ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ELENIN...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗΣ ΜΑΚΡΑΣ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ...ΗΣΑΙΑΣ....(VIDEO)

Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ELENIN ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ....ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΩΜΑΤΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ,ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ...
ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ....ΟΙ ΟΚΤΩ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ...

0 Φτερά δεινοσαύρων κλεισμένα σε κεχριμπάρι.

Στο τέλος της Κρητιδικής περιόδου, δηλαδή πριν από περίπου 80 εκατομμύρια έτη, τα πτηνά είχαν αποκτήσει φτερά προκειμένου να πετούν. Την ίδια περίοδο στη Γη πετούσαν και… δεινόσαυροι οι οποίοι διέθεταν πρωτόγονα φτερά που έμοιαζαν με τρίχες. Τώρα ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα...

...στον Καναδά ανακάλυψαν ένα «μείγμα» και των δύο τύπων φτερών, τα οποία ήταν διατηρημένα μέσα σε κεχριμπάρι.

0 Θεσσαλονίκη: Μετρό γεμάτο αρχαιότητες


Άποψη του χώρου της ανασκαφής στην Πλατεία Σιντριβανίου της Θεσσαλονίκης.
Η κατασκευή ενός ακό
μη σταθμού του μετρό, του δεύτερου κατά σειρά στον οποίο ολοκληρώθηκε η αρχαιολογική ανασκαφή, ξεκινά τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για το σταθμό «Σιντριβάνι», όπου οι αρχαιολόγοι είναι έτοιμοι να δώσουν τη θέση τους στο τεχνικό τμήμα του μετρό. Κι αυτό, παρά το ότι γίνονται τροποποιήσεις στην αρχική μελέτη του σταθμού, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) αποφάσισε τη διατήρηση της τρίκλιτης βασιλικής που ήρθε στο φως, η οποία καταλαμβάνει το ένα τρίτο του σταθμού. Με βάση την απόφαση του ΚΑΣ, η βασιλική θα καταχωθεί.

2 5 ψέματα που μας είπαν στο σχολείο!!!!..


1) Ο Αϊνστάιν ήταν κακός μαθητής
Γενιές παιδιών μεγαλώσανε με την πεποίθηση ότι ο νομπελίστας …φυσικός δεν τα κατάφερνε καλά στο σχολείο. Στην πραγματικότητα τα πήγαινε πολύ καλά, ιδιαίτερα στη…φυσική και τα μαθηματικά!

0 Ναύπλιο | Το Μπούρτζι αναβαθμίζεται



Το διάσημο φρούριο απέναντι από το Ναύπλιο, που από το 1922 έχει κηρυχθεί ως ''προέχον μνημείο'', πρόκειται να αποκατασταθεί και να αναδειχθεί, σύμφωνα με σχετική μελέτη της 25ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που ενέκρινε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.
Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί εκθεσιακός χώρος και πωλητήριο στους προμαχώνες, ενώ θα διατηρηθεί η παλιά χρήση του μικρού εστιατορίου και αναψυκτηρίου στο σημείο όπου λειτουργούσε και παλιότερα.

0 Monsanto: Μια Πορτογαλική πόλη χτισμένη σε γιγάντιους βράχους!


Η γοητευτική πόλη της Monsanto, ένας αρχαίος οικισμός «σκαρφαλωμένος» στην πλαγιά ενός βουνού στην πορτογαλική ύπαιθρο, μπορεί να υπερηφανεύεται οτι έχει μια απο τις ωραιότερες θέες  στη Γη! Με δρομάκια σκαλισμένα στους βράχους και γρανιτένια σπίτια ανάμεσα σε γιγάντιους ογκόλιθους, μοιάζει με ένα πραγματικό Bedrock! Λόγω των περιορισμών στην ανοικοδόμηση της περιοχής, η εμφάνιση της Monsanto δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες και έχει καταφέρει να διατηρήσει την αρχική του γοητεία.

0 Έξι φαγητά που «σκοτώνουν» στην κυριολεξία

Έξι φαγητά που "σκοτώνουν!" (1)
Παρά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και την απολαυστική μυρωδιά τους, πολλά φαγητά μπορούν να αποβούν…θανατηφόρα! Όποτε μη σας ξεγελάει ένα γευστικό και όμορφα σερβιρισμένο πιάτο, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην μας “βγει ξινό!” Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έξι φαγητά που προκαλούν ακόμα και θάνατο, σε ορισμένες περιπτώσεις.

0 Πώς είναι 114,5 Τρισεκατομμύρια Δολάρια? (το σύνολο των χρεών στην Αμερική)

Δείτε παρακάτω πως είναι σε όγκο μετρητά μέχρι 114,5 τρις δολάρια.
 100 Δολάρια

0 Manul – μια μοναδική γάτα


Η γάτα του Pallas, που ονομάζεται και manul, είναι μια μικρή αγριόγατα. 
Πήρε το όνομά της από τον Γερμανό φυσιοδίφη Peter Simon Pallas, που πρώτος περιέγραψε το είδος το 1776.
Η manul απαντάται στις ασιατικές στέπες σε υψόμετρα που μπορεί να φτάσουν τα 5.000 μέτρα, σε περιοχές της Μογγολίας, της Κίνας και στο Θιβέτ, καθώς και στο Αφγανιστάν και το Τουρκμενιστάν.
Είναι ένα κοντόχοντρο ζώο με μέγεθος που δεν ξεπερνά αυτό μιας οικιακής γάτας, ζυγίζει 2,5-4,5 κιλά κι έχει μεγάλη, πυκνή γούνα.

0 Μαθητές πέταξαν τα σχολικά dvd στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας που ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί της Τρίτης...

Νωρίτερα οι μαθητές από τα σχολεία της πρωτεύουσας βρέθηκαν έξω από τη Βουλή και σε μία κίνηση διαμαρτυρίας για την έλλειψη βιβλίων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς πέταξαν προς το Κοινοβούλιο τα DVD που τους δόθηκαν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους είχε σταματήσει, ενώ η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί σύντομα, καθώς ακολουθούν τα συλλαλητήρια της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι περίπου 300 μαθητές πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Ομονοίας προς τη Βουλή και όταν έφτασαν έξω από το κτήριο του κοινοβουλίου, εκσφενδόνισαν τα σχολικά dvd.

0 Έξι σεισμολόγοι στο εδώλιο για τους νεκρούς της Λ’ Άκουιλα

Έξι σεισμολόγοι στο εδώλιο για τους νεκρούς της Λ’ ΆκουιλαΈξι Ιταλοί επιστήμονες και ένας πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος δικάζονται για ανθρωποκτονία για τον σεισμό που έπληξε το 2009 την Λ’ Άκουιλα.
Η δίκη ξεκίνησε σήμερα και από τους επτά κατηγορουμένους, ο μόνος που ήταν παρών στο δικαστήριο ήταν ο Μπερνάρντο Ντε Μπερναρντίνις, πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι εξέδωσαν λανθασμένη ανακοίνωση που καθησύχαζε τους πολίτες, μετά τον μεγάλο σεισμό των 6,3 βαθμών που έπληξε την πόλη το 2009 και σκότωσε 309 ανθρώπους.

Οι εισαγγελείς προσθέτουν ότι οι πολίτες θα μπορούσαν να  είχαν προστατευθεί εάν ήταν καλύτερα ενημερωμένοι και εάν είχαν λάβει τις σωστές πληροφορίες.

0 Περιήγηση στον Τιτανικό μέσα από σπάνιες φωτογραφίες

Περιήγηση στον Τιτανικό μέσα από σπάνιες φωτογραφίες (21)
Περιηγηθείτε στα καταστρώματα και τις αίθουσες του Τιτανικού, μέσα από μια σπάνια συλλογή φωτογραφιών του πιο διάσημου πλοίου όλων των εποχών.

0 «Δεν πληρώνουμε!» Πάρτε τα από τους κλέφτες!

ImageΔυναμική διαμαρτυρία πολιτών στην Κατερίνη

Σαφές μήνυμα προς τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού Πιερίας και την κυβέρνηση έστειλαν σήμερα το μεσημέρι, δεκάδες διαμαρτυρόμενοι πολίτες από την κεντρική πλατεία Κατερίνης, όπου συγκεντρώθηκαν για να δηλώσουν, πως δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τους αβάσταχτους και άδικους φόρους που επιβάλλονται καθημερινά στους πολίτες. «Δεν πληρώνουμε την κρίση κανενός. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι κλέφτες» έγραφε ένα μεγάλο πανό, το οποίο αναρτήθηκε στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας.

Ήταν μια αυθόρμητη κινητοποίηση, η οποία οργανώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου με στόχο την ανάδειξη του προβλήματος της έκτακτης εισφοράς και του νέου ειδικού τέλους στα ακίνητα. Με την πραγματική ανεργία να φτάνει στο 25% και τα έσοδα των νοικοκυριών να μειώνονται δραματικά, οι πολίτες από την Κατερίνη, με την διαμαρτυρία αυτή, θέλησαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά. Δεν αντέχουμε άλλο! Δεν θα πληρώσουμε κανένα νέο φόρο, απλά γιατί δεν...
μπορούμε», έλεγαν μεταξύ τους.

0 “Το δημοτικό σχολειό στα παλαιότερα χρόνια από το 1940 έως το 1980”

0 Το πραγματικό έλλειμμα της χώρας είναι η ποινική ατιμωρησία των πολιτικών

  • Η Νέα Δημοκρατία έκανε ένα τεράστιο λάθος και το πληρώνει σήμερα η χώρα
  • Τα κροκοδείλια δάκρυα της Νέας Δημοκρατίας
  • Η πολιτική «ομερτά» η κύρια αιτία της κατάντιας μας
  • Ομολογία πολιτικής δειλίας από τη Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση σήμερα μέμφεται το παρελθόν της και την απογραφή Αλογοσκούφη και εθελοτυφλώντας επιμένει πως ήταν ένα λάθος που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε δηλαδή να γίνει η απογραφή και η δημοσιοποίηση του αποτελέσματός της στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!
Δεν ξέρω αν στη Νέα Δημοκρατία πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό, δεν μπορώ να γνωρίζω εάν η επιθυμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην κυβερνήσει την χώρα είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί τα μέλη της σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Αυτό που μπορώ να καταλάβω, είναι πως δεν είναι δυνατόν να τολμούν οι πολιτικοί στρατηγοί της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώνουν τέτοιου είδους αηδίες, που μόνο αρνητικά μπορούν να λειτουργήσουν, διώχνοντας από τους Έλληνες πολίτες την οποιαδήποτε σκέψη να την στηρίξουν για να σταματήσει το κακό που έχει βρει τη χώρα…

2 Ασπαρτάμη - Μία καρκινογόνος ουσία

290-170

Η προώθηση αμφιβόλου ασφάλειας προϊόντων στους καταναλωτές επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από δύο πρόσφατες μελέτες που έγιναν στα τέλη του 2010, σχετικά με την επικινδυνότητα της ασπαρτάμης. Κατά την πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση American Journal of Clinical Nutrition η κατανάλωση της ασπαρτάμης αυξάνει κατά 27% τις πιθανότητες πρόωρου τοκετού όταν οι έγκυες γυναίκες καταναλώνουν ένα ανθρακούχο ποτό την ημέρα, κατά 35% όταν καταναλώνουν 2 ή 3 και κατά 78% όταν καταναλώνουν πάνω από 4 ανθρακούχα ποτά την ημέρα.

Η δεύτερη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση American Journal of Industrial Medicine, δείχνει ότι η κατανάλωση ασπαρτάμης αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος και των πνευμόνων.

0 Η Άννα διδάσκει στα σχολεία greeklish

Μπορεί να έκανε τα πάντα η Άννα Διαμαντοπούλου προκειμένου να δημιουργήσει το προφίλ μίας σύγχρονης πολιτικού αποφασισμένης για αλλαγές, ωστόσο η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη και πλέον έχει χάσει κάθε αξιοπιστία σε γονείς και μαθητές.

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Σχόλιο Ανοιχτή Ματιά: Να γιατί τα blogs φωνάζανε να αρνηθούμε να απογραφούμε. Καταλάβατε τώρα γιατί τόσες ερωτήσεις στην απογραφή.;

Τον περασμένο Μάιο το κράτος είχε προχωρήσει στην απογραφή του πληθυσμού, αλλά και των κατοικιών της. Τότε όλοι είχαμε απορήσει με τα ερωτήματα της απογραφής, αλλά και με το γεγονός ότι όλοι οι εκπρόσωποι που περνούσαν από τα σπίτια μας έγραφαν με μολύβι και όχι με στυλό, κάτι που τότε είχε περάσει με μικρά...
γράμματα. Δείτε τώρα πόσα ωραία τα είχαν σχεδιάσει όλα, φέρνοντας όλα τα σκληρά μέτρα ως έκτακτα! Το ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει σήμερα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά τέλεια σχεδιασμένο! Στην πρώτη σελίδα για την απογραφή, υπάρχουν ερωτήσεις για τα στοιχεία της κατοικίας, την περίοδο κατασκευής της, το είδος της (κύρια, εξοχική, δευτερεύουσα, υπήρχε επιλογή ακόμα και για υπό κατεδάφιση!). Εντύπωση μας είχε προκαλέσει τότε – χωρίς να μας υποψιάσει για ποιο λόγο γίνεται – ότι υπήρχαν ερωτήσεις για τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού, αλλά και επιμέρους χώρων, όπως της κουζίνας, αλλά και αν υπάρχουν αποθήκες και χώροι γκαράζ!

0 Είναι το κρεμμύδι κλειδί για την ευτυχία;

Τα κρεμμύδια μπορούν να δημιουργούν σε εκατομμύρια νοικοκυρές δάκρια κατά το καθάρισμα, όμως μια πρόσφατη βρετανική έρευνα διαπίστωσε πως τα κρεμμύδια μπορούν να είναι και το βασικό συστατικό της ευτυχίας. Η έρευνα υποστηρίζει πως το ταπεινό μας κρεμμύδι είναι το τρόφιμο που μπορεί να φέρνει ευχαρίστηση στον αγοραστή λόγο της χαμηλής τιμής του (αφού έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού) ενώ η λίστα συνεχίζεται με τα καρότα, τη σοκολάτα, τα φασόλια, τις μπανάνες και τις πατάτες.

Οι αγοραστές που συμμετείχαν στην έρευνα ερωτήθηκαν σε 100 καθημερινές ερωτήσεις για να αποκαλυφτεί πόσο ευτυχισμένους μπορεί να τους κάνει ένα τρόφιμο που θα αγόραζαν σε σχέση με την τιμή του. Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι απάντησαν και βαθμολόγησαν βασικά προϊόντα διατροφής που βασίζονταν σε 9 κατηγορίες, που ήταν οι εξής: ελκυστικά, καταπραϋντικά, υγιεινά, μοντέρνα, άνετα, εμφανίσιμα, γευστικά, μυρωδάτα και προϊόντα χαμηλής τιμής. Τα κρεμμύδια βρεθήκαν πρώτα στην λίστα με τα πιο αγαπημένα τρόφιμα του κοινού, όπως επίσης η σοκολάτα γάλακτος, τα πατατάκια, το κέικ και η μπύρα. Τελευταία τρόφιμα στην απαντητική λίστα βρεθήκαν το σκουμπρί, το αρνί, ο σολομός, το βοδινό κρέας, το κρασί και το βούτυρο.

0 FEMA: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Αλεξ Τζόουνς και η ομάδα του ερευνούν το θέμα των πλαστικών φέρετρων στις ΗΠΑ,τα οποία ανήκουν στην FEMA και είναι αρκετά εκατομμύριαΝα σημειώσουμε οτι η FEMA είναι μια κυβερνητική οργάνωση που όταν συμβεί μια μεγάλη καταστροφή ή επιδημία αναλαμβάνει την διοίκηση στην Αμερική και βάζει στο περιθώριο τον Πρόεδρο και το Σύνταγμα.Εγκαθιδρύει με λίγα λόγια δικτατορία....
Δείτε το video:
 

0 «Δεν πληρώνω» με τη φωνή των Active Member

0 Κρυβει ωκεανο και ο Πλουτωνας;

Μετά τους παγωμένους δορυφόρους του Δία και του Κρόνου (την Ευρώπη και τον Εγκέλαδο) η επιστημονική κοινότητα υποψιάζεται ότι και στον μακρινό και παγωμένο Πλούτωνα υπάρχει νερό σε υγρή μορφή στο υπέδαφος. Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Πλούτωνας να κρύβει ένα ωκεανό και άρα και κάποιες μορφές ζωής.

0 Εντυπωσιακές πισίνες σε οροφές κτιρίων

Για κολύμπι ή απλή χαλάρωση στην κορυφή του κόσμου. Πισίνες που βρίσκονται στις οροφές ξενοδοχείων προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση απόλαυσης αλλά και πολυτέλειας.

0 Κάλεσμα για παλλαϊκό ξεσηκωμό στις 21 Σεπτεμβρίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7,00μ.μ.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι αυτοαπασχολούμενοι....., άνεργοι
Ξεσηκωθείτε
· Οργανωμένα με τα συνδικάτα, τις επιτροπές -Αντισταθείτε.
· Συλλογικά-μαζικά να αρνηθούμε την πρόκληση να ληστέψουν ξανά το λαϊκό εισόδημα με την ειδική εισφορά «αλληλεγγύης» με τα ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, για να μη πτωχεύσει η πλουτοκρατία.

0 Μας έβαλε τα γυαλιά η Σουηδέζα (άρθρο που πρέπει να μελετήσετε)

Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου 2011 στην σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter, ναυαρχίδας του σουηδικού τύπου, και περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα αντικειμενικά, κόντρα στην κυρίαρχη προπαγάνδα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ (και των σουηδικών ΜΜΕ δυστυχώς μεταξύ αυτών).
Η Ελλάδα βυθίζεται...
όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση. Η Κάισα Έκις Έκμαν επισκέφτηκε μια παρεξηγημένη χώρα με ένα διερρηγμένο κοινωνικό συμβόλαιο, όπου..
όλοι συμφωνούν μεταξύ τους.

Πώς θα νιώθαμε αν όλα όσα μας ανήκαν πουλιόνταν για να ξεπληρώσουμε δάνεια από τα οποία δεν είδαμε ποτέ όφελος; Αν οι μισθοί μας μειώνονταν στο μισό και τα λεφτά πήγαιναν κατευθείαν σε ξένες τράπεζες; Και αν εμείς, ενώ προετοιμαζόμασταν να ζήσουμε στο όριο διαβίωσης, ως επιστέγασμα όλων αποκαλούμασταν τεμπέληδες και κακομαθημένοι; Αν κάποιος εξοικειωθεί με αυτή την κατάσταση, μπορεί να αποκτήσει μια ιδέα πώς είναι να είσαι Έλληνας αυτή τη στιγμή...

1 Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ .....Τα χρήματα επαρκούν για τον μηδενισμό του χρέους. Σημαντικό διαβάστε το.

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια.

6 Βρέθηκαν σκουλήκια σε γνωστό βρεφικό γάλα

Δεν θα δημοσιεύσουμε το όνομα της εταιρείας που φτιάχνει τον εν λόγω βρεφικό γάλα (αν και θα έπρεπε, γι' αυτό ίσως το κάνουμε αργότερα) καθώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε απόλυτα αν ευθύνεται η ίδια η εταιρεία ή αυτός που πούλησε το γάλα. Η οικογένεια που βρήκε τα σκουλήκια στο γάλα που αγόρασε για το νεογέννητο μωράκι τους δεν επιδιώκει να προχωρήσει το θέμα, αλλά καλό θα ήταν να δημοσιευθεί το γεγονός αυτό ώστε όσοι γονείς παίρνουν βρεφικά γάλατα να προσέχουν και να τα ελέγχουν συστηματικά.

Ορισμένες φορές η μητέρα δεν δύναται να θηλάσει κι έτσι οι γιατροί συστήνουν ορισμένα βρεφικά γάλατα τα οποία αναπληρώνουν (όσο μπορούν) το μητρικό γάλα. Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις οι γονείς καλούνται να ελέγχουν διεξοδικά το γάλα, καθώς όπως προαναφέραμε όλα είναι πιθανά. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο αδύναμος οργανισμός ενός βρέφους θα μπορούσε να είναι ανθεκτικός σ' αυτά τα σκουλήκια πράγμα που γνωρίζουν καλύτερα οι παιδίατροι.

0 Μοντέρνα γιατροσόφια...

Νέα trends διατροφής και ευεξίας: Η πρακτική θεραπεία του hangover, το ρόφημα που “σβήνει” την ημικρανία, τρικ που σταματά την εφίδρωση κι άλλα!

Ημικρανίες, δυσπεψία, καούρες, αλλά και κοψίματα ή hangover. Προβλήματα που κατά καιρούς σε έχουν ταλαιπωρήσει και δεν μπορείς να βρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις. Πολλές φορές η λύση είναι δίπλα σου, η φύση στην προσφέρει απλόχερα και απλώς δεν το ξέρεις.
Oι επιστήμονες επιστρέφουν στις παλιές καλές συνταγές – και μας “υπενθυμίζουν” μέσα από τις κλινικές τους δοκιμές την επιτυχία των πρακτικών μεθόδων, που είτε έχουμε ξεχάσει, είτε θεωρούσαμε ξεπερασμένες, είτε δε γνωρίζαμε καν.
Ορίστε λοιπόν ένας πλήρης οδηγός από γιατροσόφια της νέας χιλιετίας, που επανήλθαν στο προσκήνιο από ιατρικές έρευνες τον τελευταίο μήνα:

1 5 επιστημονικοί λόγοι που θα μπορούσε να συμβεί μια ''αποκάλυψη με zombie"

Τα zombie, δηλαδή τα πτώματα πεθαμένων ανθρώπων που έχουν επιστρέψει στη ζωή, συνήθως με τη βοήθεια μαγείας η voodoo, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην λογοτεχνία τρόμου, κυρίως λόγω της τεράστιας επιτυχίας που είχε η ταινία του George A. Romero’s 1968 “Η νύχτα των Ζωντανών Νεκρών.”

Πλέον, τα φανταστικά αυτά πλάσματα κάνουν την εμφάνισή τους σε ουκ ολίγα βιβλία, ταινίες, σειρές και φυσικά σε κόμικς.
Η επονομαζόμενη και “τέχνη των zombie”, έχει γίνει πλέον επιμέρους είδος της φαντασίας τρόμου, και συνήθως περιγράφει ιστορίες από όλα τα είδη τέχνης στις οποίες το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού έχει μεταμορφωθεί σε ανθρωποφάγα zombie, μια “Zombie Αποκάλυψη” με λίγα λόγια!
Η κουλτούρα μας είναι γεμάτη από ιστορίες για “απέθαντους” που περιπλανιούνται στη Γη, ενώ τέτοια θέματα κάνουν την εμφάνισή τους από τις θρησκείες μέχρι και τα κόμικς!
Μια Αποκάλυψη με zombie όμως είναι άραγε τελείως φανταστικό σενάριο;
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 5 επιστημονικούς λόγους που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και στην πραγματικότητα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...