ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

0 ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΝ ΚΡΙΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..
AΡΕΤΕΣ               :MATAΙΟΔΟΞΙΑ--ΕΞΟΥΣΙΑ--ΧΡΗΜΑ
ΜΕΣΑ                  :IΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΚΙΝΗΤΡΟ             :EYNOIA ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟς ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ-ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ
ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ : ΕΞΟΧΩΣ ΒΑΙΝΟΥΣΑ

0 Μια βόλτα στα …σύννεφα!

Τα σύννεφα είναι ένα πολύ συνηθισμένο αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο. Κάθε σχηματισμός νεφών είναι όμορφος αλλά μερικές φορές τα παιχνίδια της φύσης ξεπερνούν ακόμη και τον πιο εμπνευσμένο καλλιτέχνη. Ανάλογα με την επίδραση κλιματολογικών παραγόντων, όπως η θερμοκρασία, ο αέρας, η υγρασία και το υψόμετρο μπορούμε να θαυμάσουμε μοναδικούς σχηματισμούς. Perierga.gr - Τα πιο περίεργα σύννεφα!

0 Απόδειξη: Αεροψεκασμός σταματάει !!! (VIDEO)


Αεροψεκασμός που σταματάει .
Δείτε το video:
 

3 2012: το έτος καταστροφής των CDs

Σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Side-Line οι μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου σχεδιάζουν να σταματήσουν την παραγωγή CDs έως τα τέλη του 2012. Στόχος να προσφέρουν τα προϊόντα τους online στη μορφή download – για παράδειγμα μέσω του iTunes.

Αιτία για την παύση των CDs είναι τα μεγάλα κόστη παραγωγής και διαχείρισης. Για παράδειγμα ένα CD πρέπει να τυπωθεί, να αποθηκευτεί και να διανεμηθεί με φυσικό τρόπο. Oι δισκογραφικές εταιρείες πιστεύουν ότι το 2012 θα είναι κατάλληλο για να γίνει η oλική μετάβαση στο ηλεκτρονικό τρόπο διανομής.

0 H καλή, η κακή χοληστερίνη, οι λιποπρωτεϊνες, υπερχολιστερολαιμία, και οι μύθοι που τα συνοδεύουν

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Φαίνεται ότι η χοληστερόλη είναι μια ουσία απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία όμως εάν κυκλοφορεί σε μεγάλες ποσότητες έχει αρνητικές συνέπειες γιατί εναποτίθεται στο τοίχωμα των αγγείων (αρτηριών) δημιουργώντας την αθηρωματική πλάκα.

0 Γνωρίζετε τα άλογα της... Δαλματίας;

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τα πανέμορφα σκυλιά της Δαλματίας, με "σήμα κατατεθέν" τους, τις μαύρες βούλες πάνω στο λευκό τρίχωμά τους. Μία αρχαιολογική ανακάλυψη, έρχεται τώρα να μας ενημερώσει πως στην αρχαιότητα ζούσαν και.. άλογα της Δαλματίας!

 Τοιχογραφίες που υπάρχουν σε σπήλαιο της νοτιοδυτικής Γαλλίας, απεικονίζουν άλογα με βούλες στο δέρμα τους, που θυμίζουν περισσότερο λεοπάρδαλη! Στην περιοχή αυτή ζούσαν άνθρωποι πριν από 25 χιλιάδες χρόνια και αρχικά οι αρχαιολόγοι απέδωσαν τα ασυνήθιστα άλογα στη φαντασία των προϊστορικών ανθρώπων.

  Μετά από αναλύσεις DNA σε απολιθώματα 31 άγριων αλόγων που ζούσαν στην Ευρασία, από τη Γαλλία μέχρι τη Σιβηρία, στη λίθινη εποχή, αποδεικνύουν πως τα άλογα αυτά υπήρχαν στην πραγματικότητα!

0 Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου!

A


Α” Από δηλητήριο, απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την ομορφιά των δοντιών!!!! Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξι­κά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο άργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα;
  • «Τα φθοριούχα εν γένει είναι γενικά πρωτοπλασματικά δηλητήρια που επηρεάζουν την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και αναστείλουν διάφορα ένζυμα. Οι ακριβείς μηχανισμοί της δράσης τους δεν έχουν βρεθεί» Journal of the American Medical Association (JAMA), τεύχος 9-1943
Στο σημείο αυτό, έχουμε να κάνουμε με μια μοναδική ιστορία πετυχημένου marketing: Αρχικά, πώς, με την αλλαγή της δημόσιας εικόνας ενός τοξικού προϊόντος, οι βιομηχανίες προστατεύθηκαν από τις μηνύσεις που θα μπορούσαν να τους γίνουν για την απελευθέρωση του και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

0 Να τος να τος ο πρωθυπουργός!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Παπαδήμος – Σημίτης πανηγυρίζουν το «ευρώ»
Ένας τέως και ένας μέλλων πρωθυπουργός της χώρας...

0 Η πανέμορφη λίμνη Plitvice της Κροατίας!


0 Εργοστάσιο παραγωγής σουγιάδων

Εργοστάσιο παραγωγής σουγιάδων (39pics)

0 Μόνο στην Αυστραλία

0 FEMA: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Αλεξ Τζόουνς και η ομάδα του ερευνούν το θέμα των πλαστικών φέρετρων στις ΗΠΑ,τα οποία ανήκουν στην FEMA και είναι αρκετά εκατομμύριαΝα σημειώσουμε οτι η FEMA είναι μια κυβερνητική οργάνωση που όταν συμβεί μια μεγάλη καταστροφή ή επιδημία αναλαμβάνει την διοίκηση στην Αμερική και βάζει στο περιθώριο τον Πρόεδρο και το Σύνταγμα.Εγκαθιδρύει με λίγα λόγια δικτατορία....
Δείτε το video:

0 Μήπως τελικά είμαστε καλύτερα χωρίς κυβέρνηση ;;;;

 Από αναγνώστια.....
Είμαστε 5 μέρες ΧΩΡΙΣ Κυβέρνηση και:
1) έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,
2) κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,
3) έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά,
4) απέλυσαν υπαλλήλους του υπουργείου περιβάλλοντος που τα «έπαιρναν»
5) έπιασαν γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων που χρωσταγε στην εφορία
6) έπιασαν μεγαλόμετοχο εισηγμένης στο ΧΑΑ για φοροδιαφυγή, και το κυριότερο..
7) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!
Μήπως τελικά είμαστε καλύτερα έτσι;
Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

0 Σύρος: η αρχοντική πρωτεύουσα των Κυκλάδων και οι ομορφιές της

 Σχεδόν στη μέση των Κυκλάδων, το σχετικά μικρό σε έκταση νησί της Σύρου, κατάφερε από παλιά να ξεχωρίσει και να γίνει πρωτεύουσα του συμπλέγματος, ενώ σήμερα αποτελεί πολιτισμικό και διοικητικό κέντρο των Κυκλάδων και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

0 Η παλάμη γίνεται οθόνη αφής!

 perierga.gr - Η παλάμη γίνεται οθόνη αφής

Πειραματικό φορητό σύστημα που αναπτύσσει η Microsoft μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια -από τον τοίχο μέχρι την παλάμη του ίδιου του χρήστη- σε οθόνη αφής. Το OmniTouch χρησιμοποιεί έναν προβολέα που εμφανίζει εικονικά πληκτρολόγια ή άλλες διεπιφάνειες ελέγχου, ρυθμίζοντας μάλιστα αυτόματα την εικόνα ώστε να εμφανίζεται όσο γίνεται λιγότερο παραμορφωμένη.


Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια κάμερα που υπολογίζει το βάθος, παρόμοια με τον αισθητήρα του Kinect, ενός περιφερειακού για το Xbox που αναγνωρίζει χειρονομίες. Η κάμερα παρακολουθεί τις κινήσεις των δακτύλων και καταλαβαίνει πιο σημείο της εικόνας ακουμπά ο χρήστης ανά πάσα στιγμή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...