ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

0 Ξύπνησε η Αίτνα!! (video)

Έντονη δραστηριότητα παρατηρείται και πάλι στο μεγαλύτερο και πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα. Πίδακες λάβας εκτινάσσονται τις τελευταίες ώρες σε ύψος 100 μέτρων, ενώ λόγω του καπνού και της στάχτης που μεταφέρεται στον αέρα το αεροδρόμιο στην Κατάνια έκλεισε για λίγες ώρες.

0 '' Θα εκραγούμε, θα εκραγούνε και αυτοί μαζί μας.

"Μας οδηγούν σε έκρηξη. Είναι επικίνδυνα αφελείς. Θα εκραγούμε, θα εκραγούν και αυτοί μαζί μας", είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να αντιδράσουν.. "Δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Να παλέψουμε για να σταθούμε όρθιοι", είπε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης. Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας ότι: "Συμπεριφέρονται στην Ευρώπη σαν μυρμήγκια και στην Ελλάδα σαν ύαινες".

0 Η Ελλάδα των επόμενων χρόνων

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφεται το μέλλον της χώρας στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η χειρότερη χρονιά φαίνεται πως θα είναι το 2013... καθώς η ανεργία θα μαστίζει τη χώρα, με τις χαμένες θέσεις εργασίες να ανέρχονται σε 378.200.

Οι απώλειες μισθών θα αγγίζουν τα 10,3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η κατανάλωση θα περιοριστεί κατά 12 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό, όπως σημειώνει δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας", θα είναι το αποτέλεσμα συνεχών μέτρων ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα επιβληθούν για να μειωθεί το έλλειμμα κατά 29,8 δισεκατομμύρια.

0 We are all human

0 Ένας παράδεισος κάτω από τη θάλασσα των Φίτζι

perierga.gr. - poseidon resort Το ξενοδοχείο Poseidon Resort, βρίσκεται 40 μέτρα κάτω από τα κρυστάλλινα νερά των Φίτζι, δίπλα σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο, και διαθέτει 24 υπερπολυτελή δωμάτια, ενώ το concept της διαμονής έχει ως εξής: Οι επισκέπτες θα διαμένουν για 2 νύχτες στο ξενοδοχείο κάτω από το νερό και για 4 νύχτες στα παραδοσιακά μπαγκαλόους που βρίσκονται σε ένα νησί 222 στρεμμάτων, το λεγόμενο Poseidon Mystery Island.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους θα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους  στο εστιατόριο κάτω από τη θάλασσα, να διαβάσουν στη βιβλιοθήκη ή να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση. Η μοναδική αυτή εμπειρία να βιώσει κάποιος τη ζωή κάτω από το νερό σαν άλλος… Ποσειδώνας, η καταπληκτική υποθαλάσσια θέα αλλά και οι υπερπολυτελείς υπηρεσίες θα σας κοστίσουν περίπου 15.000 δολάρια το άτομο!

0 Σοκαριστικές εικόνες από θανατώσεις ζώων για την κατασκευή Ugg

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «raccoon dogs», σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή απομιμήσεων μποτών Ugg.
Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων «Humane Society» διενήργησε ελέγχους και αποκαλύπτει πως κατασκευαστές μποτών στην Αυστραλία, προμηθεύονται τη γούνα των «νυκτερευτών» (raccoon dogs) για να τη χρησιμοποιήσουν στις μπότες Ugg, ωστόσο, στους πελάτες τους υποστηρίζουν πως στις μπότες έχει χρησιμοποιηθεί μαλλί προβάτων.....

0 Ηθοποιός πέθανε στη σκηνή την ώρα που έπαιζε το θάνατό της!!

Το τραγικό όσο και παράδοξο αυτό περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου 1986 κατά τη δειάρκεια της θεατρικής παράστασης «The Drunkard»…που παιζόταν στο Towson Moose Lodge της Βαλτιμόρης, όπου η 60χρονη τότε Edith Webster υποδυόταν το ρόλο της «γιαγιάς».
Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, στο δεύτερο μέρος της παράστασης, και λίγο πριν το τέλος, η «γιαγιά» τραγουδώντας το «Please don’t talk about me when I’m gone» (σ.σ. «Μην πείτε τίποτα για μένα όταν πεθάνω») σωριαζόταν νεκρή στο πάτωμα. Αυτό γινόταν καθημερινά, και για 8 περίπου χρόνια που η Edith έπαιζε το ρόλο.

0 Γιατί τα περισσότερα ρολόγια δείχνουν 10:10;

Πιθανόν θα έχετε προσέξει ότι τα περισσότερα ρολόγια στις διαφημίσεις ή στις προθήκες των καταστημάτων δείχνουν 10:10. Γιατί τα περισσότερα ρολόγια δείχνουν 10:10;

Υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις για το φαινόμενο που έχει γίνει σταθερά στο μάρκετινγκ ρολογιών.
Η επικρατέστερη είναι ότι έτσι φαίνεται το λογότυπο της εταιρείας κατασκευής χωρίς να εμποδίζεται από τους δείκτες, ενώ ταυτόχρονα η θέση των δεικτών υποδηλώνει χαμόγελο.

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι οι δείκτες λειτουργούν σαν πλαίσιο για το λογότυπο της φίρμας και κατευθύνουν το βλέμμα σε αυτό.

0 Οι πελεκάνοι επιστρέφουν στη λίμνη Κορώνεια


«Από το 2004 είχαν να εμφανιστούν αυτά τα πουλιά, γεγονός που αποδεικνύει ότι «θυμούνται» την λίμνη και αυτή την φορά την επέλεξαν για ξεκούραση» εξηγεί προσθέτοντας ότι η φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών ξεκινάει στις αρχές Αυγούστου και κορυφώνεται τον Νοέμβριο.
Όντας πλέον στην καρδιά της φθινοπωρινής μετανάστευσης, στην Κορώνεια, παρατηρούνται παρυδάτια πουλιά με κυρίαρχες τις αβοκέτες που ξεκουράζονται πριν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, φοινικόπτερα και βαρβάρες καθώς και αφρόπαπιες, όπως πρασινοκέφαλες, καπακλήδες, κιρκίρια, χουλιαρόπαπιες και σαρσέλες.

0 Το χρήμα είναι ψεύτικο και χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί παγκόσμιος έλεγχος;


Tα 10 αναπάντητα ερωτήματα ενός καθηγητή του Αριστοτελείου...!
Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:
Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;
 
Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
Ενδεικτικά...
Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.
 
Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.
 
-Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους.

0 Ο κόσμος το 2000 όπως τον φανταζόντουσαν το 1910

Δείτε μια άποψη του γάλλου καλλιτέχνη Villemard από το 1910, για το πως θα ήταν ο κόσμος το 2000. Απ’ότι φαίνεται οι προβλέψεις του δεν ήταν και τόσο εύστοχες, παρόλα αυτά όμως έχουν ενδιαφέρον…

0 Η κοιλάδα των φαλαινών



Φωτογραφία Tom Horton
Η κοιλάδα των φαλαινών (στα αραβικά Wadi Al-Hitan) είναι μια αρχαιολογική περιοχή, παλαιοντολογικού ενδιαφέροντος στο Φαγιούμ της Αιγύπτου, πίσω από το βουνό Γκαμπάλ Γκαρ Γκοχάναμ, 150 χλμ. περίπου νοτιοδυτικά από το Κάιρο.

0 KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ: Τυφλή σκυλίτσα με οδηγό... σκύλο

Η μία σκυλίτσα είναι τυφλή και η άλλη είναι η οδηγός της και τα...
δύο όμως
σκυλάκια ψάχνουν νέο σπίτι μαζί, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν πια
να τα κρατήσουν.


Το προσωπικό του κέντρου φροντίδας
σκύλων στο Shropshire της Αγγλίας αναζητά άτομα που θα φροντίσουν την
τυφλή Lily και την καλύτερή της φίλη Maddison.

Το ζευγάρι είναι
αχώριστο εδώ και 5 χρόνια, από την στιγμή που οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν
να αφαιρέσουν και τα δύο μάτια της πανέμορφης Lily.

0 Τα κατοικίδια κάνουν καλό στην υγεία


Μπορεί να έχετε ένα παραπάνω στόμα να ταΐσετε, αλλά σύμφωνα με έρευνες τα κατοικίδια κάνουν καλό στην σωματική και ψυχική μας υγεία! Ανεξαρτήτως αν μιλάμε για μια χαριτωμένη γατούλα, ή για ένα παιχνιδιάρη σκύλο ή ακόμα και για ένα λαλίστατο παπαγαλάκι, τα κατοικίδια με τα παιχνίδια τους και τα καμώματά τους μπορούν να μας βοηθήσουν στηναντιμετώπιση του στρες που τόσο έντονα έχει μπει στην καθημερινή  μας ζωή.
Πιο συγκεκριμένα, αποτελέσματα  έρευνας  σε παντρεμένα ζευγάρια, έδειξαν ότι το στρες, η πίεση ακόμα και οι χτύποι της καρδιάς, μειώνονταν περισσότερο με την παρουσία του αγαπημένου τους… pet! Οι ερευνητές θεωρούν ότι πολλές φορές σε δύσκολες περιόδους το αγαπημένο κατοικίδιο κάνει αν όχι καλύτερη δουλειά σίγουρα ισάξια  με τον/την σύντροφό μας ή κάποιο φίλο μας, καθώς  πολύ απλά δεν ασκεί κριτική ούτε κάνει σχόλια…

Μας φτιάχνουν τη διάθεση!

0 Κρήτη | Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στην Ιεράπετρα



Ένα πρόγραμμα που αφορά όλες τις γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, υλοποιεί ο Δήμος Ιεράπετρας μαζί με το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στο πλαίσιο του Εθνικού σχεδίου δράσης για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.Το πρόγραμμα αφορά τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο της μήτρας με το τεστ Παπανικολάου.
Ο έλεγχος γίνεται στο αγροτικό ιατρείο κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος από τις Μαίες του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, σε όσες γυναίκες το επιθυμούν. Μέχρι τώρα το Τεστ ΠΑΠ έχουν κάνει γυναίκες στο Καβούσι, το Ορεινό, τα Σχινοκάψαλα, το Κουτσουνάρι, τα Φέρμα, την Ανατολή και τους Καλογέρους.
Το πρόγραμμα της εβδομάδας έχει ως εξής:

0 Δεν είναι η επόμενη μέρα αλλά μια επόμενη εποχή...

Μετά τη χρεωκοπία των εθνών, ο κόσμος ελέγχεται από τις εταιρείες που επικράτησαν από τον αναμεταξύ τους πόλεμο. Έτσι παρουσιάζεται ο κόσμος του 2018, σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που γυρίστηκε το 1975. Ένας κόσμος που διοικείται από τα στελέχη των εταιρειών και παρέχει στο πλήθος όλα τα βασικά αρκεί να μην ανακατεύεται στη διοίκηση και τη λήψη των αποφάσεων. Το συμφέρον της εταιρείας είναι και συμφέρον της κοινωνίας στην οποία η διαφορετική άποψη δεν έχει θέση και το συναίσθημα περιττεύει. Ακόμη και η εκτόνωση των πιο βίαιων συναισθημάτων είναι κατευθυνόμενη μέσα από ένα βίαιο παιγνίδι, το Rollerball.

Ωστόσο ο καλύτερος και πιο αγαπημένος στο πλήθος αθλητής, είναι ταυτόχρονα και αντισυμβατικός, γιατί εξακολουθεί να σκέφτεται και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει ν’ αποδεχθεί αυτόν τον ευνουχισμό της ατομικότητας. Αγωνίζεται να κρατηθεί μες στο παιγνίδι ακόμη κι όταν το σύστημα προσπαθεί να τον πετάξει έξω και να τον εξοντώσει...

0 Τα στάδια της ζωής μας..

..σε μια φωτογραφία

0 Άλλαξε μεταφορικό μέσο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...