ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

0 Παιχνίδι της φύσης και του φωτογράφου !!!

0 Εκπληκτικές φωτογραφίες ηφαιστειακών εκρήξεων

Η έκρηξη ενός ηφαιστείου είναι τόσο εντυπωσιακή, όσο και επικίνδυνη…

0 Να παραδειγματιζόμαστε από τα ζώα. π.Παϊσιος



-Γέροντα, τί είναι αυτό το βουητό που ακούγεται;

-Ένα μελίσσι εγκαταστάθηκε στο παράθυρό μου και τώρα εργάζεται εντατικά. Τί τραβάω το βράδυ με τις φωνές τους! Ελάτε να σας δείξω την κυψέλη μου. Να δήτε με τί αρχιτεκτονική εργάζονται οι μέλισσες, ενώ δεν έχουν ούτε αρχιτέκτονα ούτε εργολάβο! Εύχομαι να δουλέψετε και εσείς σωστά, πνευματικά, να φτιάξετε πνευματική κυψέλη, να βγάζη μέλι πνευματικό, να έρχονται οι λαϊκοί να τρώνε και να γλυκαίνονται πνευματικά.

-Τί σημαίνει, Γέροντα, αυτό που λέει ο Ψαλμωδός: «Ανθρώπους και κτήνη σώσεις ,Κύριε»;

0 Τοτε και τωρα…


http://asimonis.wordpress.com/

0 Η επίδραση του Facebook στη ζωή μας, η αναπαραγωγή του φθηνού μας εαυτού στο κυνήγι της αποδοχής

Εάν λίγα χρόνια πριν μου λέγανε ότι η ερώτηση του μέλλοντος θα ήταν "έχεις facebook", θα κοίταγα απορημένος. Ήρθε η μέρα όμως που αυτό έγινε πραγματικότητα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις πέρασαν σε νέο επίπεδο και η προθυμία μας να ξεμπροστιάζουμε κάθε τι προσωπικό και ιδιωτικό μας, χωρίς κανένας να μας υποχρεώνει άμεσα έγινε και αυτό αυτονόητο. Πλέον δε φωτογραφιζόμαστε για την ανάμνηση μιας ωραίας στιγμής, αλλά για να προβάλλουμε τις φωτογραφίες μας στο facebook, ξορκίζοντας ανασφάλειες και ταΐζοντας τη ματαιοδοξία του ασήμαντου στα σημαντικά εαυτού μας. Ανέραστη διαδικασία κάθε φωτογραφία, κρύα, υποκριτική διαδικασία. 
 

0 Φωτογραφίες από την άκρη του κόσμου

Στις νότιες ακτές της Αυστραλίας, σε ένα από τα νοτιότερα σημεία του πλανήτη η στεριά τελειώνει απότομα στη θάλασσα που ανοίγεται απέραντη στον ορίζοντα. Το σκηνικό είναι μοναδικό, σαν να είναι η άκρη του κόσμου. Οι γκρεμοί καλύπτουν μια έκταση μήκους 100 χιλιομέτρον και έχουν ύψος από 60 εώς 120 μέτρα.


0 Αλόη βέρα: ένα φυσικό φάρμακο

Το «φυτό της αιώνιας ζωής», η αλόη βέρα, έχει σημαντικές πρακτικές εφαρμογές που συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας μας.

Η αλόη βέρα είναι ένα τροπικό φυτό με μεγάλα, αγκυλωτά, σαρκώδη φύλλα που περιέχουν πολλές ουσίες με φαρμακευτικές ιδιότητες. Ανθίζει σε ζεστά και ξηρά κλίματα και μοιάζει με κάκτο. Έχει πάρα πολλές πρακτικές εφαρμογές στην ιατρική και την κοσμετολογία και είναι γνωστό ως το φυτό που χαρίζει την αιωνιότητα.

0 Ποινικοποιούνται τα blogs, απελευθερώνονται τα “ ελαφρά” ναρκωτικά…

Καπνίστε ότι θέλετε αρκεί να μην σκέφτεστε!!!

Προφανώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνει ότι η ελεύθερη ενημέρωση και η διακίνηση ιδεών στα blogs είναι πιο επικίνδυνα από το χασίς…
ImageΑποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.

0 Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai;

Palm Islands
Ta τεχνητα νησιά, γνωστά και ως «Palm Islands», αποτελούν σύμβολο του Dubai και της ραγδαίας ανάπτυξης που έχει τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος βέβαια, πέρα από την τουριστική, οικιστική και εμπορική αξία του εγχειρήματος, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η στεριά τους δημιουργήθηκε με τεχνητό τρόπο στα ανοιχτά των ακτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον Περσικό κόλπο, και σχηματίζει έναν φοίνικα που είναι ορατός ακόμη και από το διάστημα.

2 Αράχνες-εκπληκτικά είδη που δεν έχετε δει ποτέ

Οι αράχνες δεν είναι έντομα, αλλά αρθρόποδα. Βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, εκτός από την Ανταρκτική. Έχουν οκτώ πόδια και το σώμα τους χωρίζεται σε κεφαλοθώρακα και κοιλιά. Αναπνέουν με ένα είδος αρχαίων-για τα αρθρόποδα-πνευμόνων, που ονομάζονται "πνεύμονες βιβλία". Δεν έχουν φτερά, πλέκουν τον ιστό τους κι εκεί παγιδεύουν έντομα, που είναι η τροφή τους. 
Σχεδόν όλες οι αράχνες είναι σαρκοφάγες. Το 2009 ανακαλύφθηκε ένα είδος αποκλειστικά φυτοφάγο, αν και ανήκει στα περίπου 40.000 είδη σαρκοβόρων αραχνών.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε είδη αραχνών, που θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις αράχνες.
Η ομορφιά υπάρχει παντού στη φύση.
Missulena occatoria 
Είδος που ζει στην Αυστραλία, σε περιοχές με δάση, αλλά και σε ερήμους.

0 Φορτίστε τα gadget σας ανοίγοντας τη βρύση!

Το «Charging Tap» είναι μια πρωτότυπη συσκευή σε minimal στυλ, με την οποία μπορείτε να φορτίσετε μέσω της θύρας USB τα gadget σας, τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά σας, απλά συνδέοντας τα στα στη «βρύση» και ανοίγοντας την αντλία! Ο σχεδιασμός έγινε απο τον Qi Weijia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...