ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

0 Τούρτες… «υπερπαραγωγές»

Δεν σου πάει η καρδιά να τις κόψεις...


0 Η χειρότερη κυβέρνηση από την ίδρυση του ''ανεξάρτητου'' Ελληνικού κράτους...

Σίγουρα τον παραπάνω τίτλο τον έχουμε διαβάσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, ίσως μερικοί να τον έχουμε βαρεθεί κιόλας, όμως ο τίτλος αυτός περιγράφει μια πραγματικότητα. Έχουμε συνηθίσει από παλαιότερες κυβερνήσεις της χώρας μας οι οποίες ήταν σε μαύρα χάλια, κάποιες από τις οποίες δεν τις ζήσαμε αλλά τις μάθαμε μέσω της ιστορίας.

Κυβερνήσεις καταστροφικές (Χ. Τρικούπη), κυβερνήσεις προδοτικές (Βενιζέλου, αν κάποιος αναρωτιέται γιατί ας πατήσει εδώ ), κυβερνήσεις ''ξενόδουλες'' όπως η χούντα του Παπαδόπουλου ή αυτή του Σιμήτη, κυβερνήσεις γεμάτες σκανδάλων, οικονομικών ή όχι όπως αυτή του Καραμανλή...

0 Τριάντα φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άφωνους

Το να απαθανατίζεις μια εικόνα είναι τέχνη. Πρέπει να είσαι έτοιμος με τη μηχανή σου την κατάλληλη στιγμή, στο σωστό μέρος. Οι φωτογράφοι που το καταφέρνουν αυτό είναι συνήθως επαγγελματίες οι οποίοι έχουν πάντα πάνω τους το εργαλείο της δουλειάς τους και συνεχώς ψάχνουν να φωτογραφήσουν κάτι και μάλιστα να το κάνουν πολύ γρήγορα για να μην χαθεί η μαγεία της στιγμής.

Δείτε λοιπόν μερικές πολύ εντυπωσιακές επαγγελματικές φωτογραφίες


0 Μια τριασδιάστατη βόλτα στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης...

Κάντε κλικ εδώ για να ξεναγηθείτε εικονικά στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης. Μπορείτε να μπείτε μέσα στο μνημείο, να δείτε τα ψηφιδωτά, ν' ανεβείτε στογυναικωνίτη και στο χώρο με τα αριστουργηματικά ψηφιδωτά. Μπορείτε επίσης να δείτε την αυτοκρατορική αίθουσα και τους χώρους όπου εκκλησιάζονταν οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου. Συγχαρητήρια στους σχεδιαστές της ιστοσελίδας! Κάντε επίσης κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο του National Geographic που αποκαλύπτει τα μυστικά αυτού του μνημείου.

0 Πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε ακόμα;

Πόσους νεκρούς από συμπλοκές οπαδών, πόσους τραυματίες και πόσα αμάξια και σπίτια πρέπει να καούν για να κάνει η Πολιτεία το αυτονόητο! ...
Να βάλει μπλόκο σε συνδέσμους που θυμίζουν στρατόπεδα, να ξεψαχνίσει όλα τα στέκια στα οποία εκτρέφονται οι εγκληματίες - οπαδοί.

0 Αμφιλεγόμενη μορφή τέχνης και..."πλαστινοποίηση"!!! (PHOTOS)

Δείτε μια εντυπωσιακή αλλά αμφιλεγόμενη μορφή τέχνης, κατά την οποία ζώα έχουν υποστεί...

πλαστινοποιήση από τον μετρ του είδους, ανατόμο, Gunther von Hagens σε έκθεση που παρουσιάστηκε στον ζωολογικό κήπο της Κολωνίας. Μάθετε τα πάντα για την τεχνική που ο ίδιος έχει εφεύρει έχοντας και το παρατσούκλι “δόκτωρ Θάνατος”.

Ο Γερμανός καλλιτέχνης και ανατόμος έχει επικριθεί από πολλούς για την τεχνική του καθώς πλαστινοποιεί και ανθρώπινα μέρη του σώματος.

0 ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ της ΓΗΣ και της ΕΛΛΑΔΑΣ (video)

Όλα τα ιερά μνημεία του ελληνικού χώρου με τα μνημεία του, υπακούουν σε μια επιστημονική νομοτέλεια μαθηματικού, γεωγραφικού, γεωδαιτικού, αστρονομικού χαρακτήρα. Γενικά στην αρχαιότητα, σε όλη τη γη ιερά «με σαφή γεωδαιτική διάταξη». Σε αυτή τη διάταξη εντάσσονται ο Παρθενώνας, η Πυραμίδα του Χέοπος, η Πυραμίδα του Ήλιου στο Τεοτιονακάν της Κεντρικής Αμερικής, το Στόουνχεντζ στη Βρετανία και άλλα μεγαλιθικά μνημεία τύπου ντολμέν και μενχίρ, που συνδέονται με αόρατα ηλεκτρομαγνητικά κανάλια και ενδεχομένως και με υπόγειες διόδους.
Μετεωρολογικοί και γεωλογικοί χάρτες του παρελθόντος αποδεικνύουν ότι οι αρχαίοι γνώριζαν την ύπαρξη τρισδιάστατου δικτύου μαγνητικών γραμμών πάνω στη γη. Οι χριστιανικές εκκλησίες που χτίστηκαν πάνω στα ερείπια των αρχαίων ιερών επωφελήθηκαν ακουσίως από τις προϋπάρχουσες γνώσεις και εκμεταλλεύονται τις ευεργετικές επιδράσεις της γεωακτινοβολίας, όπως και τα ιερά που βρίσκονταν πριν εκεί. Συνεπώς έχουν ενδιαφέρον η χαρτογράφηση της ιερής γεωγραφίας της Ελλάδας και ο εντοπισμός των συγκεκριμένων κέντρων δύναμης...

0 ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟ «ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ»

Απόσπασμα από το άρθρο "ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟ «ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ»", από το http://antiairetikos.blogspot.com

[...]

Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. 
 
« Και συνέβη όταν αυξήθηκαν οι υιοί των ανθρώπων, εκείνες τις μέρες να γεννηθούν ωραίες και χαριτωμένες θυγατέρες. Και οι άγγελοι, τα τέκνα του ουρανού, τις είδαν και τις πεθύμισαν, και είπαν μεταξύ τους: ‘ Ελάτε, ας εκλέξουμε για μας συζύγους από τα τέκνα των ανθρώπων και ας γεννήσουμε για μας δικά τους τέκνα.’ Και ο Σεμιαζάς, που ήταν αρχηγός τους, τους είπε: ‘ Φοβάμαι πως δεν θα συμφωνήσετε να κάνουμε αυτό το πράγμα, και μόνος εγώ θα πληρώσω την τιμωρία μιας μεγάλης αμαρτίας.’ Και όλοι αυτοί απάντησαν προς αυτόν και είπαν: ‘ Ας ορκιστούμε όλοι όρκο, και ας δεσμευτούμε μεταξύ μας με αμοιβαίες κατάρες για να μην εγκαταλείψουμε το σχέδιο αυτό αλλά να πράξουμε αυτό που αποφασίσαμε.’ Τότε ορκίσθηκαν όλοι μαζί και δέσμευσαν τους εαυτούς τους με αμοιβαίες κατάρες. Και συνολικά ήταν διακόσιοι, όσοι κατέβηκαν κατά τις μέρες του Ιάρεδ επί της κορυφής του όρους Ερμών, και το ονόμασαν Ερμών, διότι ορκίσθηκαν και αναθεμάτισαν ο ένας τον άλλον πάνω σ’ αυτό. Και αυτά είναι τα ονόματα των αρχηγών τους: Σεμιαζάς ο αρχηγός τους, Αραθάκ, Κιμβρά, Σαμμανή, Δανειήλ, Αρεαρώς, Σεμιήλ, Ιωμειήλ, Χωχαριήλ, Εζεκιήλ, Βατριήλ, Σαθιήλ, Ατριήλ, Ταμιήλ, Βαρακιήλ, Ανανθά, Θωνιήλ, Ραμιήλ, Ασεάλ, Ρακειήλ, Τουριήλ. Αυτοί είναι οι αρχηγοί τους κατά δεκάδες.Κεφάλαιο 6, στίχοι 1 – 8.

0 Η ατμοσφαιρα του Τιτανα θα μπορουσε να δημιουργησει μορια DNA

Παρότι δεν έχει νερό σε υγρή μορφή η ατμόσφαιρα που περιβάλλει το μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα, φαίνεται να είναι απολύτως σε θέση να δημιουργήσει μόρια του DNA, ή τουλάχιστον κάποιες από τις πρόδρομες χημικές ουσίες, που οδηγούν σε αυτά τα μόρια. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η “αλυσίδα της ζωής" μπορεί να έχει ήδη εμφανιστεί ψηλά πάνω από το φεγγάρι.

0 Κι όμως, δείτε τι έπαθε στο άλμα επί κοντώ (vid)

Κι όμως, δείτε τι έπαθε στο άλμα επί κοντώ (vid)Συνέβη στο Ρώσο Dmitry Starodubtsev στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011

0 Ελληνικό Αντιβάιρους

0 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΤΟ 1950 - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Τέσσερις ή πέντε ώρες από τον Πειραιά αρμενίζοντας τον Σαρωνικό κόλπο  περνώντας από τους σταθμούς της Αίγινας , των Μεθάνων και του Πόρου και στρίβοντας στο ακρωτήριο Σκυλί και τη νησίδα Τσελεβίνια στα παράλια της Αργολίδας, η Ύδρα αναδύεται από τη θάλασσα με τις σκούρες τις πλαγιές  και μεγάλα βράχια να κρέμονται σε απόκρημνους γυμνούς και έρημους γκρεμούς.

0 Για πόσους Προέδρους μπορεί να διαρκέσει μία Βασίλισσα;

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!
Ξεκινάμε, Obama...












0 Ποιοί κρύβονται πίσω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Παρακολουθήστε προσεκτικά τα βίντεο που έχουμε τοποθετήσει σαν παραπομπές. Περιέχουν πρωτότυπα και πολύ σημαντικά στοιχεία..Στείλτε τα σε φίλους και γνωστούς ώστε όλοι να μάθουν που κρύβονται πίσω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τα τελευταία 10 χρόνια το διαδίκτυο είναι γεμάτο απο αναφορές στην «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Εκατομμύρια άνθρωποι είναι εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και παλεύουν εναντίον της σε πνευματικό επίπεδο. Εκεί παίζεται άλλωστε και ο πόλεμος.

Ποιοί είναι όμως οι πραγματικοί δημιουργοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που μένουν στο παρασκήνιο και κρύβουν την δράση τους επιμελώς;

0 Γη και Ηλιος στους Γερμανούς...

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;
Δημόσιες εκτάσεις 200.000 στρεμμάτων σε όλη τη χώρα, μαζί με έτοιμες άδειες παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, προτίθεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση σε Γερμανούς επενδυτές, προκειμένου να υλοποιηθεί το φαραωνικό σχέδιο «Ηλιος» που φιλοδοξεί να καταστήσει την Ελλάδα χώρα παραγωγής «φασόν» ηλιακής ενέργειας, την οποία θα εξάγει εικονικά στη Δυτική Ευρώπη. Οπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέδριο για την ηλιακή ενέργεια στο Αμβούργο, το σχέδιο προβλέπει την παραχώρηση δημόσιων εκτάσεων σε επενδυτές έναντι μισθώματος και για διάστημα τουλάχιστον 25 ετών. Οι περιοχές αυτές θα λειτουργούν λίγο πολύ με χαρακτηριστικά «Ειδικών Επενδυτικών Ζωνών», καθώς σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό θα είναι «πλήρως απαλλαγμένες από γραφειοκρατικά και διοικητικά εμπόδια», ενώ οι επενδύσεις θα συνοδευτούν από πρόσθετα κίνητρα....

0 Η δωρεάν παιδεία της Διαμαντοπούλου !!! Οι γονείς αγοράζουν τα «δωρεάν» σχολικά βιβλία! ... Θα δούμε και μαύρη αγορά;




Μετά το φιάσκο των σχολικών βιβλίων δεν είναι λίγοι οι γονείς που απογοητευμένοι από τις περίφημες φωτοτυπίες και τα dvd της κυρίας Διαμαντοπούλου περνούν πλέον από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς τους αποφασισμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν τα σχολικά εγχειρίδια των παιδιών τους.

Αυτή τη στιγμή τίτλοι βιβλίων υπάρχουν σε ορισμένα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, στα οποία σε καθημερινή βάση δημιουργείται ουρά από γονείς και μαθητές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα βιβλία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως και τα βιβλιοπωλεία έχουν ελλείψεις σε τίτλους σχολικών εγχειριδίων, ενώ τα τεύχη που έχουν στη διάθεσή τους είναι περιορισμένα.

0 Ο Πυθαγόρας και τα πιο σπουδαία αποφθέγματά του

Ο γιος του θεού, ένας από τους θεμελιωτές του εσωτερισμού, εκείνος που πρώτος εντόπισε τα αρμονικά μουσικά διαστήματα και εισήγαγε στη φιλοσοφία την αντίληψη των δυο κόσμων, νοητού και αισθητού, εκείνος που πρώτος έψαξε την ουσία των πραγμάτων στους αριθμούς, εκείνος που δημιούργησε και γέμισε με νόημα τις λέξεις: φιλοσοφία και κόσμος.

Όμως το βασικό του επίτευγμα είναι.... ίσως η δημιουργία μιας κοινότητας-σχολής η οποία είχε ηθικό-θρησκευτικούς και επιστημονικούς σκοπούς. Η εξωτερική και εσωτερική ομορφιά, η ευγένεια του λόγου, οι γνώσεις και η ακτινοβολία του προσελκύει μαθητές από όλο το ελληνικό χώρο.

Επί πέντε χρόνια οι μαθητές του Πυθαγόρα σιωπηλοί παρακολουθούσαν την φωνή του χωρίς να αντικρίζουν τον ίδιο. Το σοφό του σύστημα εκπαίδευσης με μυητική πειθαρχεία δημιούργησε ανώτερους χαρακτήρες και προσωπικότητες που μπορούσε να επιδείξει η εποχή του. Οι Πυθαγόρειοι επαινέθηκαν πάντα για την ηθική, την ταπεινοφροσύνη και την συνέπεια του λόγου της τιμής τους. Όμως, το δημοκρατικό όχλο οδηγούμενο από τους δυο συκοφάντες-δημαγωγούς επιτέθηκε και έκαψε τη Σχολή σκοτώνοντας τους περισσότερους μαθητές...

0 Εντυπωσιακές πόλεις από όλο τον κόσμο

Εντυπωσιακές πόλεις (13)
Δείτε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον ορίζοντα πόλεων απ’όλο τον κόσμο.

0 Η σημερινή ηθική κατάπτωση της Ελληνικής κοινωνίας και τα αποφθέγματα των 7 Σοφών της Αρχαιότητας

Είναι πανθομολογούμενο πως η σημερινή Ελλάδα εκτός από οικονομική κρίση, βιώνει και μια μεγάλη ηθική κρίση, σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα. Παρακολουθούμε στην τηλεόραση την πολιτική και πνευματική ηγεσία να επισημαίνει το πρόβλημα, αλλά να αποτυγχάνει χαρακτηριστικά να προτείνει μια πειστική λύση.

Και αυτό γιατί η ίδια αυτή η ηγεσία όχι μόνο είναι φορέας του αυτού προβλήματος, αλλά κυρίως μόλυνε και την κοινωνία με αυτό. Κατά την γνώμη μας η λύση είναι απλή. Τμήμα της θα μπορούσε να είναι η συστηματική διδασκαλία των κάτωθι παραγγελμάτων των 7 Σοφών της Αρχαιότητας που ήταν γραμμένα στον ναό του Μαντείου των Δελφών.

0 Αξίζει να δείτε τα παρακάτω 3 video των ομιλιών του J.Krishnamurti


Ένας  στοχαστής μεγάλης εμβέλειας. Οι ομιλίες του και τα γραπτά του που δεν αναφέρονται σε καμία ιδιαίτερη θρησκεία δεν ανήκουν ούτε στη Ανατολή ούτε στη Δύση, αλλά απευθύνονται σε ολόκληρο τον κόσμο.
Γιατί δεν αλλάζεις?

0 Τράπεζες βλαστοκυττάρων «θα γίνουν η σύγχρονη κιβωτός του Νώε»

Ο λευκός ρινόκερος και ένα είδος αφρικανικού πιθήκου είναι τα πρώτα είδη ζώων τα οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα πρωτότυπο ερευνητικό πρόγραμμα που αξιοποιεί τις προόδους της σύγχρονης βιολογίας για την εξασφάλιση της επιβίωσης των υπό εξαφάνιση ζώων.

Βρετανοί ερευνητές απομόνωσαν κύτταρα από το δέρμα των δύο ειδών ζώων και στη συνέχεια πέτυχαν τον επαναπρογραμματισμό τους σε πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα. Η μελλοντική μετατροπή των βλαστικών κυττάρων σε ωοκύτταρα και σπερματοκύτταρα θα μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία εμβρύων που, κυοφορούμενα από θετές μητέρες, θα αύξαναν τους πληθυσμούς των απειλούμενων με εξαφάνιση ζώων.

0 Onbashira - Το παράξενο φεστιβάλ της..."Ιαπωνίας"!!! (VIDEO+PHOTOS)

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε έξι χρόνια στην περιοχή Ναγκάνο της Ιαπωνίας και πιστεύεται ότι είναι μια...

παράδοση που συνεχίζεται χωρίς διακοπή τα τελευταία 1200 χρόνια.

Πρόκειται για μια ιαπωνική παράδοση κατά την οποία χρησιμοποιούνται 16 κορμοί από έλατα τουλάχιστον 200 ετών, με ύψος περίπου 16 μέτρα και βάρος έως 12 τόνους, που συμβολίζουν την αναδόμηση του μεγάλου τέμενος Suwa. Αποτελείται από δύο φάσεις: Το Yamadashi και το Satobiki. Η πρώτη φάση πραγματοποιείται τον Απρίλιο, ενώ η δεύτερη τον Μάιο.

0 Γκρίκλις (εναλλακτικός τίτλος, «mi grafc etc»)

Είναι πολύς καιρός που θέλω να γράψω για τα greeklish, την κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερη μάστιγα των εποχών μας μετά την κακογουστιά. Πρέπει να είναι σημειωμένο σαν θέμα στο πρόχειρό μου για πάνω από έναν χρόνο, αλλά ποτέ δεν ξέρω πως να το πιάσω και από που να ξεκινήσω. Ας αρχίσω λοιπόν ξεκαθαρίζοντας το εξής: Δεν έχω κανέναν νταλγκά με την ελληνική γλώσσα. Τα αρχαία ήταν το χειρότερο μάθημα που αναγκάστηκα να διαβάσω (λέμε τώρα) στα σχολικά μου χρόνια. Δεν τα γουστάρω, δεν με γουστάρουν, και κανείς από τους δυο μας δεν πρόκειται να κάνει κάτι για να αλλάξει αυτό. Δεν γουστάρω τις πομπώδεις εκφράσεις, την καθαρεύουσα που χρησιμοποιούν δήθεν διανοούμενοι, και συγχύζομαι όταν ανοίγω να διαβάσω ένα σύγχρονο βιβλίο και βλέπω πολυτονικό σύστημα. Ξυπνάει μέσα μου μια μικρή Λουκά που θέλει να κάψει το βιβλίο και τον συγγραφέα μαζί. Οι λόγοι λοιπόν που απεχθάνομαι τα greeklish δεν είναι ιδεολογικοί (μην καταστρέψουμε τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας και τα σχετικά).

2 Η πιο τρομακτική φάρσα που έχω δει ποτέ μου!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι για να κάνει φάρσα
σε ένοικους ενός ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα έβαλε ένα μικρό κοριτσάκι, το έντυσε κατάλληλα και το έκανε να φαίνεται σαν φάντασμα. Δείτε λοιπόν το αποτέλεσμα, μόλις ο κόσμος πήγαινε να περάσει από το σημείο που βρισκόταν η κοπέλα!! Πάντως είναι η καλύτερη φάρσα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου… Και αν μου τύχαινε τότε σίγουρα θα τα έπαιζα και εγώ όπως δηλαδή έπαθαν και τα “θύματα” του βίντεο…
Δείτε το καταπληκτικό βίντεο

0 Τέσσερις νέες λίμνες γεννιούνται στη Βόρεια Ελλάδα



Με την ολοκλήρωση του φράγματος του Ιλαρίωνα στα τέλη του 2012 αναμένονται μεγάλα αναπτυξιακά δεδομένα στην περιοχή. Ορεινές περιοχές όπως τα Γρεβενά και η Δεσκάτη θα αποκτήσουν  παραλία ενώ ένα σύστημα τεσσάρων διαδοχικών λιμνών, μοναδικό στον ελλαδικό χώρο θα δημιουργηθεί γύρω από τις περιοχές της Βέροιας, της Κοζάνης, των Γρεβενών και της Δεσκάτης.

0 Γροιλανδία (Φωτογραφικό αφιέρωμα)


Γροιλανδία (4)
Εντυπωσιακές εικόνες από την καθημερινή ζωή στα υπέροχα τοπία της Γροιλανδίας.

Η Γροιλανδία αποτελεί αυτόνομο τμήμα της Δανίας, στην οποία ανήκει από το 1721, με πρωτεύουσα το Νουούκ των 12χιλ κατοίκων που είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη αποικία των Δανών στο νησί. Οι κάτοικοι Ινούιτ (Εσκιμώοι) ανέρχονται σε 57.600 με βάση εκτιμήσεις για τον Ιούλιο του 2009, η πλειοψηφία των οποίων διαμένει στη στενή νοτιοδυτική παράκτια περιοχή.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί και την μεγαλύτερη εξαρτώμενη περιοχή του κόσμου με βάση την έκταση. Περίπου το 81 % της έκτασής της καλύπτεται με πάγο.

1 Μεμονωμένα περιστατικά (Μέρος 3524657)

Για ακόμη μια μέρα η Ελληνική αστυνομία εδειξε το πρόσωπό της και την επιθυμία των ανωτέρων να ξαναδειάσει η πλατεία...Η βία και πάλι στο προσκήνιο σε ανθρώπους που βγηκαν στον δρόμο στις 3 Σεπτέμρη για να απιτήσουν Σύνταγμα ή καλύτερα να εφαρμοστεί το ήδη υπάρχων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...