ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

0 Το σπίτι των ονείρων τους, έκρυβε ένα καταραμένο μυστικό!

Το σπίτι των ονείρων του νόμιζε ότι είχε βρει ένα ζευγάρι από το Χιούστον του Τέξας, όμως βρέθηκε αντιμέτωπο με τα φαντάσματα νεκρών σκλάβων.
  Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν ο Σαμ και η Τζούντιθ Χάνι μετακόμισαν στο Νιούπορτ, λίγο έξω από το Χιούστον του Τέξας.

  «Όταν αγοράσαμε το σπίτι σκοπεύαμε να περάσουμε μεγάλο μέρος της ζωής μας εκεί», ακούμε τον ιδιοκτήτη να δηλώνει στο παρακάτω βίντεο.

  Όλα ξεκίνησαν, όταν εμφανίστηκε στο κατώφλι τους ένας μυστηριώδης ηλικιωμένος άνδρας, που μετέφερε ένα δυσοίωνο μήνυμα.

0 Οι παγετώνες στο Θιβέτ λιώνουν με ταχείς ρυθμούς

Η μέση θερμοκρασία στην περιοχή αυξάνεται συνεχώς εδώ και μισό αιώνα

Οι παγετώνες στο οροπέδιο του Θιβέτ που τροφοδοτούν τα μεγάλα ποτάμια της Κίνας, λιώνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, σύμφωνα με τους ερευνητές που επικαλείται σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Ένα σύνολο από 80 παγετώνες στην οροσειρά Aemye Ma-Chhen, όπου βρίσκεται η πηγή του Κίτρινου ποταμού, εξαφανίζεται με ιδιαίτερα γρήγορο τρόπο, διαβεβαιώνει ο Λι Σιονάν, αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Υδάτων των τριών ποταμών στην επαρχία Κινγκάι, αναφέρεται από το επίσημο κινεζικό πρακτορείο.

0 Ένα απίθανο τρικ: Πώς κάρφωσε το καρφί;

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό τρικ που κάνει το απίστευτο… πιστευτό! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με ποιο τρόπο ο κύριος αυτός κάρφωσε το καρφί στο ξύλο!

0 Το κρασί «ασπίδα» για την οστεοπόρωση

 Η με μέτρο κατανάλωσή του αυξάνει την οστική πυκνότητα σε σπονδυλική στήλη και ισχία
Το κρασί «ασπίδα» για την οστεοπόρωση
Ενα ποτήρι κρασί την ημέρα ενισχύει τα οστά και προστατεύει από την οστεοπόρωση, σύμφωνα με νέα μελέτη

Ενα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο East Anglia και το King’s College του Λονδίνου μελέτησαν τη σύνδεση μεταξύ της διατροφής και του κινδύνου καταγμάτων και ανακάλυψαν ότι οι μέτριες ποσότητες κρασιού αυξάνουν την οστική πυκνότητα στη σπονδυλική στήλη και στα ισχία.

0 ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΑΖΕΙ, ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ "ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

Με πρωταγωνιστές τον καραγκιόζαρο προδότη Καρατζαφέρη, τον κοινοβουλευτικό του θίασο και τον τραμπούκο -όπου τον παίρνει- Βενιζέλο, μαζί με την καταστροφέα της Παιδείας Διαμαντοπούλου (θα λέγαμε πως το δείγμα είναι το πλέον χαρακτηριστικό της κοινοβουλευτικής σαπίλας):

Ένα μόνο: ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!
http://www.katohika.gr/

0 Η υπέρτατη θυσία μιας μάνας


Η υπέρτατη θυσία μιας μάνας
Την υπέρτατη θυσία έκανε μια αμερικανίδα για να δώσει ζωή στην αγέννητη κόρη της. Αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία, όταν διεγνώσθη με καρκίνο, για να καταφέρει να γεννήσει τη μονάκριβη κόρη της.

Για την 41χρονη, Στέισι Κριμ, που μετά από προσπάθειες πολλών ετών και τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, η είδηση ότι ήταν έγκυος ισοδυναμούσε με θαύμα.

0 Oλόκληρη η επιστολή της ντροπής του Ε.Βενιζέλου προς το ΔΝΤ

Ιδού ολόκληρη η επιστολή της ντροπής του Ε.Βενιζέλου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με την οποία εν αγνοία της Βουλής δεσμεύεται για την αύξηση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων που θα απολυθούν μέσω της εργασιακής εφεδρείας, καθώς και για την επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής του πλέον σκληρού μέτρου, μέχρι να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι, που είναι μια από τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης έναντι της τρόικας.

0 Γάτα επέζησε μετά από τρεις ευθανασίες...

Μια πανέμορφη μαύρη γάτα, η Άντρεα, είπε τρία μεγαλοπρεπέστατα «όχι» στις προσπάθειες των ανθρώπων του κέντρου αδέσποτων ζώων West Valley να τη θανατώσουν… καθώς δεν βρισκόταν κανείς να την υιοθετήσει και φιλοξενούνταν στο κέντρο, από τότε που αστυνομικοί τη μάζεψαν από τον δρόμο.

Το δύστυχο γατάκι τοποθετήθηκε σε… θάλαμο αερίων μονοξειδίου του άνθρακα, αλλά, όταν την έβγαλαν πάλι έξω, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα με την ίδια μέθοδο, η οποία είχε την ίδια τύχη με την πρώτη.

0 Η πιθανότητα να πέσει στη Γη ο δορυφόρος Rosat

Mετά τον πολυσυζητημένο δορυφόρο της NASA, UARS, που έπεσε στο Νότιο Ειρηνικό ωκεανό, έρχεται νέα απειλή από τον ουρανό – ο δορυφόρος ROSAT.
Αυτή τη φορά οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος άνθρωπος είναι μεγαλύτερες.

0 Φωτογραφία απο τα χθεσινά επεισόδια

0 Ο κήπος των θεών


"Ο Κήπος των θεών" είναι ένα πάρκο και βρίσκεται στο Κολοράντο Σπρινγκς, στις ΗΠΑ. Η είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη, σύμφωνα με την επιθυμία του Charles Elliott Perkins, του οποίου τα παιδιά δώρισαν την έκταση στην πόλη του Κολοράντο, το 1909.

0 Η διάσωση ενός ορφανού νεαρού δελφινιού



Η διάσωση ενός ορφανού νεαρού δελφινιού (8)
Ένα μωρό δελφίνι συνδεδεμένο ακόμα με τον ομφάλιο λώρο, βρέθηκε στην παραλία κοντά στην πόλη Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης. Ευτυχώς, μια οργάνωση διάσωσης έσπευσε και έσωσε το νεαρό δελφίνι, ενώ στη συνέχεια το φρόντισαν. Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της διάσωσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...