ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

1 Γνωρίστε την Gerenuk

Το όνομα αυτό ανήκει σε ένα είδος αντιλόπης, που ζει σε ξηρές, θαμνώδεις περιοχές της ανατολικής Αφρικής. Είναι το μοναδικό είδος του γένους Litocranius. 

0 Η Νομιμοποίηση των ναρκωτικών ως μέσω τελικής αποβλάκωσης των λαών...

Ακούσαμε τον τελευταίο καιρό την είδηση πως δια νόμου πλέον τα ναρκωτικά νομιμοποιούνται, ενώ ταυτόχρονα σημαντικά στοιχεία δημοκρατίας (όπως πχ τα blogs) θα μπουν σε μια διαδικασία περιορισμού της ελευθερίας τους αλλά και της ανωνυμίας τους. Ο νόμος που θέλει τα ιστολόγια φυλακισμένα και φιμωμένα δεν μας δημιουργεί καμία απολύτως έκπληξη, αφού είναι εδώ και καιρό ολοφάνερο πως τα τρέμουν.

Στο θέμα των ναρκωτικών όμως υπάρχουν μερικές εκπλήξεις ή για να το πούμε καλύτερα μερικές συμπτώσεις....

0 Focus: «Η Ελλάδα προτίθεται να χαλαρώσει την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων»

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα προτίθεται να χαλαρώσει την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων» το γερμανικό περιοδικό Focus θέτει το σχετικό θέμα ωμά: «Ως αντίδραση στην αυξανόμενη χρήση βίας από την πλευρά των διαδηλωτών, η Ελλάδα σχεδιάζει μια χαλάρωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων…

1 Βρέθηκε κομμάτι γυαλιού σε κρουασάν Molto!!!

Κομμάτι γυαλιού εντοπίστηκε σε κρουασάν με γέμιση σοκολάτας Molto, όπως αναφέρει ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωση του, ο οποίος καλεί την εταιρεία CHIPITA να προχωρήσει σε προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παρτίδας...

0 Η μαγεία της πεζοπορίας!

Η πεζοπορία είναι ένας μοναδικός τρόπος άθλησης και ψυχαγωγίας που μας φέρνει κοντά στη φύση. μακριά από το τσιμέντο των μεγαλουπόλεων τα πάντα είναι διαφορετικά. Το National Grographic μα προσφέρει μερικές μαγευτικές εικόνες από πεζοπόρους στις ομορφότερες γωνιές του πλανήτη.
Perierga.gr - Η μαγεία της πεζοπορείας!

0 ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑ 2011

0 Υπηρχε και δευτερη Σεληνη!!!

Μια νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεωρία για τη διαστημική μας γειτονιά ανέπτυξαν ερευνητές στην Ελβετία. Όπως υποστηρίζουν, κάποτε η Γη διέθετε όχι έναν αλλά δύο δορυφόρους - τη Σελήνη και έναν μικρότερο. Κάποια στιγμή η «μικρή» Σελήνη προσέκρουσε στη μεγαλύτερη «αδελφή» της δημιουργώντας τον φυσικό μας δορυφόρο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

0 Βρέθηκε για πρώτη φορά μοριακό οξυγόνο στο Διάστημα...

Μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες είχαν εντοπίσει στο Διάστημα άτομα οξυγόνου μεμονωμένα ή ενσωματωμένα σε άλλα μόρια. Τώρα, για πρώτη φορά, το νέο τηλεσκόπιο Χέρσελ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) φαίνεται πως έφερε σε πέρας μία από τις μακροσκελέστερες αναζητήσεις στην αστρονομία: βρήκε μοριακό οξυγόνο –αυτό που αναπνέουμε- στο νεφέλωμα του Ωρίωνα.

0 Χταπόδι με κοραλλάκι

Νόστιμο και εύγευστο, το χταπόδι δεν έχει πολλές θερμίδες
και είναι φτωχό σε χοληστερίνη. 
 Είναι λίγο βαρύ βέβαια,
ανάλογα με τον τρόπο που θα μαγειρευτεί ~
όσο περισσότερα καρυκεύματα και σάλτσες,
τόσο πιο δύσπεπτο γίνεται,
γι αυτό προσοχή όσοι έχουν ευαίσθητο στομάχι!
Εδώ ένας κλασσικός τρόπος για να φτιάξουμε το χταπόδι
ως κυρίως πιάτο.

0 Σεϋχέλλες (Φωτογραφικό αφιέρωμα)


Σεϋχέλλες (21)
Όταν δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες που ακολουθούν, σίγουρα θα νιώσετε την έντονη επιθυμία να βρεθείτε στις Σεϋχέλλες. Πρόκειται για έναν τροπικό παράδεισο με πανέμορφες παραλίες και υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Απολαύστε την ξενάγηση-αφιέρωμα που ακολουθεί…

0 Ο Hawking για τον Παράδεισο

Stephen Hawking 


Stephen Hawking

Μια πρόσφατη φράση από τον φυσικό Stephen Hawking προκάλεσε κάποια αναταραχή, στην πραγματικότητα όχι και τόσο μεγάλη αν το καλοσκεφτεί κανείς. Αλλά ενδιαφέρει εκείνους που ασχολούνται έντονα με θέματα όπως αυτό με το οποίο σχετίζεται η δήλωση του εν λόγω φυσικού. Συχνά λοιπόν, απόψεις ανθρώπων της επιστήμης που βάλλονται κατά κατεστημένων θεολογικών πεποιθήσεων εισπράττουν μια έντονη αρνητική αντιμετώπιση.

Σε μια συνέντευξη στην Guardian φέρεται να λέει το εξής:

0 Καταψύχθηκε το σώμα του "πατέρα" της Κρυογονικής!


Ο Robert Ettinger, πρωτοπόρος της κινήματος της Κρυονικής, που υποστηρίζει την κατάψυξη του νεκρού με την ελπίδα ότι η ιατρική τεχνολογία θα καταφέρει να τον επαναφέρει στη ζωή κάποια στιγμή στο μέλλον, πέθανε σε ηλικία 92 ετών.

Το σώμα του είναι το 106ο που αποθηκεύεται στο Ινστιτούτο Κρυονικής, το οποίο ίδρυσε ο ίδιος το 1976. «Ο πατέρας μου είχε αφιερώσει τη ζωή του στο να κάνει οτιδήποτε ώστε η οικογένειά του, οι φίλοι του και άλλοι να μπορέσουν να επιστρέψουν στη ζωή και να ξαναζήσουν,» δήλωσε ο David Ettinger, γιος του επιστήμονα. «Εάν το κατάφερε, δεν το ξέρεις κανείς προς το παρόν, αλλά πιστεύουμε ότι έχει κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια.»

0 15 προϊόντα εμπνευσμένα από τους καρχαρίες


15 προϊόντα εμπνευσμένα από τους καρχαρίες (1)
Δείτε τα πιο παράξενα και τρελά προϊόντα που είναι εμπνευσμένα από τους καρχαρίες.

0 Νέες εικόνες «δείχνουν» ρέον νερό στον Αρη

Νέες εικόνες «δείχνουν» ρέον νερό στον Αρη
Νέες εντυπωσιακές εικόνες από τα όρη του πλανήτη Αρη αποτελούν τις καλύτερες ως σήμερα ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ρέοντος νερού –βασικό στοιχείο για την ύπαρξη ζωής– στον Κόκκινο Πλανήτη. Μια σειρά εικόνων που ελήφθησαν από το διαστημικό όχημα Mars Reconnaissance Orbiter της NASA, αποκαλύπτει μονοπάτια νερού στον πλανήτη την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τα νέα ευρήματα τα οποία δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Science» αποτελούν «προϊόν» μιας αμερικανο-ελβετικής ερευνητικής συνεργασίας.

0 Σιγά μη δε ξέρουν ποιοί διαχειρίζονται τα blogs!

Σιγά, μη δε ξέρουν ποιος ή ποιοί διαχειρίζονται τα blogs!

Είναι όλα ξεκάθαρα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...