ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

7 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ!



Η Ελληνική συνείδηση στο χειρουργείο (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)
Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις που στοχεύουν στο υποσυνείδητο του Έλληνα, βασίζονται στην πολύ συχνή, σύντομη και ουσιαστικά απεριόριστη επανάληψη, για να επιτευχθεί η μέγιστη κάλυψη του πληθυσμού.
Προβάλλονται σε καταιγιστικό ρυθμό, βομβαρδίζοντας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.
Παρ’ ότι δεν ανήκουν στην ίδια πάντα εταιρεία, συνθέτουν μια ενιαία προσπάθεια αποδυνάμωσης του ηθικού του Έλληνα. Γεγονός που επιβεβαιώνει τις συντονισμένες ενέργειες των γνωστών αλλά πάντα ‘αοράτων’ εχθρών του, που ελέγχονται από τα ίδια νεοταξικά κέντρα συντονισμού. 
Επιχειρούν την αποδυνάμωση της εθνικής μας συνείδησης.
Δείτε μια ανάλυση :

0 Γιώργος: Με διαφορά...ο πιο μαυρισμένος Έλληνας Πρωθυπουργός

0 ΔEITE: Oι πιο φημισμένοι λαβύρινθοι παγκοσμίως!

Εντυπωσιακοί λαβύρινθοι από όλο τον κόσμο, σε μεγάλες διαστάσεις και περίπλοκα όσο και όμορφα σχήματα… 









0 Ο μάγος της φούσκας

Ο βιετναμικής καταγωγής 49χρονος Καναδός έχει κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση ως ο μάγος της φούσκας.Τα επιτεύγματα του μοναδικά. Ένα από αυτά; Πρόσφατα τοποθέτησε ελέφαντα βάρους εννέα τόνων μέσα σε μια φούσκα!

Ο Φαν Γιάνγκ γεννήθηκε στο λιμάνι Χάι Φονγκ του Βιετνάμ. Εκεί έκανε τις πρώτες φούσκες της ζωής του, πριν πάρει το δρόμο της προσφυγιάς μαζί με τους γονείς του για τον Καναδά.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, στην περίπτωση του Φαν Γιάνγκ η ξενιτιά δεν επέδρασε αρνητικά. Κάθε άλλο μάλιστα. Έκανε το χόμπι του τέχνη, η οποία στην εθισμένη σε φαντασμαγορικά σόου Δύση, του απέφερε κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

0 ΣΟΚ: Απατεώνας ο Μάρκο Πόλο;

Επιστήμονες αμφισβητούν πως πραγματοποίησε τα ταξίδια που περιέγραψε…


Υπό αμφισβήτηση τέθηκαν, από επιστήμονες, τα ταξίδια ενός από τους γνωστότερους εξερευνητές της ιστορίας, του Μάρκο Πόλο. Ιταλοί αρχαιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο Βενετός εξερευνητής ουδέποτε έφτασε στην Άπω Ανατολή αλλά στην πραγματικότητα το μακρινότερο ταξίδι που πραγματοποίησε ήταν μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα!

3 Έτσι μεταφέρουν πλέον τους σοβαρά τραυματίες τα νοσοκομεία μας.... Μπράβο στο Λοβέρδo τα κατάφερες ! ! !


Απο το σπίτι μέχρι το κέντρο υγείας Σουφλίου με το ΙΧ ! ! !

Απο το κέντρο υγείας Σουφλίου στο νοσοκομείο Διδυμότειχου με το αγροτικό ! ! !

Αυτό είναι το νέο σύστημα υγείας που έχει επιφυλάξει η κυβέρνηση για σένα ! ! !

Μην αποδείξεις για ακόμη μια φορά Ελληνα ότι είσαι πανιβλακας και σκεφτείς αμέσως ότι " Ε... αυτό συμβαίνει στο Σουφλί και στον τάδε ...σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ !!!"

Εσύ είσαι αυτός ο τάδε !, Εσένα θα μεταφέρει το αγροτικό που βλέπεις την επόμενη φορά ! ... 'Οπως σε βλέπω και με βλέπεις !!!!

0 Εντυπωσιακή τέχνη με δισκέτες

Ο Nick Gentry δημιουργεί αυτά τα υπέροχα και δημιουργικά πορτραίτα, χρησιμοποιώντας δισκέτες αντί για καμβά. Τέχνη με ρετρο (πλέον) διάθεση…

0 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ..

Το όνομα της " Παρθένου Μαρίας", το ιερότερο ίσως πρόσωπο της Ορθοδοξίας, συνοδεύεται από ένα μεγάλο αριθμό προσωνυμιών που της έχουν δοθεί, λόγω των ιδιοτήτων της, του χρόνου που γιορτάζει, της θέσης που βρέθηκε η εικόνα της και της τοποθεσίας που βρίσκεται η εκκλησία της.

Λόγω τη τοποθεσίας που βρέθηκε η εικόνα της ή όπου υπάρχει ο ναός της, της δίδονται επίθετα όπως, Παναγία η Σουμελά (στο όρος Μελά), Παναγία η Μελικαρού (στη Σκύρο), Παναγία η Φοδελιώτισσα (στο Φόδελε Ηρακλείου), Παναγία η Θαλασσινή,Ανέμη, (στη Σαμοθράκη, επειδή φυσά δυνατός άνεμος στο ξωκλήσι της).



0 Ένα ενυδρείο για μέδουσες!

Υπάρχουν πολλά ενυδρεία για ψάρια…


ΑΥΤΟ είναι κάτι διαφορετικό! Είναι το Jellyfish Tank που δημιουργήθηκε από λευκό χαρτί ειδικά για τις μέδουσες Medusozoa από τους ειδικούς της Jellyfish Art.

0 Η αφήγηση του Κριτία για την νήσο "Ατλαντίδα"

Όλοι έχουμε ακούσει για την χαμένη Ατλαντίδα, την ένδοξη αυτή πόλη που, παρά τα μεγάλα τεχνολογικά και τα άλλα επιτεύγματα, καταστράφηκε από μεγάλους σεισμούς και πλημμύρες. Οι πλείστοι, γνωρίζουν επίσης, ότι αυτή η ιστορία φθάνει στις μέρες μας μέσα από τα κείμενα του Πλάτωνα και συγκεκριμένα τους διαλόγους Τίμαιος και Κριτίας. Τα γραπτά του Πλάτωνα, αποτελούν μάλιστα την μοναδική βιβλιογραφική πληγή που υπάρχει για αυτήν την ιστορία. Η ύπαρξη της Ατλαντίδος αναφέρεται σε ένα διάλογο μεταξύ του Σωκράτη, του Κριτία, του Τίμαιου και του Ερμοκράτη.

2 "Υπερόπλο" σχεδιασμένο από Έλληνες,μένει στα συρτάρια,λόγω συμφερόντων!

Πέντε Έλληνες επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα σούπερ-όπλο που η χρήση του από τις ελληνικές ΕΔ θα αποτελούσε ανεκτίμητης αξίας “πολλαλασιαστή ισχύος”! Η παρουσίαση του “όπλου” έχει ενθουσιάσει δύο υπουργούς Άμυνας και τρεις Α/ΓΕΕΘΑ,που έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”. Κι όμως τίποτα δεν προχωρά,γιατί απ ΄ότι φαίνεται η ανακάλυψη των Ελλήνων “χαλάει τη σούπα”,μεγάλων συμφερόντων, κολοσσών της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό άκρως απόρρητο. Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή.
Η ιστορία είναι απίστευτη....

0 Πώς ήταν άραγε η Ομόνοια


Φοίνικες, περιποιημένα κιόσκια μικροπωλητών, που δεν είναι όπως σήμερα στους δρόμους, και γραφικές άμαξες στην πλαισιωμένη από νεοκλασικά κτίρια πλατεία Ομονοίας στις αρχές του προηγούμενοι αιώνα.

Διαβάστε ένα αφιέρωμα στην πιο ιστορική πλατεία των Ελλήνων, όπως είναι η πλατεία Ομονοίας, έτσι όπως ίσως την γνώρισαν οι παπούδες μας , ίσως την θυμούνται οι πατεράδες μας και ίσως να μη τη γνωρίσουν ποτέ οι νεότεροι Έλληνες!..

0 Studio φτιαγμένο από κούτσουρα


Ο αρχιτέκτονας Piet Hein Eek έχτισε αυτήν την καμπίνα από κούτσουρα ως μελέτη για το μουσικό Hans Liberg στην Ολλανδική πόλη του Hilversum. Οι δυο πλευρές του αποτελούνται από πραγματικά κούτσουρα, ενώ η μπροστινή πλευρά είναι ταπετσαρία.

Το εσωτερικό είναι ένα πανέμορφο Studio όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.

1 ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ

131323946097_mrg
Έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλλίτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή , έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.

Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος. Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών.»

0 Το πουλί - κατσίκα!

Είναι πτηνό και όμως μηρυκάζει σαν αγελάδα! Ο λόγος για το εξωτικό πουλί Hoatzin
Το πουλί - κατσίκα!
Η ομοιότητα του Hoatzin με τον αρχαιοπτέρυγα δεν περιορίζεται στο πλούσιο πολύχρωμο φτέρωμα. Εκτείνεται και στην ανατομία των δακτύλων που του επιτρέπουν να μετακινείται στα κλαδιά χωρίς να πετά.

2 ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

deeswave Σύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις και τις μετρήσεις μετεωρολόγων, γεωφυσικών, κλιματολόγων και άλλων καθηγητών πανεπιστημίου, καθώς και την ανάλυση και μελέτη του Αμερικανού αναλυτή Terrence Aym, έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος, αφού η δραστηριότητα του ήλιου, όσον αφορά την εκπομπή θερμικής ενέργειας πέφτει.

Εννοείται ότι στα παραμύθια της λαμογιοπαρέας που ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και εκβιάζει τις κυβερνήσεις των κρατών να συλλέγουν πράσινους φόρους και να τους τους δίνουν δεν ισχύουν, ούτε κατ΄ελάχιστο.

0 Πρόκληση - Παίρνουν τα αναδρομικά οι πρώην βουλευτές!


Εν μέσω οικονομικής κρίσης και 800.000 Ελλήνων που παραμένουν άνεργοι οι βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά επιμένουν στη γραμμή τους χωρίς να κάνουν βήμα πίσω! Μάλιστα, ζητούν αναδρομικά χιλιάδων ευρώ!

Το Ελεγκτικό Συνέδριο τούς δικαιώνει με πρόσφατη απόφαση του.

0 Χρόνια πολλά με υγεία...Καλή Παναγιά.

 Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους και καλή ξεκούραση. Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη. Και του χρόνου, η Παναγιά μαζί μας.

0 Πώς ήξεραν οι αρχαίοι πότε έπρεπε να πάνε στο Μαντείο των Δελφών αφού δεν είχαν κοινό ημερολόγιο;

Η φίλη του pyles.tv, Σωτηρία Νεράντζη, μας ενημέρωσε σχετικα με μία ανακάλυψη που σχετίζεται με το Μαντείο των Δελφών και "δεν προβλήθηκε όπως της άξιζε" -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το μυστήριο...
  Σύμφωνα λοιπόν με ερευνητές του Τμήματος Αρχαιολογίας και Αρχαίας Ιστορίας του Πανεπιστήμιου τou Leicester, είναι πιθανό ένα αίνιγμα 2.700 ετών να βρήκε την απάντησή του!

0 Θαμμένες αιγυπτιακές πυραμίδες ανακαλύφθηκαν από δορυφόρους

Ένα λαμπρό πεδίο αρχαιολογικών ερευνών αποκάλυψε μια νέα υπέρυθρη δορυφορική σάρωση της Αιγύπτου, καθώς έδειξε την υπόγεια ύπαρξη 17 «χαμένων» πυραμίδων, αλλά και περισσότερων από 1.000 αρχαίων τάφων και 3.000 οικισμών. Μάλιστα, αρχικές ανασκαφές επιβεβαίωσαν ήδη ορισμένα από τα ευρήματα συμπεριλαμβανομένων δύο πυραμίδων.

«Η ανασκαφή μιας πυραμίδας είναι το όνειρο κάθε αρχαιολόγου και εμείς μείναμε έκπληκτοι από όσα βρήκαμε» λέει η δόκτωρ Σάρα Πάρτσακ, η οποία πρωτοπορεί στην αρχαιολογία μέσω δορυφόρων από το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιχαμ.

0 Δείξε μου το μαχαίρι σου, να σου πω ποιος είσαι

Το «Puukko» είναι το παραδοσιακό μαχαίρι των Φινλαδών, ένα χειροποίητο αντικείμενο και καθημερινό εργαλείο για τους Σκανδιναυούς. Ακόμη κι αν πια δεν χρειάζεται να φροντίζουν μόνοι τους για τις γούνες που τούς ζεσταίνουν, το «Puukko» δεν λείπει από κανένα φινλανδικό σπίτι. Η Martiini είναι εταιρεία που κατασκευάζει μαχαίρια «Puukko» στην Λαπωνία από το 1928. Για το νέο κατάστημα που άνοιξε στο Ελσίνκι εμπιστεύθηκε την εσωτερική διακόσμηση στο γραφείο  Suunnittelutoimisto Amerikka. Η δουλειά που έκαναν είναι καταπληκτική. Κατάφεραν να συνδυάσουν το μοντέρνο ντιζάιν με την τεράστια παράδοση της Martiini και το ιδιαίτερο προϊόν που πουλάει.

0 Γίγαντες στην άμμο

featuredΤο φθινόπωρο του 2010 πάνω από 70 φάλαινες-πιλότοι βγήκαν στο βορειοδυτικό άκρο της Νέας Ζηλανδίας. Το φαινόμενο είναι συνηθισμένο, καθώς κάθε χρόνο 8-10 κοπάδια φαλαινών παρασύρονται στα ρηχά. Οι αρχές διαθέτουν πείρα και μέσα για να φέρουν σε πέρας τις επιχειρήσεις διάσωσης. Πέρυσι όμως συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω των ισχυρών ανέμων. Σε αυτή την περίπτωση, δεκάδες ειδικοί και εθελοντές αγωνίστηκαν τρία μερόνυχτα χωρίς διακοπή για να σώσουν τη ζωή των μεγάλων θηλαστικών.

0 Στο Πακιστάν, γλάστρες από παλιά ελαστικά…

Η αυστραλιανή UBeauty έχει να διαθέσει μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική και ecoιδέα. Γλάστρες από παλιά ελαστικά…

Τα δημιουργήματα της UBeauty κατασκευάζονται από ένα πρώην βυρσοδεψείο και ίνα από τα ελαστικά αφαιρείται ενώ φεύγει και η ατσάλινη ενίσχυση που ανακυκλώνεται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...