ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

0 Άνεργος οικογενειάρχης ο άτυχος 53χρονος

Έμειναν ορφανά τα δύο παιδιά του

Άνεργος οικοδόμος ήταν ο 53χρονος διαδηλωτής ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νωρίτερα.

Ο άτυχος άνδρας είχε δύο παιδιά και εδώ και 20 χρόνια αγωνιζόταν με το ΠΑΜΕ.

Σήμερα, το πρωί κατέβηκε στην προγραμματισμένη πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 14:30 το μεσημέρι ο 53χρονος βρισκόταν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ όπου άρχισε και η σύγκρουση με τους κουκουλοφόρους.

0 Το πιο χαριτωμένο έγκλημα που έχετε δει...

Όταν ακόμη και οι πιγκουίνοι αποδεικνύονται λαμόγια, συνειδητοποιείς την ηθική κατάρρευση της κοινωνίας…


http://www.otherside.gr/2011/10/to-pio-xaritwmeno-egklima/#ixzz1bLCOtK90

0 "Περίεργα" αντικείμενα "εισέρχονται" στη Σελήνη; ΒΙΝΤΕΟ

 Ενας ερασιτέχνης λάτρης της αστρονομίας, επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει την λαμπερή πανσέληνο του Οκτωβρίου, πριν από μία εβδομάδα στον Καναδά.
  Κοιτάζοντας μέσα από τον φακό της βιντεοκάμερας, του φάνηκε σαν κάτι να κινείται προς τη Σελήνη και να "χάνεται" μέσα σε αυτή.
  Πριν προλάβει να το συνειδητοποιήσει, δύο ακόμη παρόμοια αντικείμενα έκαναν ακριβώς την ίδια κίνηση!
  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, όταν είδε προσεχτικά το βίντεο, εντόπισε "τρία αντικείμενα τριγωνικού σχήματος να κινούνται προς τη Σελήνη και να εισχωρούν σε αυτήν!".

0 "Αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, το τέλος του κόσμου".

Οι περισσότεροι θα θυμόσαστε τον προφήτη της... συντέλειας του κόσμου, τον ιεροκήρυκα Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος είχε προβλέψει με μαθηματικό τρόπο (;) ότι το τέλος θα ερχόταν στις 21 Μαϊου 2011!
 Ο "αριθμολόγος της Βίβλου" όπως αυτοσυστήνεται, είχε προβλέψει τότε, πως η μέρα της Κρίσης θα έφτανε στις 6 η ώρα το απόγευμα ακριβώς, χτυπώντας τον πλανήτη με αλλεπάλληλους σεισμούς.
  Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε μία ανάλογη προφητεία, αφού ο ίδιος είχε προβλέψει και πάλι το τέλος του κόσμου το 1994 και τότε είχε δικαιολογηθεί ότι η αποτυχία του οφειλόταν σε μαθηματικό λάθος.

4 Το χτεσινό βασικό σύνθημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού πέρασε σε όλα τα Ελληνικά σπίτια...

... ακόμα και σε εκείνα που δεν υποστηρίζουν Ολυμπιακό.

Μπορεί να ήταν υβριστικό αλλά σίγουρα θα σχολιαστεί, αν δεν έχει ήδη σχολιαστεί, από τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός να βλέπεις πως οι οπαδοί είναι έστω και λίγο πολιτικοποιημένοι και σκεπτόμενοι.

Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσουν οι βωμολοχίες καθώς και τα ωμά συνθήματα που ακούγονται συνήθως στα γήπεδα, όμως στην προκειμένη περίπτωση όλοι μας λίγο πολύ το ευχαρηστηθήκαμε, μιας και βαρεθήκαμε τόσο καιρό να βλέπουμε τις φάτσες τους, που παραπέμπουν σε εποχές 1940, να μας το παίζουν μάγκες...

0 Είτε συμφωνούμε είτε όχι με τις απόψεις του, μόνο το ΠΑ.ΜΕ τόλμησε να μην μείνει θεατής στην προβοκάτσια.

Είναι κάτι που πρέπει να το βροντοφωνάξουμε και να φτάσει στα αυτιά όλων των Ελλήνων, μόνο έτσι θα είμαστε δίκαιοι. Μπορεί να μην έχουμε καμία σχέση με το ΠΑ.ΜΕ και πολλές φορές να διαφωνούμε μαζί του, είναι όμως το μόνο συνδικάτο που περιφρουρεί τις πορείες του. Κανείς ποτέ δεν είδε κουκουλοφόρους να εισέρχεται στις πορείες του πάμε.

Έτσι και σήμερα το ΠΑ.ΜΕ αποφάσισε ότι δεν θα έχει ρόλο θεατή στην κλασική προβοκάτσια με τους κουκουλόμπατσους. Θέλησε να δώσει ένα μάθημα στα κωλόπαιδα με τις μάυρες σημαίες που συνεχώς καταστρέφουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις του μέσου Έλληνα.

0 Βίντεο που τα σπάει –Οι 20 κορυφαίοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ!

Αν έγινε κάτι σήμερα κατά την διάρκεια της μέρας σας που σας στεναχώρησε, απλά δείτε αυτό το βίντεο και γελάστε με την ησυχία σας. Ελπίζουμε το συγκεκριμένο βίντεο να το δουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι που μιλάνε σε αυτό.
Γελάστε με την ησυχία σας βλέποντας ορισμένα ευκολόπιστα κομματόσκυλα να λένε τις απόψεις τους για τον ανίκανο Τζέφρυ. . Στο παρόν βίντεο θα δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.


olympiada
http://www.katohika.gr/2011/10/20_20.html

0 153 πολιτικά πτώματα, θα πουν ΝΑΙ. 10.000.000 Ελληνες λένε ΟΧΙ. Ποιoς θα νικήσει;

Γράφει ο Παύλος Κ.

Mε την σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ελλήνων πολιτών δόθηκε η χαριστική βολή στα 153 πολιτικά πτώματα της κοινοβουλευτικής μειοδοσίας του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΓΣΣΕ, ο αριθμός των διαδηλωτών υπερέβη τις 500.000, ενώ η αστυνομία εκτιμά το πλήθος σε 200.000. Σε κάθε περίπτωση, ο Παπανδρέου και οι 153 συνεργοί του στην καταστροφή της Ελλάδος, έλαβαν σήμερα το πλέον ηχηρό ράπισμα.

0 Τι θα συμβεί στους Έλληνες με το "κούρεμα" του χρέους

Πόσα βήματα απέχει η χώρα μας από τη χρεοκοπία; Είναι το "κούρεμα" η ενδεδειγμένη λύση και πόσο θα μας στοίχιζε σήμερα η έξοδος από την Ευρωζώνη;
Ο οικονομολόγος Β. Βιλιάρδος, απαντά στο NEWS 247
 
Λίγες ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής, που θα κρίνει την "τύχη" του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο κ. Βιλιάρδος αναλύει και εξηγεί, τι σημαίνει "κούρεμα" σε πραγματικά νούμερα και υπό τις σημερινές συνθήκες, τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για να αποφύγει την πτώχευση, έστω και την ύστατη στιγμή, καθώς και τι θα σημάνει η μονομερής και οικειοθελής αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις του για την αποδοτικότητα των μέτρων της κυβέρνησης και κατά πόσο οι θυσίες των Ελλήνων "πιάνουν τόπο";

0 Βρέθηκε μονόφθαλμος καρχαρίας!



Ένας μονόφθαλμος καρχαρίας έχει προελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων στο Μεξικό.
Το καρχαριάκι, που πρέπει να είχε συγγένεια με τον… Κύκλωπα, έχει μόνον ένα μάτι στην μέση του μετώπου του. Η δυσμορφία αυτή, έχει
παρατηρηθεί και άλλες φορές τόσο στο ζωικό βασίλειο, όσο ακόμη και σε ανθρώπους.

0 Ο νομαδικός λαός των Τουαρέγκ

Οι Τουαρέγκ είναι ένας Βερβερικός νομαδικός, κτηνοτροφικός λαός της κεντρικής και νότιας Σαχάρας και στο τμήμα του Σαχέλ στη δυτική Αφρική. Η ονομασία "Τουαρέγκ" είναι αραβική και προφανώς σημαίνει "περιπλανώμενος". 
Στη γλώσσα τους ονομάζονται Imuhay. 

0 Δέκα πολύ περίεργες ασθένειες

Alien Hand Syndrome και Dr. Strangelove
Alien Hand Syndrome και Dr. Strangelove
Ο οργανιός μας είναι ένα πολύπλοκο και συχνά αρκετά περίεργο σύστημα. Συνδυάζει μεγάλη αντοχή σε κλονισμούς που απειλούν να διαταράξουν την υγεία μας, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να αποσυντονιστεί με φαινομενικά ασήμαντες αφορμές. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα βέβαια όταν στο παιχνίδι συμμετάσχει και η ψυχολογία, όπου είτε κάποιοι ψυχολογικοί παράγοντες μπορεί να είναι υπεύθυνοι για σωματικές διαταραχές, ή το αντίστροφο. Με ή και χωρίς την εμπλοκή των ψυχολογικών παραγόντων πάντως, υπάρχουν ασθένειες που θα προκαλούσαν έκπληξη και στον πιο έμπειρο γιατρό. Κάποιες από τις πιο παράξενες αναφέρονται παρακάτω.


0 Τα πιο χαριτωμένα μωρά ζώων

Τα πιο χαριτωμένα μωρά ζώων (24)
Τα μωρά και τα ζώα είναι δύο από τα πιο γλυκά και χαριτωμένα πράγματα στον κόσμο. Όταν μάλιστα αυτά τα δύο συνδυάζονται, τότε μιλάμε για μωρά ζώων που είναι απλώς ακαταμάχητα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...