ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

0 Οι φίλοι μας τα ζώα!

Silly Animals   animals 2
Αυτά τα τριχωτά πλάσματα είναι σαν να έχουν ένα μόνο πράγμα στο μυαλό τους... να μας κάνουν να γελάμε!

0 Αυξάνονται οι «πόλεις-φαντάσματα» στις ΗΠΑ

Αυξάνονται οι «πόλεις-φαντάσματα» στις ΗΠΑ καθώς σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2010 μόλις το 16% του συνολικού πληθυσμού κατοικεί σε αγροτικές περιοχές. Αντιθέτως, το 1910 το ποσοστό αυτό έφτανε το 72%. Η οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων οδήγησε και τους λίγους εναπομείναντες κατοίκους αγροτικών περιοχών στα αστικά κέντρα σε αναζήτηση εργασίας.

0 George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!

Ελλάδα, ιδού ο σωτήρας σου!..
ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΛΙΚΑΡΙ» ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του;
Κι όμως είναι ελεύθερος……

0 Η μοναδική λίμνη Titicaca και τα επιπλέοντα νησιά της

Η μοναδική λίμνη Titicaca και τα επιπλέοντα νησιά της (5)
Στο Περού, οι Ινδιάνοι Uros ζουν σε πραγματικά επιπλέοντα νησιά, τα οποία έχουν κατασκευάσει με καλάμια από την λίμνη.

0 Οι πόλεις αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου

Μερικές από τις πιο γνωστές πόλεις του πλανήτη και η αλλαγή τους με το πέρασμα του χρόνου. Η ανάπτυξη έχει διαφοροποιήσει τελείως τη μορφή τους προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Σε μερικές περιπτώσεις βλέπουμε εντυπωσιακές αλλαγές μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.
Ντουμπάι 1991-2005
Perierga.gr - Διάφορες πόλεις στο πέρασμα του χρόνου

0 ΡΟΔΟΣ: Θα ανατεθεί σε ιδιώτη η διαχείριση του Εθνικού Θεάτρου;




Στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρεί ο Δήμος Ρόδου. Αντικείμενο της σύμβασης θα είναι η αποκατάσταση των ζημιών και η άρση της επικινδυνότητας τμήματος των εξωτερικών όψεων του κτηρίου του Εθνικού Θεάτρου με φορέα εκτέλεσης το Δήμο Ρόδου και φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Θα διατεθεί σε πρώτη φάση ποσό ύψους 200.000 ευρώ, ενώ ποσό ακόμα 200.000€ θα καλυφθεί με μέριμνα του Δήμου Ρόδου από τη ΣΑΤΑ ή από πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

0 4 λόγοι να αγαπήσεις τη Σίκινο



Χώρα
Η Σίκινος είναι μία τέλεια μίξη από στενά σοκάκια, πέτρινα αρχοντικά, παραδοσιακούς ανεμόμυλους και κάτασπρα σπιτάκια. Πολλά είναι τα μέρη που αξίζει να κάνει και να δει κανείς στο νησί, όμως υπάρχουν 4 πράγματα που φωνάζουν «Σίκινος» από μακριά.

0 ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗΣ ....... "Η αστυνομία μού διέλυσε το πόδι"

Ενάμιση μήνα μετά τα επεισόδια της 15ης Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας και η Ά. Τριανταφύλλου, δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις θα αμαυρώνονταν από την τυφλή βία της ΕΛ.ΑΣ. Η ίδια παλεύει να περπατήσει ξανά.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα απρόκλητης επίθεσης της Ομάδας Δέλτα περιγράφει τη φρικτή της εμπειρία στην εφημερίδα "Real News" και επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη χρήση ανεξέλεγκτης βίας που έκαναν οι αστυνομικές δυνάμεις τις ημέρες των κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων στο κέντρο της Αθήνας.

0 Γνώριζε κάτι γιὰ τὸ DNA ὁ Ὅμηρος;

Ὁ Ὅμηρος ἦταν ἄριστος γνώστης τῆς ἰατρικῆς, τῆς ναυσιπλοΐας, τῆς ἀστρονομίας… Ὅποιος δὲν τὸ πιστεύει, ἀνοίγει τυχαίως τὸν Ὅμηρο καὶ τὸ διαπιστώνει.

Τί γνώριζε ὅμως ὁ Ὅμηρος γιὰ τὸ DNA; Θὰ μποροῦσε νὰ γνωρίζῃ ἢ ὄχι; Καὶ πῶς θὰ μποροῦσε νὰ μεταφέρῃ τὶς πληροφορίες αὐτὲς διαμέσου τῶν αἰώνων δίχως νὰ θεωρηθοῦν ἀνοησίες ἢ ἀλαμπουρνέζικα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...