ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

1 Τι είπαν λίγο πριν το θάνατο τους;

Σπουδαίες ατάκες μεγάλων καλλιτεχνών

Ενώ τα σπουδαία έργα τέχνης μένουν για πάντα, δε συμβαίνει δυστυχώς το ίδιο και με τους δημιουργούς τους.

Σημαντικοί άνθρωποι όπως ο Van Gogh, ο Picasso και ο Mozart, εκτός από τη μεγάλη κληρονομιά που άφησαν πίσω τους για ολόκληρη την ανθρωπότητα, άφησαν και κάποιες ατάκες που θα είναι πάντοτε συνυφασμένες με την προσωπικότητα του καθενός.

Άλλοτε λυπηρές και άλλοτε καυστικές, το σίγουρο είναι ότι θα τους συνοδεύουν ακόμη και μετά θάνατον και ίσως να εμπνέουν κάποιους από εμάς σήμερα.

0 Γυναίκες και αυτοκίνητο

Μια παράξενη σχέση αγάπης

0 "Εμείς στήνουμε κ.. και εσείς..." (video)

Σχόλιο: Μπράβο στον Γκλέτσο.Όταν θέλεις κάτι το διεκδικείς.

ΕΞΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΕ!!!Από τις φωνές του δημάρχου Στυλίδας ότι αυτή την εποχή στον δήμο του μοιράζει συσσίτια και δεν έχει να βάλει πετρέλαιο, γιατί δεν γίνονται επενδύσεις στην περιφέρειά μας επισκιάστηκε η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος Στερεάς. Την οργισμένη αντίδραση του κου Γκλέτσου προκάλεσε η καθολική εναντίωση του δήμου Σκύρου και των τοπικών φορέων στην εγκατάσταση 111 ανεμογεννητριών στο νησί από μεγάλη επενδυτική εταιρεία, η οποία εν συνεχεία θα προχωρούσε σε αντίστοιχες επενδύσεις στην Στυλίδα, εφ' όσον και αν έπαιρνε η εταιρεία την θετική γνωμοδότηση της επιτροπής για να προχωρήσει το έργο στην Σκύρο. Τελικά τα μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος γνωμοδότησαν αρνητικά, λαμβάνοντας υπόψη τους την τοπική κοινωνία.

1 ΒΙΝΤΕΟ: ΑΣΤΑΝΑ – η πρωτεύουσα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Καζακστάν

H Αστανά είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν (μετά το Αλμάτι). Ο πληθυσμός της είναι 708.794 κάτοικοι (καταμέτρηση 2010). Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα του Καζακστάν, στην επαρχία Ακμόλα, αν και πολιτικά διαχωρίζεται από την υπόλοιπη επαρχία.
Η Αστανά είναι η πρωτεύουσα πλέον του Καζακστάν, μιας πρώην επαρχίας της Σοβιετικής Ένωσης η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1991. Το κράτος του Καζακστάν, όντας μια βασικά γεωργική και κτηνοτροφική χώρα, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη από το 2000 κι έπειτα, λόγω της ύπαρξης πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και ιδίως φυσικού αερίου αλλά πρόσφατα και ραδιενεργών υλικών. Με τη μεταφορά της πρωτεύουσας στην Αστάνα, η τελευταία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα μέσα σε 8 χρόνια ο πληθυσμός της να τριπλασιαστεί.

Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα «ενδιαφέροντα» με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι «Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής.

1 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ 2000 ΕΤΩΝ; ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ;

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι παρακάτω φωτογραφίες,όπως αναφέρουν άλλα ξένα site πρόκειται για απολιθώματα 2000 χρόνων.Τώρα αν αυτό είναι αλήθεια η όχι αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας.  


0 Γιατί κατεβαίνει τώρα.... η Ρωσία στην Μεσόγειο;

Τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο; Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.
Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.
Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές.
Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν.... συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω Αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου).

0 Υπάρχει ο φύλακας – άγγελός μας;

Σαν φύλακες – άγγελοι θεωρούνται εκείνα τα πνευματικά όντα που σκοπό έχουν να «παρακολουθούν» και να βοηθούν τους ανθρώπους εδώ στη Γη.
 Η κυρία Diana Cooper είναι συγγραφέας για την αγγελική καθοδήγηση και υποστηρίζει ότι επικοινωνεί με αγγέλους. Θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχουν φύλακες άγγελοι, και εξηγεί στο pyles.tv και την Όλγα Τάντου, ποια μορφή έχουνε και γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε.

0 Δείτε τα βίντεο μας στο κανάλι μας...

 Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μας στο youtube και να γίνετε μέλη και φίλοι μας πατώντας εδώ. Δείτε επίσης ποια βίντεο σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε. 

0 Η εξέλιξη μιας απίθανης ζωγράφου (Akiane)


Δείτε πώς άλλαζαν οι πίνακές της μέχρι να φτάσει τα 16

0 Γιγάντιος παγκόσμιος χάρτης από ανακυκλωμένους υπολογιστές

1

0 Τήνος | Μονάδα για πόσιμο νερό από τη θάλασσα


Το φιλόδοξο πρόγραμμα SOL-BRINE με τίτλο «Ανάπτυξη ενός προηγμένου, καινοτόμου και ενεργειακά αυτόνομου συστήματος επεξεργασίας της παραγόμενης άλμης από μονάδες αφαλάτωσης», υλοποιείται από το Δήμο Τήνου σε συνεργασία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και παρουσιάζεται απόψε στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στην Τήνο.

Κύριος στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ενός ενεργειακά αυτόνομου συστήματος ολικής εξάλειψης της παραγόμενης άλμης από μονάδες αφαλάτωσης, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας την αρχή μηδενικής απόρριψης. Ετσι, παράλληλα θα επιτευχθεί υψηλή ανάκτηση νερού (>90%) και παραγωγή στερεού άλατος εμπορικής αξίας.

0 Τοσκάνη: μποέμ πινελιά στη μεσαιωνική Ιταλία

Οι πανύψηλοι πύργοι του Σαν Τζιμινιάνο κλέβουν την παράσταση

Δοκιμάστε ένα ντόπιο κρασί καθώς το βλέμμα σας θα χάνεται στους κατάφυτους λόφους. Περπατήστε στα μεσαιωνικά χωριά, φωτογραφηθείτε πλάι στον πύργο της Πίζας και χαθείτε στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της Ουφίτσι. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στην πανέμορφη Τοσκάνη.

Μια περιοχή κόσμημα με πολλά σημεία της να έχουν κηρυχθεί από την Unesco ως μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, η Τοσκάνη δικαίως υπερηφανεύεται για τις ομορφιές της. Έξι τοποθεσίες της, το ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας (1982), το ιστορικό κέντρο της Σιένα (1995), το τετράγωνο του καθεδρικού ναού της Πίζας (1987), το ιστορικό κέντρο του Σαν Τζιμινιάνο (San Gimignano) (1990), το ιστορικό κέντρο Pienza (1996) και το Val d'Orcia (2004) αποτελούν περιοχές που όχι μόνο προστατεύονται από την Unesco αλλά συγκεντρώνουν πλήθη τουριστών από όλο τον πλανήτη.

0 Τέχνη με αλυσίδα ποδηλάτου

11

0 Μια μέρα στην παραλία από τον φωτογράφο Kacper Kowalski!

0 Βαριέστε στο γραφείο ;;

PhpThumb-1

0 Gouldian, ένα πουλί ουράνιο τόξο

Το Gouldian ή αλλιώς Lady Gouldian ή σπίνος ουράνιο τόξο είναι ένας είδος πουλιού, της κατηγορίας των στρουθιόμορφων, ενδημικό στην Αυστραλία. Κύριο χαρακτηριστικό αυτού του πανέμορφου πουλιού είναι οτο πολύχρωμο φτέρωμα, το οποίο μάλιστα χωρίζεται σε ζώνες, εξού και ο χαρακτηρισμός ουράνιο τόξο. Perierga.gr - Γκούλντιαν, τα ομορφότερα πουλιά!Δυστυχώς, όπως και πολλά άλλα είδη, τα Gouldian απειλούνται με εξαφάνιση καθώς ο πληθυσμός τους στην ελευθερία μειώνεται συνεχώς και δραματικά. Στην αιχμαλωσία βέβαια ο αριθμός του μεγαλώνει αλλά σίγουρα αυτό είναι διαφορετικό.

0 Μια βυθισμένη γέφυρα

B277
Πρόσφατα, το ολλανδικό φρούριο Fort de Roovere άνοιξε για τους τουρίστες. Αντί να φτιάξει μια κανονική γέφυρα στην τάφρο του κάστρου, αρχιτέκτονες αποφάσισαν να κάνουν μια βυθισμένη γέφυρα. Δείτε τις φωτογραφίες

0 Θεραπεία για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne

Θεραπεία για τη Μυϊκή Δυστροφία DuchenneΠαιδιά που πάσχουν με την εν λόγω νόσο έχουν τώρα την ελπίδα να θεραπευτούν
 
 «Σας ευχαριστώ που εργάζεστε τόσο σκληρά ώστε πιθανόν να σώσετε αυτή τη γενιά αγοριών! Οταν σκέφτομαι ότι αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί και ότι δεν θα παρακολουθήσω το μοναδικό μου εγγόνι να πεθαίνει όσο εγώ βρίσκομαι ακόμη στη ζωή, ανατριχιάζω».

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από επιστολή ενός παππού του οποίου ο εγγονός πάσχει από Μυϊκή Δυστροφία Duchenne, μια κληρονομική νόσο η οποία χαρακτηρίζεται από εκφύλιση του μυϊκού συστήματος.

0 African Street Art

0 Φάροι του κόσμου

Αγναντεύουν από ψηλά τη θάλασσα, δέρνονται από τα κύματά της, στέκονται αγέρωχοι, περήφανοι,  σκορπώντας το φως τους. Άγρυπνοι φρουροί και προστάτες των ναυτικών όλου του κόσμου.
Κάθε βράδυ ακτινοβολούν και μαγεύουν.

0 Σκι στην Ελλάδα (μέρος 1ο)


Σλάλομ σε Παρνασσό και Καρπενήσι

 Παρνασσός: Cosmopolitan Chic 
 Ελιτίστικος και υπερβολικά trendy ταυτόχρονα, ο Παρνασσός και τα χιονοδρομικά του αποτελούν μία ακόμη από τις παραδοσιακές εστίες γκρίνιας κάθε Αθηναίου, μαζί με τις πορείες που κλείνουν το κέντρο και τα «σατανικά» φανάρια της Κηφισίας. Δεν είναι καθόλου δίκαιο όμως το πιο δημοφιλές χιονο-βουνό της Ελλάδος (με τους επισκέπτες φέτος να αναμένεται να φτάσουν στους 150.000) να βρεθεί κατηγορούμενο εξαιτίας της ίδιας του της επιτυχίας. Δεν φταίει σε καμία περίπτωση αυτό για τα καραβάνια SUV που μποτιλιάρονται στον κεντρικό δρόμο της Αράχοβας στον πηγεμό για τα χιονοδρομικά του, δεν ζήτησε ποτέ να το απαξιώνουν χαρακτηρίζοντάς το «winter Mykonos» μόνο και μόνοι επειδή κάποιοι επέλεξαν το Λιβάδι για να το σπείρουν με πετρόχτιστες βίλες (κομπλέ, με εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες) και τα εστέτ bar club του.

0 Η πιο παράξενη ταβέρνα του κόσμου βρίσκεται στην Πάρνηθα!

Η πιο παράξενη ταβέρνα του κόσμου βρίσκεται στην Πάρνηθα!

Στην περιοχή του Παρατηρητηρίου στον δρόμο που οδηγεί από την Φυλή στα Δερβενοχώρια βρίσκεται η πιο παράξενη ταβέρνα που θα έχετε συναντήσει κι αυτό γιατί
έχει τον πιο ιδαίτερο τρόπο λειτουργίας



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...