ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

0 Πυροτεχνήματα 30 λεπτών σε μόλις …ένα λεπτό!

Perierga.gr - Πυροτεχνήματα 30 λεπτών σε μόλις ένα..λεπτό!Τι γίνεται όταν ο τεχνικός κάνει λάθος και πυροδοτεί όλα τα πυροτεχνήματα μαζί;

Εκτός από ένα φαντασμαγορικό θέαμα δημιουργεί και έναν τρομερό και εκκωφαντικό θόρυβο σε σημείο που μπορεί και να κουφαθείς.
Αυτό έγινε στο Όμπαν της Σκωτίας όπου κάθε χρόνο διοργανώνεται μια εκδήλωση από την κοινότητα και στην οποία ρίχνονται χιλιάδες πυροτεχνήματα. Μάλιστα αυτά διαρκούν για 30 ολόκληρα λεπτά κάνοντας ένα φαντασμαγορικό σόου. Όμως το βράδυ του Σαββάτου ο τεχνικός που ήταν υπεύθυνος έκανε ένα μεγάλο λάθος. Πυροδότησε όλα τα πυροτεχνήματα ταυτόχρονα. Και έγινε το έλα να δεις. Ο κόσμος δεν το πίστευε και οι περισσότεροι προσπαθούσαν να καλύψουν τα αυτιά τους για να μην κουφαθούν.

0 Μέθοδοι προπαγάνδας κατά των εθνών. Έχουν εφαρμοσθεί ήδη στην Ελλάδα;

Γράφει ο Ιωάννης Μπαλτζώης
H αποκάλυψη των μεθόδων και των τεχνικών της προπαγάνδας, η επί το πλέον εύηχο , των ψυχολογικών επιχειρήσεων σίγουρα εντυπωσιάζει άπαντες, ακόμη και ανθρώπων που έχουν μερική η αρκετή σχέση με το αντικείμενο. Ιδιαίτερα δε αν πρόκειται για χώρες μετρ του είδους, όπως συνήθως ήταν και είναι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, που έχουν ανάγκη των μεθόδων αυτών, αφενός για ¨αιτιολογήσουν¨ το καθεστώς που έχουν επιβάλλει στους λαούς, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες φυσικά και αφετέρου με σκοπό να υπονομεύσουν τα κράτη-αντιπάλους των και να διαβρώσουν το φρόνημα και τις ηθικές αξίες των κατοίκων των κρατών αυτών. 

Βέβαια ψυχολογικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται και από τις Ένοπλες Δυνάμεις μιας χώρας, φυσικά κατά την περίοδο των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στους κατοίκους της αντίπαλης εμπόλεμης χώρας, για τον έλεγχο του φρονήματος και την μείωση της αντίστασης και της θέλησης για συνέχιση του αγώνα. Για αυτό τον λόγο παρατηρούμε ότι κατά την διάρκεια πολεμικών συρράξεων να βομβαρδίζονται «κατά λάθος» και άμαχοι. Είδαμε πολλά τέτοια περιστατικά με αποκορύφωμα τους τελευταίους βομβαρδισμούς στην Λιβύη.

0 ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Δύο μέρες τώρα, σε όλα τα ραδιόφωνα και τα κανάλια αυτό που ακούμε συνεχώς είναι πόσο λάθος θα ήταν η τακτική του δημοψηφίσματος. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ισχυρίζονται ότι  θα εξυπηρετούσε κομματικά και προσωπικά συμφέροντα του κυρίου Πρωθυπουργού μας. Αυτό που δεν έχω ακούσει όμως είναι τα επιχειρήματα. Δεν έχω ακούσει μία εμπεριστατωμένη άποψη η οποία να εξηγεί γιατί το δημοψήφισμα εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα;

0 Ελέφαντας θρηνεί το χαμό του «φίλου» του

Η Tarra και η Bella ήταν αχώριστες
Η Tarra και η Bella, ένας ελέφαντας και ένας σκύλος, έγιναν φίλοι στο πάρκο προστασίας ελεφάντων «The Elephant Sanctuary» στο Τενεσί πριν από οκτώ χρόνια και από τότε ήταν αχώριστες.

Η σκυλίτσα όμως μια μέρα δέχτηκε επίθεση από κογιότ και πέθανε, αφήνοντας την Tarra να θρηνεί για το χαμό της καλύτερής της φίλης.
Τα δύο ζώα έπαιζαν και έτρωγαν μαζί ενώ πολλές φορές κοιμόντουσαν μαζί στην ίδια αποθήκη.

Οι υπάλληλοι του πάρκου εκτιμούν ότι η Tarra βρήκε το άψυχο σώμα της Bella μετά την επίθεση και τη μετέφερε στο σημείο που περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους.
«Η ιδέα ότι δεν μπορούσε να αφήσει το σώμα της Bella και το γεγονός ότι το μετέφερε στο “σπίτι τους” ραγίζει καρδιές» δήλωσε ο διευθυντής του Elephant Sanctuary, Robert Atikinson.
Στο παρελθόν η Tarra είχε μείνει στο πλευρό της Bella μέχρι να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη.

0 Παράξενες καρέκλες!


3 Αφού μιλάμε διαρκώς για "νέο Γουδί", ας ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι!

Αγαπητό pyles.tv,
 ακούω τους τελευταίους μήνες να μιλούν πολλοί για "νέο Γουδή" στο οποίο πρέπει να οδηγηθούν οι πολιτικοί υπεύθυνοι για το κατάντημα της Ελλάδας, αλλά μετά λύπης διαπιστώνω πως είτε δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι αυτό που επικαλούνται, είτε με δόλο αφήνουν να γίνεται παρανόηση!

0 Βαφτίστηκαν τα τρία νέα χημικά στοιχεία του περιοδικού πίνακα..

Τρία νέα ονόματα θα πρέπει να γνωρίζουν από εδώ και πέρα οι μαθητές όταν θα κληθούν να μάθουν τον περιοδικό πίνακα των χημικών στοιχείων.
  Η Διεθνής Ένωση Καθαρής και Εφαρμοσμένης Χημείας (IUPAC) κατέληξε στα ονόματα που θα λάβουν τρία χημικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν εργαστηριακά πριν από μερικά χρόνια και αναφέρονταν μέχρι σήμερα με τον ατομικό αριθμό τους.
  Κοπερνίκιο, ρεντγκένιο και νταρμστάντιο, τα ονόματά τους.


0 Ταξίδια στον κόσμο, πέρα από τα συνηθισμένα

Από τη Μογγολία μέχρι την Ανταρκτική, αυτά τα μαγευτικά, εναλλακτικά ταξίδια αποτελούν εμπειρίες ζωής.


Αν στη βόλτα σας «συναντηθείτε» με μια γιγαντιαία χελώνα ή περάσουν από πάνω σας πουλιά με μπλε πόδια και ράμφος, τότε το σίγουρο είναι ότι δεν έχετε επιλέξει ένα συνηθισμένο ταξίδι. Και το πιο ενδιαφέρον αν βρίσκεστε στα νησιά Galapagos για παράδειγμα, είναι όλα όσα μπορείτε να κάνετε εκεί: παρατήρηση μοναδικών ζώων, βουτιά με μάσκα μαζί με θαλάσσια λιοντάρια, πεζοπορία σε ηφαίστειο και γενικά οτιδήποτε δε θυμίζει την καθημερινή ζωή.

0 Πύλες Παλιάς Πόλης: Τί μυστικά κρύβουν τα ονόματά τους;


http://rodius.blogspot.com/

Από πού πήραν οι πύλες της Παλιάς Πόλης της Ρόδου το όνομά τους και σε τι εξυπηρετούσαν τους Ιππότες; «Ξεκλειδώσαμε» τα κρυμμένα μυστικά τους...
Περισσότερες από δέκα πύλες, είσοδοι από τη Νέα στην Παλιά Πόλη... το χτες και το σήμερα. Τα ονόματά τους έρχονται από τα βάθη των αιώνων και αποτίνουν φόρο τιμής είτε σε κάποιον Άγιο, είτε σε κάποιον Μέγα Μάγιστρο.
ΠΥΛΗ D'AMBOISE Η πιο εντυπωσιακή από εκείνες της Παλιάς Πόλης που οδηγεί στο παλάτι από τη λεωφόρο Δημοκρατίας της Νέας Πόλης. Ονομάστηκε έτσι από τον Μέγα Μάγιστρο του Τάγματος των Ιωαννιτών Ιπποτών Emery d' Amboise. Είναι πλαισιωμένη από δύο επιβλητικούς προμαχώνες και φέρει το θυρεό του Τάγματος των Ιωαννιτών Ιπποτών και το οικόσημο των d' Amboise.

0 Ένα ξενοδοχείο 1293 χρόνων

Το Hoshi Ryokan είναι ξενοδοχείο και σπα στο Komatsu στην Ιαπωνία. Ανήκει στην ίδια οικογένεια εδώ και 46 γενιές. Άνοιξε το 718 μ.Χ. και μετρώντας 1293 χρόνια λειτουργίας είναι το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

0 Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!


Σημ. Για όσους δεν το γνωρίζουν το 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς διορίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας και στην συνέχεια πρωτοστάτησε στην επιβολή δικτατορικού καθεστώτος του οποίου ήταν επικεφαλής.

Ακόμα και αυτός έβαλε την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω από τους δανειστές και τις τράπεζες !!


Η ιστορία έχει ως εξής : το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique».
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

1 Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα... Μασώνος θα γίνει πρωθυπουργός.

Αυτό είναι το σχόλιο μας για τον νέο πρωθυπουργό.

Είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε ποιο ραδισκοβλάσταρο θα είναι ο νέος πρωθυπουργός. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένας από αυτούς. Κάτι μεταξύ Τζέφρι και Sαμαράs.

Αυτό ήταν το σχέδιο για να φύγει ο πανηλίθιος GAP ήρεμος στην μαμά Αμερική. Εν πάση περιπτώσει θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι ο καινούριος πρωθυπουργός θα είναι κι αυτός τα ίδια σκατά. Θα εξυπηρετεί ακριβώς τα ίδια συμφέροντα.

0 Μετατρέψτε τα παιδιά σας, σε ανιχνεύσιμα αντικείμενα.... Για την "ασφάλειά" τους.... φυσικά...

0 Χάρρυ Κλυνν: «Ακούστε σκουλήκια, θλιβερές στυμμένες πολιτικές λεμονόκουπες…»

Άγριο χώσιμο του Χάρρυ Κλυνν σε Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου. Διαβάστε: ΓΑΠ-Παπακωνσταντίνου: Ακούστε σκουλήκια, θλιβερές στυμμένες πολιτικές λεμονόκουπες, ακούστε κι εσείς ανθρωποειδή πιονάκια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αν νομίζετε ότι με τις πλάτες της ηλίθιας αξιωματικής...
αντιπολίτευσης παίρνετε συγχωροχάρτι, είστε γελασμένοι… Το τέλος σας είναι προδιαγεγραμμένο… Και να εύχεστε αυτό να είναι το Ειδικό Δικαστήριο, γιατί αν αναλάβει ο λαός τη δίκαιη τιμωρίας σας το τέλος σας θα είναι οδυνηρό…

0 Επιτέλους!


O Antista/Chef προτείνει…

Όλοι οι έλληνες μία ομάδα…
Συντονισμός και αποτελεσματικότητα για την σωτηρία της πατρίδος

0 Αφάνισαν τους ρινόκερους για ιατρικούς λόγους


Ρεκόρ λαθροθηρίας σημειώθηκε φέτος στη Νότιο Αφρική λόγω της αύξησης της ζήτησης για κέρατα ρινόκερου, σύμφωνα με τη WWF. Ειδικότερα, με βάση τα τελευταία στοιχεία από τα Εθνικά Πάρκα της Νοτίου Αφρικής το 2011 σκοτώθηκαν 341 ρινόκεροι, ξεπερνώντας κατά πολύ το ρεκόρ του 2010 που ήταν 333 ζώα.


Η WWF αποδίδει την αύξηση της λαθροθηρίας στη Νότιο Αφρική και τη Δυτική Ασία στο γεγονός ότι η ζήτηση για κέρατα ρινόκερου, που χρησιμοποιούνται ως φάρμακα στην παραδοσιακή βιετναμέζικη ιατρική, εκτοξεύτηκε. Οι ρινόκεροι υποφέρουν έναν οδυνηρό θάνατο καθώς οι λαθροθήρες κόβουν το κέρατό τους και τους αφήνουν να αιμορραγούν μέχρι θανάτου. Την πενταετία 2000 με 2005 ο μέσος ρυθμός θανάτωσης ρινόκερων ετησίως στη Νότιο Αφρική ήταν 36 ζώα.

0 Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ (ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1956)

Eπειδή σε αραιά διαστήματα αράζουν καϊκια στο νησί, το αγνάντεμα ενός πλεούμενου που έρχεται κατά το νησί θεωρείται εξαιρετικό γεγονός για τον τόπο. Οι νησιώτες πάντα περιμένουν γράμματα απο την ξενητιά ή απο τα άλλα νησάκια, εφημερίδες, και κανένα ξένο ταξιδιώτη που θα τους φέρει κάποια καινούργια πνοή στη μονότονη ζωή τους. με φιλόξενο χαμόγελο τον δέχονται στη μικρή σκάλα του λιμανιού, οδηγώντας τον στα μικρομαγαζάκια της παραλίας για το απαραίτητο τρατάρισμα.
Γοργοπόδαρα τώρα γαϊδουράκια, με στιβαρούς αγωγιάτες, έχουν αναλάβει την μεταφορά όσων δεν αντέχουν να πάρουν πεζοί την ανηφόρα για το κατάλευκο χωριό, όπου είναι συγκεντρωμένοι ολόκληρη η Αστυπαλιά με τα σπίτια και με τις εκκλησίες της, κάτω απο την κορόνα του παμπάλαιου μεσαιωνικού κάστρου της. Παλαιότερα κατοικούσαν στο νησί 3.000 ψυχές, που με την Ιταλική κατοχή και τον πόλεμο ξενιτεύτηκαν. Τώρα δεν μένουν εκεί παρά χίλιοι σχεδόν κάτοικοι.

0 Υπάρχουν μυστικές δυνάμεις που κρύβονται στα άτομα και στους γαλαξίες μας;

Οι φυσικοί καταδιώκουν μια εκλεπτυσμένη «πέμπτη δύναμη» της φύσης, κρυμμένη μέσα στα διάκενα των άλλων τεσσάρων. Αυτό που δεν έχουμε βρει είναι ακόμα πιο εκπληκτικό.


Στο γύρισμα του 20ου αιώνα, η ανακάλυψη μιας νέας μορφής ακτινοβολίας θα μπορούσε να βάλει την καριέρα του φυσικού σε ένα fast track. Ο Βίλχελμ Ρέντγκεν άλλαξε τον κόσμο με την ανακάλυψη των ακτινών-Χ το 1895. Λίγο μετά οι Ernest Rutherford και Paul Villard προσδιόρισαν τρεις διαφορετικούς τύπους ακτινοβολίας, με τις ονομασίες άλφα, βήτα, και ακτίνες γάμμα, που εκπέμπονται από τις ραδιενεργές ενώσεις. Το 1903 ο Γάλλος επιστήμονας ο René Blondlot αναστάτωσε τον κόσμο με την ανακοίνωση του ακτίνων-Ν, μια παράξενα δημοκρατική μορφή ακτινοβολίας που εκπέμπεται από το ξύλο, το σίδερο, τους ζώντες οργανισμούς – δηλαδή από ότι ξέρουμε σήμερα τίποτα από όλα αυτά .

0 Εγώ, θέλω να αποφασίσω ποιος θα με "σώσει"

Είμαι μία Ελληνίδα του 2011 που προσπαθεί να διατηρήσει διαυγή τη λογική που ακροβατεί.
Το γεγονός πως το διαδίκτυο έδωσε βήμα έκφρασης σε ερασιτέχνες και μισθοφόρους σε έξυπνους και ηλίθιους σε συνδυασμό με τους πολιτικούς λαβύρινθους νοημάτων, κινήσεων, συγκρούσεων καθώς και η μόνιμη τραγικότητα τόσο στα μηνύματα που λαμβάνουμε όσο και στις καταστάσεις της καθημερινότητας, την οποία θέλοντας και μη αντιμετωπίζουμε, εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει σε ομιχλώδη μονοπάτια των οποίων η διαδρομή καθόλου δε συνάδει με δικές μας αποφάσεις σκέψης.
Εδώ και δύο χρόνια ο Ελληνικός λαός ζει σε ένα κράτος τρομοκρατίας όπου η απειλή της χρεοκοπίας περιδινίζεται γύρω από την επιστροφή μας στη δραχμή.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου ασκώντας μία πολιτική εμφανούς οικονομικής διάλυσης της αγοράς εξαρχής ενίσχυε την αναξιοπιστία του ελληνικού λαού τόσο σε θέματα νοοτροπίας όσο και σε επίπεδο πολιτικών επιλογών.

0 Για να μην πηγαίνει χαμένο το νερό της βροχής

Το νερό που τρέχει από το ανοιχτό λούκι, αντί να πηγαίνει χαμένο,  αποθηκεύστε το και χρησιμοποιήστε το για πότισμα, καθάρισμα της αυλής, πλύσιμο αυτοκινήτου, κλπ... Βάλτε τα αγόρια του σπιτιού να φτιάξουν κάτι σαν κι αυτό της φωτογραφίας. Εύκολο είναι....... Δείτε και το βίντεο, για να πάρετε μία ιδέα και να βοηθηθείτε... αξίζει τον κόπο και να κάνετε οικονομία στο νερό και να βοηθήσετε το περιβάλλον να μην πηγαίνει χαμένο
 

0 Η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου με τα δύο πρόσωπα!!

Η αληθινή ιστορία του Edward Mordake (Mordrake) έχει χαθεί στην ιστορία
. Αφορά σε μια ασυνήθιστη περίπτωση που συνέβη παλαιότερα στο ιατρικό ιστορικό και η αναφορά της πλέον γίνεται μόνο ίσως σε ιστορίες που εκδίδονται κατά καιρούς. Η ιστορία της ζωής του έχει γίνει τόσο μπερδεμένη με το πέρασμα του χρόνου,
ώστε να μην υπάρχει μια σίγουρη ημερομηνία γέννησης ή θανάτου σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές.

Η ιστορία ξεκινά πάντα όμως με τον ίδιο τρόπο. Ο Edward λέγεται ότι ήταν γόνος μιας από τις πιο ευγενείς οικογένειες της Αγγλίας. Ήταν ένας φωτεινός και όμορφος άντρας - μελετητής, μουσικός και χαρακτηρίζεται ως ένας νεαρός άνδρας που είχε μεγάλο χάρισμα. Σύμφωνα με την ιστορία ήταν αρκετά όμορφος όταν κάποιος τον παρατηρούσε από μπροστά, αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του υπήρχε ένα δεύτερο πρόσωπο, διεστραμμένο και σατανικό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...