ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

0 Τα 10 πιο πρόσφατα περίεργα φαινόμενα στον κόσμο...

Δείτε…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Τελικά, ζυγίζει η ψυχή 21 γραμμάρια;;

Θέμα το όποιο βασανίζει την ανθρώπινη κοινότητα περισσότερο από έναν αιώνα.
Πρώτος έθιξε το θέμα το 1907 ο Αμερικανός γιατρός Duncan Macdugall του Haverhill της Μασσαχουσέττης, ο οποίος έκανε το "μακάβριο" πέιραμα να μετράει το βάρος των ασθενών του λίγο πριν πεθάνουν, και αμέσως μετά το θάνατό τους.
Τα αποτελέσματα; 21 γραμμάρια, 21 γραμμάρια ήταν αυτά που έχανε ο κάθε νεκρός αμέσως μετά το θάνατο του! Μη έχοντας να δώσει κάποια άλλη επιστημονική εξήγηση, ο γιατρός υπέθεσε ότι τα 21 γραμμάρια είναι το βάρος της ψυχής!!!

0 Στα 8,7 εκ. τα είδη του πλανήτη

Πρόκειται για την ακριβέστερη καταμέτρηση που έχει γίνει ποτέ

Τα είδη της Γης ανέρχονται σε 8,7 εκατομμύρια σύμφωνα με την τελευταία και ακριβέστερη καταμέτρηση που έχει διενεργηθεί ποτέ από τους επιστήμονες.

Όπως τονίζουν οι ειδικοί, η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και ταξινομηθεί, μια διαδικασία που εκτιμούν ότι θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο από 1.000 χρόνια.

0 Αυτός ίσως είναι ο λόγος που δεν πεθαίνουν οι Έλληνες !

Καταπληκτικό, ανατριχιαστικό βίντεο..


http://xalarotiko.blogspot.com/

0 Επικίνδυνη ουσία περιέχουν συμπληρώματα διατροφής

Διακινούνται μέσω Διαδικτύου



Φαρμακολογικά δραστική ουσία ανάλογη της sildenafil, περιέχουν τα προϊόντα LIBIDUS και LFW της εταιρείας Biogulf International, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής, κυρίως μέσω Διαδικτύου.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται ως φυτικά συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και, όπως προέκυψε ύστερα από εργαστηριακή ανάλυση, περιέχουν την ουσία hydroxyl-homo-thiosildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους.

0 Σαρωτικές εξελίξεις στο Παγκόσμιο στερέωμα

Το άρθρο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με τις απόψεις αναλυτού για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος, έχει ήδη προκαλέσει θύελλα επισκεψιμότητας στο blog της εφημερίδας μας “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ”.

Δεν είναι τυχαίο: Το ταραγμένο διεθνές περιβάλλον, οι συγκρούσεις που γίνονται σε πολλά σημεία του πλανήτη, οι εσωτερικές ταραχές και η βία, ακόμη και στην καρδιά της Ευρώπης (βλέπε Μεγάλη Βρετανία), μαζί με την ολοένα επιδεινούμενη οικονομική κρίση, συνηγορούν στο –απευκτέο- ενδεχόμενο παγκόσμιου πολέμου...

0 Water park στην Κίνα


Water park στην Κίνα (1)

Αυτή είναι μια πισίνα που σίγουρα δεν θα θέλατε να επισκεφτείτε! Δεν πρόκειται για αστείο αλλά για την πραγματική εικόνα αυτού που μπορεί να συμβεί σε ένα Water park μιας χώρας με περισσότερους από ένα δίσεκατομμύριο κατοίκους.

0 Τα σκοτεινά μυστικά του "στοιχειωμένου δρόμου".

Στα τέλη του 1800 εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μία γυναίκα και το μικρό της αγοράκι στο δρόμο αυτό, το Morrow Road, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Το αγοράκι εξαφανίστηκε πρώτο και η μητέρα πέθανε στην προσπάθειά της να το βρει κι έκτοτε στοιχειώνει το συγκεκριμένο δρόμο.

  Πολλοί από τους κατοίκους υποστηρίζουν ότι έχουν δει το φάντασμα της μητέρας στην αιώνια αναζήτηση του γιου της μέχρι σήμερα.

0 Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες (video)


Ξέρατε πως πολλές από τις καλές, θρεπτικές και πανάκριβες τροφές που βρίσκουμε στα ράφια των petshop και των σουπερμάρκετ δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται!

0 6 χρήσιμα tips για το κινητό σου...

Τι να κάνω όταν δεν έχω σήμα; Σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που με πήρε; Άγνωστες λειτουργίες και πληροφορίες που θα σού φανούν χρήσιμες στις διακοπές!

Μπορεί να αντμετωπίζουμε καθημερινά διάφορα μικροπροβληματάκια με το κινητό μας. Από το να μην έχουμε καλό σήμα και να πήραμε μια ελαττωματική συσκευή, μέχρι να βρεθούμε σε μια κατάσταση ανάγκης και να μην ξέρουμε που να απευθυνθούμε. Για αυτά, καθώς και για άλλα έχουμε κάποιες μικρές και πρακτικές πληροφορίες.

0 Μην κοιτάτε κάτω!

Ένας παλαβός κασκαντέρ έχει κλιμακωθεί σε 10.000 πόδια στο βουνό - με ανοδική πορεία πάνω σε δύο ιντσών χοντρό σύρμα τελεφερίκ.
Freddy nock πήρε 90 λεπτά για να φτάσει  στην άκρη της κορυφής του βουνού Zugspitze στη νότια Βαυαρία - χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας.
Ο Nock, ο οποίος άρχισε HighWire καριέρα  στην ηλικία των 11, δήλωσε ότι ήταν μακρύ ταξίδι: «Δεν θέλω να το κάνω και πάλι όχι, χωρίς πόλο εξισορρόπησης. Ήταν κουραστική ».
High wire artist Freddy Nock balances as he walks up on the rope of a Zugspitze cable car in Grainau near Garmisch-Partenkirchen, southern Germany

0 Οι ξεπερασμένοι δημοσιογράφοι

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Μια από τις σοβαρότερες παθογένειες που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή εθνική κατρακύλα, είναι φυσικά η χαμηλή ποιότητα της δημοσιογραφίας στη χώρα μας. Και επειδή η δημοσιογραφία σαν λειτούργημα…
δεν μας φταίει σε τίποτα, το πρόβλημα εστιάζεται σε εκείνους που την ασκούν.

Αφήστε λίγο τη μνήμη σας να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Ας πούμε, στο 1989. Το 1990. Τότε που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε την εμφάνισή της, και όλοι την υποδεχτήκαμε εν χορδαίς και οργάνοις, προσδοκώντας σε πλουραλισμό, νέες ιδέες και ενίσχυση του προοδευτικού προσανατολισμού της χώρας μας...

0 Οδοιπορικό στη Μεσσηνιακή Μάνη


Καρδαμύλη
Ο μυστηριακός Ταΰγετος, οι μανιάτικοι Πύργοι, τα επιβλητικά φαράγγια, οι κουκλίστικοι κολπίσκοι, τα πολυτελή καταλύματα που γίνονται ένα με το τοπίο φτιάχνουν έναν από τους πιο ζεν προορισμούς του τόπου μας. Η παράδοση, η αξιοπρέπεια και ο μποέμ κοσμοπολιτισμός συναντιούνται στην Έξω Μάνη.

Απλωμένη από τα νοτιοανατολικά προάστια της Καλαμάτας μέχρι τα όρια του νομού στα σύνορα με την αδελφή της, την πιο εσωστρεφή Λακωνική ή Έσω Μάνη, η Μεσσηνιακή Μάνη,

0 Οι επενδυτές στοιχηματίζουν ότι η Ιρλανδία, είναι η μόνη χώρα που θα διασωθεί από μόνη της.

Σύμφωνα με τους Ιrish times :
 
 
Tα Ιρλανδικά ομόλογα επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον κόσμο, καθώς οι επενδυτές στοιχηματίζουν ότι η Ιρλανδία είναι πιο πιθανόν να διασωθεί και να αναπτυχθεί από μόνη της, ενώ η Πορτογαλία και η Ελλάδα συρρικνώνονται...

0 Αττικό Πάρκο: Συνεχίζει τις παραστάσεις με δελφίνια παρά τις παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί

Αδυναμία κατάσχεσης των ζώων λόγω ανύπαρκτων δομών
Αττικό Πάρκο: Συνεχίζει τις παραστάσεις με δελφίνια παρά τις παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί-Αδυναμία κατάσχεσης των ζώων λόγω ανύπαρκτων δομώνΤον Μάρτιο του 2010 έρχονται στο Αττικό Πάρκο στα Σπάτα 4 δελφίνια Tursiops truncatus ponticus ή κοινώς «bottle-nosed dolphins» ή «ρινοδέλφινα», από το Θαλάσσιο Μουσείο της Λιθουανίας (Lithuanian Sea Museum). Κατόπιν εκτεταμένου ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η διακίνηση των δελφινιών ήταν παράνομη ενώ τα εκδοθέντα πιστοποιητικά συνοδείας των δελφινιών, δεν έχουν ισχύ.

Διαπιστώθηκε επίσης έλλειψη πολεοδομικής αδείας καθώς και άδειας λειτουργίας. Στο Αττικό Πάρκο επιβάλλεται πρόστιμο 1,5 εκ ευρώ.

0 ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ - 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...

Bίντεο κάλεσμα, δείτε το. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ

0 11 από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια του πλανήτη

Συνολικά στον πλανήτη υπάρχουν 1.500 ενεργά ηφαίστεια. Περίπου 50 από αυτά παρουσιάζουν τελευταία ενεργειακή δραστηριότητα. Έντεκα ηφαίστεια, σύμφωνα με τους ειδικούς, θεωρούνται επικίνδυνα και απειλούν τον πλανήτη.
Εκτιμάται ότι 500 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο ζουν κοντά σε ηφαίστειο για να θεωρούνται ασφαλείς. Οι γεωλόγοι όμως έχουν ένα όπλο στα χέρια τους. Σε αντίθεση με τους σεισμούς, τα ηφαίστεια προειδοποιούν.
Ας δούμε ποια είναι τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια στον πλανήτη μας.
Η Κάτλα

0 Ταξίδια Αρχαίων Ελλήνων σε Ασία και Αμερική

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την παρουσία των Ελλήνων κατά τους αρχαίους χρόνους στην Αμερικάνικη ήπειρο . Πλήθος ευρημάτων (Αρχαιολογικά, γλωσσολογικά κλπ), μερικά από τα οποία τα παραθέτουμε στις σελίδες μας , έχουν βάλει διάφορους ερευνητές σε σκέψεις και είχαν σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά...

0 Βρήκαν φάρμακο που παρατείνει τη ζωή


Βρήκαν φάρμακο που παρατείνει τη ζωήΑμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν πως κατόρθωσαν να παρατείνουν σημαντικά τη ζωή παχύσαρκων ποντικιών, χορηγώντας τους ένα ειδικά σχεδιασμένο φάρμακο.

Το φάρμακο λέγεται SRT-1720 και προστάτευσε τα ποντίκια από τα νοσήματα που συνοδεύουν την παχυσαρκία, ελαττώνοντας την ποσότητα του λίπους στο συκώτι τους και αυξάνοντας την ευαισθησία του οργανισμού τους στην ινσουλίνη.
Τα οφέλη αυτά, και ορισμένα άλλα, επέτρεψαν στα ζώα να ζήσουν κατά μέσον όρο 44% περισσότερο απ’ ό,τι άλλα παχύσαρκα ποντίκια, στα οποία δεν χορηγήθηκε το φάρμακο.

0 H ιστορία της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητας

H ιστορία της θεωρίας της Σχετικότητας άρχισε μεν να συνδέεται με τον Γαλιλαίο, αλλά ολοκληρώθηκε κυρίως με τον Albert Einstein, ο τρόπος σκέψης του οποίου σφράγισε τελικά την παγκόσμια ιστορία του 20οΰ αιώνα.

H ιστορία μας ξεκινάει στα τέλη του 19ου αιώνα.  H εποχή εκείνη ήταν αρκετά περίεργη γιατί κυριαρχούσε μεν η αντίληψη του Νεύτωνα πάνω στην φυσική, όμως η κυριαρχία της άρχιζε να αμφισβητείται,  Γιατί η κυρίαρχη έως τότε θεωρία δεν μπορούσε να εξηγήσει είτε ορισμένα πειράματα, όπως αυτό των Michelson και Morley, είτε τα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, όπως τα περιέγραφε η ηλεκτρομαγνητική θεωρία του Maxwell...

0 Τop 10: Extreme ξενοδοχεία για «ψαγμένους»

Σε σωσίβια λέμβο ή σε αλευρόμυλο, σε ορυχείο ή σε σπηλιά, κάτω από τον πάγο ή τη θάλασσα, αυτή η διαμονή δε μοιάζει με τίποτα από όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα.
Ετοιμάσου ψυχολογικά για 10 off- limits ξενοδοχεία, για «γερά νεύρα» αλλά και για όσους επιλέγουν να ταξιδεύουν πέρα από τα όρια. Ασυνήθιστα ξενοδοχεία, wild, ρομαντικά, extreme, funky, το καθένα με το δικό του διασκεδαστικό concept, παρουσιάζονται από την εταιρία Unusual Hotels of the World και απευθύνονται σε ειδικές…

0 Περιμένοντας τους βαρβάρους. Ένα ποίημα του Κ.Π Καβάφη με ειρωνική διάθεση, επίκαιρο όσο ποτέ.

-Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;

Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
 
-Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μιά τέτοια απραξία;
Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.

-Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωί σηκώθη,
και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη
στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα;
 
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
τον αρχηγό τους. Μάλιστα ετοίμασε
για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί
τον έγραψε τίτλους πολλούς κι ονόματα...
 

0 Καλά κρυμμένα μυστικά στα βάθη των ωκεανών


Καλά κρυμμένα μυστικά στα βάθη των ωκεανών (1)
Πυξίδες τρελαίνονται, πλοία εξαφανίζονται, ρουφήχτρες αιφνιδιάζουν!
Δέος προκαλούν τα μυστήρια των ωκεανών σε όλους τους ανθρώπους, ναυτικούς και μη. Ασκείται μια ανεξήγητη σαγήνη, εξάπτοντας πάντα με την ίδια δυναμική την περιέργεια θαλασσοπόρων, δυτών αλλά και ταξιδιωτών.

0 Θα σταματήσει το φαγοπότι ή θα ξεσηκωθεί ο κόσμος;


Του Άγη Βερούτη

Οι ελεγκτές της τρόικας είναι ήδη εδώ και κοσκινίζουν τα νούμερα. Το τι θα βρουν ήδη το γνωρίζουν εκ των προτέρων, όμως τα μάκρο είναι ήδη ξεκάθαρα σε όλους, και η υστέρηση των εισπράξεων πιθανόν να μην εκπλήσσει κανένα. Ειδικά με βάση το γεγονός ότι η οικονομία συρρικνώθηκε κατά ακόμα 4,5% στο πρώτο εξάμηνο του ‘11, είναι απορίας άξιον πώς οι εισπράξεις δεν κατέρρευσαν τελείως.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...