδα ήταν ο διάσημος Τάλως (στην αρχαία Κρητική διάλεκτο σημαίνει και ήλιος). Κατασκευάστηκε από τον θεό Ήφαιστο, ο οποίος ήθελε να στείλει την εφεύρεσή του ως δώρο στον βασιλιά της Κρήτης Μίνωα. Ο Τάλως ήταν τεράστιος ανθρωπόμορφος και χάλκινος. Προστάτευε την Κρήτη από τους εχθρούς της και επέβλεπε την εφαρμογή των νόμων. Μπορούσε να κινείται πολύ γρήγορα και ήταν σε θέση να κάνει σε μία μέρα τρεις φορές τον γύρο της Κρήτης (μέση ταχύτητα 250 km/h!). Είχε την δύναμη να εκσφενδονίζει τεράστιους βράχους εναντίων των αντιπάλων του ή να τους καίει με την καυτή αναπνοή του! Με αυτόν τον τρόπο απωθούσε τα εχθρικά πλοία προστατεύοντας την Κρήτη.

0 Κάμπινγκ | Η εναλλακτική επιλογή για διακοπές


Εν μέσω οικονομικής κρίσης και λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού για θερινές διακοπές, το οργανωμένο κάμπινγκ ξεπροβάλλει όλο και περισσότερο ως μία έξυπνη και φθηνή λύση, για ξεκούραση μέσα στη φύση. Φαίνεται μάλιστα πως το κάμπινγκ κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές από το εσωτερικό, αλλά κυρίως το εξωτερικό, καθώς η ελληνική χλωρίδα είναι απαράμιλλου κάλλους και ο οργανωμένος χαρακτήρας των εγκαταστάσεων επιτρέπει ασφαλείς, φθηνές και ποιοτικές διακοπές ακόμα και για οικογένειες.

0 Η καλλιτέχνις που ζωγραφίζει με τα χείλη της

Η καλλιτέχνις που ζωγραφίζει με τα χείλη της (1)
Χρησιμοποιώντας μόνο τα χείλη της κι ένα κραγιόν, η Natalie Irish δημιουργεί εντυπωσιακά πορτραίτα. Η καλλιτέχνις ακουμπάει τα χείλη της στον καμβά και με αυτό το πρωτότυπο «πινέλο» δημιουργεί μια μοναδική μορφή τέχνης. Αυτή την τεχνική πάντως, σίγουρα δε την διδάσκουν σε σχολές τέχνης…

0 Χακερς χτύπησαν το site της βουλής, άφησαν προκύρηξη!!!

"Γίνεστε τσαρλατάνοι όταν κόβετε με ευκολία τις συντάξεις των 400 ευρώ, αλλά τρέμετε μην χάσετε το κομματικό σας κράτος."
Δύο μόλις μέρες μετά την απειλή της ομάδας hacker “Anonymous” για επιθέσεις σε κρατικές υπηρεσίες της Ελλάδας, το site της Βουλής έγινε στόχος…
Ωστόσο η επίθεση δεν έγινε από τους ...
“Anonymous”, αλλά από Ελληνική ομάδα η οποία την υπέγραψε ως «REAL DEMOCRACY REVERSE ENGINEERING».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...