ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

0 Τέλος οι αγανακτισμένοι, έρχονται οι εξαθλιωμένοι

Μέσα στον καπνό της φωτιάς είναι δύσκολο να διακρίνεις με καθαρότητα και στην ολότητά της μια κατάσταση. Αυτό όμως που είναι πλέον ξεκάθαρο είναι ότι το μείγμα αγανάκτησης εξελίσσεται ραγδαία σε ένα μείγμα θυμού λόγω εξαθλίωσης. Η εξαθλίωση και η ελληνική μαλθακότητα όμως τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να απομακρύνονται και οι σκηνές βίας με τον καιρό πιθανόν θα είναι αρκετά συχνό και εντονότερο φαινόμενο.

Κανείς δεν ακούει. Η αυθόρμητη αγανάκτηση έχει μετατραπεί σε απόγνωση και της απόγνωσης η συνέχεια συχνά κρύβει εκπλήξεις. Προσπαθώ να αφουγκραστώ τον παλμό της ελληνικής πραγματικότητας. Δυστυχώς λείπει η ενότητα και η πίστη σε κάτι ανώτερο. Ο επιταχυνόμενος μηδενισμός και αθεϊσμός της χωρίς στεγανά αμφισβήτησης, οδηγεί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας στις άναρθρες κραυγές της απόγνωσης.

0 Απίστευτο βίντεο με σούπερ γιαγιά από τις συμπλοκές!


Δείτε το, μας έπεσαν τα μαλλιά!! (η γιαγιά προς το τέλος του βίντεο)
http://olympia.gr/

0 Η έννοια της λέξης ΤΥΧΕΡΟΣ σε αυτό το video !!!

0 Θα πρέπει επί τέλους να αυτο-οργανωθούμε

«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά [...] Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί [...] Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις [...]Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Έχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής»… υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ 16/10/11.

Τις δύο ημέρες των τελευταίων απεργιακών κινητοποιήσεων, παρακολουθούμε και βιώνουμε την τελευταία πράξη μιας προδοσίας δύο χρόνων, η οποία μέλλει να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες στη Βρυξέλλες, με το πλήρες ξεπούλημα της χώρας...

0 Τα καρφιά «ποζάρουν»

Ένα πρωτότυπο φωτογραφικό πρότζεκτ...

0 ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Aπό το: Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ

Το ΣΚΑΪ και γενικότερα το συγκρότημα Αλαφούζου (Καθημερινή κτλ.) βρίσκεται στην πρωτοπορία των κατοχικών δυνάμεων και των δυνάμεων που υπερασπίζονται το μνημόνιο.
Είναι η φωνή του πιο επιθετικού κομματιού της αστικής τάξης. Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ προπαγάνδα υπέρ του κεφαλαίου, της κυβέρνησης, των τραπεζών και των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων.


Πάντα εναντίον του ελληνικού λαού και της εργατικής τάξης.

0 Δημήτρης Κοτζαρίδης: δολοφονήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2011. Γνωρίζουμε ποιοι τον σκότωσαν

Γράφει ο Γιώργος Σγούρδος Λωζάννη Δημήτρης Κοτζαρίδης, ετών 53. Εδώ και τρία χρόνια ήταν άνεργος, ζούσε -ακριβέστερα: επιβίωνε- στο Βύρωνα με λίγα μεροκάματα σε οικοδομές. Η γυναίκα του είχε χάσει κι εκείνη την δουλειά της. Ανέθρεψαν και σπούδασαν τις δυο τους κόρες σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Δημήτρης...
Κοτζαρίδης, ετών 53. Σήμερα δεν είναι εδώ. Το σπίτι του πενθεί και μαζί του όλοι εμείς.

0 Πάπυρος με οδηγίες πάλης, ηλικίας 20 αιώνων.

«Στάσου δίπλα στον αντίπαλο και με το δεξί χέρι, κάνε κεφαλοκλείδωμα και χτύπα», «Στάσου στην πλευρά του, κάνε επίθεση με το πόδι και χτύπα»! Πρόκειται βεβαίως για οδηγίες πάλης, μόνον που δεν είναι σημερινές αλλά προέρχονται από τον 1ο ή 2ο μ. Χ. αιώνα.
  Γραμμένες στα ελληνικά σε ένα κομμάτι παπύρου που διασώθηκε μέσα στους αιώνες συνιστούν το αρχαιότερο γραπτό κείμενο κανόνων ενός παιχνιδιού, το οποίο παρ΄ ότι δεν αναφέρεται συγκεκριμένα ότι πρόκειται για την πάλη, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο. Το κείμενο έγινε γνωστό πρόσφατα, όταν αντίγραφό του παρουσιάστηκε στην Εθνική Αίθουσα Τιμών Πάλης στο Στίλγουοτερ της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ, σε μια εκδήλωση του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

0 Γλυπτά απο γρασίδι!

Εντυπωσιακές δημιουργίες, καλυμμένες εξ’ ολοκλήρου με γρασίδι!
Γλυπτά από γρασίδι

0 Οι αστροφυσικοι εμειναν "με το στομα ανοιχτο"!



Άστρο εξέπεμψε ακτίνες-γ με τεράστια ενέργεια. 



Οτιδήποτε έχουν μέχρι σήμερα παρατηρήσει οι αστροφυσικοί ξεπερνά η τρομερής ενεργειακής ισχύος εκπομπή ακτίνων γάμμα που εντόπισαν από ένα άστρο τύπου πάλσαρ στο Νεφέλωμα του Καρκίνου. Η παρατήρηση καταρρίπτει τις μέχρι τώρα θεωρίες σχετικά με τις ενέργειες που είναι δυνατό να παράγουν τα πάλσαρ.

Οι απρόσμενοι παλμοί ακτίνων-γ, που είχαν ενέργεια πάνω από 100 δισεκατομμύρια ηλεκτρονιοβόλτ (100 GeV), δηλαδή 100 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη ενέργεια από το ορατό φως και 100 εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από τις ιατρικές ακτίνες Χ, ανιχνεύθηκαν από τη διάταξη τηλεσκοπίων Veritas στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Μάλιστα υπάρχουν ενδείξεις ότι η εκπεμπόμενη ενέργεια μπορεί να φθάνει μέχρι και στην τάξη μεγέθους των τρισεκατομμυρίων ηλεκτρονιοβόλτ (TeV), δηλαδή στο ενεργειακό επίπεδο των συγκρούσεων σωματιδίων στον μεγάλο επιταχυντή του CERN.

0 Chemtrails στη Ρόδο (photos)

Όχι πως είναι κάτι καινούριο αλλά και λόγω του καλοκαιριού είχαμε καιρό να τα δούμε. Μέσα στο καλοκαίρι οι αεροψεκασμοί ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι, τουλάχιστον την μέρα. Μόλις ήρθε το φθινόπωρο δεν υπήρξε ούτε μια καθυστέρηση, αμέσως έκαναν την εμφάνιση τους και τα αεροπλάνα.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν είναι και οι καλύτερες ποιοτικά που θα μπορούσαν να είναι καθώς είναι βγαλμένες με την φωτογραφική του κινητού. Παρόλαυτα φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για chemtrails όπως επίσης είναι ξεκάθαρο το πόσο απροκάλυπτα μας το δείχνουν.
Νιώθει κανείς που είναι γνώστης ότι γίνεται κάτι πάνω από το κεφάλι του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα να το αλλάξει. Δυστυχώς η τακτική της νέας τάξης πραγμάτων να αγνοεί τους λαούς φέρνει αποτελέσματα.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας... 

0 Η ισπανική εκδοχή της κρεμ μπρουλέ

Κρέμα καταλάνα

Το παραδοσιακό γλυκό της Ισπανίας έχει μεγάλη ιστορία πίσω του, με κυριότερο χαρακτηριστικό τον «ανταγωνισμό» του με την κρεμ μπρουλέ για το ποιο είναι το αυθεντικό.

Στην πραγματικότητα, τα δυο γλυκά είναι σχεδόν ίδια, με τη διαφορά ότι το ξύσμα λεμονιού και η κανέλλα δίνουν μια πιο «πικάντικη» γεύση στην κρέμα καταλάνα.

Η ιστορία λέει ότι το γλυκό εμπνεύστηκαν οι εβραίοι κάτοικοι της Βαρκελώνης και προηγείται χρονικά (και γευστικά) της γαλλικής εκδοχής.

0 Η υπερθέρμανση της Γης επιβεβαιώνεται

Νέα μελέτη πιστοποιεί ότι η θερμοκρασία αυξήθηκε κατά 1 βαθμό Κελσίου από το 1950
Η υπερθέρμανση της Γης επιβεβαιώνεται
Ο Ατλαντικός Ωκεανός καθορίζει τις θερμοκρασίες της επιφάνειας της Γης

Η επιφάνεια της Γης όντως γίνεται θερμότερη, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από αμερικανική ερευνητική ομάδα. Η ομάδα, η οποία φέρει το όνομα Berkeley Earth Project, συστάθηκε μετά το «Climategate» και είχε στόχο να διερευνήσει την ορθότητα των ισχυρισμών των συναδέλφων τους σχετικά με την παρατηρούμενη αύξηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του πλανήτη μας.

0 Η κατανάλωση «Junk Food» μπορεί να προκαλέσει στειρότητα

Το «Junk Food» και ιδίως τα προϊόντα που περιέχουν τρανς λιπαρά, μπορούν να καταστρέψουν το σπέρμα των νέων ανδρών, όπως αναφέρει μια κοινή αμερικανική και ισπανική μελέτη.

Γιατροί από το Πανεπιστήμιο του Harvard και το Πανεπιστήμιο της Μούρθια, στη νοτιοανατολική Ισπανία, ανέλυσαν το σπέρμα από εκατοντάδες άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 22 και βρήκαν ότι εκείνοι που κατανάλωσαν ένα υψηλό ποσοστό junk food, είχαν φτωχότερη ποιότητα σπέρματος από αυτούς που κατανάλωσαν πιο υγιεινά προϊόντα.

0 Οι ANONYMOUS "έριξαν" 40 sites παιδικής πορνογραφίας

Οι Αnonymous ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε περισσότερες από 40 παράνομες ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας. Δημοσίευσαν επίσης περισσότερα από 1500 ονόματα, τα οποία ήταν μέλη μιας από τις παραπάνω παράνομες σελίδες.
  H εκστρατεία αυτή ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου όταν μέλη των Anonymous εντόπισαν κρυφής μνήμης ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού κατά την περιήγηση τους σε μια μυστική ιστοσελίδα που ονομάζεται Hidden Wiki. To Hidden Wiki είναι ένας οδηγός για τις εκατοντάδες υπόγειες ιστοσελίδες,οι οποίες είναι αόρατες από τις μηχανές αναζήτησης και από τους συνηθισμένους χρήστες του Internet.Oι χάκερς των Anonymous ξεχώρισαν το "Lolita City" μια file-sharing ιστοσελίδα που χρησιμοποιείται από παιδεραστές και δημοσίευσαν 1589 ονόματα ενεργών μελών της σελίδας.

0 Ένας πλανήτης γεννιέται

O LkCa 15b σχηματίζεται σε απόσταση 450 ετών φωτός από τη Γη
Ένας πλανήτης γεννιέται
Καλλιτεχνική απεικόνιση του πλανήτη LkCa 15b που γεννήθηκε και σχηματίζεται ανάμεσα σε δύο δίσκους ύλης και αερίων και είναι ο νεότερος πλανήτης που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Δύο αστρονόμοι κατάφεραν να διεισδύσουν μέσα στον δίσκο ύλης και αερίων που έχει δημιουργηθεί γύρω από το άστρο LkCa 15 και εντόπισαν ένα πλανήτη που βρίσκεται στα αρχικά στάδια της δημιουργίας του.
Ο LkCa 15b είναι ο νεότερος εξωηλιακός πλανήτης που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα και η ανακάλυψη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού οι επιστήμονες θα μπορούν να μελετήσουν σε πραγματικό χρόνο τις διεργασίες δημιουργίας ενός πλανήτη.

1 Γέροντας Παίσιος 1996: Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα...

Τα παρακάτω αποσπάσματα είναι από το βιβλίο του αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου«Σκεύος εκλογής» σελ. 421, που κυκλοφόρησε το 1996 και αναφέρεται στον Γέροντα Παΐσιο. Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα, νομίζει κανείς ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2010. Κι όμως τα όσα ακολουθούν γράφτηκαν το 1996. Διαβάστε τα, αξίζει τον κόπο. Θα αντιληφθείτε το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων , της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Εποχής, που πιστά και απόλυτα υπηρετεί η κυβέρνηση Παπανδρέου...
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που....

0 Το σχέδιο ισοπέδωσης της χώρας συνεχίζεται...

 Τα δέντρα, το δάσος και το ερώτημα ταμπού
Γράφει ο Αρχαιοπτέρυξ
Εγώ, ως γνωστόν δεν έχω πρόβλημα να είμαι αιρετικός, αλλά, όσο ξεκαθαρίζει το τοπίο, απορώ πως δεν βλέπουμε το δάσος, και δεν συζητιέται η απαγορευμένη ερώτηση Μπορούμε να γκρινιάζουμε όσο θέλουμε με τα σημερινά και τα αυριανά μέτρα, αλλά γκρινιάζουμε (ή και σκοτωνόμαστε) αποσπασματικά. Αυτό που με προσβάλει το...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...