ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

0 11 Παγκόσμια ΑΟΡΑΤΑ - Γεγονότα που τα ΜΜΕ αποκρύπτουν!!


1) Στις 7 Ιουνίου 2011 ο πυρηνικός σταθμός του Fort Calhoun στην Νεμπράσκα βάρεσε συναγερμό από φωτιά που προκλήθηκε σε ηλεκτρικά κυκλώματα. Ο σταθμός έχασε την μια τρόμπα που ψύχει την κεντρική πισίνα για 90 λεπτά!Τα ξένα πρακτορεία πολύ απλά και με λίγα λόγια απλά ανάφεραν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ραδιενεργου υλικού στην ατμόσφαιρά  !!
Η πισίνα ανέβασε λίγο θερμοκρασία άλλα όλα πήγαν καλά!!Πάρα όλα αυτά ο πυρηνικός σταθμός βάρεσε συναγερμό...που σημαίνει στην γλώσσα των πυρηνικών ...οτι έφτασαν στο πάρα δυο...αφού ο συναγερμός είναι στην δεύτερη κατάταξη από μια σειρά τεσσάρων επιπέδων επικινδυνότητας...ΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!!

2) Οι περισσότεροι Αμερικάνοι και μάλλον και ο περισσότερος κόσμος γνωρίζουν οτι η Αμερική ειναι εμπλεκόμενη  στους πολέμους όπως Ιράκ,Αφγανιστάν,Λιβύη! Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς ο κόσμος και τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα είναι οτι ο Αμερικάνικος στρατός κάνει ακομα και επιθέσεις σε Υεμένη και μερικές περιοχές του Πακιστάν !!!Και αν μετρηθούν και οι περιοχές κράτη που ο Αμερικάνικος στρατός έχει ειδικές μονάδες των ειδικών δυνάμεων τότε καταλήγουμε ότι μάλλον οι περιοχές που δρα ο Αμερικάνικος στρατός είναι πολύ περισσότερες...η καλύτερα είναι πολύ λίγες οι περιοχές που δεν δρα στρατιωτικά ..τουλάχιστον στην μέση ανατολή..είναι πολύ δύσκολο να σηκώσεις πέτρα και να μην βρεις κομαντακι εξ Αμερικής!!

0 Από Nintendo 64 σε Nintendo 64 portable!

Old Game Console (1)Δείτε τι μετατροπή έκανε ο άνθρωπος! (βηματικά, σε περίπτωση που θέλετε να μπείτε σε διαδικασία)

0 Περίεργες & δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες

Περίεργες & δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες (6)
Δημιουργικές και εντυπωσιακές παράξενες επαγγελματικές κάρτες που κερδίζουν τις εντυπώσεις!

0 Η αιώρα του σκύλου μου

Η απόλυτη εξωτική εμπειρία διακοπών για το σκύλο ή τη γάτα σου. Οι γωνίες του μαξιλαριού στερεώνονται στη βάση με ατσάλινους κρίκους που συνήθως χρησιμοποιούνται στα σκάφη για να είσαι σίγουρος ότι το μικρό σου είναι ασφαλές και μπορείς να το πλένεις όποτε θέλεις.

0 ΜΥΘΩΔΙΑ

Την όμορφη καλοκαιριάτικη βραδιά της 28ns Ιουνίου του 2001, κάτι μαγικό έμελλε να συμβεί στο κέντρο της Αθήνας. Ακριβώς μέσα στον χώρο -ίσως και στον χρόνο- του Ελληνικού Ναού του Ολυμπίου Διός, με φόντο την Ακρόπολη και ενώ το πρώτο τέταρτο της Σελήνης είχε αρχίσει να προβάλλει στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου διηύθυνε την Ωδή του πρός τον Μύθο. Την, θρυλική πλέον, Μυθωδία.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...