ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

0 Ανεμολόγιο. Ένα πανέμορφο κομμάτι. Ας ακούσουμε με προσοχή τους στίχους. Και ας σκεφτούμε.




Δείτε τους στίχους...

0 Amityville Horror: H πραγματική ιστορία

Οι περισσότεροι έχετε ακούσει ή δει την ταινία τρόμου Amityville Horror. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα ή έτσι τουλάχιστον πίστευαν έως και το θάνατό τους, ο George και η Kathy Lutz, που είπαν την ιστορία τους στο συγγραφέα του βιβλίου.

Το 1975 το ζευγάρι μετακόμισε στο σπίτι στο Amityville της Νέας Υόρκης. 

Στο σπίτι είχε προηγηθεί μία οικογενειακή τραγωδία όταν ο γιος του προηγούμενου ιδιοκτήτη πυροβόλησε και σκότωσε τα 6 μέλη της οικογένειάς του, όπως τον διέταζαν οι φωνές που άκουγε, όπως είπε αργότερα.Και τα 6 θύματα βρέθηκαν στα κρεβάτια τους μπρούμυτα , χωρίς να υπάρχουν σημάδια πάλης ή αντίδρασης.

0 10.000 πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Περισσότερα από 10.000 πουλιά έπεσαν νεκρά από αδιευκρίνιστη αιτία στην επαρχία Τζιάνγκσου στην ανατολική Κίνα. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μεγάλο αριθμό πουλιών να πέφτουν από τον ουρανό. 
 
Τα περισσότερα πουλιά που έπεσαν ήταν νεκρά, ενώ μερικά από αυτά ήταν τραυματισμένα από την πτώση. Έμοιαζαν με σπουργίτια και είχαν μικρό μέγεθος.
Δείγματα των ζώων έχουν σταλεί για ανάλυση και διακρίβωση της αιτίας θανάτου τους. 
 
Οι ειδικοί υποθέτουν ότι τα πουλιά πιθανόν να δηλητηριάστηκαν, καθώς κατέπεσαν την ώρα που πετούσαν. Δεν μπόρεσαν να διευκρινίσουν εάν σχετίζεται με τη νόσο των πουλερικών που πλήττει την Ασία.

0 Ξενος καθηγητής:Η μεγαλύτερη βόμβα στο Ελληνικό πανεπιστήμιο...

Δημοσιεύουμε σήμερα μια άποψη, που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα παραμεριστούν όλοι οι καθηγητές που εμπνέουν σήμερα τον πατριωτισμό στους φοιτητές τους και θα αντικατασταθούν από τους ...γνωστούς άγνωστους νεοταξίτες σε λίγα χρόνια. Ο αφέντης Ερντογκάν
έρχεται από την κερκόπορτα που άνοιξε στα ελληνικά πανεπιστήμια το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου:Μια που πέρασε η πρώτη εντύπωση... από την πρώτη μεγάλη συναίνεση των δυο μεγάλων κομμάτων που επιτεύχθηκε στη χώρα μας για το καλό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση σε έναν νέο θεσμό που εισάγει το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου: Ο ξένος καθηγητής...

0 Bonnie Bassler: Πως τα βακτήρια επικοινωνούν μεταξύ τους... Βίντεο

Η Bonnie Bassler ανακάλυψε ότι τα βακτήρια "μιλούν" μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας μια χημική γλώσσα που τους επιτρέπει να συντονίζουν την άμυνά τους και να ξεκινούν επιθέσεις. Το εύρημα έχει φοβερές επιπτώσεις για την ιατρική, την βιομηχανία - και την κατανόηση του εαυτού μας.


0 ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΣΙΠΑΚΙ στο ΚΡΑΝΙΟ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ;;;

Στο Παρίσι οι επιστήμονες που εξετάζουν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη βρίσκονται σε βαθύ προβληματισμό ύστερα από την ανακάλυψη ενός μικροσκοπικού (μισής ίντσας) ενσωματωμένου μικροτσίπ στο κρανίο του. Δεδομένου ότι στην εποχή του δεν υπήρχε τέτοια τεχνολογική δυνατότητα ο Δρ Andre Dubois δεν διστάζει να δηλώσει, σε γαλλικό ιατρικό περιοδικό, ότι πρόκειται για εξωγήινο εμφύτευμα και άρα ότι κάποτε ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε απαχθεί από UFO!
«Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνανε στο ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έπαιζαν κάποιο ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα. Τώρα έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις ότι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν με σκοπό να επηρεάζουν την ανθρώπινη ιστορία και ενδεχομένως να συνεχίζουν να το κάνουν!» δήλωσε.

0 Το ''πήδημα του αγγέλου'', ο ψηλότερος καταράκτης του κόσμου... Φωτογραφίες.

Ένα μοναδικό φυσικό τοπίο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Cainama στη Βενεζουέλα. Πρόκειται για τον ψηλότερο καταρράκτη του κόσμου, ύψους 979 μέτρων (18 φορές ψηλότερος από τους καταρράκτες του Νιαγάρα), ο οποίος ονομάζεται «Salto Angel» («Το Πήδημα του Αγγέλου»).

Η ονομασία του είναι πιο κυριολεκτική απ’ όσο θα νόμιζε κανείς καθώς αναφέρεται στον Αμερικανό πιλότο Jimmie Angel, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε αυτό το θαύμα της φύσης πετώντας από πάνω του με αεροπλάνο.
Έκτοτε, το «Πήδημα του Αγγέλου» υποδέχεται χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, οι οποίοι διασχίζουν την απομονωμένη ζούγκλα του Cainama ώστε να βρεθούν στη βάση του βουνού Auyantepui και να θαυμάσουν αυτή την απίστευτη ομορφιά.
Το 1994, το Εθνικό Πάρκο της Βενεζουέλας συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς που συντάχθηκε από την UNESCO. Έχει ψηφιστεί επίσης ανάμεσα στα 10 ομορφότερα φυσικά μνημεία του πλανήτη.

0 ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ της ΓΗΣ, ίσως, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με... (video)

Κίεβο, Ουκρανία, Καναδάς.

Τι κοινό μπορεί να έχουν αυτές οι πόλεις αναμεταξύ τους και, πιθανότατα, με πολλές άλλες;

Μουγκρητά...

Απόκοσμα μουγκρητά που τρομάζουν και πανικοβάλουν.
Ένας αλόκοτος θρήνος που έρχεται από παντού.

Άλλες φορές ακούγεται σαν επιθανάτιος ρόγχος.
Εναέριοι λυγμοί που μοιάζουν με απεγνωσμένα μηνύματα ενός πληγωμένου τεράστιου κήτους, σαν φάλαινας ή σαν κάποιου άλλου
υπερμεγέθους οργανισμού-πλάσματος: του πλανήτη μας.
Τι σπαράζει στα έγκατα της Γης μας;
Είναι προειδοποίηση; Είναι φυσιολογικό; Συμβαίνει κάτι;
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

0 Ήρθαν τα αφεντικά! Όλοι προσοχή!!!

Οι επικεφαλής της τρόικας καταφθάνουν στην Αθήνα για την πέμπτη αξιολόγηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής ενόψει της 6ης δόσης και θα περάσουν από «κόσκινο» τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας.
Και οι διαπραγματεύσεις με τα υψηλόβαθμα στελέχη της τρόικας αναμένεται να είναι σκληρές, καθώς η Ελλάδα κινδυνεύει να μην πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2011, σύμφωνα με ανώνυμο αξιωματούχο κοντά στους επιθεωρητές που επικαλείται στο πρακτορείο Reuters.
Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος αξιωματούχος «υπάρχει ένας κίνδυνος αναφορικά με τους στόχους, για τον οποίον οι Έλληνες λένε ότι οφείλεται στην ύφεση. Έχουμε κάποιες αμφιβολίες αν αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ύφεση»...

0 ΜΩΡΟ ΕΤΩΝ ...16!!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ!!

Το μωρό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η 16χρονη Brooke Greenberg.
Υπάρχουν πολλά παιδιά που εξαιτίας γενετικών ανωμαλιών δεν μεγαλώνουν όπως θα έπρεπε αλλά η περίπτωση της Brooke είναι μοναδική. Δεν έχει βρεθεί καμία γενετική ή Χρωμοσωματική ανωμαλία σε αυτό το κορίτσι.
Δεν έχει μεγαλώσει καθόλου, παραμένει σχεδόν ίδια από τότε που γεννήθηκε. Οι γονείς της είναι σίγουροι πως πίσω από την κόρη τους κρύβεται το μυστικό της αιώνιας νεότητας και οι γιατροί τώρα καλούνται να λύσουν το γρίφο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!

0 Στη Δημοκρατία του «ΓΑΠ» συλλαμβάνουν αφισοκολλητές

Συλλαμβάνονται όσοι αφισοκολλούν με θέμα τον Γιώργο Παπανδρέου!!!
Σύλληψη μελών του Άρδην και της Ρήξης για… αφισοκόλληση

Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.
Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης....

0 Το κορίτσι (της σιωπής) που μιλάει με τα ζώα!

Αν και είναι ήδη τεσσάρων χρόνων η Ρόουζ Γουίλκοξ ακόμη δεν έχει καταφέρει να πει τις λέξεις «μαμά» και «μπαμπά». Επίσης, από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή Βρετανίδα από το Χέρντφορσαϊρ δεν μπορεί να εκφράσει στους γονείς της τις ανάγκες της όπως την πείνα, τη δίψα, την κούραση ή την αδιαθεσία. Μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ανωμαλία είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς που την παρακολουθούν, ο λόγος που παραμένει βυθισμένη στη σιωπή της χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. Ξαφνικά όμως και προς έκπληξη των γονιών της, μια μέρα η Ρόουζ αποκάλυψε την ικανότητά της να επικοινωνεί με τα ζώα!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε μια φάρμα, στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να μιλήσει, o 41χρονος πατέρας της Ντέιβ και η 37χρονη μητέρα της Εσμέ είδαν την κόρη τους να «συνομιλεί» με τις αγελάδες, ενώ στη συνέχεια παρατήρησαν πως είχε ικανότητα να «συνεννοείται» και με τα υπόλοιπα ζώα. «Ηταν υπέροχο να ακούω την κόρη μου να χρησιμοποιεί την φωνή της» δήλωσε η μητέρα της συμπληρώνοντας ότι «ήταν σαν να κουβεντιάζουν κάποιοι παλιοί φίλοι, όταν τη βλέπαμε να συζητά με τα άλογα και τις αγελάδες της φάρμας».

0 Τα 10 πιο παραμυθένια κάστρα της Ευρώπης


Όταν το Lonely Planet παρουσιάζει τη λίστα με τα 10 πιο παραμυθένια κάστρα στην Ευρώπη τότε, οι wannabe πρίγκιπες, οι σταχτοπούτες και όλες οι σύγχρονες ρομαντικές ψυχές ονειρεύονται βόλτες μέσα σε αυτά.





0 Αν η αμερικανική πρεσβεία έκανε τις υποκλοπές, τότε ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη;

tsalikidiscover.jpgΑπό τον Αβραάμ Λαμπρινίδη


Εφ’ όσον η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε μέσα από 4 κέντρα υποκλοπών τον Καραμανλή και τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, κάποιος πρέπει να μας απαντήσει ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη.
Ο υπ. Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης αλλά και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης οφείλουν στην οικογένεια Τσαλικίδη τις απαντήσεις μιας υπεύθυνης Πολιτείας.

0 Θα κατακλύσουν την Θεσσαλονίκη οι "αγανακτισμένοι"

Χαμός αναμένεται να γίνει στην συμπρωτεύουσα ενόψει της ΔΕΘ στις 11 Σεπτέμβρη.. Οι "Αγανακτισμένοι" έδωσαν ραντεβού στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποδεχτούν τους πολιτικούς με τον δικό τους πάντα ξεχωριστό τρόπο!! Το σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ», που ακούστηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, δίνει και το στίγμα των επόμενων κινήσεών τους… Τα δύσκολα είναι μπροστά… Όχι μόνο για τους φορολογούμενους, αλλά και για την κυβέρνηση…

0 Οι Τρύπες, εκεί που δεν πιάνουν οι ευχές

«Ω, είν' ωραία στον Παράδεισο!». Μια φορά και έναν καιρό, σε όποια ελληνική rock συναυλία και να πατούσες το ποδάρι σου, ήξερες ότι κάποια στιγμή, αυθόρμητα, το πλήθος θα μετέτρεπε το αξέχαστο ρεφρέν του «Στον Παράδεισο» σε βοερό σύνθημα. Αυτή η συνήθεια είχε κάτι από την ταυτότητα μιας ολόκληρης γενιάς.

Στη ζωντάνια της Θεσσαλονίκης της αρχής της δεκαετίας του '80, ο ταξιδιάρης Γιάννης Αγγελάκας και ο σκεπτόμενος Γιώργος Καρράς, φίλοι από παιδιά, είχαν ακούσει το "Φλου" του Παύλου Σιδηρόπουλου, είχαν διαπιστώσει ότι το rock μπορεί να μιλήσει ελληνικά και έγραφαν τον πρόλογο του σημαντικότερου κεφαλαίου στη βίβλο του είδους. Οι Τρύπες είναι η μπάντα του ελληνικού rock που αγαπήθηκε και αγαπιέται με φανατισμό και αδιαμφισβήτητα όχι άνευ λόγου.

0 Το τριήμερο που μας πέρασε ξέσπασαν 260 φωτιές σε όλη την Ελλάδα

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ
Ο αριθμός είναι τεράστιος και ταυτόχρονα εξοργιστικός.. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια του τριήμερου (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), όταν οι άνεμοι έφταναν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ, σε όλη τη χώρα ξέσπασαν 260 δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες για το εφετινό καλοκαίρι....

0 Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματιά: Απευθύνομαι στις κομπλεξικές 50κιλες και 60κιλες που προσπαθοιύν ναι και καλά να μοιάσουν στα εξώφυλλα των περιοδικών λες και αυτό είναι όμορφο....
Κάποιος τραγουδιστής είπε: Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάτι άσχημο, μονο κλισέ που διαφορές δεν επιτρέπουν....εγω πιστεύω υπάρχει μόνο ομορφιά, και μάτια που δεν έχουν μάθει να την βλέπουν


Η εξαντλητική δίαιτα την οποία είχε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό, ήταν αυτή που έστειλε στον θάνατο την 24χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα του σπιτιού της στην Καβάλα το προηγούμενο Σάββατο. Η νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, αποκάλυψε ότι καρδιά της δεν άντεξε στην σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε για να αδυνατίσει!

0 Αφιέρωμα 115 σελίδων στον Μ.Αλέξανδρο,από τη Figaro

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 115 ολόκληρες σελίδες θα αφιερώσει το γαλλικό ένθετο περιοδικό της «Figaro» στην παρουσίαση της ιστορικής και γεωγραφικής διαδρομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την αρχαία Μακεδονία, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το περιοδικό,  θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, κατά την ημέρα των εγκαινίων της μεγάλης έκθεσης για τον Έλληνα στρατηλάτη και την αρχαία Μακεδονία, στο Μουσείο του Λούβρου. 

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Μισέλ ντε Ζαγκέρ (Michel de Jaeghere) και η δημοσιογράφος/φωτορεπόρτερ Ιζαμπέλ Σμίτζ (Isabelle Schmnitz) βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να «ανακαλύψουν» για λογαριασμό των Γάλλων αναγνωστών τα χνάρια του Μεγαλέξανδρου και να καταγράψουν την εμπειρία της αναζήτησής τους στο χαρτί.



0 Το νέο άρθρο του ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ,που θα σας… τ αρακουνήσει…!!

Εκτός από τον Καραμανλή, οι υπερατλαντικοί αμερικανοσκοταδοσκατόψυχοι σύμμαχοί μας παρακολουθούσαν τον τότε διοικητής της ΕΥΠ, τον αρχηγός της αστυνομίας, υπουργούς και δεκάδες πολίτες!!!

Τα ΜΜΕ με τους Ψυχαροπαπαχελαδοτρεμοντερμπεντέρηδες, τους Μπάμπηδες, τους Κώνστηδες και τα άλλα αγράμματα εφημεριδοτηλεοπτικά σκύβαλα αφοδεύανε λάσπη, σκάνδαλα και τρόμο στις οθόνες της τηλεοράσεως και στις σελίδες των εφημερίδων….

Η Ελλάδα καιγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη. Το σκηνικό της κατάρρευσης απαιτούσε φωτιές και στάχτες…

0 Μισέλ Πικολί:«Η κρίση είναι ένα από τα χειρότερα ψέματα που μας έχουν πει ποτέ»

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για την παγκόσμια οικονομία...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον Θεό, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τους πολιτικούς γιατί τους θεωρεί «συναδέλφους» του και αρνείται να γίνει ένα ακόμη θύμα της σύγχρονης τεχνολογίας, αφού ποιος ο λόγος να φτιάχνεις αυτοκίνητα που πιάνουν τα 300 χλμ. όταν σε γράφουν στα 120;

Μισεί την τηλεόραση επειδή αποβλακώνει και φοβάται ότι η οικονομική κρίση δεν είναι παρά μια απάτη, που όχι μόνον θα κάνει κάποιους πλουσιότερους αλλά θα έχει επιπτώσεις χειρότερες από αυτές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Συν τοις άλλοις αγαπά την Ελλάδα και είναι υπέρ της άποψης Γκοντάρ ότι η υφήλιος χρωστά πολλά στον πολιτισμό μας.

0 Όπως έλεγε ο αθάνατος Θανάσης Βέγγος " ξέρεις από βέσπα;". Εδώ η αγαπημένη μας βέσπα, σε πολλά μοντέλα και χρώματα.

0 Δήλος - Φωτογραφίες του Αρχαιολογικού χώρου


H μυθολογία συνέδεσε τη Δήλο με τη γέννηση των θεών Απόλλωνα και Άρτεμης. Για το λόγο αυτό η Δήλος αποτελούσε ιερό τόπο κατά την αρχαιότητα. Όπως αναφέρει ο σχετικός μύθος, η Δήλος ήταν αρχικά ένα μικρό πλεούμενο νησί που έπλεε άσκοπα στο πέλαγος. Όταν η Λητώ, κόρη του Τιτάνα Κόιου, έμεινε έγκυος από το Δία, προκάλεσε την οργή της Ήρας, η οποία την καταδίωκε και δεν μπορούσε να βρει καταφύγιο πουθενά. Τότε ο Δίας παρακάλεσε τον Ποσειδώνα να της προσφέρει καταφύγιο και ο Ποσειδώνας ακινητοποίησε το πλεούμενο νησί με αποτέλεσμα να σχηματιστεί η Δήλος. Στη Δήλο βρήκε καταφύγιο η Λητώ και γέννησε τους δύο δίδυμους θεούς.

0 Ασκήσεις μαζικής υστερίας και ελέγχου τού πλήθους

Ασκήσεις μαζικής υστερίας και ελέγχου τού πλήθους μέσω της δημιουργίας κλίματος φόβου. Η μετάλλαξη τής πάλαι ποτέ χώρας των ελευθέρων σε οργουελική κόλαση ολοκληρώνεται.
Η Αϊρίν δεν θα είναι καν τυφώνας όταν θα φτάσει στη Νέα Υόρκη, παρά μια τροπική καταιγίδα με πολλή βροχή και αέρα. Οι θάνατοι σημειώθηκαν στις Μπαχάμες και στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, όπου η Αϊρίν ήταν ακόμη τυφώνας.
Το μόνο που θα πάθει η Νέα Υόρκη από την Αϊρίν θα είναι να καθαρίσει επιτέλους από την απίστευτη βρομιά της. Όλη η πόλη μυρίζει σκουπίδια, εμετό, κάτουρα κι αποσυντιθέμενα τρόφιμα, ενώ είναι γεμάτη μουτζούρα. Γιατί; Γιατί η πόλη που ελέγχει τον παγκόσμιο πλούτο

0 Από παλιά αποθήκη σε μοντέρνο διαμέρισμα


Από παλιά αποθήκη σε μοντέρνο διαμέρισμα (1)
Κάποτε ήταν αποθήκη και τώρα είναι ένα υπέροχο μοντέρνο διαμέρισμα που βρίσκεται στην Barcelona της Ισπανίας.

0 Από μαμά γαϊδούρα και μπαμπά ζέβρα, γεννιέται...

 Στο καταφύγιο άγριων ζώων «Chestatee» στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, μετά από  διασταύρωση θηλυκού γαϊδουριού με αρσενική ζέβρα, γεννήθηκε ένα πανέμορφο ζώο, ο "Πίπι".
 Πρόκειται για ένα ζεβρο-γαϊδουράκι που έχει λωρίδες άσπρου και μαύρου χρώματος στα πόδια του, όπως η ζέβρες, ενώ η πλάτη του είναι καφετί. Ο Πίπι γεννήθηκε στο καταφύγιο «Chestatee»στις 21 Ιουλίου. Πατέρας του είναι ο Ζικ η ζέβρα και μητέρα του είναι η Σάρα το γαϊδουράκι.
 Το καταφύγιο άγριων ζώων δέχεται πλήθος κόσμου για να δει από κοντά το συγκεκριμένο ζώο. Ο ιδιοκτήτης του πάρκου λέει: «Όσοι έρχονται στο καταφύγιο δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Ρωσία, ενώ έχουμε δεχτεί επισκέπτες από την Αγγλία και τη Γαλλία».

0 ΔΕΙΤΕ: Ο καλλιτέχνης με το.. αλυσοπρίονο!

Αν έχεις καλλιτεχνική φλέβα τότε δημιουργείς απίθανα έργα τέχνης ακόμη και με ένα.. αλυσοπρίονο!

Πάρτε παράδειγμα τον φυσιολάτρη καλλιτέχνη Randall D. Boni. Τα γλυπτά του είναι απλά καταπληκτικά!

Τα έργα του γίνονται ακόμη πιο όμορφα αν σκεφτείς κανείς τον βαθμό δυσκολίας. Το να δημιουργείς λεπτομερέστατα γλυπτά χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα..

0 Πολιτισμός 9.000 ετών ανακαλύφθηκε στη Σαουδική Αραβία

 Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την ανακάλυψη ενός αρχαίου πολιτισμού 9.000 ετών, κατά τον οποίο είχαν εξημερωθεί άλογα και είχε ήδη ανακαλυφθεί η τέχνη της ταρίχευσης και μάλιστα μ’ έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από τον γνωστό. Ο πολιτισμός ονομάστηκε Αλ-Μάκαρ (al-Maqar), από την ανεξερεύνητη μέχρι πρότινος περιοχή των ανασκαφών.

"Η ανακάλυψη αυτή δείχνει πως το άλογο εξημερώθηκε στην Αραβική Χερσόνησο πριν 9.000 χρόνια και όχι πριν 5.000, όπως προέκυπτε από ανάλογες μελέτες στην κεντρική Ασία", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Υπηρεσίας Μουσείων και Αρχαιοτήτων Άλι αλ-Γάμπαν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...