ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

0 Ἐπιχείριση Παγκόσμιος Πόλεμος



Ἂν θέλεις νὰ ἐλέγξεις τὸ ἀποτέλεσμα ἑνὸς παιχνιδιοῦ, θὰ πρέπει νὰ ἐλέγχεις καὶ τὶς δύο πλευρές, ἀλλὰ γιὰ νὰ μὴν σὲ καταλάβουν θὰ πρέπει νὰ κανεὶς τοὺς ἀνθρώπους νὰ πιστεύουν πῶς οἱ δύο πλευρὲς ἔχουν διαφορετικοὺς ἡγέτες καὶ στόχους.

Τὰ "πρωτόκολλα τῶν σοφῶν της σιων" τὸ ἔθεσαν ὡς ἑξῆς:

0 Ενας «Τοξοτης» χαρισε στον Γαλαξια μας τις σπειρες του

Ο Τοξότης, ένας γειτονικός γαλαξίας που ανήκει στην κατηγορία των γαλαξιών-νάνων, κινείται με ταχύτητα προς το δικό μας γαλαξία και θα συγκρουστεί και πάλι μαζί του - σε δέκα εκατ. χρόνια. Είναι η τρίτη φορά που ο Τοξότης θα συγκρουστεί με τον Γαλαξία μας, και οι επιστήμονες είναι πεπεισμένοι ότι οι εντυπωσιακές σπείρες του γαλαξία μας είναι προϊόν αυτών των συγκρούσεων. Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν μέσω προσομοιώσεων να ανασυνθέσουν και να «δουν» με μεγάλη λεπτομέρεια το εντυπωσιακό κοσμικό συμβάν.

0 Ο πλανήτης Γη στις φλόγες...

0 Δέκα μυστικά του facebook!

1. Το αποτυπωμένο πρόσωπο του
Al Pacino βρισκόταν στην αρχική σελίδα του Facebook
Πριν από τον ανασχεδιασμό της επίσημης αρχικής σελίδας του Facebook, τo 2007, η πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου ιστότοπου παρουσίαζε το πρόσωπο ενός άνδρα, πίσω από ένα «σύννεφο» ψηφίων του δυαδικού κώδικα. Από τότε στο ανδρικό πρόσωπο δόθηκε ο αόριστος χαρακτηρισμός «ο τύπος του Facebook» (Facebook guy), μέχρι σήμερα που φανερώθηκε η ταυτότητά του. Ο David Kirkpatrick αποκάλυψε στο βιβλίο του, Τhe Facebook Effect, ότι η εικόνα με το πρόσωπο είναι το αποτέλεσμα μιας επεξεργασμένης φωτογραφίας του Al Pacino, δημιούργημα ενός φίλου και συμφοιτητή του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg...

3 Ο Ιερώνυμος δήλωσε πως η εκκλησία δεν ζήτησε εξαίρεση απο το χαράτσι

Σχόλιο ανοιχτή ματιά: Ναι αλλά δεν ζήτησε επίσης να βοηθήσει σε αυτήν την δύσκολη στιγμή...

"Η Εκκλησία της Ελλάδος ουδέποτε έθεσε ζήτημα απαλλαγής της από το έκτακτο ειδικό τέλος επί των ακινήτων όσον αφορά την περιουσία της που αξιοποιεί εμπορικά σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται σκληρά" διευκρίνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος. Και τόνισε:

0 Μικρά γλυπτά σε μικρά μπουκάλια.

Ο Ιαπωνικής καταγωγής καλλιτέχνης...

Akinobu Izumi δημιουργεί μικροσκοπικά γλυπτά από χαρτί

και τα τοποθετεί μέσα σε μικρά μπουκαλάκια. Κάθε μπουκαλάκι είναι μόλις 22 χιλιοστά (0,9 ίντσες) η περίμετρος του και 13 χιλιοστά (0,5 ίντσες) το ύψος. Μπορείτε να βρείτε την συλλογή του εδώ.

0 Monsantο: Εντυπωσιακό χωριό χτισμένο ανάμεσα σε βράχους...

Το Monsanto είναι ένα εντυπωσιακό χωριό 1.160 κατοίκων στην Πορτογαλία το οποίο έχει κτιστεί ανάμεσα σε βράχους, δείχνοντας πως η φύση μπορεί να συνυπάρξει ομοιόμορφα με τον πολιτισμό…

0 Ερώτηση: Ποια γλώσσα εκφράζει πληρέστερα το νόημα της αγάπης;

Αγγλικά: I love you (το "εγώ" και το "εσύ" βρίσκονται σε απόσταση - το ένα από τη μια μεριά και το άλλο απ 'την άλλη - και η "αγάπη"- love -
στη μέση) ολίγον τυπική αγάπη. Και το ''Ι'' πάντα κεφαλαίο!

Γαλλικά: Je t' aime (εδώ τα πρόσωπα "εγώ" κι "εσύ" είναι πιο κοντά - je t'- αλλά το "εγώ" προηγείται)...

0 Χερσόνησος Βαλντές-ένα σημαντικό φυσικό καταφύγιο



Η χερσόνησος Βαλντές είναι ένας σημαντικός βιότοπος με παγκόσμια σημασία για τη διατήρηση των θαλάσσιων θηλαστικών. 
Βρίσκεται στην Αργεντινή, κατά μήκος των ακτών του Ατλαντικού. Μια έκταση περίπου 3.625 τετρ. χιλιόμετρα, με ακτογραμμή 400 χιλιόμετρα, που περιλαμβάνει μια σειρά από κόλπους, απόκρημνα βράχια, ρηχούς όρμους και λιμνοθάλασσες, με εκτεταμένες ελώδεις περιοχές, παραλίες με άμμο και βότσαλα, παράκτιες αμμοθίνες και μικρά νησιά. 

0 ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αξιότιμοι κύριοι,Σήμερα την ……./…../2011 έλαβα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. γραπτή ειδοποίηση για την καταβολή του ποσού ……….. ευρώ. ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ, αλλά αδυνατώ να καταβάλλω το ανωτέρω ποσό εξαιτίας της μείωσης των εισοδημάτων μου κατά 30-35% μηνιαίως(α), ή την απώλεια θέσης
εργασίας μου(β) με συνέπεια το ποσό που απαιτείται απο το κράτος να έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας και τους ισχύοντες νόμους.
Η άρνηση μου για τη μη καταβολή του ποσού έγκειται στο γεγονός ότι το κράτος αδυνατεί να τηρήσει την ισονομία μεταξύ των υπηκόων του, τι στιγμή που τα αρμόδια υπουργεία αναφέρουν για δισεκατομμύρια οφειλές άλλων συμπολιτών μου και οι οποίοι με διάφορους άλλους τρόπους δεν καταβάλλουν τις οφειλές τους στο κράτος με συνέπεια να πληρώνω πάντα εγώ το πρόβλημα του ελλείματος στη χώρα.

0 5 ψέματα που μας είπαν στο σχολείο!!!!..

1) Ο Αϊνστάιν ήταν κακός μαθητής
Γενιές παιδιών μεγαλώσανε με την πεποίθηση ότι ο νομπελίστας ...φυσικός δεν τα κατάφερνε καλά στο σχολείο. Στην πραγματικότητα τα πήγαινε πολύ καλά, ιδιαίτερα στη...

φυσική και τα μαθηματικά!
 

0 Κορμοί που θυμίζουν… κερματοδέκτες!

Μια συνήθεια στην Αγγλία που προέρχεται από αρχαία δοξασία.
Perierga.gr - Κορμοί που θυμίζουν... κερματοδέκτες
Η συνήθεια ορισμένων να ρίχνουν κέρματα σε σιντριβάνια, πηγές και άλλους χώρους, κάνοντας ταυτόχρονα μια ευχή και ελπίζοντας με την προσφορά αυτή να βγει αληθινή, εφαρμόζεται και στην Αγγλία. Με μια διαφορά: εκεί απ’ ότι φαίνεται τα κέρματα δεν τα ρίχνουν στο νερό αλλά τα σφηνώνουν σε κομμένους κορμούς δέντρων! Έτσι σε πολλά δάση ολόκληρης της χώρας, μπορεί να συναντήσει κανείς ολόκληρους κορμούς που με την πάροδο του χρόνου έχουν μετατραπεί σε κανονικούς «κερματοδέκτες»!

0 Αστυνομικός τα χώνει σε συναδέλφους του...

Ο κύριος είναι αστυνομικός και ονομάζεται Σωκράτης Σιδηρόπουλος.

Ακούστε τι λέει στους συναδελφους του...
Δείτε το βίντεο...

0 ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ” ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ

Αυτά που βλέπετε ναι, είναι εκκλησιες
 Αντιφωνητής 1-9-2011
500 κατεστραμμένες εκκλησίες στην Κύπρο
Σε ανταπόκριση του κουρδικού Πρακτορείου ειδήσεων Φιράτ (26-8-2011) γίνεται αναφορά στην συστηματική προσπάθεια των Τούρκων εισβολέων να εξαλείψουν τά χριστιανικά μνημεία της κατεχόμενης Κύπρου. Αφορμή η σχετική αναφορά του ΟΑΣΕ με τίτλο ¨Εξαφάνιση πολιτιστικής παρουσίας και παραβίαση του διεθνούς δικαίου στην Β. Κύπρο¨, όπου γίνεται λόγος για ¨πογκρόμ¨ κατά των Χριστιανών και αναφέρεται πως 28 εκκλησίες μετατράπηκαν σε στρατώνες.

0 Από πού βλέπει ο αχινός;

Τα μάτια της μύγας είναι σύνθετα και της προσφέρουν πολλαπλές εικόνες. Τα μάτια του ανθρώπου είναι απλά αλλά αρκετά πολύπλοκα ώστε να του επιτρέπουν να ξεχωρίζει λεπτομερώς σχήματα και χρώματα. Τα μάτια του αχινού είναι ανύπαρκτα. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε ως τώρα.

  Μια νέα μελέτη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα υποστηρίζοντας ότι το θαλάσσιο αυτό ζώο αν και δεν φαίνεται να διαθέτει κάποιο όργανο που να μοιάζει με «οφθαλμό», τελικά βλέπει-  και μάλιστα με ολόκληρο το σώμα του....

0 O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!


“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Απεχθάνομαι τις συνομωσίες, Νεφελίμ και λοιπά. Οπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχουν συνομωσίες, Μπίλντεμπεργκ κι άλλα αφελή. Δεν ξυπνάνε κάποιοι και θέλουν το κακό μας, τα πάντα είναι το χρήμα. Υπάρχουν φυσικά σχέδια και τρόποι να βγάλει κάποιος λεφτά από το μηδέν (CDS) αλλά πρέπει να θέλει και το θύμα να είναι… θύμα. Νομίζω ότι έχω την κρίση, να βλέπω πίσω από τις λέξεις.

0 Στα δικαστήρια σέρνει η Τουρκία την Ελλάδα για χρέος 220 εκατ. ευρώ

Στα δικαστήρια θα σύρει η Τουρκία την Ελλάδα για απλήρωτους λογαριασμούς φυσικού αερίου ύψους 300 εκατ. δολαρίων (220 εκατ. ευρώ). Η ΒΟΤΑ, η τουρκική κρατική εταιρία εκμετάλλευσης των πετρελαιαγωγών, θα καταθέσει σε ελβετικό δικαστήριο μήνυση εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Zaman» η οποία επικαλείται πηγές από την διοίκηση της εταιρείας. Αν το δικαστήριο δικαιώσει την ΒΟΤΑ, η Τουρκία θα έχει το δικαίωμα να κατασχέσει ελληνική κινητή περιουσία, όπως ελληνικά αεροπλάνα και πλοία που θα βρεθούν σε τουρκικά αεροδρόμια και λιμάνια.

0 ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

xartis-1-naiΚαι η Ρωσία θα υποστηρίξει το αίτημα ένταξης ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ, ανακοίνωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ. «Φυσικά θα ψηφίσουμε υπέρ κάθε πρότασης των Παλαιστινίων. Είναι δικής τους στρατηγικής επιλογής, αν επιθυμούν να ενταχθούν στον ΟΗΕ», δήλωσε.
Οι Παλαιστίνιοι θα υποβάλουν στις 20 Σεπτεμβρίου αίτημα για ένταξη στον ΟΗΕ. Δεν είναι όμως....
γνωστό, αν θα επιδιώξουν να συζητηθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας ή στη Γενική Συνέλευση. Στην πρώτη περίπτωση, θα υπάρξει βέτο από τις ΗΠΑ. Στη δεύτερη περίπτωση, θα επιτύχουν ένα βελτιωμένο καθεστώς σε σύγκριση με το τωρινό.

0 Θέλει κότσια για να μείνεις στο δάσος

Θέλει όμως κι ένα σωστό δεντρόσπιτο...

Δείτε φανταστικές φωτογραφίες από διάφορα δεντρόσπιτα.

0 Ποιά είναι τα πιο άγνωστα αξιοθέατα του κόσμου; (Δείτε φανταστικές photos)



Όλοι γνωρίζουμε την Πομπηία, τον Πύργο της Πίζα ή το Μάτσου Πίτσου. Στη σκιά τους όμως, υπάρχουν τοποθεσίες και μνημεία που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους διάσημους γείτονες τους- εκτός από τη διασημότητά τους.

0 Νεος πυραυλος για αποστολη σε αστεροειδη

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία παρουσϊασε το σχέδιο για έναν πύραυλο υγρών καυσίμων, παρόμοιο με τους πυραύλους των αποστολών Apollo της δεκαετίας του 1960, με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη δεκαετία η πρώτη επανδρωμένη αποστολή σε κάποιον αστεροειδή.

Το «Σύστημα Διαστημικών Εκτοξεύσεων» (SLS), όπως ονομάζεται προσωρινά το σχέδιο του πυραύλου, απομακρύνεται από τη σχεδιαστική λογική του διαστημικού λεωφορείου, το οποίο ήταν επαναχρησιμοποιούμενο και χρησιμοποιούσε κατά την εκτόξευση βοηθητικούς πυραύλους στερεών καυσίμων.

0 Σαμοθράκη | Υποψήφια για «Παγκόσμιο Πάρκο Βιόσφαιρας»


«Παγκόσμιο Πάρκο Βιόσφαιρας» φιλοδοξεί να χαρακτηριστεί η Σαμοθράκη, που κατέθεσε σχετική αίτηση στην Unesco, στο πλαίσιο του προγράμματος «Άνθρωπος και Βιόσφαιρα».
Η πρωτοβουλία για την κατάθεση του σχετικού φακέλου στην Unesco ανήκει στους ερευνητές του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικολογίας της Βιέννης, της καθηγήτριας και προέδρου Μαρίνα Φίσερ Κοβάλσκι και του υποψήφιου διδάκτορα, περιβαλλοντολόγου Λάζαρου Ξενίδη, ενώ είχε και τη στήριξη του δήμου Σαμοθράκης.


Το πρόγραμμα «Άνθρωπος και Βιόσφαιρα» ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έχει στόχο την προώθηση μίας σχέσης ισορροπίας μεταξύ των ανθρώπων και της βιόσφαιρας. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Unesco δημιούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο από «πάρκα βιόσφαιρας», δηλαδή περιοχές που αποτελούν φυσικά οικοσυστήματα και στις οποίες διασφαλίζεται η διατήρηση και προστασία της βιοποικιλότητας, μέσω της βιώσιμης χρήσης της.

0 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!! UFO ΣΧΗΜΑΤΟΣ V ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!!!

Τον Απρίλιο του 2010 το Ισλανδικό ηφαίστειο ξύπνησε ύστερα από 5 αιώνες.  Δεν θα σταθούμε τόσο στα προβλήματα που δημιούργησε, όσο σε κάτι που θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης!
Σε ζωντανή σύνδεση και ενώ τα πλάνα από το SKY NEWS μεταφερόντουσαν σε εκατομμύρια τηλεοράσεις, ένα UFO σχήματος V αιωρούνταν πάνω από το ηφαίστειο!!!


0 Εδώ είναι το iPhone 5GS

http://art-of-trolling.blogspot.com/

0 Λόξυγγας: Που ωφείλεται και πως να τον σταματήσετε...

Αν νομίζετε ότι κάθε φορά που έχετε λόξυγγα μεγαλώνει το… εντεράκι σας και αναρωτιέστε πού θα φτάσει το μέγεθός του, τότε έφτασε η ώρα να ηρεμήσετε!

0 Θαλασσαετοί-τέσσερα εντυπωσιακά είδη

Θαλασσαετοί- τα αρπακτικά πουλιά που ανήκουν στην οικογένεια Haliaeetus. Ποικίλλουν σε μέγεθος, από τον θαλασσαετό Sanford, που είναι κατά μέσο όρο 2-2,7 κιλά έως τον τεράστιο Steller, που το βάρος του φτάνει τα 9 κιλά. 
Ο θαλασσαετός με τη λευκή ουρά είναι ο μεγαλύτερος της Ευρώπης με βάρος 6,9 κιλά.
Οι αετοί της οικογένειας αυτής είναι από τα παλαιότερα είδη πουλιών. 
Ας γνωρίσουμε τέσσερα είδη αυτών των πτηνών, τα πιο εντυπωσιακά κατά τη γνώμη μου.
1. Haliaeetus leukogaster

0 Φανταστικοί χαρακτήρες που βασίστηκαν σε πραγματικούς ανθρώπους...

Αρκετοί δημοφιλείς χαρακτήρες ταινιών και κινουμένων σχεδίων δεν «γεννήθηκαν» απλώς στο κεφάλι του δημιουργού τους, αλλά ξεκίνησαν από κάπου… Δείτε δέκα διάσημους χαρακτήρες που δεν ξέρατε ότι βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους!

0 Αρχιτεκτονικά θαύματα του αρχαίου κόσμου


Το Κολοσσαίο, η Μεγάλη Πυραμίδα, το Σινικό Τείχος
και το Μάτσου Πίτσου είναι παγκοσμίως γνωστά αρχαία αρχιτεκτονικά θαύματα, αλλά δεν είναι τα μόνα. Τα 7 ιστορικά μνημεία που θα δείτε, όπως ένα απίστευτα βαθύ πηγάδι στην Ινδία και το λίκνο του πολιτισμού των Μάγια, συχνά παραβλέπονται, αλλά αποτελούν μερικά από τα πιο απίστευτα και μυστηριώδη κατορθώματα της μηχανικής από την αρχαιότητα μέχρι και τον μεσαίωνα.

0 Φονικός ιός παίζει με το μυαλό των πεταλούδων

Τρελαμένη από τη μόλυνση, η κάμπια της πεταλούδας ανεβαίνει ψηλά στο δέντρο, λιώνει και σκορπίζει εκατομμύρια αντίγραφα του ιού  
Τρελαμένη από τη μόλυνση, η κάμπια της πεταλούδας ανεβαίνει ψηλά στο δέντρο, λιώνει και σκορπίζει εκατομμύρια αντίγραφα του ιού  

Η ευρωπαϊκή πεταλούδα λυμάντρια είναι ο μεγάλος εχθρός των πουρναριών, έχει όμως κι αυτή το μεγάλο εχθρό της: έναν ιό που μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά της και την αναγκάζει να πεθάνει στο σημείο που βολεύει τον ίδιο. Γενετική μελέτη που δημοσιεύεται στο Science αποκαλύπτει τώρα το μηχανισμό ελέγχου των πεταλούδων-ζόμπι.

Όταν ακόμα είναι κάμπια, η πεταλούδα λυμάντρια (Lymantria dispar) σκαρφαλώνει κάθε πρωί σε πουρνάρια ή άλλα φυτά και απομυζά τους χυμούς τους. Το απόγευμα, όμως, επιστρέφει στο έδαφος για να αποφύγει επιθέσεις των θηρευτών της στο σκοτάδι.

0 ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ 1936!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Το φιλμ γυρίστηκε το 1936  στις εγκαταστάσεις της Chevrolet στο Michigan των Η.Π.Α.

0 Ακολουθήστε μας στο facebook. Γίνετε μέλη της ομάδας μας.

Βρείτε την ομάδα μας στο facebook και γίνεται μέλη ΕΔΩ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...