ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

7 Άγνωστοι και ''παράξενοι'' Άγιοι της Ορθόδοξης εκκλησίας, που σίγουρα δεν γνωρίζουμε...

Ξεφυλίζοντας ένα παλιό τέυχος απο το πολύ καλό μηνιαίο περιοδικό Τρίτο Μάτι (τεύχος 154) έπεσε το μάτι μου στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Β. Μπακούρου '' Ο Συνοδικός Όρος κατά του εθνοφυλετισμού: Η απάντηση της Ορθόδοξης παράδοσης στο σύγχρονο πρόβλημα του εθνικισμού''.
Σε αυτό το άρθρο είδα αγίους της Ορθόδοξης εκκλησίας άγνωστους στο ευρύ κοινό αλλά και πολύ παράξενους, όπως ο Άγιος Χριστόφορος ο κυνοκέφαλος που φαίνεται στην εικόνα, αγίους που ξεπερνάνε τα Ελληνικά όρια και φτάνουν σε χώρες πολύ μακρινές που κανείς δεν περίμενε πως θα υπήρχαν εκεί χριστιανοί ορθόδοξοι πόσο μάλλον άγιοι της ορθόδοξης παράδοσης.
Μερικούς από τους οποίους θα παρουσιάσουμε αμέσως...

0 Το πιο ισχυρό χαρτί της Νέας Τάξης είναι το περίφημο πρόγραμμα «Γαλάζια Ακτίνα»


ex2
Διαβάστε το ...δεν ειναι αστείο και όυτε παραμύθι
Η πρώτη φορά που ακούσαμε τον όρο ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΤΠ) ήταν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά  την  κατάρρευση  του ανατολικού μπλοκ. Στην αρχή νομίζαμε  ότι σήμαινε απλώς την έναρξη της  μονοκρατορίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.
Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά γνωρίζουμε πλέον ότι ΝΤΠ σημαίνει την με κάθε τρόπο και μέσο διάλυση των εθνικών κρατών και των παραδοσιακών αξιών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία  ενός παγκόσμιου τυραννικού κράτους, που θα διοικεί μια ομογενοποιημένη ανθρωπότητα. Πραγματικά, σήμερα είμαστε βέβαιοι πια ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές της ΝΤΠ θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, ώστε να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα. Ίσως το πιο ισχυρό τους χαρτί να είναι το περίφημο πρόγραμμα γαλάζια ακτίνα ή Blue Beam Project.

0 ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ

0 ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ...(David Icke)

0 Κάλυμνος | Ανάμεσα στους καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς παγκοσμίως


Το «νησί των σφουγγαράδων» προσελκύει χιλιάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας Διεθνή Φεστιβάλ που την έχουν καθιερώσει ως must προορισμό για κάθε rock climber που σέβεται τον εαυτό του. Στις 18 - 22 Μαϊου 2011, χιλιάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο κατέκλυσαν το νησί, για να απολαύσουν το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου, που για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε τα βλέμματα των αθλητών από όλο τον κόσμο.

0 Γιατί κλείνουν την ΕΡΤ ;


0 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

 
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

0 10 όμορφες αλλά τοξικές κάμπιες

Οι κάμπιες υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία από χρώματα, σχήματα και μεγέθη. 
Η ομορφιά τους μερικές φορές μπορεί να είναι παραπλανητική, αφού το δηλητήριο που μπορεί να περιέχουν είναι επικίνδυνο για τους ανθρώπους και τα ζώα.
 Δηλητηριώδεις κάμπιες μπορούν να βρεθούν παντού, συμπεριλαμβανομένων των κήπων, των πάρκων κ.ά.
Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει 10 από τις πιο όμορφες, αλλά και πιο δηλητηριώδεις κάμπιες στον κόσμο.
1.Η κάμπια Saddleback

0 Προφητικά όνειρα ή σατανικές συμπτώσεις;

Μία φίλη του pyles.tv, περιγράφει...

Επικοινωνώ μαζί σας, γιατί θα ήθελα να μοιραστώ κάτι που με προβληματίζει με ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια πέρα από το προφανές και το κοινώς αποδεκτό.
  Είμαι 28 ετών, μαθηματικός (αν και λόγω ανεργείας περιορίζομαι στο να βοηθάω δύο παιδάκια με τα μαθήματά τους). Για πολλά χρόνια ανήκα στους ανθρώπους που πολύ απλά δεν έβλεπαν όνειρα- αν και όλοι μου έλεγαν πως όλοι βλέπουμε αλλά κάποιοι δεν τα θυμούνται. Εγώ λοιπόν, δεν θυμόμουνα ποτέ κάποιο όνειρό μου.
  Αυτό άλλαξε ριζικά πριν από περίπου έναν χρόνο. Την ίδια εποχή η παιδική μου φίλη πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας- δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αυτό αλλά το αναφέρω....

0 Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι μικρού νησιού του Ειρηνικού

Η πρώτη τραπεζική ληστεία συγκλονίζει την κοινωνία
Perierga.gr - Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι μικρού νησιού του Ειρηνικού Οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού του Ειρηνικού ωκεανού έχουν μείνει άφωνοι και συγκλονισμένοι καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη ληστεία στον τόπο τους.
Οι κάτοικοι του Aitutaki, στις Νήσους Cook, είναι κατά 114 948 ευρώ φτωχότεροι, αφού η τράπεζα έγινε στόχος ληστών.
Το νησί με πληθυσμό 1800 κατοίκων, φημίζεται για τις περισσότερες εκκλησίες ανά κάτοικο στον κόσμο, κάτι που δεν φάνηκε να πτοεί τον αδίστακτο ληστή. Το «έγκλημα» έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές αρχές, μιας και δεν έχουν ξαναντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

0 Οι Τούρκοι έκαιγαν τις σορούς Ελληνοκυπρίων το 1974

Απίστευτες θηριωδίες αποκαλύπτει Τουρκοκύπριος

Ελληνοκύπριοι, κυρίως στρατιώτες οι οποίοι οπισθοχωρούσαν, όταν έσπασαν οι γραμμές άμυνας κατά τις 14 Αυγούστου 1974, δολοφονήθηκαν στην προσπάθεια τους να περάσουν στις υπό τον έλεγχο της Εθνικής Φρουράς περιοχές.Μάλιστα για να εξαφανίσουν τα ίχνη, οι τούρκοι έκαιγαν τις σορούς!

Τις κτηνωδίες των τουρκουπρίων στρατιωτών σε βάρος του ελληνοκυπρίων αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

0 7 παράξενες παραλίες

Inland Beach
Η παραλία Gulpiyuri είναι κοντά στο Llanes στην Ισπανία. Δεν είναι μόνο το όνομα της παράξενο αλλά παράξενη είναι και η ίδια η παραλία. Βρίσκεται στην ενδοχώρα σε ένα πανέμορφο μικρό όρμο. Η θάλασσα της Κανταβρυχίας περνάει μέσα από τη γη και δημιουργεί αυτό το αμμώδες σημείο και παρά το ότι δεν μπορείτε να δείτε τον ωκεανό, τα κύματα της χτυπούν την ακτή όπως και σε κάθε άλλη παραλία.

0 Α KILLER IN FRONT OF ME!

« Το 25% των ανθρώπων είναι πάντα εναντίον όλων»
John Fitzgerald "Jack" Kennedy

‘Έχουν γραφτεί και ειδικά στο internet, πολλά κείμενα σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το κείμενο αυτό θέλω να πιστεύω ότι είναι διαφορετικό .Είναι ένα κείμενο που μιλά κατευθείαν στην προσωπικότητα του Παπανδρέου.

Ο Παπανδρέου δεν είναι παράφρων, αλλά ούτε και γελοίος. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Παπανδρέου είναι σατανικά κακός. Το κακό που αντιπροσωπεύει προσεγγίζει το απόλυτο κακό. Κατά την αποψή μου, είναι ένα προσεκτικό άτομο με καθαρούς σκοπούς, που μετρά τις κινήσεις του. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε μέχρι τώρα...

0 ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ !!!!

ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ !!!!
Σε όλη την Ιρλανδία υπάρχουν γύρω στους εβδομήντα αινιγματικούς στρογγυλούς πύργους. Αυτοί οι πύργοι βρίσκονται σκόρπιοι σε ολόκληρη την Ιρλανδία ενώ τρεις από αυτούς κατά παράξενο τρόπο με την ίδια αρχιτεκτονική βρίσκονται στην Σκοτία. Κανείς από τους αρχαιολόγους μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει ποιος τους έκτισε και γατί!! Το ύψος τους είναι τεράστιο 34 μέτρα είναι ο πιο ψηλός ο οποίος βρίσκεται  KILMACDUAGH. Σε όλους αυτούς τους πύργους η είσοδος τους βρίσκεται πολύ ψηλά από 4 έως 5 μέτρα ύψος από το έδαφος χωρίς να υπάρχουν σκαλοπάτια ή κάτι που να δείχνει το πώς θα μπορούσε κάποιος να μπει. Από τους πιο καλοδιατηρημένους πύργους στην Ιρλανδία βρίσκεται στο  CASHEL. Οι αρχαιολόγοι υπολογίζουν πως κατασκευάστηκε κάποια στιγμή στον 11ο αιώνα, αν και βρίσκεται σε μια περιοχή όπου υπήρχαν αμυντικά κτίσματα αλλά και καταλύματα από τον 4ο αιώνα. Στους αρχαιολόγους, στους ερευνητές αλλά και στους σκεπτικιστές δημιουργείται ένα τεράστιο αινιγματικό ερώτημα. Οι περισσότεροι τους αντιμετωπίζουν τους κυκλικούς πύργους σαν μεσαιωνικές κατασκευές, μήπως όμως είχαν δημιουργηθεί πολύ νωρίτερα και αναστυλώθηκαν ή ξανακτίστηκαν την μεσαιωνική περίοδο;

0 ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ....ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ!!!!!


0 13 λάθη που χαλάνε τον ύπνο σας

Αναρωτιέστε γιατί δεν µπορείτε να κοιµηθείτε ενώ είστε…
πτώµα;
Βρείτε τις αιτίες στις σελίδες που ακολουθούν και αναζητήστε λύση.

Μεγάλο γεύµα πριν από τον ύπνο

Ένα µεγάλο ή βαρύ γεύµα κοντά στην ώρα του ύπνου µπορεί να προκαλέσει φούσκωµα, καούρα ή δυσπεψία µόλις ξαπλώσετε στο κρεβάτι. Γι’ αυτό καλό είναι να µην τρώτε αργά το βραδινό σας και οπωσδήποτε όχι πριν κοιµηθείτε. Σε συγκεκριµένες µάλιστα παθήσεις, όπως για παράδειγµα στη γαστροοισοφαγική παλινδρόµηση, συστήνεται το τελευταίο γεύµα να είναι σε απόσταση δύο έως τριών ωρών από τον ύπνο...

0 Φωτογράφιση υψηλής ταχύτητας: Εικόνες που σου κόβουν την ανάσα

Ο καλύτερος ορισμός που βρήκα, διαβάζοντας, για τη φωτογράφιση υψηλής ταχύτητας (high speed photography) είναι ότι πρόκειται για την τεχνική που παράγει εικόνες, οι οποίες εμφανίζουν τη γρήγορη δράση να "παγώνει". Οι φωτογραφίες υψηλής ταχύτητας είναι φωτογραφίες studio και, σε αντίθεση με ό,τι λέγεται, αυτό που τις χαρακτηρίζει δεν είναι η μεγάλη ταχύτητα κλείστρου (για την ακρίβεια, το κλείστρο μένει ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας), αλλά ο πολύ σύντομος φωτισμός της σκηνής της δράσης με φλας.Hopeless του liquid in plastic

0 ''Σκοτεινός'' τουρισμός: 6 πόλεις (με) φαντάσματα...

Οινικός τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, φεστιβαλικός τουρισμός… Αν υπάρχει ένα είδος τουρισμού για κάθε γούστο, γιατί όχι και για τους λάτρεις των θρίλερ, των τρομακτικών ιστοριών και των X-Files; Αυτό σκέφτηκαν πρόσφατα και οι ιθύνοντες του πάντα πρωτοπόρου Τσέχικου Οργανισμού Τουρισμού, και αποφάσισαν να λανσάρουν μια νέα μορφή τουρισμού. Και το όνομα αυτού; Dark Tourism.

0 Ο μάγος με τις κρυστάλλινες μπάλες

Ο μάγος με τις κρυστάλλινες μπάλεςΆν τύχει να βρεθείτε ποτέ στο πάρκο Yoyogi στο Harajuku του Τόκιο μπορεί να δείτε ένα τύπο με ένα καπέλο να κρατάει κάτι γυάλινες μπάλες. Μην απομακρυνθείτε, καθίστε λίγο και παρακολουθήστε τον. Θα είναι ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο για όλη σας την ζωή..


Ονομάζεται Okotanpe και το είδος της τέχνης που παρουσιάζει στους δρόμους του Τόκιο ονομάζεται Contact Juggling. Κρατώντας στα χέρια του μια μπάλα ή περισσότερες πρέπει να τις κρατάει συνεχώς σε επαφή μεταξύ τους ή με τα χέρια του. Ταυτόχρονα κινείται παίζοντας με το πλήθος που παρακολουθεί μαγεμένο.

0 Το κύκνειο άσμα του παπανδρεϊσμού

Το έχουμε ξαναπεί, ορισμένες συμπτώσεις και ημερομηνίες είναι σατανικές. Όπως όταν την ημέρα του … Αγίου Μνημονίου η κυβέρνηση αποφάσιζε το ελληνικό Μνημόνιο που αποδείχθηκε μνημόσυνο για τη χώρα.
Άλλη μια ημερομηνία – σταθμός θα καταγραφεί σύντομα και θα αναδείξει την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση.
Πρόκειται για την πασοκική 11η Σεπτεμβρίου όπου θα πάει τελικά ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς και θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου...

0 Παιδικά παιχνίδια από την ανάποδη


Παιδικά παιχνίδια από την ανάποδη (1)
Όταν γυρίσεις το μέσα προς τα έξω, τα αγαπημένα λούτρινα κουκλάκια παύουν να είναι χαριτωμένα και αποκαλύπτεται μια τελείως διαφορετική, σχεδόν αποκρουστική εικόνα…

0 Human Barcode-Βίντεο

Πλάκα; Μπα.
Επιστήμονες εμφύτευσαν Ετικέτες με Bar Code σε έμβρυα μίας ημέρας. Σειρά έχουν τα ανθρώπινα έμβρυα...
Αυτό ακριβώς έκαναν οι ερευνητές στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Autonomous University of Barcelona - UAB), μαζί με τους συναδέλφους τους από Ισπανικό Εθνικό Ερευνητικό Συμβούλιο (Spanish National Research Council) χρησιμοποιώντας κύτταρα από έμβρυα και ωάρια ποντικιών, οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια διαδικασία που περιλαμβάνει την εμφύτευση μικροσκοπικών Bar Codes από πυρίτιο σε ένα χάσμα μεταξύ της μεμβράνης κυττάρων και μιας εξωτερικής μεμβράνης που ονομάζεται προστατευτική ζώνη (pellucida zona)...

0 Οι πολεις απειλουν τη Γη

Οι πόλεις της Γης αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς εξελισσόμενος σε σημαντική απειλή για το περιβάλλον αλλά και τους κατοίκους της μέσα στις δυο επόμενες δεκαετίες. Αυτό υποστηρίζει η πρώτη συνολική μελέτη της επέκτασης των αστικών περιοχών του πλανήτη που διεξήχθη από ομάδα ειδικών τεσσάρων αμερικανικών πανεπιστημίων.
Οι πόλεις μεγαλώνουν με ταχύ ρυθμό σε ευάλωτες περιοχές απειλώντας το περιβάλλον και τους κατοίκους της Γης, σύμφωνα με την πρώτη μελέτη της επέκτασης των αστικών περιοχών του πλανήτη.
 

0 Δεν σας φοβόμαστε πια..θα σας ανατρέψουμε

Και μαζί σας θα ανατρέψουμε το εφιαλτικό σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης δρομολογώντας... ένα ντόμινο γενικευμένου ξεσηκωμού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο πιο μαύρος Σεπτέμβρης έρχεται για τον Ελληνισμό. Και τα διλήμματα θα είναι πλέον πραγματικά και απόλυτα. Σαν τέτοια
απαιτούν αποφασιστικές απαντήσεις και όχι κουβεντολόι χωρίς όρια που δεν οδηγεί πουθενά.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

0 Κανό τέλος! Τώρα αναζητείται σανίδα σωτηρίας!

Τα ήρεμα νερά που εξασφάλισαν άφθονες βόλτες με το κανό, έδωσαν τη θέση τους στο φουρτουνιασμένο πέλαγος. Με τις απαιτήσεις για εγγυήσεις να φθάνουν κατά κύματα και πρωθυπουργό και υπουργό των Οικονομικών να αναζητούν απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας - ο ένας στην επιστολογραφία και ο άλλος στη ΔΕΘ.

Έτσι, η κυβέρνηση κατέφυγε και πάλι στην προσφιλή μέθοδο των επιστολών και των διαρροών. Προσπαθώντας για άλλη μια φορά να αποτινάξει τις βαριές ευθύνες της για όσα συμφωνήθηκαν τον Ιούλιο, τόσο σε επίπεδο Eurogroup, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

0 Ο θερμός Σεπτέμβρης φτάνει... Τα ερωτήματα στην ΕΛ.ΑΣ παραμένουν ίδια.

Ο Σεπτέμβρης φτάνει σιγά σιγά, τα νέα μέτρα θα κάνουν την εμφάνιση τους και οι αποφασισμένοι- αγανακτισμένοι θα ξαναβγούν στις πλατείες. Είχαμε όλοι γίνει μάρτυρες της ωμής αστυνομικής βίας εναντίον των Ελλήνων που διεκδικούσαν τα δίκαια τους, ακούσαμε μέχρι και ότι αν χρειαστεί θα έχουμε και νεκρούς.
Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προδοσία της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, γεγονός που καθιστά την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και τα όργανα της (ΜΑ.ν.Τ, Αστυνομικούς κτλ) επίορκους. Όταν κάποιος ορκίζεται να ''φυλλάτει πίστη εις την πατρίδα'' καθώς επίσης '' υπακοή στο σύνταγμα και τους νόμους'' και δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω, τότε αυτομάτως γίνεται επίορκος. 
Τα ερωτήματα μας προς την Ελληνική Αστυνομία, με πολύ φιλική διάθεση, παραμένουν τα ίδια με αυτά που είχαμε κάνει και πριν 1-2 μήνες...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...