ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

0 Οι Ολλανδοί εκδίδουν "Κάρτα κάνναβης"...άντε και στα δικά μας !!!



 Η είσοδος στα κόφι σοπ του Μάαστριχτ θα επιτρέπεται από τον Οκτώβριο μόνο στους Ολλανδούς, τους Βέλγους και τους Γερμανούς υπηκόους. Ειδική κάρτα για τους ντόπιους εξετάζει η κυβέρνηση

0 Κολοσσιαια «δεξαμενη» νερου κοντα σε μαυρη τρυπα!!!


Μια ακόμη εκπληκτική όσο και σχεδόν ασύλληπτη για τα δικά μας δεδομένα ανακάλυψη έκαναν οι επιστήμονες που εξερευνούν το Σύμπαν. Εντόπισαν έναν μακρινό κβάζαρ (πυρήνας ενεργού γαλαξία) ο οποίος αντλεί ενέργεια από μια γιγάντια μαύρη τρύπα. Το τοπικό κοσμικό περιβάλλον επέτρεψε σύμφωνα με τους επιστήμονες την παραγωγή τεράστιων ποσοτήτων νερού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών η ποσότητα του νερού που υπάρχει στην «δεξαμενή» που έχει δημιουργηθεί στον κβάζαρ περιέχει 140 τρισεκατομμύρια φορές περισσότερο νερό από όσο έχουν συνολικά οι ωκεανοί της Γης!

0 ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! ...ιός πειρατής στον υπολογιστή σας. Διαδώστε το...

Δ.. ΒΡΑΖΟΣ  - ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΕνημερώστε όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:

nico_10_72@hotmail.fr
nico_72_10@hotmail.fr
yann.photos@ yann.photos@ hotmail.fr
kevinblancher@hotmail..fr

Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και.....
ο ιός κυκλοφορεί ήδη.

0 Καλαβρία: magna grecia και η διάλεκτος grecanica!!!

Δήμητρα Κρουστάλλη 
«Πριν 100 χρόνια λέγανε πως πεθαίνει η γλώσσα. Ακόμη όμως τη μιλάμε». Ο καθηγητής Σαλβατόρε Σικούρο διατυπώνει τη φράση σε άπταιστα ελληνικά. Μπορεί να είναι Ιταλός αλλά κατάγεται από τα ελληνόφωνα χωριά της Νοτίου Ιταλίας. Τα νέα ελληνικά τα έμαθε από κασέτες στα 50 του χρόνια. Ως τότε ήξερε μόνο τα γκρεκάνικα, τη γλώσσα που μιλούσαν οι γονείς του και οι παππούδες του. Τώρα στη Νότιο Ιταλία είναι πιο εύκολο να μάθει κανείς νέα ελληνικά παρά την τοπική διάλεκτο. Οι δάσκαλοι από την Ελλάδα κάνουν μαθήματα όχι μόνο στα σχολεία αλλά και σε τμήματα ενηλίκων, για τα οποία μάλιστα δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλοί Ιταλοί από τα κοντινά χωριά. «Οι νέοι πλέον δεν μιλάνε τη διάλεκτο, όπως παλιά», επισημαίνει ο κ. Σικούρο, «και δεν μπορούν να τη μάθουν στα παιδιά τους. Αλλά όπως σας είπα και πριν από 100 χρόνια έλεγαν πως η γλώσσα και οι παραδόσεις μας θα χαθούν...»...
  

0 Το μασονικό MTV!!!









Δείτε το βίντεο...


0 Γιατί τιναζόμαστε στον ύπνο μας;


Στη μεταβατική κατάσταση μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου, συμβαίνουν πολλά παράξενα πράγματα.
 Πολλοί ζουν μια πτώση στο όνειρό τους η οποία τελειώνει με ένα χαρακτηριστικό τίναγμα λίγο πριν φτάσουν στο έδαφος. Άλλοι ισχυρίζονται πως βιώνουν εξωσωματικές εμπειρίες οι οποίες λήγουν πάλι με αυτό το τίναγμα.
 

0 Το αστέρι της Αστροφυσικής που μας φεύγει για το... εξωτερικό! ..Ανοίγει πανιά για την Αγγλία αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να τον κρατήσει

Είναι μόλις 18 χρόνων, αλλά οι επιδόσεις του στη Χημεία και την Αστροφυσική είναι εντυπωσιακές. Πριν από λίγες ημέρες κατάφερε τη μεγάλη διάκριση στην 43η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Χημείας που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Ο λόγος για τον Καλαματιανό Στέφανο Τύρο, που από ό,τι φαίνεται φέτος δεν θα κάνει διακοπές, αφού μετά την Τουρκία τον περιμένει η Ολυμπιάδα Αστροφυσικής που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στην Πολωνία.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ο Στέφανος παίρνει μέρος σε παρόμοιες Ολυμπιάδες. Πέρυσι ως μαθητής της Β' Λυκείου είχε συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα Χημείας στο Τόκιο και Αστροφυσικής στο Πεκίνο.

0 Δείτε τα όλοι!!!Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...Μετά από όλα αυτά θα τους ξαναψηφίσετε;


Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά: Με αυτην την ανάρτηση δεν σας λέω να ψηφίσετε ούτε ΚΚΕ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΛΑΟΣ, ούτε Οικολόγους, ούτε κανένα κομμα....να εξηγούμαστε για ναμην παρεξηγούμαστε


1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.

2. Δάνεια, υπανάπτυξη, πληθωρισμός, την περίοδο 81-89: κατά την είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ , το 1981, ήταν η....
πρώτη χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών! Παρά την εισροή των μεγαλύτερων οικονομικών πακέτων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και παρά τη θετική διεθνή συγκυρία(κυρίως της μείωση της τιμής του πετρελαίου):

0 Ωρα διαλέιματος

0 Ένα πολύ ενδιαφέρον video για την διόρθωση της στάσης του σώματος


0 Πωλείται ολόκληρη πόλη για 560.000 ευρώ

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένη», με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη. Ο λόγος για την πόλη Σίνικ στη Νότια Ντακότα των Ηνωμένων Πολιτειών την οποία πλέον μπορεί να αποκτήσει κανείς ολόκληρη έναντι μόλις 799.000 δολ. (560.000 ευρώ).

Να σημειωθεί μάλιστα πως στην εν λόγω προνομιακή τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα: το βενζινάδικο, το μανάβικο, οι δύο φυλακές, το σαλούν, το ταχυδρομείο, το μουσείο και ό,τι άλλο βρίσκεται εντός των 186 στρεμμάτων που καλύπτει η πόλη.
Perierga.gr - Πωλείται ολόκληρη πόλη για 560.000 ευρώ

0 29.000 νεκρά παιδιά στη Σομαλία σε τρεις μήνες


Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά: Αυτά τα παιδια παιθαίνουν απο την πείνα και την ξηρασία....Και απο την άλλη μεριά βρέθηκε τρόπος τενχητης βροχής σε όποιο σημείο την Γής θέλουμε... αλλα δεν έχουμε δει να χρησιμοποιέιτε για τετοιες περιπτώσεις....
Θεωρητικά οι εφευρέσεις και οι ανακαλύψεις για το καλο της ανθρωπότητας δεν γινονται ;;;;; Γιατι λοιπόν να παίζεται ένα τέτοι άσχημο παιχνίδι θανατου με την Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου, ενω το πρόβλημα, αρχικά τουλάχιστον, φαίνεται να έχει λύση ;;;;;

 Περισσότερα από 29.000 παιδιά πέθαναν από την πείνα τους τελευταίους τρεις μήνες στη Σομαλία, εξαιτίας της αδυναμίας εφοδιασμού των περιοχών που βρίσκονται, αλλά και της συνεχιζόμενης ξηρασίας. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη όπου οι ισλαμιστές Σεμπάμπ εμποδίζουν από το 2009 την πρόσβαση των ανθρωπιστικών οργανώσεων του ΟΗΕ και ορισμένων διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων στα εδάφη που ελέγχουν.

0 Πως ζυγίζεται ένα μωρό καμηλοπάρδαλη


Φωτογραφία της ημέρας: Πως ζυγίζεται ένα μωρό καμηλοπάρδαλη

0 Το πανέμορφο Μεξικό από ψηλά!

Πόλη του Μεξικού προσφέρει στον ταξιδιώτη ότι  θα μπορούσε ποτέ να θέλει στις διακοπές του. Τα  εστιατόρια και οι γαστρονομικές επιλογές είναι συγκλονιστικές, και η νυχτερινή ζωή είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Από βρετανικού τύπου μπαρ μέχρι αθλητικά μπαρ για ρομαντικά hideaways και οι νύχτες σας θα τελειώσουν μόνο όταν το θελήσετε.
Παντού θα πάτε στην Πόλη του Μεξικού, θα βρείτε τα παλαιά κτίρια και τα νέα που ζουν σε αρμονία δίπλα - δίπλα. Το  Chapultepec Park, το μεγαλύτερο πάρκο σε πόλη στον κόσμο, είναι ένα φανταστικό παράδειγμα. Το πάρκο βρίσκεται σε μέρη ακριβώς όπως ήταν αιώνες πριν.

3 Ένα ολόκληρο δωμάτιο μέσα σε ένα κουτί !!!


Όλοι σιχαινόμαστε τις μετακομίσεις. Πρέπει να πακετάρεις όλα τα έπιπλα σε μεγάλες ογκώδεις συσκευασίες και να βρεις μία μεταφορική για να τα μεταφέρεις (αν και αυτό έγινε πιο εύκολο τώρα με την Sendeasy).

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι 2 Γερμανοί σχεδιαστές σκέφτηκαν το πρόβλημά σου και δημιούργησαν το δωμάτιο που χωράει σε ένα κουτί;

0 Το Πάνθεον φώτιζε το μεγαλείο του Αδριανού!

Το εσωτερικό του ναού με το φως
να μπαίνει από το κέντρο της οροφής.
Μία νέα θεωρία για τον επιβλητικό φωτισμό που κυριαρχεί στο Πάνθεον, τον πασίγνωστο ναό που έκτισε στη καρδιά της Ρώμης ο αυτοκράτορας Αδριανός, διατύπωσαν δυο επιστήμονες: ότι ενδεχομένως ο «ναός όλων των θεών» να λειτουργούσε σαν τεράστιο ηλιακό ρολόι, με μια ισχυρή δέσμη φωτός να απλώνεται στην πελώρια είσοδο τη στιγμή που ο αυτοκράτορας εισερχόταν στο κτίριο. Με άλλα λόγια, να ήταν έτσι κατασκευασμένος ώστε να «λούζει με φως» τον ρωμαίο αυτοκράτορα μία συγκεκριμένη ώρα της μέρας, για να αναδεικνύει το θεϊκό μεγαλείο του ενώπιον των κοινών θνητών. 

0 Η γάτα που ξετρελαίνει το διαδίκτυο (Video)

Η γάτα «Michael Jackson»
Δείτε την γάτα «Michael Jackson» που ξετρελαίνει το διαδίκτυο! Η όμορφη γατούλα καθόταν αμέριμνη, όταν ξαφνικά κάτι τράβηξε το βλέμμα της και την τρομάξε, κάνοντας την να σηκωθεί και να φύγει τρέχοντας με την χαρακτηριστική φιγούρα του γνωστού τραγουδιστή από το βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Thriller»!

Το Original Video:

0 Ο Λευκός Πύργος στην Θεσσαλονίκη

Ο Λευκός Πύργος αποτελεί μνημείο-σύμβολο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Υψώνεται στην παραλία της πόλης, μοναχικός παρατηρητής της Νύμφης του Θερμαϊκού.

Ας γνωρίσουμε κάποια στοιχεία από την ιστορία αυτού του μνημείου.
Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς χτίστηκε. 
Στη θέση του προϋπήρχε βυζαντινός πύργος. Κατά μια εκδοχή η χρονολογία κατασκευής του τοποθετείται γύρω στο 1450-1470,  λίγο μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους (1430)

0 Νησιά Hebrides - Η Άκρη του Κόσμου

Στη βορειοδυτική ακτή της Σκωτίας, υπάρχουν μαμούθ γλυπτά από πέτρα και βρύα που καταρρέουν στη θάλασσα. Μερικά είναι μικρά και άλλα αρκετά υψηλά και φθάνουν μέχρι τα σύννεφα. Τα νησιά Hebrides της Σκωτίας αποτελούν ένα ευρέως διαδεδομένο σύνολο εκατοντάδων νησιών, των οποίων η ομορφιά έχει έρθει σε κοινή θέα από τις αρχές της εποχής των Κελτών. Ο φωτογράφος του National Geographic Jim Richardson επισκέφθηκε τα νησιά και μοιράζεται την βαθιά φυσική και ιστορική ποικιλομορφία τους σε αυτή τη σειρά των εντυπωσιακών φωτογραφιών.

0 Και ξαφνικά...όλοι ανακάλυψαν ότι υπάρχει νερό στην Σελήνη!

Διαβάζουμε σε πάρα πολλά ιστολόγια τις τελευταίες μέρες βαρύγδουπους τίτλους του στυλ "Η Σελήνη διαθέτει ίσες ποσότητες νερού με την Γη",Ίδια ποσότητα νερού σε Γη και Σελήνη" κλπ.
Προπερυσινά ξινά σταφύλια...

Ο μόνος λόγος που αναφέρουμε το γεγονός και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το θέμα έχουμε εξαντλήσει  εδώ και 2-3 χρόνια περίπου με δημοσιεύματα και επίσημες ανακοινώσεις από την ιστοσελίδα της NASA,που γινόταν τότε αποδέκτες αρκετών ειρωνικών σχολίων,και χαρακτηριζόταν από αρκετούς  μυθομανίες και συνομωσιολογίες.

Ένα από τα κορυφαία θεωρώ δημοσιεύματα που είχαν παρουσιαστεί τότε,και το αναδημοσιεύουμε ,ήταν και ένα άρθρο από την σελίδα του Γιώργου Εχέδωρου, που αποδείκνυε ότι η υπόθεση "νερό στην Σελήνη" ήταν ήδη γνωστή από το 1970!!

0 Διάσημοι που μοιάζουν με ιστορικά πρόσωπα

Δείτε μερικές συγκρίσεις διασήμων με ιστορικά πρόσωπα. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή!

0 7 Παράξενα αντικείμενα που βρέθηκαν σε ανθρώπινο σώμα.

Οι έμπειροι χειρούργοι και γιατροί λένε ότι τα έχουν δει όλα…

Αν και η χειρουργική είναι συνήθως υπόθεση ρουτίνας, ορισμένες φορές η πρόσβαση στο εσωτερικό του σώματος ενός άλλου ανθρώπου μπορεί να επιφυλάσσει απίστευτες εκπλήξεις!

Ορίστε μερικές:

0 Το κανάλι μας στο youtube...


Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube (ΕΔΩ) και δείτε τα βίντεο μας.

0 Νεο δορυφορο γεωγραφικου εντοπισμου εστειλε η Κινα!!!

Τον ένατο δορυφόρο του συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού της (GPS) εκτόξευσε η Κίνα την Τετάρτη (27/7).
Ο πύραυλος Μεγάλη Πορεία-3Α απογειώθηκε από το κέντρο Εκτόξευσης Δορυφόρων Σιτσάνγκ στη νοτιοδυτική επαρχία Σετσουάν στις 05:44 τοπική ώρα (00:44 ώρα Ελλάδας) για να τεθεί σε τροχιά ο νέος δορυφόρος του δικτύου τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων Beidou-2, σύμφωνα με το πρακτορείο...

1 Η κυβερνητική εκστρατεία κατά των blogs!!!

Προφανώς οι κατοικούντες στο Μαξίμου και οι περί αυτώ διαβιώντες, δεν έχουν κατανοήσει τι ακριβώς είναι ένα ιστολόγιο. Προσπαθώντας να τους βοηθήσω να διευρύνουν την οπτική τους γωνία, τους παραθέτω την έννοια (και άρα την χρήση) του blogging.

Αγαπητοί κύριοι υπουργοί, πρωθυπουργοί κι εσείς οι άλλοι, που όψιμα απωλέσατε έννοιες... τα blogs είναι διαδικτυακά ημερολόγια. Χώροι που διατίθενται στον παγκόσμιο ιστό και στα οποία οι διαχειριστές μπορούν να εκθέτουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, σκέψεις και απόψεις... Το καταλάβατε αυτό; Αν ναι, πάμε παρακάτω:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...