ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

0 Ένα αίνιγμα σχετικά με το Μαντείο των Δελφών βρήκε την λύση του

Η φίλη του pyles.tv, Σωτηρία Νεράντζη, μας ενημέρωσε σχετικα με μία ανακάλυψη που σχετίζεται με το Μαντείο των Δελφών και "δεν προβλήθηκε όπως της άξιζε" -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το μυστήριο...

0 Πόσο πετρέλαιο έχει η Ελλάδα;

Σε έναν χρόνο από σήμερα, η Ελλάδα θα γνωρίζει το πετρελαϊκό δυναμικό στο θαλάσσιο χώρο του Ιονίου και στη Νότια Κρήτη, σύμφωνα με τη δημόσια εκτίμηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννη Μανιάτη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις ενεργειακές αγορές και τις....

0 Στάση πληρωμών …ολίγων ημερών και αλαλούμ!


Ξεπερνά κάθε …φαντασία η εγκύκλιος του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών κ. Γ. Καπελέρη προς τις Εφορίες όλης της χώρας, η οποία ουσιαστικά δίνει εντολή για μία στάση πληρωμών …ολίγων ημερών για μισθοδοσία, δαπάνες, επιστροφές φόρων και γενικά για κάθε δαπάνη που αφορά της ΔΟΥ...
Παράλληλα, η ανάδειξη του μείζονος αυτού θέματος από το protothema.gr, φέρνει στο προσκήνιο και ένα πρωτοφανές αλαλούμ μεταξύ των αρμοδίων παραγόντων του υπουργείου…

0 Κήποι της Εδέμ


Δείτε τις φωτογραφίες...


Αν έχετε μια πίσω αυλή και θέλετε τα λουλούδια μπορείτε να κάνετε τον παράδεισο σας στη γη. Διαχειριστείτε τον κήπο σας σύμφωνα με το γούστο σας για να ξεφεύγετε απο τα προβλήματα της καθημερινότητας . Κάντε τον εαυτό σας να νιώθει σαν να βρίσκεστε στο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο.

0 ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ (Πασατέμπος)


Ο κολοκυθόσπορος είναι φυσικό και πολύ θρεπτικό προϊόν. Το λίπος που περιέχει κυμαίνεται μεταξύ 40-50% και είναι πολύ πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το ποσοστό των πρωτεϊνών του κυμαίνεται μεταξύ 30-40% ενώ παρουσιάζει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε σίδηρο (Fe2) από οποιοδήποτε άλλο είδος σπόρων. Περιέχει επίσης βιταμίνες E και C.

0 Συλλογή όμορφων φωτογραφιών με ζώα!

 

0 Το πανέμορφο Wadi Rum στην Ιορδανία!


Ένα ταξίδι στο Wadi Rum είναι ένα ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο. Μια μεγάλη, σιωπηλή χώρα, διαχρονική και πολύ  όμορφη. Το Wadi Rum είναι ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της Ιορδανίας είναι η πιο εντυπωσιακή desertscape στον κόσμο, που βρίσκεται 320 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αμάν, 120 χλμ. νότια της Πέτρας, και μόλις 68 χλμ. βόρεια της Άκαμπα. Το έρημο τοπίο  έχει μια  παράξενα εκπληκτική ομορφιά, με τους ψηλούς βράχους πέτρας .

0 Χάρτινες βλεφαρίδες!



Εμπνευσμένες απο την Κινέζικη χειροτεχνία, αυτές οι εξαιρετικά λεπτές και κομψές βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές χρησιμοποιώντας κόλλα βλεφαρίδων, προσδίδοντας μια άλλη ματιά σε αυτήν που τις φορά!

0 Light επιλογές… από την ταβέρνα έως το Μεξικάνικο


Θέλετε να βγείτε για φαγητό και φοβάστε πως θα χάσετε τον έλεγχο; Μπορείτε να ελέγξετε τις θερμίδες της ελληνικής … κουζίνας, αλλά εκείνο το ιταλικό είναι ακαταμάχητο;

0 Κλιματιστικά: Δροσίζουν μεν, βλάπτουν δε!


Κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, που δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο στη χώρα μας , το air-condition διευκολύνει τη ζωή μας και είναι η εύκολη λύση στην οποία οι περισσότεροι καταφεύγουν.

Όμως, αγνοείται το γεγονός ότι η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, μπορεί να έχει ολέθριες επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

0 Ο υπολογιστής ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου

Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου; Μην βιαστείτε να πείτε ο σκύλος γιατί σίγουρα θα χάσετε....

Ο προσωπικός υπολογιστής ξεπέρασε στις προτιμήσεις τον σκύλο και έγινε «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα. Όπως διαπιστώθηκε, μόλις το 6% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι στηρίζονται περισσότερο στον σκύλο τους από ό, τι στον υπολογιστή τους», ενώ το 67% δήλωσε το αντίθετο.
Ακόμη και μεταξύ των ιδιοκτητών σκύλων, το 38% ομολόγησε ότι στηρίζεται περισσότερο στον υπολογιστή, ενώ το 36% διαφώνησε. Στους νέους ανθρώπους, ηλικίας από 18 - 24 ετών, το αντίστοιχο ποσοστό είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού το 71% είπε ότι στηρίζεται περισσότερο στο μηχάνημα παρά στα υπάκουα ζώα.

0 Εκεί που ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο»


Εκεί που ο υδράργυρος τραβά την ανηφόρα

Νομίζετε πως δεν υπάρχει ζωή μετά τους 42 βαθμούς Κελσίου; Ξανασκεφτείτε το. Ο υδράργυρος σε κάποια μέρη σκαρφαλώνει μέχρι την αστρονομική ένδειξη των 62 βαθμών. Θεωρείτε πως τη νύχτα τα πράγματα είναι καλύτερα; Όχι αν ζείτε στο «δροσερό» Ομάν όπου το ιστορικό χαμηλό του Μεσονυχτίου είναι οι 31 βαθμοί. Βολτάρουμε στα πιο ζεστά μέρη του πλανήτη και καταλήγουμε…

1 Αυτόφωρο για τους «σκηνίτες» στο Σύνταγμα

Τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τους "σκηνίτες" στο Σύνταγμα.

0 Ελληνική ερευνητική ομάδα στην μελέτη των βλαστοκυττάρων



Στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), η ερευνητική ομάδα του  Δημήτρη Θάνου, εφαρμόζει την επαναστατική μέθοδο των επαγόμενων πολυδύναμων βλαστικών κυττάρων, τα οποία επαναπρογραμματίζονται και δεν απορρίπτονται από τον οργανισμό του ασθενούς, γιατί παράγονται γενετικά πανομοιότυπα κύτταρα, ανοίγοντας νέους δρόμους στη θεραπεία πολυποίκιλων ασθενειών μέσω της κυτταρικής αντικατάστασης.

0 Δημιουργώντας μια μοναδική φωτογραφία


Δημιουργώντας μια μοναδική φωτογραφία (1)
Δείτε καρέ καρέ την προετοιμασία για μια μοναδική φωτογραφία και το καταπληκτικό τελικό αποτέλεσμα.

1 Θεραπευτικοί θησαυροί στην κουζίνα μας






Η κουζίνα δεν είναι μόνο ένα ζεστό δωμάτιο του σπιτιού, όπου ετοιμάζονται όλοι οι γευστικοί πειρασμοί. Είναι επίσης, κι ένα δωμάτιο με πολλά μυστικά. Το ψυγείο και τα ντουλάπια μας κρύβουν όχι μόνο γευστικούς, αλλά και θεραπευτικούς θησαυρούς. Έρευνα του αμερικανικού περιοδικού Whole Living, μας δίνει ιδέες για τις απλές φυσικές θεραπείες που βρίσκουμε στην κουζίνα μας.

0 Προληπτική ανάκληση μπιμπερό από τον ΕΦΕΤ


 

Μπουκάλια βρεφικής διατροφής για τα οποία δεν υπήρχε η απαραίτητη συνοδευτική τεκμηρίωση για την ασφάλεια χρήσης τους, σύμφωνα με την κείμενη κοινοτική και εθνική νομοθεσία, εντόπισε ο ΕΦΕΤ...

0 Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (Photos )


Nano House: Το σπίτι των 507 ευρώ (3)
Έχοντας ήδη παρουσιάσει το φθηνότερο αυτοκίνητο, η ινδική εταιρεία Tata Group παρουσιάζει το σπίτι των 507 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...