ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

0 Το φίδι του Φαραώ: Μαγεία ή επιστήμη;

Μοιάζει με ανεξήγητη μαγεία, αλλά στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα της επιστήμης! Δείτε μια χημική επίδειξη κατά τη διάρκεια ενός επιστημονικού event το 2008 στη Βαρσοβία. Πρόκειται για Θερμική αποσύνθεση του Θειοκυανικού Υδραργύρου, και πιθανότατα δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

0 Ένας μασόνος παραδίδει την Ελλάδα σε έναν ανώτερο του μασόνο

Όλοι το ξέρουν και όλοι το συζητάνε.
Πλέον υπάρχουν και οι αποδείξεις για να πειστούν ακόμα και οι δύσπιστοι που εθελοτυφλούν ευελπιστώντας ότι οι κρατούντες θα ορθώσουν ανάστημα και λόγο στα αφεντικά τους.
Όταν ό ένας μασόνος (Jeffrey Mineiko ή αλλιώς Γιωργάκης Παπανδρέου) υποδέχεται τον ανώτερο του μασόνο Λουκά Παπαδήμο, το σημαντικό δεν είναι ο ασπασμός που βλέπει όλος ο κόσμος αλλά είναι η μυστική χειραψία των μασόνων.


Εντυπωσιακό είναι και το θράσος τους που τους στιγματίζει όταν ποζάρουν με καμάρι χαμογελώντας πονηρά, την στιγμή που οι δημοσιογράφοι καταγράφουν την παράδοση της Ελλάδας στην Τριμερή Επιτροπή.

0 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ -Βίντεο

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Πάντοτε θα πρέπει κάποιος να είναι σε ετοιμότητα», γράφουν οι οδηγίες της ΔΕΗ, «σε περίπτωση διακοπής ρεύματος». Και σίγουρα, ιδίως στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε, δεν εννοούν τους ακτιβιστές και εθελοντές ηλεκτρολόγους, τους οποίους ακόμα και «Ρομπέν της ΔΕΗ» έχουν κάποιοι αποκαλέσει, που ήδη βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επανασυνδέσουν το κομμένο ρεύμα σε σπίτια και νοικοκυριά, επειδή δεν πληρώθηκε το χαράτσι για την ακίνητη περιουσία.


Παρ' όλο που η κουβέντα μαζί τους έφτασε μέχρι και στον Προμηθέα, την προμηθεϊκή τιμωρία δεν τη φοβούνται. «Δεν είναι όμως μόνο το φως» όπως λένε. «Η ζωή και η διαβίωσή μας εξαρτάται από το ηλεκτρικό. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που λέει η καρδιά μας, αυτό που λέει η λογική μας» λένε.

0 Αποκυήματα φαντασίας οι εξωσωματικές εμπειρίες;;;;;;;;


Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είχαν μια εξωσωματική εμπειρία κατά τη διάρκεια της ζωής τους...
Κάποιοι που ήταν στο κατώφλι του θανάτου και επέστρεψαν στη ζωή διηγούνται, ότι είδαν αυτό το φως στο τούνελ ή το σώμα τους να ίπταται πάνω από το κρεβάτι του νοσοκομείου.....Άλλοι, έχουν βιώσει τέτοιες εμπειρίες και όταν είναι κουρασμένοι ή συναισθηματικά φορτισμένοι.
 

Υπάρχουν οι υποστηρικτές αυτών των εμπειριών που λένε ότι,  ο άνθρωπος είναι μια ολόκληρη οντότητα η οποία αποτελείται από διάφορα σώματα (τη συγκεκριμένη άποψη μπορούμε να τη συναντήσουμε και σε διάφορες θρησκείες της Ανατολής -Κομφουκιανισμός, Ινδουϊσμός, Βουδισμός – καθώς και σε Αφρικάνικες θρησκείες – Voodoo, Hoodoo, Σαμανισμός). 

0 Πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Το ιριδίζον φωτεινό σημείο του HAARP

«Τα πιό καλά κρυμμένα μυστικά είναι αυτά που είναι μπροστά στα μάτια μας»
Ένα ερώτημα που κυριαρχεί στα χείλη πάρα πολλών ανθρώπων είναι: «Τι πάθαμε εμείς οι Έλληνες και σας ανεχόμαστε ακόμη;»

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πολιτικά κρίσιμο διάστημα από 24 Οκτωβρίου μέχρι και χτές 10 Νοεμβρίου, οι ουρανοί βομβαρδίζονταν ανηλεώς καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με αεροπλάνα χωρίς διακριτικά, τα οποία ψέκαζαν ασταμάτητα χημικές ουσίες.

Θα μείνουμε στο «σε όλη την Ελλάδα» γιατί πλέον μας έστειλαν φωτογραφίες το επίμαχο διάστημα από όλη την Ελλάδα.Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, Λάρισα, Μάνη,(βλέπε πιο κάτω), Ηράκλειο Κρήτης.
Δεν γράφουμε για Αθήνα, γιατί ήταν τόσο έντονη η κατάσταση ειδικά την Κυριακή 6/11, όπου.......
λόγω
ηλιοφάνειας, και εντελώς αίθριου καιρού ήταν απροκάλυπτα ορατά και συνέχιζαν τους ψεκασμούς ασταμάτητα και την νύχτα. Μας πήραν πάρα πολλά τηλέφωνα γι΄αυτό τον λόγο.

0 Επανδρωμένη αποστολή στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

Η μεγαλύτερη αεροναυπηγική εταιρεία, η Lockheed Μartin, ξεκίνησε τον σχεδιασμό μιας επανδρωμένης αποστολής στην αθέατη πλευρά της Σελήνης. Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που αστροναύτες ταξίδεψαν στην αθέατη πλευρά του δορυφόρου μας και η εταιρεία σχεδιάζει την δημιουργία ενός σκάφους που θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και με προηγμένα όργανα θα τη μελετήσει εξονυχιστικά. Στο σκάφος θα υπάρχουν ρομποτικά οχήματα που θα προσσεληνώνονται σε διάφορες περιοχές για να τις εξερευνούν, να συλλέγουν δείγματα εδάφους και πετρωμάτων κτλ.

Η αποστολή, λέει η Lockheed, θα εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς. Πιο άμεσα, θα επιτρέψει στους αστροναύτες να μελετήσουν, μέσω τηλεκατευθυνόμενων ρομπότ, κάποια σεληνιακά μέρη που δεν έχουν δει ποτέ τα μάτια των ανθρώπων, από τις αποστολές Απόλλων. Αλλά η πραγματική δουλειά του θα είναι να δοκιμάσει τις τεχνολογίες και τις δεξιότητες που θα χρειαστούμε για να κάνουμε ένα επανδρωμένο ταξίδι σε έναν αστεροειδή, και στη συνέχεια στον Άρη. 

0 Οι ομορφιές της «ζεστής κοιλάδας» και του Εθνικού Δρυμού Πίνδου

Ο φυσικός… παράδεισος της Βάλια Κάλντα στη «γειτονιά» της Πίνδου, αποτελεί ένα μοναδικής ομορφιάς και αξίας φυσικό περιβάλλον, ίσως τον πιο σημαντικό βιότοπο της Ελλάδας για την καφέ αρκούδα και ιδανική περιοχή για δραστηριότητες μέσα στη φύση.

Μεγάλες εκτάσεις από δάση μαυρόπευκου οξιάς, σπάνιων ελάτων και δασικής πεύκης, απότομες χαράδρες και ορμητικοί χείμαρροι, παγωμένες βουνοκορφές και μια τεράστια ποικιλία ειδών απ’ το ζωικό και το φυτικό βασίλειο, χαρακτηρίζουν τη Βάλια Κάλντα του Εθνικού Δρυμού Πίνδου, στο ορεινό σύμπλεγμα του Λύγκου μεταξύ Μετσόβου, Γρεβενών και Ανατολικού Ζαγορίου ( http://bit.ly/p6BFtW ) και στα όρια μεταξύ των νομών Γρεβενών και Ιωαννίνων.

0 Οι ψαράδες της Σομαλίας

Οι ψαράδες της Σομαλίας
Η Αφρικανική αυτή χώρα είναι κυρίως διάσημη για τους πειρατές της. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά.

0 Νεμέα: το ελληνικό Μπορντό



H Νεμέα είναι ένα σταυροδρόμι στο χρόνο, φορτωμένο με μύθους και ιστορικά γεγονότα. Εδώ πάλεψε ο Ηρακλής με το λιοντάρι, εδώ έδωσε την ιστορική μάχη στα Δερβενάκια ο Κολοκοτρώνης, εδώ καλλιεργείται το αμπέλι από τα προϊστορικά χρόνια κι εδώ ήταν η βάση των καλλιεργητών σταφίδας που δραστηριοποιήθηκαν έντονα στις αρχές του 20ου αιώνα. Για 2.500 χρόνια, το αμπέλι είναι συνυφασμένο με τη ζωή των κατοίκων της περιοχής, όπως μαρτυρούν άλλωστε και τα γίγαρτα (κουκούτσια σταφυλιών) που βρέθηκαν σε ανασκαφές.

0 Ιστορικός τόπος κηρύχθηκε το Δίλοφο Ζαγορίου,

Ιστορικός τόπος κηρύχθηκε το Δίλοφο Ζαγορίου
Ένας από τους καλύτερα διατηρημένους οικισμούς στα Ζαγοροχώρια,

Το χωριό Δίλοφο Ζαγορίου αποτελεί έναν από τους πιο γραφικούς και καλύτερα διατηρημένους οικισμούς στα Ζαγοροχώρια, άριστο δείγμα της αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα. Βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μέτρων στις πλαγιές της Τύμφης και χαρακτηρίστηκε ιστορικός τόπος, έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων.

Σύμφωνα με την κατά πλειοψηφία απόφαση του Συμβουλίου, ο οικισμός Δίλοφο Ζαγορίου κηρύσσεται ιστορικός τόπος «λόγω της αρχιτεκτονικής, πολεοδομικής και λαογραφικής σημασίας του».

Το Δίλοφο είναι ορεινό χωριό στο κεντρικό Ζαγόρι του νομού Ιωαννίνων (απέχει 32 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα) και ανήκει διοικητικά στον δήμο Ζαγορίου.

0 Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις για να σωθεί η χώρα ! ! !

Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! ! 

Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια

Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο 

Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;

ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε  να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και απο πια θέση ! ! ! 

0 Αμοργός: απέραντο γαλάζιο και άγρια κυκλαδίτικη ομορφιά

Οι παρθένες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, τα γραφικά χωριά και το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας που μοιάζει σαν ζωγραφιά στο βράχο, καθιστούν το νησί της Αμοργού, ένα από τα πιο όμορφα κυκλαδίτικα νησιά.


Η Αμοργός είναι ένα μακρόστενο νησί το ανατολικότερο των Κυκλάδων, νοτιοανατολικά της Νάξου ( http://bit.ly/nHEtpN ), με απότομη ορεινή μορφολογία εδάφους. Διαθέτει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη, στις βόρειες ακτές της και έχει πληθυσμό 1.860 άτομα.

0 Το “Τέρας σταθερότητας” έφερε το Τέρας.

1 Πως να χτίσεις ένα παραμυθένιο σπίτι μέσα στο δάσος

Πως να χτίσεις ένα παραμυθένιο σπίτι μέσα στο δάσος (17pics)

0 Τα μαθηματικά των Αρχαίων Μινωιτών.

Σύνθετες και πολύπλοκες μαθηματικές πράξεις γνώριζαν να πραγματοποιούν οι Μινωίτες από τον 16ο αιώνα π.Χ. με κλάσματα και χρήση του δεκαδικού συστήματος, γεγονός το οποίο ανατρέπει πλήρως την εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα για την επιστήμη και τις εφαρμογές της στον αρχαίο κόσμο και μάλιστα τόσο νωρίς.
 Τη συγκλονιστική αυτή ανακάλυψη πραγματοποίησε ο ερευνητής αιγαιακών γραφών Μηνάς Τσικριτσής, σε πρωτότυπο μαθηματικό κείμενο που βρίσκεται χαραγμένο στον τοίχο του διαδρόμου της μινωικής έπαυλης της Αγίας Τριάδας που είναι πλησίον του ανακτόρου της Φαιστού. Μάλιστα ο Ελληνας ερευνητής τονίζει ότι αντίστοιχα μαθηματικά συναντώνται μόνο στον Ευκλείδη, δηλαδή 11 αιώνες αργότερα.

0 Γιατί το Harvard χρηματοδότησε έρευνα για απαγωγές από εξωγήινους!

 Όταν σε ολόκληρο τον κόσμο οι απαγωγές από εξωγήινα όντα αντιμετωπίζονται ως "γραφικές", το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ προχώρησε στη χρηματοδότηση επιστημονικών μ��λετών για την μελέτη του φαινομένου! Μπορεί η είδηση να ακούγεται υπερβολική, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.
  Το γεγονός είναι ότι στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις Η.Π.Α. έχουν πραγματοποιηθεί ήδη διαφορετικές επιστημονικές μελέτες σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, προκειμένου να μπορέσουν να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το αν οι εμπειρίες που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και τις περιγράφουν με τόσο παραστατικό τρόπο είναι πραγματικές ή όχι.
 Το pyles.tv και η Όλγα Τάντου επικοινώνησαν με τον καθηγητή Ψυχολογίας Richard McNally, υπεύθυνο για το ένα από τα δύο πειράματα του Harvard και του ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το ασυνήθιστο εγχείρημα.

0 Οδηγός ψυχολογικής "επιβίωσης" από την οικονομική κρίση

%25CE%259F%25CE%25B4%25CE%25B7%25CE%25B3%25CF%258C%25CF%2582+%25CF%2588%25CF%2585%25CF%2587%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE%25CF%2582+%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25B2%25CE%25AF%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C+%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD+%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE+%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2583%25CE%25B7+%2528gerasimos-politis.blogspot.com%2529
Οδηγός ψυχολογικής "επιβίωσης" από
την οικονομική κρίση
Τα οικονομικά μέτρα και η δυσοίωνη προοπτική  της Ελληνικής οικονομίας κλονίζουν  συθέμελα το σύγχρονο life style. Οι χθεσινές σταθερές και βεβαιότητες του ευ ζην διαλύονται σαν αναβράζουσες βιταμίνες C στο νερό, εντείνοντας την αίσθηση εθνικής κατάθλιψης. Το shopping therapy αποτελεί μια μη ρεαλιστική επιλογή για τους περισσότερους και πλέον αναζητείται οδηγός ψυχολογικής επιβίωσης από την οικονομική κρίση.

Η οικονομική κρίση  πλήττει σοβαρά την ψυχική υγεία, είχε προειδοποιήσει
από το 2008 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Τότε αδιαφορούσαμε διότι είχαμε ακόμη ελπίδες, αλλά τώρα βιώνουμε επώδυνα αυτή την προειδοποίηση. Το κέφι στις παρέες είναι πεσμένο καθώς οι συζητήσεις ξεκινούν από το ερώτημα «Πόσα σας κόβει εσάς από το μισθό σας», συνεχίζουν στο «τι έξοδα σκέφτεστε να κόψετε» και καταλήγουν στο συμπέρασμα «ούτε στον ιδιωτικό τομέα θα τη βγάλουμε καθαρή».

0 Όταν τα ερπετά κυβερνούν είναι καθήκον σου να έχεις τα μάτια σου ανοικτά!

Είναι γνωστή σε όλους τους ερευνητές παγκόσμια η θεωρία του david icke που μιλά για το ότι μας κυβερνούν ερπετοειδής όντα! Συμβολισμοί , κάθετη κόρη ματιού ,αλλαγή προσώπου στην κάμερα , παράξενη κίνηση της γλώσσας είναι τα σταθερά σημάδια αυτών των ερπετοειδων όντων.Στο youtube αν γράψετε τον όρο reptilians signs θα βρείτε ουκ ολίγα βίντεο με πολιτικούς που είτε αλλάζουν σχήμα προσώπου στην κάμερα, είτε τα μάτια τους γίνονται με κατακόρυφη κόρη , είτε χρησιμοποιούν παράξενα την γλώσσα τους όταν μιλάνε. 

Στο προηγούμενο διάστημα έχουμε αναρτήσει βίντεο και άρθρα με την συνήθεια της κυρίας Μερκελ να κράτα τα χεράκια της σε ένα προκαθορισμένο σύμβολο σχήμα (παντεποπτης οφθαλμός ) κάθε φορά που μιλά στην τηλεόραση , το ίδιο επισημάναμε και για τον Γεωργακη Παπανδρέου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...