ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

2 Προς όλα τα blogs... Για τον νόμο που μας φιμώνει...

Το θέμα έχει ξεκινήσει από πιο παλιά και βέβαια εν’ όψι των καταστάσεων, του 'ξεπουλήματος' της χώρας και φυσικά τον φόβο που έχει το κάθε καθεστώς για αντιδράσεις, το μέγιστο πρόβλημα ήταν το διαδίκτυο. Λογικό αφού τα υπόλοιπα ΜΜΕ είναι υπό έλεγχο.

Σε συνέντευξη του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος,  στο Έθνος της Κυριακής:
λέει: «ότι τα ελεύθερα blogs είναι βιαστές της Ελληνικής γλώσσας. Κάνει λόγο για τους χειρότερους βιαστές της ελληνικής γλώσσας. Τονίζει ότι ο τρόπος λειτουργίας τους καθαγιάζει την ρουφιανιά και ουσιαστικά ζητά νομοθετική παρέμβαση».

2 ΔΕΙΤΕ: Πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα!!!

Στο Διαδίκτυο τη σήμερον ημέρα βρίσκεις τα πάντα…


Κυριολεκτικά τα πάντα. Τόσα και τόσα έχουν δει τα ματάκια μας, από αστεία video, απερίγραπτες φωτογραφίες, πρωτοφανείς ειδήσεις κλπ.

Αυτό είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε το Internet. Μας προσφέρει μια πινελιά διαφορετικότητας μέσα από εικόνες που όπως και να το κάνουμε δεν τις συναντάς και κάθε μέρα στη ζωή σου.

Πρωτότυπες, αστείες, εντυπωσιακές, παράξενες, μοναδικές. Δείτε τις φωτογραφίες.

0 Καλοκαίρι vs Χειμώνας


Καλοκαίρι vs Χειμώνας (24)
Τα ίδια ακριβώς τοπία σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εποχές. Δείτε το εντυπωσιακό αφιέρωμα!

0 Μικρα μυστικα που θωρακίζουν τον την υγεία μας...

Ξέρουμε ότι πρέπει να τρώμε πέντε μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα, να γυμναζόμαστε και να κόψουμε τα κορεσμένα λιπαρά ώστε να είμαστε υγιείς. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε συχνά τσεκάπ. Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που είναι πολύ περίεργα για να φανταστούμε ότι επηρεάζουν την υγεία μας. Ελα, όμως, που αυτά προκύπτουν από τις νέες έρευνες! Ας δούμε, λοιπόν, γιατί τελικά κάνει καλό να φοράμε ψηλά τακούνια και να πίνουμε σοκολατούχο γάλα.

0 Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο για 5 λεπτά... Δείτε το βιντεο...

Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον…
Το 1992, στην ηλικία των 12, η Cullis-Suzuki μάζεψε χρήματα μαζί με άλλα παιδιά, μέλη του ECO, για να παρευρεθεί στην Παγκόσμια Σύνοδο του ΟΗΕ για το Περιβάλλον, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Εκεί μαζί με άλλα μέλη της ομάδας παρουσίασε στο συνέδριο περιβαλλοντικά θέματα υπό τον τρόπο που τα βιώνουν οι νέοι και χειροκροτήθηκε από όρθια τα μέλη του συνεδρίου. Σήμερα είναι ακτιβίστρια περιβαλλοντολόγος, ομιλίτρια, τηλεοπτική οικοδέσποινα και συγγραφέας.

0 Πλάτων "Πολιτεία" - H Αλληγορία του Σπηλαίου!!!

Ένα πολύ σπουδαίο απόσπασμα, απο την ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Πλάτωνα. Προτείνουμε σε όσους δεν το εχουν διαβάσει να μην το προσπεράσουν. Μέσα σε λίγες γραμμές, "λεει" πολλά ακόμα και για την κατάσταση που ζούμε σήμερα...

0 Εκατέρωθεν πιέσεις για να μην τοποθετηθεί η προτομή του Αριστοτέλη Γκούμα!!!

Ενώ ο Ελληνισμός της Βορείου ετοιμάζεται να συμπαρασταθεί  στην οικογένεια του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα,  στο ετήσιο μνημόσυνο του και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Ένωση Χειμαρριωτών, σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Ομόνοιας, πολιτικά και άλλα κέντρα από Ελλάδα και Αλβανία πίεζουν να μην τοποθετηθεί κάποια προτομή, θεωρώντας την προκλητική ενέργεια!!!

Το θέμα πήρε διαστάσεις και στον αλβανικό τύπου που την θεωρεί επίσης προκλητική ενέργεια ενώ συγκεχυμένες είναι η πληροφορίες σχετικά με τη στάση του νέου δήμαρχου Γκιέργκι Γκόρου.

0 Πορτοκαλί «βροχή» στην Αλάσκα

Πορτοκαλί «βροχή» έπεσε σε μια κοινότητα Εσκιμώων στην Αλάσκα, αφήνοντας του κατοίκους της Kivalina έκπληκτους, καθώς δεν είχαν δει ποτέ ξανά στη ζωή τους τέτοιο θέαμα.
Η περίεργη κολλώδης ουσία, που κάλυψε το λιμάνι και τις δεξαμενές συλλογής βρόχινου νερού των κατοίκων, έπεσε από τον ουρανό.


Η ουσία φωσφορίζει όπως ένα «πορτοκαλί φως από νέον», λένε οι κάτοικοι.
Η πορτοκαλί «βροχή» έπεσε τη νύχτα της Πέμπτης. Την Παρασκευή το πορτοκαλί στρώμα άρχισε να παρασύρεται προς τη θάλασσα.

0 Ομορφα γήινα τοπία .

Όμορφη γήινες Τοπία φοβερό 2

0 "Ενεργειακό" βραχιόλι: Μύθος ή αλήθεια;

Νόμοι του marketing; Αποτέλεσμα αυθυποβολής; Θαυματουργή επιστήμη από το διάστημα; Μόδα που έγινε συνήθεια; Ή απλώς ένα ακόμα κομπογιαννίτικο μπιχλιμπίδι; Η ετυμηγορία δική σας. 


«Είναι εντυπωσιακό το πόσο καλύτερος, δυνατότερος και πιο ευέλικτος νιώθω όταν το φοράω και ειδικά μέσα στην πίστα».

Rubens Barrichello, Βραζιλιάνος οδηγός Formula 1

«Την πρώτη φορά που το δοκίμασα στο παρκέ παίζοντας στους Suns πήραμε το παιχνίδι με 57 πόντους. Ένιωθα κάτι ιδιαίτερο όταν φορούσα το βραχιόλι. Όταν το έβγαλα, ένιωσα όπως παλιά. Από τότε το φοράω συνέχεια».
Shaquille O'neil, παίκτης του NBA 

0 20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες!

20 πράγματα πιο θανατηφόρα από τους καρχαρίες! (4)
Όσοι είδατε τη γνωστή ταινία του Steven Spielberg, Jaws, σίγουρα θα κάνατε πολύ καιρό να μπείτε στη θάλασσα και ίσως να σας στοίχειωναν εφιάλτες με πρωταγωνιστές απειλητικούς καρχαρίες με κοφτερά σαγόνια! Όμως, όσο απίστευτο και αν φαίνεται αυτό, υπάρχουν αρκετά πράγματα πιο θανατηφόρα και επικίνδυνα από έναν πεινασμένο καρχαρία.

0 Η Τεχνολογία των ΝΑΖΙ


Διάφορες πηγές αντικατασκοπίας αλλά και επιφανείς στρατιωτικοί αναφέρουν ότι οι ΝΑΖΙ κατείχαν τεχνολογία ufo. Λέγεται ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία, αντιγράφοντας έναν ιπτάμενο δίσκο που έπεσε κοντά στην πόλη του Freiburg, το 1936.

Βάση της τεχνολογίας αυτής, ομάδες Γερμανών επιστημόνων κατασκεύασαν από το έτος 1939 ως το έτος 1943, τρία πρωτότυπα ανθρώπινα ufo, με κωδικό όνομα Haunebu. Το Haunebu 1 του 1939 είχε διάμετρο 25 μέτρα, το Haunebu 2 του 1942 είχε διάμετρο 26-36 μέτρα και το Haunebu 3 του 1943 είχε διάμετρο 71 μέτρα.

0 Στη Μόλυβο της Λέσβου

Η Μήθυμνα ή Μόλυβος είναι ένας μεγάλος παραδοσιακός οικισμός της Λέσβου. Είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Λέσβου. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, 62 χλμ. βορειοδυτικά της πρωτεύουσας του νησιού Μυτιλήνης. 
Είναι ένας πολύ γραφικός οικισμός, στο βόρειο μυχό του ομώνυμου όρμου, πάνω στον οποίο δεσπόζει το παλιό φρούριο. Χαρακτηρίζεται από την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του και τη γραφική του αρχιτεκτονική. Έχει μικρό λιμάνι με κίνηση κυρίως αλιευτικών σκαφών και τουριστικών θαλαμηγών.

0 ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!!!Το ΝΑΤΟ καταστρεψε το υδρευτικό έργο "θαύμα" της Λιβύης


Το δολοφονικό γενοκτονικό ΝΑΤΟ υπέπεσε σε άλλο ένα από τα αναρίθμητα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει στη Λιβύη.

Στις 22/7/11 βομβάρδισε το εργοστάσιο κατασκευής των αγωγών για το τεράστιο έργο, το λεγόμενο "Φράγμα του Τρελού", το οποίο είναι και στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness ως το μεγαλύτερο φράγμα που έχει κατασκευαστεί από άνθρωπο. Ο βομβαρδισμός του εργοστασίου στην Brega ήρθε ύστερα από τον βομβαρδισμό του Υδρευτικού Δικτύου της Λιβύης την ίδια μέρα(Παρασκευή 22/7/11).


Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες ενώ η επισκευή του Δικτύου θα χρειαστεί πολλούς μήνες για να ολοκληρωθεί(και αν). Το ΝΑΤΟ δηλαδή καταδίκασε τους Λίβυους με το να τους στερήσει το τρεχούμενο πόσιμο νερό(το 70% των Λίβυων τροφοδοτούνταν από αυτό το Δίκτυο).

0 Ζώντας με τα λιοντάρια


Καθιστικού με ζώα Lion 2

0 Κιθάρα με 27 χορδές!


Ο Keith Medley, ένας ταλαντούχος κατασκευαστής κιθάρων και άλλων μουσικών οργάνων για διάσημους αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του το τελευταίο του δημιούργημα: μια κιθάρα με 27 χορδές!

0 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟYΝ ΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΥΝ; (VIDEO)


Χειρουργική αφαίρεση εμφυτευμένου chip από εξωγήινους. Στιγμιότυπα από την εγχείρηση.

0 Αστείο παιχνίδι για σκύλους


Αστείο παιχνίδι για σκύλους
Μπορεί ο ίδιος ο σκύλος να μην καταλαβαίνει την διαφορά, ωστόσο είναι διασκεδαστικό για τους υπόλοιπους!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...