ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

0 Αποκρουστικές συσκευασίες από τσιγάρα


Οι Jennifer Noon & Sarah Shaw σχεδίασαν μερικά άκρως αποκρουστικά πακέτα από τσιγάρα, που έχει σχήμα φέρετρου και εικόνες όπως κιτρινισμένα δόντια και δάχτυλα. Ο λόγος είναι γνωστός. Θέλουν να δείξουν στους νέους ότι πίσω από τα εμφανίσιμα πακέτα και λογότυπα των καπνοβιομηχανιών κρύβεται κάτι που τους δηλητηριάζει…

0 ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!

Νέες έρευνες δείχνουν ότι η συμπεριφορά του Ήλιου δεν είναι τόσο σταθερή όσο πιστεύουμε. H διάρκεια του τελευταίου ηλιακού ελαχίστου, δηλαδή της ιδιαίτερα μειωμένης ηλιακής δραστηριότητας, ήταν ασυνήθιστα μεγάλη, γεγονός που έχει επιπτώσεις, όπως υποστηρίζουν πολλοί επιστήμονες, και στο κλίμα του πλανήτη μας.

0 Κι όμως η Ελλάδα ακόμη συγκινεί..

Το άρθρο στους NEW YORK TIMES, ο καθηγήτής του Κολούμπια Μάρκ Μαζάουερ το έγραψε την επομένη της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου από την Ελληνική Βουλή. Διαβάστε το προσεκτικά είναι συγκλονιστικό και τέτοιες φωνές τις έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη αυτή την περίοδο χώρα...

0 ΤΟ Παρίσι μέσα από παλιές φωτογραφίες!

1 Φαντασμαγορικη βροχη απο αστερια θα φωτισει τον ουρανο την Παρασκευη


Το θέαμα των Περσειδών

Οι αστρονόμοι επισημαίνουν ότι για την καλύτερη παρατήρηση των Περσειδών θα πρέπει κάποιος να βρεθεί σε περιοχή που έχει απόλυτο σκοτάδι   (Φωτογραφία:  Associated Press)Associated Press
Οι αστρονόμοι επισημαίνουν ότι για την καλύτερη παρατήρηση των Περσειδών θα πρέπει κάποιος να βρεθεί σε περιοχή που έχει απόλυτο σκοτάδι   
        
          (Φωτογραφία: 
          <a href="#" alt="Associated Press" class="disclaimer" rel="no-follow">Associated Press</a>)

0 Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα

Μέρος του αρχαιολογικού χώρου
Είναι ο τόπος απ' όπου ο Οδυσσέας κατέβηκε στον Αδη για να πάρει χρησμό από τον μάντη Τειρεσία για να επιστρέψει στην Ιθάκη, ο Ηρακλής για να φέρει στον εξάδελφό του Ευρυσθέα τον άγριο φύλακα του Κάτω Κόσμου, τον τρικέφαλο σκύλο Κέρβερο, και ο ερωτευμένος Ορφέας για να φέρει πίσω την αγαπημένη του Ευρυδίκη.

0 Κατάψυξη νεκρών εν αναμονή της αιώνιας ζωής!


Κατάψυξη νεκρών εν αναμονή της αιώνιας ζωής!
O Ετινγκερ ήταν ο πατέρας της κρυογονικής. Κύριος εμπνευστής και πρωτεργάτης της ιδέας ότι οι νεκροί πρέπει να καταψύχονται. Επειτα από δεκαετίες ή αιώνες- ο Ετινγκερ πίστευε ότι οι επιστήμονες θα βρουν τον τρόπο να τους επαναφέρουν στη ζωή, όταν πλέον θα έχουν ανακαλυφθεί αντίδοτα για τη γήρανση και τις ασθένειες που τους σκότωσαν.


Ο Ρόμπερτ Ετινγκερ, ο οποίος απεβίωσε πριν λίγες μέρες σε ηλικία 92 ετών, είχε ήδη επιλέξει το φέρετρό του, ζητώντας όταν πεθάνει να στραγγίξουν το αίμα από τις φλέβες του και να βυθίσουν το κορμί του σε μια κυλινδρική δεξαμενή με υγρό άζωτο. Σε αυτόν τον παγωμένο τάφο θα περιμένει την ανάστασή του. Πίστη, ψευδαίσθηση ή τζόγος;

0 Εμπορικό κέντρο σε σχήμα ηφαιστείου!!

Το Vulcano Buono, «καλό ηφαίστειο» στα ιταλικά, σχεδιάστηκε για να δέσει αρμονικά με το ιταλικό τοπίο, προς τιμήν του ηφαίστειου Βεζούβιος που βρίσκεται μόλις λίγα μίλια μακριά. Το Vulcano Buono στεγάζει ένα εμπορικό κέντρο, ένα υπαίθριο θέατρο, εστιατόρια και ένα ξενοδοχείο, και όλα αυτά βρίσκονται κάτω από μια  πράσινη που στέγη αποτελείται από πάνω από 2.500 ακμάζουσα φυτά.
Το κεντρικόμάτι” του τεχνητού  ηφαιστείου εκτείνεται 150 μέτρα  για την επέκταση της αγοράς στο εσωτερικό.
Το επίκεντρο του αρχιτέκτονα Renzo Piano ήταν η δημιουργία "μιας σύγχρονης ελληνικής αγοράς, ένας χώρος για εκδηλώσεις και  συσκέψεις.

0 Επανήλθε στη ζωή όταν τη ράντισαν με αγιασμένο νερό

Αδυνατούν να εξηγήσουν επιστημονικά την ξαφνική ανάρρωση οι γιατροί της
Όλοι πίστευαν ότι ο θάνατος της 13χρονης Lucy Hussey-Bergonzi ήταν σίγουρος. Όταν, όμως, ο παπάς έβρεξε το κεφάλι της ετοιμοθάνατης κοπέλας με αγιασμένο νερό εκείνη επανήλθε αμέσως!



Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός, η οποία έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία λίγες μόλις μέρες μετά από τα γυρίσματα του έργου «Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας», μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και συνδέθηκε με μηχανήματα υποστήριξης.

0 Ταλμούδ: Το πιο ρατσιστικό '' ιερό'' βιβλίο όλων των εποχών. Δείτε μερικά αποσπάσματα...

Το Ταλμούδ αποτελεί το ιερότερο βιβλίο του ιουδαϊσμού. Η εξουσία που διαθέτει πάνω στη θρησκευτική ζωή των εβραίων προέχει εκείνη της Παλαιάς Διαθήκης. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ίδιο το Ταλμούδ στο Erubin 21b ('Εκδοση Soncino): "Υιέ μου, να προσέχεις περισσότερο στην παρατήρηση των λόγων των Γραφών, παρά στους λόγους της Παλαιάς Διαθήκης". Οι Γραφές υποστηρίζουν ότι το Ταλμούδ είναι μερικώς μια συλλογή παραδόσεων που έδωσε ο ίδιος ο Μωϋσής σε προφορική μορφή...

0 Χούμους

Αν δεν έχετε δοκιμάσει χούμους, χάνετε...

0 ΔΕΙΤΕ: Οι δρόμοι λένε τη δική τους ιστορία...

Συνθήματα που κάτι... έχουν να πουν!


Οι τοίχοι (άλλοι σε δρόμους, άλλοι σε νυχτερινά μαγαζιά) γράφουν την δική τους ιστορία με συνθήματα γεμάτα χιούμορ. Ή τουλάχιστον με τέτοια πρόθεση:

0 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

0 ΔΕΙΤΕ: Τα πιο Ιστορικά photoshop!!!

Από τον Λίνκολν στους...


Δίδυμους Πύργους


Μπορεί πλέον όλοι να γνωρίζουμε τι θα πει επεξεργασία εικόνας υπήρξαν
όμως κάποιες εποχές που η απάτη περνούσε εύκολα. Στην Ελλάδα και ο πιο
ανίδεος έμαθε το photoshop και το retouch στις εκλογές του 2000 όταν
στις
αφίσες του ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης εμφανιζόταν χωρίς ίχνος ελλιάς στο πρόσωπο.
Πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των φωτογραφήσεων περιοδικών που
παρουσιάζουν την... εικονική πραγματικότητα των διάσημων.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις επεξεργασίες που έγραψαν ιστορία.

0 Ύμνος εις την Οργή

Σχόλιο: η περιγραφή του πως νιώθουν πολλοί Έλληνες σήμερα, τώρα το Καλοκαίρι από έναν από τους καλύτερους μπλόγκερ του διαδικτύου, αξίζει της ανάγνωσης και της προσοχής μας. Ο τρόμος για το σύστημα θα ξεκινήσει όταν έτσι νιώσει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Διαβάστε:   

0 Το φαινόμενο του ουράνιου θόλου

Ουρανός ονομάζεται η ατμόσφαιρα και το Διάστημα, όπως φαίνονται από την επιφάνεια της Γης (ή κατ' επέκταση από την επιφάνεια άλλων πλανητών). Είναι η σχεδόν ημισφαιρική επιφάνεια, που φαίνεται ότι καλύπτει τη Γη κι έχει ως βάση το κυκλικό οριζόντιο επίπεδο. 
Μέχρι πριν από τρεις αιώνες πίστευαν ότι ο ουράνιος θόλος ήταν υλικός και διάφανος, ως κρύσταλλο. Στην πραγματικότητα είναι ένα οπτικό φαινόμενο, που οφείλεται στην ατμόσφαιρα. 

0 Χρώματα από Ελλάδα

0 Το υπέροχο λευκό λιοντάρι

Το λευκό λιοντάρι δεν είναι ξεχωριστό υποείδος  αλλά μία ειδική μορφή με την γενετική συνθήκη του λευκισμού, η οποία προκαλεί πιο απαλό χρωματισμό. 
Δεν είναι αλμπίνοι, καθώς έχουν κανονική φυσική χρωμάτωση στα μάτια και στο δέρμα. 
                                          

0 Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο!

Τα σπήλαια είναι δαιδαλώδης, τρομακτικά, γεμάτα με νυχτερίδες, απύθμενα φρέατα και πολλά ακόμη φυσικά μυστήρια. Πολλά έχουν εξερευνηθεί από ομάδες επιστημόνων.
Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο

0 Η επίδραση του στατικού ηλεκτρισμού στο τρίχωμα του σκύλου





Δείτε τι γίνεται όταν τρίβετε έναν μαλλιαρό σκύλο με μία κουβέρτα…

0 «Αντιμαγνήτης» θα κάνει αντικείμενα αόρατα

Θα τα εξαφανζει από τα μαγνητικά πεδία

«Αντιμαγνήτης» θα κάνει αντικείμενα αόρατα
H έρευνα για την επίτευξη αορατότητας προχωρά με γοργά βήματα

0 Σκαλίζοντας …φύλλα δέντρων

Ο Ισπανός καλλιτέχνης Lorenzo Duran εκφρζει το ταλέντο του, σκαλίζοντας φύλλα δέντρων.
Η κοπή γίνεται με ψηφιακό τρόπο αλλά τα φύλλα είναι αληθινά.

Σκαλισμένα φύλλα δέντρων

0 Αφιερωμένο στους τιμωρούς του ίντερνετ,,, αφιερωμένο στα blogs...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...