ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

0 Ας προστατέψουμε τα δάση μας. Μολις βλέπουμε κάπου καπνό πέρνουμε τηλέφωνο στο 199, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι..!

Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά, οι ζέστες μας έχουν σπάσει τα νεύρα αλλά οι θάλασσες μας σαν παράδεισος μας δροσίζουν. Όμως κάθε καλοκαίρι όπως γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά στην Ελλάδα, έχουμε τα γνωστά προβλήματα των πυρκαγιών έτσι θα πρέπει να είμαστε κι εμείς προσεκτικοί σε ότι κάνουμε και πάνω απ'όλα αν δούμε κάπου καπνό η φωτιά να πάρουμε τηλέφωνο στην πυροσβεστική ακόμα κι αν κάνουμε λάθος, είναι υποχρέωση μας.
Ας δείξουμε υπευθυνότητα για να μη ζήσουμε πλέον άλλες σκηνές θρίλερ πυρκαγιών στις τηλεοράσεις και να παρατηρούμε τη πανέμορφη Ελληνική γη να καταστρέφεται.
Νομίζω πως όλοι μας συμφωνούμε σ' άυτο, είναι υποχρέωση μας και ευθύνη μας, καθώς ξέρουμε πως η άχρηστη πολιτική σκηνή μας δεν είναι ικανοί να προφυλλάξει τα δάση μας μόνη της, καθώς δεν βοηθάει το πυροσβεστικό σώμα σε εξοπλισμούς.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

0 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΟΥΣ, ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ;

Δημιουργήθηκε χάρτης με τις πόλεις που θα επηρεαστούν περισσότερο

Υπάρχουν και κάποια καλά νέα για την Ελλάδα, μιας και οι χώρες που θα κινδυνέψουν περισσότερο εάν πέσει κάποιος αστεροειδής στον πλανήτη μας είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βρετανία. 
Επιστήμονες δημιούργησαν έναν κατάλογο για πρώτη φόρα με τις χώρες οι οποίες θα πληγούν σε τέτοιο βαθμό ώστε θα είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουν πλήρως.Οι πλέον ανεπτυγμένες χώρες είναι αυτές που συμπληρώνουν τον χάρτη, ο λόγος ύπαρξης της Κίνας είναι ο μαζικός αριθμός νεκρών που θα είχε.  Όμως ακόμα και μικρότερες χώρες όπως η Σουηδία θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα, κυρίως λόγω της υποδομής της. Μερικές μάλιστα κατέχουν μία θέση και στις δύο κατηγορίες.

0 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ



ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Μήπως είναι τελείως λανθασμένη η εικόνα που έχουμε για το παρελθόν; Υπήρξαν στο απώτατο παρελθόν πολιτισμοί πιο εξελιγμένοι από τον δικό μας, οι οποίοι εξαφανίστηκαν, ξεχάστηκαν ή αποσιωπήθηκαν; Μας επισκέφτηκαν κάποτε εξωγήινοι, οι οποίοι επηρέασαν την εξέλιξη μας και -ίσως- το γενετικό μας υλικό; Μήπως η πορεία του πολιτισμού ξεκινά ξανά και ξανά από το μηδέν και δεν είναι αδιάκοπτη, γραμμική και ανηφορική όπως μας διδάσκουν οι συμβατικές ιστορικές θεωρήσεις;...

Η συμβατική ιστορία απαντά άμεσα «όχι» σε όλα τα προηγούμενα ερωτήματα. Υπάρχουν όμως χειροπιαστά στοιχεία που μοιάζουν να τα απαντούν θετικά. «Τεχνουργήματα» (artifacts), δηλαδή τεχνητά αντικείμενα, χτίσματα, μνημεία, μηχανές, έργα τέχνης, που δεν συμβαδίζουν με την ιστορική συνέχεια που διδάσκεται στα σχολεία, αλλά παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα του παρελθόντος...

Τα περισσότερα από τα τεχνουργήματα που φιλοξενούνται σ' αυτές τις σελίδες είναι αντικείμενα αμφιβολιών και αντιπαραθέσεων. Δεν είναι μόνο η αντισυμβατικότητά τους που προκαλεί τις συζητήσεις και τις προσπάθειες απομυθοποίησής τους, είναι και το γεγονός οτι η ύπαρξη των πραγμάτων αυτών διαδίδεται μονάχα μέσα απο φήμες, θρύλους και urban legends - άρα είναι φυσικό κάποιες λεπτομέρειές τους να «παραφουσκώνονται» και άλλες να έχουν διαδοθεί τελείως λανθασμένα.

0 Επίθεση από κυπρίνους

Ένας πατέρας με τους γιους του αποφάσισαν να πάνε βόλτα με την βάρκα τους στο ποτάμι. Κάποια στιγμή έπρεπε να περάσουν από ένα σημείο γεμάτο κυπρίνος. Δείτε την επίθεση που δέχτηκαν. 

Αποτελεί και έναν τρόπο να ψαρεύετε εύκολα...

0 Το έρημο χωριό "Μούσες" στην Κρήτη

 Μια ιστορία για κάποιο έρημο χωριό που εγκαταλείφθηκε ανεξήγητα από τους κατοίκους του ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα. Έτσι αισθανθήκαμε κι εμείς όταν αποφασίσαμε να επισκεφθούμε -δυστυχώς βιαστικά και επί τροχάδην- το χωριό "Μούσες" στο νομό Ρεθύμνης της Κρήτης, για το οποίο και είχαμε ακούσει τη σχετική ιστορία.

Παίρνοντας, λοιπόν, το χωματόδρομο που ξεκινά από το παραπλήσιο χωριό "Μουρτζανά", και έπειτα από διαδρομή δεκαπέντε περίπου λεπτών, φτάσαμε στο "Μούσι", όπως το αποκαλούσαν πλέον οι ντόπιοι παραφθείροντας το αρχικό όνομα "Μούσες". Το έρημο χωριό εκτεινόταν σε μικρή έκταση, κτισμένο επάνω σε μια πλαγιά η οποία κατέληγε στο αβαθές και στενό φαράγγι ενός γειτονικού ρυακιού που, αν και ξερό κατά το χρόνο της δικής μας επίσκεψης, θα πρέπει να μάζευε κάποια νερά κατά την περίοδο του χειμώνα.

0 Δεν θα πιστεύετε πως είναι απλά ζωγραφιές


Μπορεί να μοιάζουν με κανονικές φωτογραφίες, αλλά στην ουσία είναι εκπληκτικοί πίνακες ζωγραφικής από πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες!

3 UFO στην αμμοθύελλα που έπληξε το Φοίνιξ;;

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΤΙΑ
Μετά την πτώση των δίδυμων πύργων και την ορκωμοσία του Ομπάμα, η κάμερα κατέγραψε για ακόμη μια φορά "αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα".. Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Βίντεο..

0 Αρχαία ναυάγια καθυστερούν την επισκευή του λιμανιού στη Ρόδο

Σε πολύ κακή κατάσταση είναι ο κεντρικός λιμένας της Ρόδου -και συγκεκριμένα η προβλήτα Αγγέλων. Εκτεταμένες υποσκαφές από τη μετακίνηση της άμμου...
κατά την περιδίνηση των προπελών των πλοίων έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε τμήμα των κρηπιδωμάτων. Γι’ αυτό το λόγο το Λιμενικό Ταμείο έχει προχωρήσει σε μελέτη για την αποκατάστασή τους και την κατασκευή νέου μετώπου, μήκους 85 μ. και πλάτους 12 μ.

Αυτή η μελέτη ήρθε για έγκριση στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε την Τρίτη 5 Ιουλίου. Κανένα από τα μέλη δεν έφερε αντίρρηση ως προς τη σημασία του έργου -αφορά εξάλλου την ασφάλεια των επιβατών-, ωστόσο το λιμάνι της Ρόδου έχει κάτι πολύ ξεχωριστό: Την ύπαρξη πολλών ναυαγίων -γνωστών και αγνώστων-, τα οποία εδώ και αιώνες κείτονται στον πυθμένα, κάτω από την έντονη εμπορική κίνηση των πλοίων.

0 Η πιο σφοδρή καταιγίδα στο Ηλιακό Σύστημα!!!

Έχει έκταση ίση με αυτή της Γης, οι κεραυνοί ξεσπούν ο ένας μετά τον άλλο κάθε λίγα δευτερόλεπτα με την ισχύ τους να είναι δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή των κεραυνών στον πλανήτη μας. Πρόκειται για μια τρομερή καταιγίδα που εξελίσσεται από τον περασμένο Δεκέμβριο στον Κρόνο και είναι ένα από τα πιο βίαια καιρικά φαινόμενα στο Ηλιακό Σύστημα.

0 Τρωκτικό: Συνέντευξη- αποκάλυψη του Ευθυμίου Κερμελή στο πρώτο θέμα, για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

TΡΩKTIKO-ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ

Οι ευχες μας επιασαν τοπο.Ενα χρονο μετα,μελος της οικογενειας του Σωκρατη Γκιολια,ο πεθερος του Ευθύμιος Κερμελής,σπαει τη σιωπη του και μιλαει για ολους και για ολα.
Μια συνεντευξη καταπελτης που πρεπει να τη διαβασετε και να την αναδημοσιευσετε παντου,ωστε να δει ολος ο κοσμος τη σαπιλα και τη διαφθορα των Αρχων και του Παρακρατους.

- Εναν χρόνο μετά…

0 Ο κάβουρας-αράχνη - Ένα παράξενο πλάσμα της θάλασσας


Macrocheira kaempferi
Αυτή είναι η επιστημονική ονομασία ενός περίεργου πλάσματος, που ζει στα νερά της Ιαπωνίας. Είναι ένα είδος θαλάσσιου καβουριού. 
Έχει τα μεγαλύτερα πόδια από κάθε αρθρόποδο. Το μήκος τους μπορεί να φτάσει τα 3,8 μέτρα, ενώ το σώμα του τα 40 εκατοστά. Το βάρος του φτάνει τα 19 κιλά. Τα νύχια του αρσενικού είναι μεγαλύτερα από αυτά του θηλυκού.

0 ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΙΕΝΝΗ


Υπήρχε Πάντα Ο μύθος ότι κάτω από την Βιέννη, υπάρχει μία μεγάλη πόλη, απ' όπου τη διαπερνά ένας ποταμός. Όταν μάλιστα κάποιος πολίτης της πόλης πέθαινε, του έβαζαν ένα νόμισμα στο στόμα σαν αντίτιμο για τη μεταφορά του από τη γη των Ζωντανών στην γη των Νεκρών. Αυτή όμως η «γη των Νεκρών» ήταν ακριβώς κάτω από τα ποδιά των κατοίκων της Βιέννης! Απέραντες στοές, υπόγειο ποτάμι, τεράστιες αίθουσες, αρχαίες εγκαταστάσεις, τάφοι αυτοκρατόρων... είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία της υπόγειας Βιέννης! Αυτό το μικρό άρθρο, γράφεται όχι μόνο για να μιλήσει για την υπόγια Βιέννη αλλά για να τονίσει τη διαφορά νοοτροπίας των Αρχών στην αυστριακή πρωτεύουσα και στην Ελλάδα...

1 Νίσυρος: απόκοσμη αλλά και τόσο γήινη μαζί



 
Πώς συνδυάζεται το σεληνιακό τοπίο με τους παραδοσιακούς οικισμούς, την πλούσια βλάστηση και την ηφαιστειακή λάβα; Η Νίσυρος μας αποκαλύπτει πως όταν ανακατευτεί το θειάφι με τα χρώματα του Αιγαίου το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει «εκρηκτικά» όμορφο.

0 Επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον σε Τουρκία και Ελλάδα... Τί συμβαίνει; Τί ετοιμάζεται;

Σχόλιο ανοιχτής ματιάς: Δεν φοβόμαστε εμείς, έχουμε για ηγέτη τον Τζέφρι, τον κύριο που είπε πως ''δεν πειράζει αν χρειαστεί να δώσουμε μερικά στρέμματα γης αρκεί να κοιμόμαστε ήσυχοι''. Το πολύ πολύ να δημιουργηθεί κανένα θερμό επεισόδιο και να φτιαχτεί καμιά καινούρια γκρίζα ζώνη. Σιγά το θέμα. 

Μία ξαφνική εξέλιξη σε πολιτικό - διπλωματικό επίπεδο έρχεται να προστεθεί στην έτσι κι αλλιώς τρικυμιώδη Ελληνική πολιτική σκηνή. Η κυρία Κλίντον, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, επισκέπτεται την περιοχή μας και ιδιαίτερα την Άγκυρα και την Αθήνα, προκειμένου να έχει συνομιλίες με αξιωματούχους (προέδρους και πρωθυπουργούς) Ελλάδας και Τουρκίας...

0 Οι φόβοι της Νέας τάξης πραγμάτων. Βίντεο.!

Ο όρος νέα τάξη πραγμάτων ακούγεται ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας και ταυτόχρονα αρκετοί συνάνθρωποι μας δεν τον λαμβάνουν καθόλου υπόψιν ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν γραφικούς αυτούς που μιλάνε για την ''νέα'' αυτή τάξη. Όσοι έχουν ψάξει, στον βαθμό που μπορούν, το θέμα αυτό θεωρούν πως είναι πράγματι ένα γεγονός και όχι μια μυθοπλασία όσα αφορούν τις συνωμοσίες περί σιωνιστών, μασόνων κτλ...
Όσοι γνωρίζουν τις ομάδες αυτές που εξουσιάζουν σήμερα όλον τον πλανήτη, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που γνωρίζουν,  θεωρούν πως η παγκόσμια συνωμοτική ελίτ είναι παντοδύναμη, γεγονός που εν μέρει είναι πραγματικότητα.
 Όμως έχουν και αυτοί τις φοβίες τους τις οποίες και προσπαθούν να εξαϋλώσουν αλλά για κάποιους λόγους αυτό δεν γίνεται, τουλάχιστον με τους ρυθμούς που ήλπιζαν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...