ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

0 Πόσα κουνούπια χρειάζονται για να πιουν όλο το αίμα ενός ανθρώπου;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα κουνούπια θα έπρεπε…
να μαζευτούν και να αρχίσουν να σας τσιμπάνε ταυτόχρονα ώστε να μην…
αφήσουν ούτε σταγόνα αίματος στις φλέβες σας; Η απάντηση είναι…

0 Γάτες τότε και τώρα...

Δείτε ένα αφιέρωμα με χαριτωμένες φωτογραφίες που δείχνουν γατούλες σε πολύ μικρή ηλικία και σε πλήρη ανάπτυξη!

0 Γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται μαύρη μέρα;

Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια του Μωάμεθ του Πορθητή (Τρίτη 29 Μαΐου 1453).

Έκτοτε γιορτές και γλέντια δεν γίνονταν ποτέ Τρίτη και τα σπιτικά παρέμεναν κλειστά για τους επισκέπτες. Ήταν ένας τρόπος για να μη λησμονήσουμε ως εθνος. Ωραία, και γιατί δεν επιλέξαμε Τρίτη και 29; Διοτι το 13 είναι ο κατεξοχήν κακότυχος αριθμός, που σπάει την αρμονία του 12 . Προσέξτε 12 οι μήνες, 12X2 οι ώρες, 12 οι θεοί του Ολύμπου, 12 και οι μαθητές του Χριστού, 12 οι άθλοι του Ηρακλή. Με την προσθήκη του αριθμού «ένα» σχηματιζόταν η αρχή ενός νέου κύκλου. Το «άγνωστο», που αντιπροσώπευε ο αριθμός 13, προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους κι έτσι άρχισαν να το συνδέοουν με ατυχή γεγονότα.
Ο Φίλιππος Β’ της Μακεδονίας λέγεται πως πέθανε αφότου τοποθέτησε το άγαλμά του δίπλα σε αυτά των δώδεκα θεών του Ολύμπου.

0 Τα πιο αηδιαστικά πράγματα που βρέθηκαν μέσα σε hot dog...

Σας αρέσουν τα Hot Dogs; Πρέπει να ξέρετε ότι δεν τα αποκαλούν «βρώμικο» φαγητό χωρίς λόγο… Μετά από αυτά που θα δείτε, θα το σκεφτείτε πολύ καλά πριν ξαναφάτε!

0 Φάρσα στο Υπουργείο Παιδείας Νο2 [βίντεο]

Καταπληκτική η φάρσα που έκανε συντελεστής της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια», μιλώντας σε στελέχη του Υπουργείου Παιδείας. Παριστάνοντας τον δάσκαλο από ένα δημοτικό σχολείου του Κερατσινίου ισχυρίστηκε ότι στην εκπαιδευτική μονάδα του ήρθαν DVD από το υπουργείο, για το μάθημα της Ιστορίας, που περιείχαν πορνοταινίες. Οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας «τσιμπάνε», ενημερώνουν την Α. Διαμαντοπούλου, και ακολουθεί ένας σπαρταριστός διάλογος στο βίντεο που παραθέτουμε.

0 Το πιο τρομακτικό κύμα σε Super slow motion

Teahupoo

Το κύμα Teahupoo στην Ταϊτή αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε σέρφερ και κάνει τους περισσότερους από αυτούς να μοιάζουν με ερασιτέχνες. Θαυμάστε το σε ένα εκπληκτικό super slow motion video!

0 Κλινικές δοκιμές για την αντικαρκινική δράση του φυτού κρόκος

Μια νέα θεραπεία για τον καρκίνο, η οποία βασίζεται σε μια παλαιά «ανθισμένη» συνταγή αφού έχει ως βάση της το φυτό κρόκος, αναπτύσσεται από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ στη Βρετανία.

 Σύμφωνα με τους ειδικούς που την ανέπτυξαν η θεραπεία αποτελεί μια «έξυπνη αντικαρκινική βόμβα» η οποία μπορεί να εντοπίζει και να καταστρέφει ολοσχερώς συμπαγείς όγκους διαφορετικών μορφών της νόσου. Το σημαντικότερο όλων είναι μάλιστα ότι στοχεύει αποκλειστικώς τα καρκινικά κύτταρα αφήνοντας ανέπαφους τους υγιείς ιστούς. Εκτιμάται έτσι ότι δεν θα συνδέεται με τις επώδυνες παρενέργειες των συμβατικών χημειοθεραπειών.

0 Ένα υπόγειο ποτάμι κάτω από το Λoνδίνο!

Το Λονδίνο εκτός από το πλήρες σύστημα του μετρό, έχει και ένα τεράστιο υπόγειο ποτάμι. Ονομάζεται River Fleet και είναι το μεγαλύτερο υπόγειο ποταμό του Λονδίνου. Τα πολύ παλιά χρόνια οι βικτοριανοί μηχανικοί έχτισαν ένα ολόκληρο σύστημα των σηράγγων και θαλάμων κάτω από το Λονδίνο.

0 H google καίει ρεύμα για..... 41 ουρανοξύστες.

Πόση ενέργεια καταναλώνει η Google ώστε να λειτουργούν η μηχανή αναζήτησης στο Ιντερνετ, τα βίντεο του YouTube, οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail και οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες της; Και ποιος είναι ο όγκος των αερίων του θερμοκηπίου που παράγει; Η απάντηση ήταν ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της εταιρείας, όμως τελικά αποκαλύφθηκε από την ίδια την Google.

Ανακαλύπτουμε λοιπόν πως η Google κατανάλωσε το 2010 2,3 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες, δηλαδή όση ενέργεια είναι απαραίτητη για 207.000 κατοικίες και όσο ηλεκτρικό καταναλώνουν 41 ουρανοξύστες όπως το Εμπάιερ Στέιτ Μπίλντινγκ μέσα σε διάστημα ενός χρόνου....

0 "Νανοτεχνολογία" από την εποχή των Μάγιας;

Αντίθετα από το τι πιστεύαμε ως τώρα, σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μία μορφή "νανοτεχνολογίας" εδώ και αιώνες. Τρανταχτή απόδειξη αποτελεί το «γαλάζιο των Μάγιας», μία θαλασσί απόχρωση δημιουργημένη τον 9ο μ.Χ. αιώνα από τους πολιτισμούς των Μάγιας και των Αζτέκων.

Πρόκειται για μία περίεργη σύνθεση αποτελούμενη από διάφορους κόκκους οργανικών καθώς και μη οργανικών ουσιών που είχαν καταφέρει να απομονώσουν από φύλλα δέντρων, χώμα, κ.α. Το αποτέλεσμα της μίξης αυτών είναι μία ουσία απίστευτα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου, στις σκληρές κλιματικές συνθήκες, καθώς επίσης και στην πλειοψηφία χημικών και διαλυτών.

0 Θεσσαλονίκη | Τέλος στο δωρεάν παρκάρισμα για κόμματα,πρεσβείες και οργανισμούς



Τέλος στη δωρεάν χρήση δημόσιας γης που γενναιόδωρα και απλόχερα προσφέρθηκε σε πολιτικά κόμματα, πρεσβείες και άλλους οργανισμούς και σε βάρος των φορολογούμενων και  δημοτών, δίνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης .  Με απόφαση της δημοτικής αρχής, ξηλώνονται μια και καλή οι θέσεις στάθμευσης που τους παραχωρούνται δωρεάν και χωρίς κανένα αντάλλαγμα εδώ και δεκαετίες.
 
«Κάναμε αυτό που λέει ο κοινός νους. Στην πραγματικότητα διαθέτουμε πολύτιμο δημόσιο χώρο σε κόμματα τα οποία είναι φορείς και οργανισμοί που χρηματοδοτούνται από το κράτος, έχουν χρήματα δηλαδή. Έχουν τη δυνατότητα να παρκάρουν σ’ ένα γκαράζ τα αυτοκίνητά τους. Θα πρέπει να βάλουν στον προϋπολογισμό τους κι αυτό έξοδο», δηλώνει στο antistrofa.gr o αντιδήμαρχος Αστικών Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Αντρέας Κουράκης.

0 Και τα δικά σου… δικά μου

Ίσως ο πιο άπληστος σκύλος

0 Ανακαλύφθηκαν 50 νέοι εξωπλανήτες


Ένα πραγματικό «στράικ» για την αστρονομία σημείωσε ομάδα επιστημόνων η οποία εντόπισε ούτε έναν ούτε δυο αλλά περισσότερους από 50 εξωπλανήτες  _ τον μεγαλύτερο αριθμό πλανητών εκτός του ηλιακού μας συστήματος που έχουν ανακαλυφθεί μονομιάς.

Στον «θησαυρό» περιλαμβάνονται 16 υπερ-Γαίες _ πλανήτες με μάζα μεγαλύτερη από αυτή της Γης αλλά μικρότερη από αυτή του Δία _ καθώς και τουλάχιστον ένας πλανήτης που βρίσκεται σε «κατοικήσιμη» ζώνη» _ θα μπορούσε δηλαδή να είναι ικανός να φιλοξενήσει ζωή.

0 Περιπέτεια στην γη των τεράτων...

Κρυπτοζωολογία. Έτσι ονομάζεται η «επιστήμη» που αναζητά κρυμμένα ή άγνωστα στο πλήθος, ζώα. Πολλοί παθιασμένοι της θεωρίας αυτής, ταξιδεύουν ανά τον κόσμο έχοντας ως μοναδικό σκοπό στη ζωή τους να βρουν τα θρυλικά θηράματα.

Τα περισσότερο γνωστά είναι το Bigfoot στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Nessie, της λίμνης Λοχ Νες της Σκοτίας και ο Yeti των Ιμαλαΐων, ο οποίος φροντίζει να μας αφήνει τα αποτυπώματά του πάνω στο χιόνι. Εκτός από αυτά όμως έχουν ακουστεί θρύλοι για τα Mothman στη δυτική Βιρτζίνια, τα Thunderbirds στο Lawndale του Ιλινόις, Chessie στη λίμνη Champlain και Jersey Devil στο Pine Barrens του Νιου Τζέρσεϋ.

1 Ryanair... "Αντίο" σε 13.000 τουρίστες σε Ρόδο και Κω !!!

Την διακοπή των δρομολογίων από τα νησιά της Ρόδου και της Κω αποφάσισε η Ryanair, σύμφωνα με όσα επισημαίνουν στελέχη του ιρλανδικού αερομεταφορέα...
στο Capital.gr.

«Η Rynair θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις αεροπορικές αρχές και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων και των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα σε ετήσια βάση. Ωστόσο, το
πρόγραμμα χειμερινών πτήσεων 2011-2012 από και προς 160 αεροδρόμια που έχει πλέον ολοκληρωθεί δεν θα καταστεί δυνατό να περιλαμβάνει την Ρόδο και την Κω» δηλώνει στο Capital.gr ο εκπρόσωπος της Ryanair Στίφεν Μακ Ναμάρα.

0 Τι μας ετοιμάζουν Ισραηλ και Τουρκία - Το βίντεο έχει αναρτηθεί από Ιούνιο 2010!!

Ας έχουμε κι αυτό το ενδεχόμενο στο πίσω μέρος του μυαλού μας...


http://katohika.blogspot.com/

0 Το San Francisco το 1905. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Λες και είναι από άλλο πλανήτη

0 Καταρράκτες Βικτώρια, οι μεγαλύτεροι στον κόσμο!

Οι καταρράκτες Βικτώρια ή Mosi-oa-Tunya (Ο καπνός που βροντάει), βρίσκονται στον ποταμό Ζαμβέζη, στα σύνορα Ζάμπια και Ζιμπάμπουε και είναι οι μεγαλύτεροι στον κόσμο.
Τα νερά πέφτουν ορμητικά από ύψος 108 μέτρων, από ένα άνοιγμα που φτάνει τα 1708 μέτρα. Παρά τα εντυπωσιακά νούμερα όμως οι καταρράκτες Βικτώρια δεν είναι ούτε οι πιο ψηλοί ούτε οι πιο πλατείς. Χαρακτηρίζονται όμως οι μεγαλύτεροι στον κόσμο καθώς σχηματίζουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια νερού που πέφτει.

0 Ελάφι με μόνο ένα κέρατο στην Τοσκάνη!

Ελάφι με μόνο ένα κέρατο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του κεφαλιού του ζει στην Τοσκάνη της Ιταλίας.


Πληθώρες ανθρώπων επισκέπτονται καθημερινά τον τόπο στον οποίο φυλάσσεται το συγκεκριμένο ελάφι ελπίζοντας να το δουν και να το φωτογραφίσουν.

Το συγκεκριμένο ζώο είναι πολύ ήρεμο,ζει φυσιολογικά.Γεννήθηκε σε αιχμαλωσία με ένα προφανές γενετικό ελάττωμα αναφέρει ο διευθυντής του Κέντρου Φυσικών Επιστημών στο Prato,Tozzi.Αξίζει να σημειωθεί πως...

0 Επιστήμονες δημιούργησαν πράσινες φωσφορούχες... γάτες !

Γάτες με πράσινο φωσφορούχο χρώμα δημιουργήθηκαν από τους επιστήμονες που ελπίζουν να νικήσουν έτσι τον ιό του AIDS.

Οι γάτες έχουν ένα γονίδιο από μια φθορίζουσα μέδουσα το οποίο έχει εισαχθεί στο DNA τους και από τότε γέννησαν φωσφορούχα γατάκια.

Όταν τοποθετούνται κάτω από blue light, η γούνα, τα νύχια τους και τα

μουστάκια τους εκπέμπουν μια απόκοσμη λάμψη...



0 Πλούσιοι και φτωχοί. Σημαντική διαφορά...

Νομίζεις ότι μόνο οι πλούσιοι απολαμβάνουν τέτοια περιποίηση;

Στο τέλος της ανάρτησης περιγράφεται η διαφορά.....Δείτε και θα καταλάβετε..


0 Άντε κουρευτείτε ρε αστείοι!


Αν πιστεύαμε ότι είστε απλά ανίκανοι θα σας κράζαμε διαφορετικά. Τώρα που ξέρουμε ότι εκτελείτε εντολές θα σας μιλήσουμε αλλιώς:

Τι χαράτσι στα ακίνητα είναι αυτό βρε αχαρακτήριστοι; Και ρωτάω:


1) Είμαι ενοικιαστής και ο ιδιοκτήτης δε μου δίνει τα λεφτά. Γιατί δεν τα έχει ή γιατί δε θέλει να τα δώσει ή γιατί εσείς του χρωστάτε (μην ξεχνάτε ότι δεν πληρώνετε εγκαίρως τα εφάπαξ συνταξιούχων, τους ωρομίσθιους καθηγητές σε ΙΕΚ και πολλούς πολλούς ακόμα...). Τι γίνεται; Μου κόβεται εμένα το ρεύμα;


0 Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι το 48% των Νεοϋορκέζων ζητάει νέα έρευνα για την κατάρρευση του Κτιρίου 7 του World Trade Center


Από : World911Truth.org / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Καθώς η 10η επέτειος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 έφτασε, μια νέα δημοσκόπηση της Siena δείχνει ότι οι μισοί από τους Νεοϋορκέζους σήμερα υποστηρίζουν ότι πρέπει να διεξαχθεί μία νέα έρευνα για την κατάρρευση του Κτιρίου 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (World Trade Center) στη Νέα Υόρκη.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι ένας στους τρεις Νεοϋορκέζοι δεν γνώριζαν την κατάρρευση του Κτιρίου 7 και, παρά τη σημασία των γεγονότων εκείνης της ημέρας, μόνο το 25% έχει δει το βίντεο του Κτιρίου 7 να καταρρέει σε ελεύθερη πτώση. Μόνο το 14% θα μπορούσε να προσδιορίσει το όνομα του ουρανοξύστη.

0 Η ταχυτητα του φωτος (Ντοκιμαντερ)

Η ταχύτητα του φωτός είναι η ταχύτητα με την οποία το φως διαδίδεται στο κενό ή σε άλλα μέσα. Η ταχύτητα του φωτός στο κενό που συμβολίζεται συνήθως με c, είναι 299.792.458 m/s (μέτρα το δευτερόλεπτο) σε μονάδες SI, δηλαδή κατά προσέγγιση 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο ή σε επιστημονική μορφή 3·108m/s.

Η ταχύτητα του φωτός στο "κενό" θεωρείται η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτυχθεί, όχι μόνο από το φως αλλά και από τα υπόλοιπα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, άλλες μορφές μετάδοσης ενέργειας και από την ύλη. Η ταχύτητα αυτή είναι τόσο μεγάλη, ώστε αν ένας παρατηρητής κινούταν γύρω από τον ισημερινό της γης με αυτή την ταχύτητα θα ολοκλήρωνε το γύρω του κόσμου σε 13 εκατοστά του δευτερολέπτου. Άλλο παράδειγμα είναι ότι το φως του ήλιου φτάνει στη γη μετά από 8 λεπτά, αφότου εκπεμφθεί από την επιφάνειά του.

0 Ελληνικά τοπωνύμια με... μυθικές καταβολές

της Έλενας Μπούλια 

Μη μου πείτε ότι ταξιδεύοντας σε κάποιο μέρος δεν έχετε κάποτε αναρωτηθεί γιατί έχει ονομαστεί έτσι.Και δεν αναφέρομαι στην Ουάσινγκτον ή… την Ισλανδία (Iceland), που η ίδια η ετυμολογία της λέξης προδίδει την ιστορία του ονόματός τους, αλλά σε περιοχές της Ελλάδας, των οποίων το «βαφτιστικό» όνομα, λόγω προφανώς και της πλούσιας, μακραίωνης ιστορίας της χώρας μας, κρύβει πολλά χρόνια μύθων και παραδόσεων. 

0 Υπερθέαμα με φλόγες πάνω στα …κύματα

O 31χρονος Bruce Irons, επαγγελματίας σέρφερ από την Hanalei, κινείται στα κύματα με έναν πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο. Έχοντας ενσωματώσει μια φωτοβολίδα στο πίσω μέρος της σανίδας του φωτίζει τα κύματα γύρω από τα νησιά Mentawai στις δυτικές ακτές της Σουμάτρα.
Υποβοηθούμενος από μια ομάδα μηχανικών, ο σέρφερ δημιουργεί τούνελ φωτός καθώς «τρέχει» πάνω στα κύματα. Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό ιδιαίτερα στις απογευματινές και βραδινές λήψεις.
Ο Bruce Irons είναι μέλος της ομάδας Red Bull Minor Threat, η οποία έχει οκτώ μέλη αφιερωμένα στο σέρφινγκ.

0 Οι ακριβότερες μπύρες στον κόσμο!



Πολλοί θεωρούν την μπύρα ως ενα φτηνό εναλλακτικό ποτό, με το οποίο μπορεί να μεθάς δυσκολότερα αλλά μπορείς να απολαύσεις περισσότερες με τα αντίστοιχα χρήματα σε ποτά. Η αλήθεια βέβαια είναι κάπως διαφορετική, καθώς εκτός απο τις κλασικές φτηνές ετικέτες μπίρας υπάρχουν πολλές που θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω αλλά θα σας ανταμείψουν με την υπέροχη γεύση τους. Δείτε παρακάτω 5 απο τις πιο ακριβές μπίρες!

0 UFO ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (VIDEO)

UFO εμφανίζεται σε ένα αθλητικό γεγονός πίσω από την παρουσιάστρια στις 10 Σεπτεμβίου του 2011


Δείτε το video:

0 Βαίτυλοι - Οι πέτρες των Θεών!


«....τα μάτια της πέτρας είναι χίλιες φορές καλύτερα από τα δικά σου ή τα δικά μου. Μπορείς να αντλήσεις γνώσεις από τις περισσότερες πέτρες. Αρκετές από αυτές έρχονται από άλλους κόσμους. Όπως οι μετεωρίτες για παράδειγμα. Μέσα σ’ αυτούς μπορείς να δεις τα παιδιά των αστεριών. Πολλοί από τους μετεωρίτες αυτούς έχουν χαθεί και θέλουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αν τους παρηγορήσεις θα σου αποκαλύψουν κόσμους όπου λίγοι τολμούν να πάνε....... Αν
διέθετες τα μάτια που έχουν οι πέτρες, θα μπορούσες να εξερευνήσεις το σύμπαν, το μέλλον, όπως και το παρελθόν
» (Λιν Άντριους, Η πτήση του Έβδομου φεγγαριού).

Ελληνική απόδοση της Σημιτικής λέξης Beht, που σημαίνει «οίκος του θεού». Είναι η ονομασία ιερών έμψυχων λίθων, κατά κανόνα μετεωριτών, για τους οποίους πίστευαν ότι είχαν θεϊκή προέλευση. Από μαρτυρίες γνωρίζουμε ότι τους έχριαν καθημερινά με λάδι, τους πρόσφεραν στεφάνια, ή τους τύλιγαν με διακοσμητικές ταινίες και τούφες από ανεπεξέργαστο μαλλί. Οι βαίτυλοι χρησιμοποιούνταν σε μαγικές πράξεις και πίστευαν ότι είχαν αποτρεπτικές ιδιότητες.

0 ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!! ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ VHF!!


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ VHF!!

Στο Pavarovo της Ρωσίας υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Το λέω αυτό γιατί είναι ένας σταθμός που δεν μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα!! Το μόνο που μεταδίδει είναι ένα πολύ παράξενο ηχητικό σήμα, το οποία είναι συνεχές 24 ώρες το24 ώρο!! O ραδιοφωνικός αυτός μυστηριώδης ήχος έχει ονομαστεί UVB-76. Είναι στα βραχέα κύματα και εκπέμπει στην συχνότητα 4625kHz δηλαδή (AM full carrier)!! O σταθμός είναι γνωστός σε πολλούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό ως (The Buzzerβομβητής συσκευής παραγωγής ήχου
. Το ονόμασαν έτσι γιατί παράγει έναν μονότονο ήχο (βουητό) το οποίο και είναι επαναλαμβανόμενο. Είναι επαναλαμβανόμενο 25 τόνοι ανά ένα λεπτό για 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!!

0 Ο πλανήτης Γη από τα ύψη μέχρι τα πιο μυστηριώδη βάθη... (infographic)

Εξερευνήστε την επιφάνεια της Γης από τα υψηλότερα σημεία μέχρι τα πιο μυστηριώδη βάθη, μέσα από ένα εντυπωσιακό Infographic του Karl Tate.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...